Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Πολυ σωστά τα λες @Jaipur το κορίτσι μας η @annie! μας ήταν πάντα εδώ να συμβουλεύει και να συμπαραστέκεται και τώρα θα είναι μια τρυφερή μανουλα..  Δεν έφυγε λεπτό και παντα συμμετέχει σε πολλες συζητήσεις και μας προσφερει πολυτιμη βοήθεια. @Tokyo  αρχηγαρα με το καλό κορίτσι μου και σε σενα μ έναν πονο

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Αχ κοριτσάκι μου δε μπορείς να φανταστείς ποσο με συγκίνησες !! Για μένα είναι αυτονόητο το να βοηθάω όποτε κ όπου μπορώ. Το δικό μου ταξίδι της εξωσωματικής μπορεί να ολοκληρώθηκε όμως εσείς ήσασταν για μένα τεράστιο στήριγμα!! Άντε σταματάω τώρα γιατί δε θα μπορώ να ηρεμήσω από το κλάμα με τίποτα.. ❤️💙❤️💙❤️💙

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Ginaak είπε:

Όχι Ιασώ, εμάς δεν μας πρόσεξαν καθόλου στο θέμα σπέρματος.

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αλλά η πρώτη μου ωοληψια πήγε στραφι εξαιτίας παράλειψης τους στο σπέρμα και στην ηλικία μου δεν είμαι να χάνω ωάρια.

Η αληθεια δεν εχω κανει προσπαθεια μια φιλη εκανε 

Ναι εμεις θελουμε πολυυυυ προσοχη και απο κοντα εμβρυολογους ε

Πληρωνουμε τα μαλλιοκεφαλα μας εγω πλεον δεν χαριζομαι αρκετα περναμε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ κοριτσάκι μου δε μπορείς να φανταστείς ποσο με συγκίνησες !! Για μένα είναι αυτονόητο το να βοηθάω όποτε κ όπου μπορώ. Το δικό μου ταξίδι της εξωσωματικής μπορεί να ολοκληρώθηκε όμως εσείς ήσασταν για μένα τεράστιο στήριγμα!! Άντε σταματάω τώρα γιατί δε θα μπορώ να ηρεμήσω από το κλάμα με τίποτα.. ❤️💙❤️💙❤️💙

Γεια σου Annie, πάντα με τον καλό σου λόγο και την υποστήριξη!!! Το καλό γυρίζει παντα σε καλό!!!

Δημοσίευση
στις On 12/1/2021 at 10:56 ΜΜ, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Καλησπέρα, 

Καλή Χρονιά 

Τελικά τι εκανες; πέρασες επιτροπή;και εγώ μπερδεμένη είμαι, εύχομαι με το καλό. 

Καλή χρονιά κορίτσι μου και σε όλα τα κορίτσια του φόρουμ!!

Τώρα το είδα το μύνημα σου κοπέλα μου.

Ναι πέρασα επιτροπή..

Έκανα το μακρύ πρωτόκολλο κ σήμερα πήγα για ωοληψια.

Όλα πήγαν καλά κ αύριο περιμένω να μάθω πόσα γομημοποιηθηκαν.

Εσύ τι έκανες τελικά?

@annie μου να σου ζήσουν τα μπεμπουλινια σου καλότυχα να είναι ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις On 17/1/2021 at 10:59 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα, δεν ξέρω κορίτσι μου δεν έκανα. Η @Tokyo ίσως μπορεί να σε βοηθήσει

Σ ευχαριστώ κοπέλα μου. Γέννησα το προηγούμενο Σάββατο!!💕💕💕

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και στα δικά σου!! Η 2η ήμουν πρώτη η @Papadakis

Ναι ναι εγώ ήμουν η πρώτη και μόλις μπήκα με πρόκληση καθώς έκλεισα 40 εβδομάδες .... πρ τα ο θεός αύριο θα γεννήσω 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Ναι ναι εγώ ήμουν η πρώτη και μόλις μπήκα με πρόκληση καθώς έκλεισα 40 εβδομάδες .... πρ τα ο θεός αύριο θα γεννήσω 

Μπραβο !!Με το καλό κοριτσι μου !να πανε ολα καλα κ να δεις το μωρακι σου γρηγορα :-) 

