Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Taggeris @peacock είστε πολύ γλυκές και οι 2! Νομίζω η πιο σωστή κουβέντα είναι ότι ο φόβος είναι μέρος αυτού του ταξιδιού... όλες μάλλον νιώθουμε σίγουρες ότι "αποκλείεται", έστω και μόνο κάποια στιγμή. Μακάρι να έχετε δίκιο και να πάνε όλα καλά! 

@peacock το τσέκαρα και εχεις δικιο! μα 50 ευρω;;;; και εξω να εχει 10-12; δεν εχουν το θεό τους... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η agapi82 είπε:

Καλημερα. Εχω καιρο να γραψω γιατι περιμενα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις της Λευκου. Βρεθηκε θετικο το γονιδιο της κοιλιοκακης, δεν νοσω αλλα εχω προδιαθεση και προτεινε διατροφη χωρις γλουτενη και σαλπιγγογραφια ωστε αν ειναι ανοιχτες να κανω σπερματεγχυση αντι εξωσωματικης. Εχω κανει ηδη μια αλλα και τα 11 ωαρια ηταν ανωριμα οποτε δεν προχωρησαμε σε εμβρυμεταφορα. Ειμαι λιγο αρνητικη στην σπερματεγχυση γιατι ολοι οι γιατροι ελεγαν οτι το προβλημα μου ειναι η ενδομητριωση αλλα δεν  ειχαν δωσει σημασια στο αιμα. Εχω κανει λαπαροσκοπηση πριν 3 χρονια αλλα μεχρι τωρα καμια συλληψη. 

Υπαρχει καποια κοπελα που εχει δυσανεξια στη γλουτενη και την εχει βοηθησει η διατροφη?

Μισό γονίδιο έχω κληρονομήσει κ εγώ!! απέφευγα τη γλουτένη όσο μπορούσα, αρκετά αυστηρά κ πρόσεχα κ σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης(ήμουν υπερβολική!!).. είναι λίγο ζορικο στην αρχή αλλά με τον καιρό θα δεις ότι υπάρχουν πολλές τροφές κ εναλλακτικοί τρόποι για να την αποφύγεις! Γενικά θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που σου δημιουργεί θέμα στη ζωή σου απλά όταν ψάχνεις θέματα υπογονιμότητας κ δε βρίσκεις κάτι , ψάχνεις κ αυτό!! λένε ότι προκαλεί φλεγμονές στο ενδομήτριο..καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

@Tokyo είμαι κ εγώ σίγουρη για σένα!!στη δική μου εγκυμοσύνη το στήθος πρήστηκε κ πονούσε μετά την 6η-7η εβδομάδα κ πονούσε πολύ..οπότε δεν είναι κριτήριο!! ακόμα κ τώρα που πήρα θετικό τεστ, άσχετα αν κατέληξε βιοχημική, πάλι δεν είχα καμία ενόχληση!! περιμένουμε νέα σου αύριο 🍀🍀🤞🤞😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@annie! @melodyyσας ευχαριστώ πολύ! Αύριο είναι κανονικά, 9 μέρες από την ετ...

Έχω συνέχεια πόνους περιόδου, άλλωτε πολύ δυνατά κ πονάω, άλλωτε ανεπαίσθητους. Αυτό που βασικά με απογοητεύει είναι που δεν έχω τπτ στο στήθος (στο οποίο βέβαια δεν έχω ποτέ). Είχα πει δεν θα ασχοληθώ με συμπτώματα κ ως τώρα το έχω τηρήσει... Σήμερα λίγο με έχει πιάσει... Κοντός ψαλμός αλληλούια, αύριο θα ξέρω...

Βρε, λιγοψυχάνε οι αρχηγοί; Τι είναι αυτά;; 😋

Τα πονάκια καλά ακούγονται! Εγώ σε καμία από τις συλλήψεις δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, κανένα απολύτως. Βέβαια, ο,τι και να σου πούμε, εσύ θα βράσεις καλά καλά μέχρι αύριο στο ζουμί σου, υπομονή! 💕

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η wild lavender είπε:

Βρε, λιγοψυχάνε οι αρχηγοί; Τι είναι αυτά;; 😋

Τα πονάκια καλά ακούγονται! Εγώ σε καμία από τις συλλήψεις δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, κανένα απολύτως. Βέβαια, ο,τι και να σου πούμε, εσύ θα βράσεις καλά καλά μέχρι αύριο στο ζουμί σου, υπομονή! 💕

χαχαχαχα αυτή την ιστορία με την αρχηγό ποια την ξεκινησε;;; χαχαχαχαχα Η μάνα του λόχου...

