Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Annita3 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Μάλλον θα πάω και εγώ για εξωσωματική.. Και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως την πήρατε αυτήν την απόφαση και αν έχετε βάλει ένα όριο στο μυαλό σας για το (σε περίπτωση που δεν πιάσει η πρωτη) πόσες εξωσωματικες θα κάνετε.. 

Καλησπέρα και σε εσένα. Καταρχήν για να πάρεις μια τέτοια απόφαση θα πρέπει ιατρικά να σου έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο φυσικής σύλληψης είτε λόγω  κάποιου προβλήματος είτε λόγω ηλικίας. Προσωπικά αν και λίγο πρίν τα 41 το αποφάσισα όχι γιατί μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο φυσικής σύλληψης αλλά γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ και πλέον στα 41 μου τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Το πόσες θα κάνει η κάθε γυναίκα εξαρτάται κυρίως απο τα ψυχικά της αποθέματα πιστεύω και μετά από την τσέπη του ζευγαριού γιατί κακά τα ψέματα το κόστος δεν είναι μικρό. Δές τι θα σας πούν οι γιατροί και μετά αποφασίζεις!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Annita3 είπε:

Από ότι κατάλαβα το θέμα είναι γονιδιακό.. Αλλά θα ξέρουμε με ακρίβεια μετά τον καρυοτυπο. Τώρα μου φαίνεται βουνό όλο αυτό..

Κορίτσι μου, βουνό ήταν για όλες μας.. Όλο αυτό στην αρχή φαντάζει πολύ δύσκολο, όμως βήμα βήμα όλα θα γίνουν... Το παν είναι να εμπιστευτείς το γιατρό και την ομάδα του και να προχωρήσεις με θετική διάθεση και αισιοδοξία..!! Καλή αρχή 🙏❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!!!

Ήθελα να ρωτήσω, που κάνατε την εξωσωματική? Σε δημόσιο νοσοκομείο? Ρωτάω γιατί μάλλον με βλέπω και μένα για εξωσωματική, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα.

Διάβασα όλα τα σχόλια, περί επιτροπής κτλ κτλ. αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς που και πως γίνεται.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Annita3 είπε:

Από ότι κατάλαβα το θέμα είναι γονιδιακό.. Αλλά θα ξέρουμε με ακρίβεια μετά τον καρυοτυπο. Τώρα μου φαίνεται βουνό όλο αυτό..

Αν το δεις συνολικά είναι βουνό... Αν πάρεις τη σειρά σου κ κάνεις βήμα βήμα δεν είναι τόσο δύσκολο... Είναι πολλά βήματα αλλά ένα ένα γίνονται... 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Annita3 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Μάλλον θα πάω και εγώ για εξωσωματική.. Και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως την πήρατε αυτήν την απόφαση και αν έχετε βάλει ένα όριο στο μυαλό σας για το (σε περίπτωση που δεν πιάσει η πρωτη) πόσες εξωσωματικες θα κάνετε.. 

Καλωσηρθες ! Εγώ προςωπικα τη πηρα την αποφαση γιατί δε μπορω να παω φυσιολογικα και να αναμενω καθε μηνα το 5% ποσοστο επιτυχιας στην ηλικια μου 42.οποτε μου ηταν ευκολο να ξεκινησω αμεσα.Αν ημουν μεχρι 37 θα ειχα περιθωρια..επισης εχω βαλει οριο τα 45.εχω ξεκινησει απο φεβρουαριο εκανα τη πρωτη κ μαρτιο τη δευτερη αλλα με ενα εμβρυο μονο (Εκανα κ μαλακιες δηλαδή) τα ηθελα γρηγορα ολα..Τωρα τη δευτερα παω για την 3η..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Κοριτσάκια μουυυυυυυ 337,40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελεια!  Ελα και για σενα σιγουρες ημασταν τζαμπα κ εσυ αγχωνουσουν ! Μπραβο χιλια μπραβοοοοοο!!!!! Να ησυχασεις και εσυ! Ανατριχιασα ρε συ!!!! Πωωωωω! Ολα τελεια θα πανε θα το δεις!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Annita3 είπε:

Για εμάς ήταν πολύ ευκολη απόφαση...σίγουρα μας τρόμαζε αλλα αφού είχαμε δοκιμάσει τα παντα ξεραμε ότι έπρεπε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική.

Μην σκέφτεσαι από τωρα την αποτυχία, ενα ενα τα βηματάκια...