Δημοσίευση

@Papadakis  Με το καλό αγάπη μου γλυκιά... Μπήκα τώρα μετά από 3 σχεδόν μήνες και πολύ χάρηκα που έφτασε η δική σου στιγμή. @annie! Κορίτσι μου να σου ζήσουν τα διδυμακια σου.. Η Παναγία μαζί τους πάντα. Είναι μαγικό το ταξίδι μας με τα 2 μωράκια και ο χρόνος περιορισμένος, γι αυτό και δεν έχω δει τόσο καιρό τα νέα σας, όμως πάντα έχω στο μυαλό μου όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και πάντα θα είμαι λίγο παραπάνω ευαισθητοποιημενη σε κάθε εγκυουλα εξωσωματικής. Εύχομαι με το καλό να γεννηθούν γερά μωράκια σε όσες περιμένουν, να σας ζήσουν σε όσες γέννησαν και δύναμη και υπομονή στα κορίτσια μου που προσπαθούν. Όλα θα γίνουν, στην ώρα τους. Και τότε απλά ξεχνάς το πως έφτασες στο όνειρο και απλα το απολαμβάνεις. Εγώ ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό για τα πλάσματα που μου χάρισε, και κάθε μέρα τις κοιτάω και λέω είναι αλήθεια δικές μου;... Κλείνουμε 3 μηνών σε λίγες μέρες και δόξα τον Θεό όλα βαίνουν καλώς.. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει άφθονη υγεία σε όλες σας και στιγμές μόνο χαράς 💗🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Αχ γλυκό μου κορίτσι με το καλό να γνωρίσεις την πριγκίπισσα σου!!💕💕💕

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katerina32 είπε:

@Papadakis  Με το καλό αγάπη μου γλυκιά... Μπήκα τώρα μετά από 3 σχεδόν μήνες και πολύ χάρηκα που έφτασε η δική σου στιγμή. @annie! Κορίτσι μου να σου ζήσουν τα διδυμακια σου.. Η Παναγία μαζί τους πάντα. Είναι μαγικό το ταξίδι μας με τα 2 μωράκια και ο χρόνος περιορισμένος, γι αυτό και δεν έχω δει τόσο καιρό τα νέα σας, όμως πάντα έχω στο μυαλό μου όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και πάντα θα είμαι λίγο παραπάνω ευαισθητοποιημενη σε κάθε εγκυουλα εξωσωματικής. Εύχομαι με το καλό να γεννηθούν γερά μωράκια σε όσες περιμένουν, να σας ζήσουν σε όσες γέννησαν και δύναμη και υπομονή στα κορίτσια μου που προσπαθούν. Όλα θα γίνουν, στην ώρα τους. Και τότε απλά ξεχνάς το πως έφτασες στο όνειρο και απλα το απολαμβάνεις. Εγώ ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό για τα πλάσματα που μου χάρισε, και κάθε μέρα τις κοιτάω και λέω είναι αλήθεια δικές μου;... Κλείνουμε 3 μηνών σε λίγες μέρες και δόξα τον Θεό όλα βαίνουν καλώς.. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει άφθονη υγεία σε όλες σας και στιγμές μόνο χαράς 💗🙏🙏

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Και συ να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!! Όντως ο χρόνος μπορεί να είναι περιορισμένος αλλά με το που κοιτάς τις φατσούλες τους τα ξεχνάς όλα!! Και κούραση κ νύστα κ πόνο κ όλα... Πω πω 3ων μηνών;;; Αχ πρέπει να είναι αφασία τώρα. Εμείς 11 ημερών τρώμε, χέζουμε, κοιμόμαστε κοκ...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ γλυκό μου κορίτσι με το καλό να γνωρίσεις την πριγκίπισσα σου!!💕💕💕

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Και συ να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!! Όντως ο χρόνος μπορεί να είναι περιορισμένος αλλά με το που κοιτάς τις φατσούλες τους τα ξεχνάς όλα!! Και κούραση κ νύστα κ πόνο κ όλα... Πω πω 3ων μηνών;;; Αχ πρέπει να είναι αφασία τώρα. Εμείς 11 ημερών τρώμε, χέζουμε, κοιμόμαστε κοκ...