ευχαριστώ κοριτσάκι! τώρα δε βαριέσαι λίγο μου έμεινε! και πάλι καλά που κατάφερα να μείνω ψυχραιμη και το βρασιμο αρχισε απο χτες και οχι απο την αρχή τουλαχιστον χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

@Taggeris @peacock είστε πολύ γλυκές και οι 2! Νομίζω η πιο σωστή κουβέντα είναι ότι ο φόβος είναι μέρος αυτού του ταξιδιού... όλες μάλλον νιώθουμε σίγουρες ότι "αποκλείεται", έστω και μόνο κάποια στιγμή. Μακάρι να έχετε δίκιο και να πάνε όλα καλά! 

@peacock το τσέκαρα και εχεις δικιο! μα 50 ευρω;;;; και εξω να εχει 10-12; δεν εχουν το θεό τους... 

Να την ακούς την "παλιά" χαχαχα

Και δεν δέχονται να ξέρεις και παραπεμπτικό... Πήγαινε σε καποιο μικροβιολογικό κοντα σου καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

χαχαχαχα αυτή την ιστορία με την αρχηγό ποια την ξεκινησε;;; χαχαχαχαχα Η μάνα του λόχου...

ευχαριστώ κοριτσάκι! τώρα δε βαριέσαι λίγο μου έμεινε! και πάλι καλά που κατάφερα να μείνω ψυχραιμη και το βρασιμο αρχισε απο χτες και οχι απο την αρχή τουλαχιστον χαχαχα

Λουλούδι είσαι!! Εμένα το βράσιμο ξεκίνησε μια μέρα πριν, με το που ξύπνησα και δεν κρατήθηκα και πήγα!! Άντε κοριτσάκι μου τίποτα δεν έμεινε!!! Και αύριο θα μας πεις τα ευχάριστα!!! 

Δημοσίευση

@Tokyoκοριτσαρα μην μασάς! Αύριο θα μας πεις ένα θετικό ναααα με το συμπαθιο. Είμαι σίγουρη...

Σε καταλαβαίνω 100% γιατί εγώ βράζω στο ζουμί μου εξαρχής... Χαχαχα κι ο άτιμος ο γιατρός μου δεν μου έδωσε χοριακη μετά από 9μερες αλλά 13. Να με σκάσει θέλει!! 

Μην φοβάσαι είμαι σίγουρη έχω καλο προαίσθημα για σένα.  Άσε που το εμβρυακι σου είναι υγιές! Όλα θα πάνε σούπερ ❣️😘

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

@Tokyoκοριτσαρα μην μασάς! Αύριο θα μας πεις ένα θετικό ναααα με το συμπαθιο. Είμαι σίγουρη...

Σε καταλαβαίνω 100% γιατί εγώ βράζω στο ζουμί μου εξαρχής... Χαχαχα κι ο άτιμος ο γιατρός μου δεν μου έδωσε χοριακη μετά από 9μερες αλλά 13. Να με σκάσει θέλει!! 

Μην φοβάσαι είμαι σίγουρη έχω καλοκλ προαίσθημα για σένα.  Άσε που το εμβρυακι σου είναι υγιές! Όλα θα πάνε σούπερ ❣️😘

σε ευχαριστώ κορίτσι!! Αν θες τη γνώμη μου μετά τις 9 μέρες μπορείς να πας... όλες δλδ τόσο νωρίς κάνουν! και προς θεού όχι τεστ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tokyo είπε:

σε ευχαριστώ κορίτσι!! Αν θες τη γνώμη μου μετά τις 9 μέρες μπορείς να πας... όλες δλδ τόσο νωρίς κάνουν! και προς θεού όχι τεστ!

Ε θα πάω νωρίτερα εννοείται δεν θα την παλέψω! Πιάνω δουλειά κι από Δευτέρα και δεν μπορώ θα σκάσω! Λέω αντί για Δευτέρα που θα είναι η 9η μέρα να πάω έστω Τετάρτη.  Θα δω..

Εντωμεταξυ ο άντρας μου λέει κάνε το σελφ κλιαρ που έχουμε την Δευτέρα αλλά εγώ δεν μπορώ.. είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι να κάνω τεστ! Χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ε θα πάω νωρίτερα εννοείται δεν θα την παλέψω! Πιάνω δουλειά κι από Δευτέρα και δεν μπορώ θα σκάσω! Λέω αντί για Δευτέρα που θα είναι η 9η μέρα να πάω έστω Τετάρτη.  Θα δω..