Προσωπικά εγω θα κάνω τα πάντα, όσες εξωσωματικές χρειαστεί μεχρι να τα κρατησω ενα μωρό στην αγκαλιά μου ή μεχρι να μου πουν οι γιατροί ότι δε μπορω πια.... απλά από καποια στιγμή και μετα αν δε τα εχω καταφέρει θα κάνω παράλληλα και χαρτιά για υιοθεσία.

Είναι απόφαση ζωής η εξωσωματική, για αλλες πιο ευκολος δρόμος και για κάποιες άλλες πιο δύσκολος.... το σίγουρο είναι ότι αξίζει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitra75 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ ολες σας κ τη συμπαράσταση στον κοινο αγωνα μας.....το τεστ ηταν αρνητικό οπως ειπαμε κ εκανα χοριακη....περιμένω....για να μην καταρρεύσω εδωσα το τηλ του συζύγου να μάθει πρωτος αν κ δεν του το ειπα.προσπαθω οσο μπορω να σταματήσω το θρηνο μεσα μου κ πλέον να συνεχίσω με φυσικό κυκλο...φτανουν οι ενεσεις κ μάλιστα 4 διέγερσεις οπου οι δυο ηταν με 450 μοναδες!!!! Μην πεθάνουμε κιολας...τα φιλιά μου

Καταρχας το τεστ δε λεει τιποτα..περιμενουμε με αγωνια!! Ολα καλα θα πανε και εγώ ενα παιρνω το μηνα τι να κανω αφου με διεγερση δεν..δε πειραζει ειναι και καλυτερη ποιοτητα αλλα ας μη προτρεχουμε..προσευχομαστε για το καλυτερο τωρα!! Ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να μας ανακοινωσεις σε λιγο ενα τελειο νουμερο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Βρε κορίτσι χίλια μπραβο!!! Τι χαρά είναι αυτή! Τσάμπα τόση στεναχώρια αλλά χαλάλι με τέτοια νέα!!!! Καλή εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου κ με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος! Μου έδωσες μεγάλη χαρά!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η vi_el είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!!!

Ήθελα να ρωτήσω, που κάνατε την εξωσωματική? Σε δημόσιο νοσοκομείο? Ρωτάω γιατί μάλλον με βλέπω και μένα για εξωσωματική, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα.

Διάβασα όλα τα σχόλια, περί επιτροπής κτλ κτλ. αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς που και πως γίνεται.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σου κοριτσι εγω ειμαι στο γενεσις με τον Παντο ειναι ιδιωτικο.στοιχιζει απο 1300 εως 3500 αναλογα τι κ ποσα θα μεταφερεις ,πως θα πληρωσεις κλπ θα σου τα πω εγω ολα ενα ενα βημα τα εχω γραμμενα κιολας και θα τα καταλαβεις μια χαρα.μην ανησυχεις ειναι ευκολο αρκει να βαλεις μια σειρα σωστη.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Θα τρελαθωωωωω!!!! Μπράβο μπράβο κορίτσι μου!!! Ε μα με το παλιοτεστ!!! Όλα καλά να πάνε μέχρι τέλους σου εύχομαι!!! 