Αιγοκερακιαααα θα τρελαθώ... Είμαι εγώ, γι αυτό 😁😁😉 Είναι πραγματικά αφασία, μιας και γελάμε κιόλας, χωρίς ήχο βέβαια αλλά δεν πειράζει 🤣😁  Όταν άρχισαν να μου χαμογελανε, λίγο πιο συνειδητά πια, νόμιζα ότι θα σπάσει η καρδιά μου.. 💗 Γενικά είναι καλές, δεν μας έχουν ζορίσει ιδιαίτερα. Τώρα κοιμούνται σερί το βράδυ και κάπως αρχίσαμε να κοιμόμαστε κι εμείς 😁 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katerina32 είπε:

Αιγοκερακιαααα θα τρελαθώ... Είμαι εγώ, γι αυτό 😁😁😉 Είναι πραγματικά αφασία, μιας και γελάμε κιόλας, χωρίς ήχο βέβαια αλλά δεν πειράζει 🤣😁  Όταν άρχισαν να μου χαμογελανε, λίγο πιο συνειδητά πια, νόμιζα ότι θα σπάσει η καρδιά μου.. 💗 Γενικά είναι καλές, δεν μας έχουν ζορίσει ιδιαίτερα. Τώρα κοιμούνται σερί το βράδυ και κάπως αρχίσαμε να κοιμόμαστε κι εμείς 😁 

Ωωωωω τέλεια!!! Εμείς είμαστε σε φάση τάισμα ανα 2ωρο μέχρι να ανακτήσουν το βάρος της γέννας. Αλλά κ πάλι μια χαρά είναι. Αν πάμε στο 3ωρο νομίζω θα κάνω πάρτι..😂😂😂 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!! Εύχομαι να κρατάς ήδη το μωράκι σου αγκαλιά και να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!! Λογικά θα έχεις ήδη γεννήσει...γερό και ευτυχισμένο το μωράκι σου...με το καλό να το υποδεχτειτε και στο σπίτι 💞💞

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,μίλησα με την αιματολόγο για να την ενημερώσω ότι θα κάνω την ετ μέσα στις επόμενες ημέρες και μου είπε από την ημέρα της ετ μέχρι την χοριακή να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις.Λέει ότι για παν ενδεχόμενο και για να ήμαστε καλυμμένοι όσο περισσότερο μπορούμε είναι καλό να τις κάνω.Έχει κάνει καμία από εσάς;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Mari84 είπε:

Ναι πέρασα επιτροπή..

Εσύ τι έκανες τελικά?

Τέλειααααααααα πολύ χαίρομαι με το καλό!!!!! Περασε ο καιρός γρήγορα....ποτε θα κάνεις ετ; τωρα ηρεμία κ ξεκούραση... 

Και εγώ πέρασα την Πέμπτη επιτροπή και αναμένω την περίοδο για να ξεκινήσουμε.....😘

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Τέλειααααααααα πολύ χαίρομαι με το καλό!!!!! Περασε ο καιρός γρήγορα....ποτε θα κάνεις ετ; τωρα ηρεμία κ ξεκούραση... 

Και εγώ πέρασα την Πέμπτη επιτροπή και αναμένω την περίοδο για να ξεκινήσουμε.....😘

Με το καλό κορίτσι μου!!!

Να είσαι ήρεμη κ όλα θά πάνε καλά ♥️♥️

Αύριο έχω ετ κ ανυπομονώ 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Mari84 είπε:

Ναι πέρασα επιτροπή..

Εσύ τι έκανες τελικά?

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Με το καλό και στα δικά σου σύντομα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Evi87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,μίλησα με την αιματολόγο για να την ενημερώσω ότι θα κάνω την ετ μέσα στις επόμενες ημέρες και μου είπε από την ημέρα της ετ μέχρι την χοριακή να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις.Λέει ότι για παν ενδεχόμενο και για να ήμαστε καλυμμένοι όσο περισσότερο μπορούμε είναι καλό να τις κάνω.Έχει κάνει καμία από εσάς;

Ναι θα κανεις προληπτικα οι περισσοτερες κανουμε.ζητα κλεξαν δε ποναει οσο οι αλλες στο λεω γιατι κανω σε ολη τη κυηση κ δεν εχω ουτε  μελάνια..να πανε ολα τελεια !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nefeliap είπε:

Ναι θα κανεις προληπτικα οι περισσοτερες κανουμε.ζητα κλεξαν δε ποναει οσο οι αλλες στο λεω γιατι κανω σε ολη τη κυηση κ δεν εχω ουτε  μελάνια..να πανε ολα τελεια !!!!

Ευχαριστώ πολύ,αύριο θα παω να τις πάρω  για να είμαι έτοιμη από όσο ειδα innohep μου έγραψε!