Εντωμεταξυ ο άντρας μου λέει κάνε το σελφ κλιαρ που έχουμε την Δευτέρα αλλά εγώ δεν μπορώ.. είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι να κάνω τεστ! Χαχαχα

οχι μην κανεις τεστ! ειδικα τοσο νωρις! αν θες να κανεις κατι κανε νωριτερα χοριακη. Τεστ ουτε για αστειο αργει η ορμονη να παει στα ουρα (σε σχεση με το αιμα δλδ)

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Καλήμερα!! Το Σάββατο, αύριο δλδ! 

Τι να πω βρε κορίτσια τη μια είμαι σίγουρη ότι έγινε και την επόμενη στιγμή είμαι σίγουρη για το ακριβώς αντίθετο! Δεν μπορώ καθόλου μα καταλάβω καθώς τα συμπτώματα όπως ξέρουμε λένε πολλά κ τίποτα ταυτόχρονα με τόσα φάρμακα... Οπότε περιμένω... 

Κοίταξε, όπως σου ξαναπα, επειδή το Σάββατο έχω να πάω θάλασσα,πες μας τι ωρα θα μπεις να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου για να είμαι ον λαιν!

Είμαι τόσο σίγουρη !

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Είσαι η σταθερή αξία του φόρουμ, άλλα κορίτσια πάνε, έρχονται, εσύ εδώ!

Το πόσο σε θαυμάζω και για τη διάρκεια βρασμού 😂 αλλά και που έχεις κρατηθεί και δεν έχεις κάνει τεστ, δε λέγεται. Εμείς συμφωνούσαμε ότι θα κάνω τεστ μια συγκεκριμένη μέρα και ποτέ δεν το τηρούσα, έφτασα να δίνω τα τεστ στον άντρα μου, να τα πηγαινοφέρνει με το αυτοκίνητο, για να μην κάνω. Κανένας αυτοέλεγχος. Μόνο η ovitrelle μπορούσε να καθυστερήσει το θεριό μέσα μου γιατί δεν ήθελα με τίποτα την κρυάδα του ψευδώς θετικού. 

Τρελές θα καταλήξουμε, μου φαίνεται.

Δημοσίευση

χαχαχαχα @wild lavender καλά το να ειμαστε καιρο εδω δεν το λες κ καλο! αν κ δεν ισχυει, κανενα χρονο ειμαι στο φορουμ αντε 1,5 αν θυμαμαι καλα. Ειναι που κανω εντυπωση! χαχαχαχα

@Ginaak @Antelopeσας ευχαριστώ πολύ πάντως κορίτσια μου ολες!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Εγω σε βάφτισα αρχηγαρα μας!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Fountouki είπε:

Καλημερα και συγχαρητήρια !!!!

να σε ρωτήσω Μήπως βοηθηθώ και εγω εχεις δυσανεξία στη γλουτένη η προδιάθεση για δυσανεξία ?

Έχω ένα γονίδιο που δείχνει ευαισθησία.. όχι όμως κοιλιοκακη!!! Είναι το hla.. Dq8. 

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα νέα μου.. πήγαμε για τον πρώτο υπερηχο κι ακούσαμε καρδούλες ❤❤❤είναι δύο!!!! Δε μπορώ να το πιστέψω!!!! Από καρδιάς εύχομαι το ίδιο συναίσθημα να το νιώσετε όλες!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Έχω ένα γονίδιο που δείχνει ευαισθησία.. όχι όμως κοιλιοκακη!!! Είναι το hla.. Dq8. 

Εγω εχω το hla DQ2 .μα οι εξετασεις σε αυτα τα 1 γινονται.το ιδιο πραγμα ειναι ετρωγες /τρως γλουτενη;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Κορίτσια να σας πω κι εγώ τα νέα μου.. πήγαμε για τον πρώτο υπερηχο κι ακούσαμε καρδούλες ❤❤❤είναι δύο!!!! Δε μπορώ να το πιστέψω!!!! Από καρδιάς εύχομαι το ίδιο συναίσθημα να το νιώσετε όλες!!!!! 