Με τέτοια χοριακη μην τριτωσουν τα διδυμα 😊😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Μπράβο ρε κοριτσάρα μου!!! Με συγκίνησες !! Είδες με το παλιό τεστ τζαπα εκλαιγες!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Λες να έχεις διδυμακια κι εσύ βρε θηρίο;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Γεια σου κοριτσι εγω ειμαι στο γενεσις με τον Παντο ειναι ιδιωτικο.στοιχιζει απο 1300 εως 3500 αναλογα τι κ ποσα θα μεταφερεις ,πως θα πληρωσεις κλπ θα σου τα πω εγω ολα ενα ενα βημα τα εχω γραμμενα κιολας και θα τα καταλαβεις μια χαρα.μην ανησυχεις ειναι ευκολο αρκει να βαλεις μια σειρα σωστη.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Xrisa95 μακάρι να πάνε όλα καλά που θα πάνε γιατί είσαι από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους...χαίρομαι να σε διαβάζω... εύχομαι η Παναγία να σε βοηθήσει κ να είναι πάντα δίπλα σας...θα πάνε όλα τέλεια με το μωράκι...καλά με ξεπερνάει που σκέφτεσαι ήδη το τέταρτο.. μπράβο σου ..
    • Ααα ναι ξέχασα να πω ότι μπορεί ν πάρω το μωρό έκτακτα τον Σεπτέμβρη να κατέβω Ελλάδα γιατί πρέπει κ εγώ κ ο άντρας μου κ το μωρό να ψαχτούμε για γονιδιακές μεταλλάξεις λόγω του μωρού. Εμφάνισε πολλά εκ γενετής προβλήματα (καρδιά, αυτιά κτλ) άρα θέλει διερεύνηση κ έλεγα να κάνω στην Ελλάδα αυτές τις εξετάσεις που βγαίνουν γρήγορα κτλ. Αλλά θα δούμε γιατί που να αφήσω και τα άλλα 2 πίσω παιδάκια. Ίσως κατέβουμε οικογενειακά.    θα δούμε πως θα μας βγει στο πρόγραμμα! Ίσως κ εδώ βγάλω γρήγορα άκρη 🙏🏼γιατί έχω κ τις γνωριμίες μου! 
    • Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο    εγω θα σας προτείνω ακράδαντα να διαβάσετε τουλάχιστον τον εθνικό διατροφικό οδηγό κ έπειτα να ψαχτείτε λίγο ακόμα με ειδικούς όσον αφορά την διατροφή των μωρών! 😍 μην μένετε σ αυτά που σας λέει ο παιδίατρος μόνο!    εμάς ο μικρός είναι αλλεργικός, έχει αλλεργική πρωκτοκολλιτιδα όπως η κόρη μου άρα έχω κόψει γαλακτοκομικά, σόγια, πρόσθετα κτλ κτλ έπεσε κ η νηστεία τώρα μαζί αλλά πάει καλά κ βλέπω ήδη βελτίωση!    την Δευτέρα έχουμε ραντεβού για την ακοή. Από το ένα αυτί δεν ακούει τίποτα από το άλλο πολύ λίγο! Μας είπαν για εγχείρηση, δεν είναι κωφαλαλια ευτυχώς (το ακουστικό νεύρο είναι οκ), είναι βαρηκοοια. Με κάποιο ακουστικό, με κάποιο εμφύτευμα κοχλία κάπως θα φτάσουμε στην λύση. Απλά έχει πολύ-πολύ τρέξιμο. Γιατί πρέπει άμεσα να κάνει το παιδί όποιο χειρουργείο χρειαστεί να μην μείνει πίσω στην ομιλία. Ευτυχώς μας καλύπτουν τα πάντα το ταμείο κ δν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ και δεν αγχώνομαι για τα χρήματα.  Του βρήκαν κ λίγο μεγαλύτερο το νεφρό (έχει και φίμωση που θα κάνουμε επέμβαση) οπότε ίσως οφείλεται εκεί. Δεν αδειάζει καλά από τα ούρα του. Θα το δούμε κ αυτό  Για το φαγητό θα ξεκινήσουμε 6 μηνών όπως κ στα άλλα παιδιά. Τώρα είναι 4 άρα μετά το καλοκαιράκι εκεί τέλη Αυγούστου.  Είμαι γενικά πολύ χαρούμενη κ ικανοποιημένη ο άντρας μου είχε φύγει Ελλάδα μια εβδομάδα ήμουν μόνη μου κ έχει ένα μήνα που δουλεύει κ γυρνάει στις 12 το βράδυ άρα πραγματικά χαίρομαι τόσο τόσο τόσο πολύ που τα βγάζω πέρα και μετά τρία. Πάμε πολύ πάρκο (καθόμαστε κανένα 3-4ωρο να ξεσκάσουν τα παιδιά). Το είχα μεγάλο άγχος πως θα τα καταφέρω μόνη μου! Σκέφτομαι ήδη το 4ο με το καλό ανάλογα πότε θα έρθει κ η περίοδος γιατί θηλάζω πολύ θηλάζω πολλά παιδιά κ στα άλλα είχα 2 χρόνια ν δω περίοδο. Για να δούμε πότε θα έρθει τώρα 🤣   αυτά τα νέα μας 🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια, εμείς δεν περάσαμε καλό βράδυ,άρχισε ξαφνικά χθες κατά τις 10 να κλαίει σπαρακτικα και για 45 λεπτά δεν σταματούσε, πήρα τον παιδίατρο και μου είπε πως είναι από το εμβόλιο και της δώσαμε depon, ευτυχώς την ηρέμησε αλλά το βράδυ είχε πολύ ανησυχία και έκανε και μια ωραιότατη διάρροια τα ξημερώματα. Τώρα είναι ήσυχη και κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπά της. Την λυπήθηκα την καημένη, αφού ηρέμησε αναστέναζε για πόση ώρα.  Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...