Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ παπ στην αρχή της εγκυμοσύνης


Recommended Posts

Καλησπέρα σας ... εχθές είχα την πρώτη επίσκεψη στην γιατρό μου για να κάνουμε το πρώτο έλεγχο στην εγκυμοσύνη μου με τεστ θετικό και επειδή είμαι στην εβδομάδα 30 Ιανουαρίου είχα την τελευταία περίοδο και όλα καλά μου έκανε κολπικο υπέρηχο και μου πρότεινε επειδή είχα να κάνω χρόνια τεστ παπ να το κάνουμε ... να πω ότι όλα νορμαλ πολύ καλός και ο σάκος και όλα μια χαρά οι ωοθήκες και μετά μου κάνει το παπ ... εκεί μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα λίγο σαν να με έξυσε ... μου λέει θα δεις λίγο ροζ μην φοβηθείς ... όλα καλά πάω σπίτι ... σήμερα στη δουλειά με έπιασαν πονάκια περιόδου είδα και δυο φορές πολύ λίγο καφέ αίμα στο χαρτί αλλά πολύ λίγο ... πιο πολύ φοβήθηκα με τα πονάκια ... την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει γρήγορα σπίτι ξεκούραση και μου έδωσε και τα ultrogestan... να πω ότι ξαναπήγα τουαλέτα δεν είδα τίποτα αλλά με τραβάει ο πόνος λίγο αριστερά... προς το παρόν ξάπλα ... θα ήθελα τις εμπειριες σας πάνω στο τεστ και αν έχετε πως το αντιμετωπίσατε ... ευχαριστώ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Εγώ έκανα τεστ Παπ, μια εβδομάδα πριν ανακαλύψω ότι είμαι έγκυος. Όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι δεν μας ανησυχεί καθόλου και στο πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης, μπορεί να γίνει το τεστ. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κορίτσι! Κι εγώ έκανα λίγες ημέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος. Μου είπε ότι δεν πειράζει καθόλου κι όντως δεν έπαθα τίποτα. Το καφέ είναι συνήθως παλιό αιματακι. Επίσης τα πονακια είναι συχνά στην αρχή της εγκυμοσύνης. Ξεκουράσου, πάρε και τα χάπια σου και όλα θα πάνε καλά!💗

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα, τεστ ΠΑΠ δεν εκανα στην εγκυμοσυνη γιατι ειχα κανει 2 μηνες πριν. Στην πρωτη επισκεψη για επιβεβαιωση της εγκυμοσυνης ομως μου πηρε δειγμα για καλλιεργειες, φανταζομαι οτι η "καταπονηση" ειναι η ιδια. Και οταν μπηκα στο μηνα μου παλι μου πηραν για στρεπτοκοκκο.  Δεν ειχα καποια ενοχληση. Μετα απο τετοια εξεταση μπορει να υπαρξει αιμορραγια! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...