Δημοσίευση

Καλημέρα στα κορίτσια και καλή χρονιά σας εύχομαι και εύχομαι το 2021 να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε παρά πολύ και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες εμάς σε όσες ξεκίνησαν και θα ξεκινήσουν και να κρατήσετε το μωράκι η τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας σύντομα.

Εγώ ξεκίνησα και έχω ωοληψια την Δευτέρα και ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωω για το ευχάριστο ταξίδι.❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η renata1986 είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια και καλή χρονιά σας εύχομαι και εύχομαι το 2021 να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε παρά πολύ και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες εμάς σε όσες ξεκίνησαν και θα ξεκινήσουν και να κρατήσετε το μωράκι η τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας σύντομα.

Εγώ ξεκίνησα και έχω ωοληψια την Δευτέρα και ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωω για το ευχάριστο ταξίδι.❤️❤️❤️❤️

Καλημέρα,καλή επιτυχία και καλή αρχή σε αυτό το ταξίδι❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Άντρεα είπε:

Πώς πήγε κορίτσι μου η διαδικασία; ? :) Πώς ήταν; 

Καλά κορίτσι μου ♥️

Τώρα είμαι ξάπλα στον καναπέ!!

Να δω πως θα περάσουν οι μέρες 🤯🤯

Να ρωτήσω κάτι...

Μου έγραψε ο γιατρός μαζί με όλα τα χάπια που θα παίρνω για τις επόμενες δύο εβδομάδες να παίρνω κ μια παιδική ασπιρίνη.

Πήγαμε στο φαρμακείο κ μου έδωσαν ασπιρίνη των 100 mg.