Γλυκιά μου συγχαρητήρια !!! Να σας πάνε ολα καλα!!!!🥰🥰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια τωρα π το λετε, δε με ρωτησε η παιδιατρος χθες αν καναμε τα εμβολια αλλα ο γυναικολογος μου προτεινε ν τα κανω, αφηνοντας βεβαια σ εμενα την επιλογη.. εγω τα εκανα κ τα 2 (αντιγριπικο κ κοκκυτη-διφθεριτιδα) κ εκανε κ ο αντρας μου το αντιγριπικο προληπτικα γτ ερχεται σ επαφη με πολυ κοσμο καθημερινα.. Αννιτα μου θ δεις π δν θ βιαστει ο μικρος!! Ολα θ πανε τελεια!!💙🥰
    • @ditaki μου εσένα σε τι φάση είναι η μικρή?  Τι πρόγραμμα έχετε στον ύπνο; Πόσο γάλα πίνει; Ψυχοκινητική τί έχει κατακτήσει; Ρωτάω εσένα γτ είναι  ακριβώς ίσα , κ βλέπω βρεφακια με 1,2 βδομάδες διάφορα να έχουν αποκλείσεις. 
    • Ευχαριστω Χρυσα μου γλυκια!!!😊🥰 Ναι οπως τα λες!! Γερα να ειναι πανω απ ολα κ θα τα βρουμε τα υπολοιπα!!!  Εμεις χθες ειδαμε μια παιδιατρο κ μας εκανε πολυ καλη εντυπωση!!! Μας εδωσε βασικες οδηγιες του τι χρειαζεται να εχουμε στ σπιτι, τη ρωτησα καποια πραγματα γ το πακετο εξετασεων του ιασω, τα βλαστοκυτταρα, τις εξετασεις κληρονομικων νοσηματων κλπ κ μου φανηκε πολυ καλη! Ειπε να την ενημερωσουμε γ τη γεννα απ οταν ειμαστε στ μαιευτηριο κ θα ερθει στ σπιτι ν δει τις μικρες οταν επιστρεψουμε μ το καλο! Δν ξερω κοριτσια μου αν θελετε να θηλασετε, εγω επειδη το θελω πολυ μπηκα σε μια ομαδα στ φβ για το μητρικο θηλασμο κ ανα νομο/περιοχη εχει κι αλλη ομαδα συνηθως.. διαβασα πολυ χρησιμα πραγματα εκει, αρχεια, αρθρα κλπ. Επισης στην ομαδα του φβ, εκανα ποστ κ μου προτειναν βασει της περιοχης π μενουμε παιδιατρο ωστε ν εχω καποιες συστασεις. Επιπλεον, ηθελα ο/η παιδιατρος να ειναι υπερ του θηλασμου, γτ πιστευω οτι πολυ ευκολα μπορει να σε αποθαρρυνει ενας παιδιατρος στ κομματι του θηλασμου. Ειδικα τον πρωτο καιρο πιστευω θα ειμαι πολυ ευαλωτη σε αυτο το θεμα.. κ δεδομενου οτι εχω διδυμα, ισως δυσκολευτω παραπανω... βημα βημα κ με σωστες οδηγιες θα προσπαθησουμε γ το καλυτερο π επιλεγει η καθε μαμα γ το μωρο της κ την ιδια κ οπως βγει...❤️
    • Μεγάλη ανακούφιση γιατί έχω κ 2 παιδιά σπίτι κ σκεφτόμουν τι θα κάνω με το τρέξιμο μ ένα μωράκι με πρόβλημα. Ουφ ευτυχώς όλα πάνε καλά. 😊 πέρασε κ αυτή η λαχτάρα!    τώρα κορίτσια αυτό ήταν ξεκινάμε τα πλυσίματα κ τις προετοιμασίες….  τα έχω στοιβάξει τα μισά στο δωμάτιό μου κ τα άλλα μισά στην αποθηκούλα  κ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω να φτιάχνω, στήνω, πλένω κ τακτοποιώ.  Εσείς τα έχετε ετοιμάσει όλα; Θυμάμαι κάποια κορίτσια κάτι έχουν ετοιμάσει. Κάποια άλλα όχι… με το καλό να μπούμε σε μια σειρά!   
    • Απ' την άλλη, αναφορικά με το βάρος και το μήκος του μωρού, ο γιατρός μου είπε ότι, εκτός ότι είναι μια χαρά φυσιολογικά, αυτό περίπου είναι ένα "καλό" μέγεθος/βάρος για φ.τ. - ίσως γι'αυτό δεν είχα και μεγάλη φθορά εκεί κάτω. Καθώς ο γιατρός με εξέταζε αμέσως μετά τη γέννα, στην αρχή μου είπε μάλλον ούτε ένα ράμμα χρειάζεται. Μετά κοίταξε καλύτερα και μου έκανε 1-2 είπε για να αποφευχθεί περαιτέρω τραυματισμός. Ουσιαστικά η ρήξη πρώτου βαθμού σημαίνει ότι "σχίστηκε" μέρος του δέρματος, από δευτέρου βαθμού κι έπειτα είναι όταν υπάρχει φθορά και στο επίπεδο του μυ. Αν κατάλαβα σωστά δλδ απ' τα λεγόμενά του.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...