Αυτή θεωρείται παιδική ασπιρίνη??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπέρα. Είχα χαθεί από το forum για πολύ καιρό. Εύχομαι να είστε όλες καλά να έχουμε πολλές νέες μανούλες με το καλό να γεννήσουν αυτές που ήδη περιμένουν. Να πάρουν γερα  μωράκια στην αγκαλίτσα τους 🙏🏼🙏🏼 Ας πάμε λοιπόν στο θέμα μου. Τελευταία περίοδο 25 σεπτεμβρίου  Εδώ και τέσσερις πέντε μέρες νιώθω αρρωστη δεν έχω κουράγιο για τίποτα πονάει πολύ το στήθος μου και τα δύο και βάζω θερμόμετρο και έχω συνεχώς 37 με 37, 3  Έτσι λοιπόν είπα να κάνω ένα τεστ την παρασκευή πήρα τα clear blue αυτά που είναι με τις δύο γραμμούλες στο κέντρο ελέγχου η μία και άλλη αν είναι θετικό  Έκανα το πρώτο αχνή γραμμή πολύ άχνη έπρεπε να βγάλεις τα μάτια σου για να τη δεις κάνω το δεύτερο την επόμενη μέρα σάββατο λίγο πιο έντονη αλλά πάλι έπρεπε να βγάλεις τα μάτια σου για να τη δεις 😂😂😂 το λέω στη γυναικολόγο μου λέει χοριακή τη δευτέρα. Κάνω το clear blue το ψηφιακό το απόγευμα του σαββάτου δεν είχα φυσικά ήταν μία σταγόνα οπότε μου βγαίνει αρνητικό λέω αφού δεν είχα ούρα καθόλου ήταν και απόγευμα για αυτό μάλλον!!!  Δεν άντεξα όμως ανυπομονή την κυριακή το πρωί κάνω άλλο ένα  ψηφιακό που δεν βγάζει πόσων εβδομάδων είσαι απλά βγάζει +/- .... Και μου βγάζεις σταυρό τρελάθηκα λέω είμαι έγκυος το στέλνω στη γυναικολόγο μου μου χαμογελάει και μου λέει ξεκινάς αντιπηκτικές ενέσεις λόγω του ότι είχα αποβολή πριν καιρό και επειδή είμαι 39 χρονών προληπτικά και μου ξεκινάει και προγεστερόνη εφόσον μου λέει είναι θετικό θετική θα ναι  και χωριακή αύριο. Αμ δεν ξέρω δίνω αίμα περιμένω τα αποτελέσματα παίρνω τηλέφωνο λέω okay θα ναι χαμηλή αλλά θα είναι σίγουρα θετική και μου λένε είναι 1,8 αρνητική παθαίνω ένα σοκ!!!  Η θερμοκρασία λοιπόν κορίτσια μου συνεχώς 37 μέτρια 37 και 3 μία αντωνία συνεχόμενη φούντωση ιδρώνω ξεϊδρώνω δεν ξέρω τι έχω καταμπερδευτεί κατά βάθος πιστεύω ότι δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου... Βέβαια γυναικολόγος μου είπε το το λαμβάνουμε ως αρνητικό σταματάω προγεστερόνη και αντιπηκτικές και περιμένω περίοδο.  Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως εγώ μέσα μου πιστεύω ότι κάτι κάτι έχει γίνει λάθος.  Υπάρχει κάποια παρόμοια εμπειρία κάποιο κορίτσι να έχει ακούσει κάτι σε κάποιο κορίτσι να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να έιχε  αρνητική χοριακή αλλα θετικά τεστ το τέλος να επικράτησαν τα θετικά 😇🙂❤️???  Θα χαρώ πολύ να δω απαντήσεις σας!! Σας φιλώ όλες και σας δίνω μία μεγάλη αγκαλιά και ελπίδα να έρθουν τα καλύτερα!!! ❤️❤️❤️❤️ Αυτό αυτό το τεστάκι έκανα την κυριακή το πρωί με μπόλικα πρωινα ούρα έρχεται σήμερα η χοριακή να με απογοητεύσει με το αρνητικό της
    • Κορίτσια μου που χαθήκατε;;; Εγώ έχω την μπουμπού άρρωστη απο την Πέμπτη. Το Σάββατο έφτασε 39 πυρετό αλλά ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι είναι απύρετη με πολύ μύξα όμως!!!  @annie!πόσο έμεινε αγάπη μου;;;
    • Α ρε τι κάνουμε οι ερμες μανες οι όρθιες μπάλες για τα παιδάκια μας.🤣🤣🤣 Κατρακυλαμε παντού!!!! Που να βάλεις κωλο αν έχεις και άλλα παιδιά. Αφού λέει ο γιατρός ξεκούραση και μέσα μας γελάμε 🤣🤣🤣 Βαθιές αναπνοές κορίτσι μου και θα αντέξουμε!!!!! Αυτό το Σάββατο θα μπεις;;;; Το έχετε κλείσει;;; Άντε ρε συ με το καλοοοοο έρχεται!!!!❤️❤️❤️  Πωπω Περασε ο καιρός πολύ γρήγορα ❤️   
    • @Diwni μου περαστικα σας ευχομαι. @Maria98 Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου από την κατάλαβα είσαι κι εσύ σκορπίνα σαν εμένα. Εγώ αφήνω το μωρό το πρωί σε μια κοπέλα που μου τον φιλάει και πηγαίνω για δουλειά και το απόγευμα που ξανά πηγαίνω γραφείο μένει με τον πατέρα του ή το πηγαίνω κάποιες φορές στη μαμά μου για λίγο. Όλα είναι θέμα προσαρμογής να ξέρεις εγώ στην αρχή ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη και δεν είχα εμπιστοσύνη αλλά τώρα μου φαίνεται το πιο  φυσιολογικό πράγμα. Ο μπεμπέκος Δεν είναι πολύ της αγκαλιάς και τους έχω πει να τον έχουν ως επί το πλείστον στο relax η ξάπλα ώστε να είναι λίγο ανεξάρτητος. Εμείς βέβαια το Σαββατοκύριακο κάνουμε μαζεμένες αγκαλίτσες για όλη την εβδομάδα. Επίσης ήθελα να σας πω ότι προχθές μου έπεσε από το κρεβάτι Αλλά είμαι τόσο τυχερή που είχα μόλις βγάλει ένα σάκο με χειμωνιάτικα ρούχα και για καλή μου τύχη έπεσε πάνω εκεί. Συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτου και τώρα καταλαβαίνω πως συμβαίνει σε όλες τις μανούλες δεν το παίρνεις καν είδηση το πόσο γρήγορα γίνεται. Ευτυχώς όμως δεν συνέβη κάτι. Γυρίζει σαν σουβλάκι όλη την ώρα και μετακινείται με τροπο που δεν μπορώ να προβλέψω τις κινήσεις του. Επισης ακομα τον εχω στην πεινα γιατι και μεις μολις κλεισουμε τον εκτο μηνα θα ξεκινησουμε τροφες
    • Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε;  @Ngsofia μου πώς είσαι; πώς πάει η αναμονή;;  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...