Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Ελενακι12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ ζουζουνα μου 😍 😍 😍 😍 😍 😍 ειναι ενας ηχος που χαράζει την ψυχη μας ειναι οτι πιο όμορφο.... Ευχομαι γρηγορα κ σε εσενα κουκλιτσα μου❤️🙏

😙😙

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Εμένα αγαπούλα θα με βάλεις τον επόμενο μήνα.. ειμαι σχεδόν έτοιμη  να κάνω εμβρυομεταφορα όποτε θα περιμένω να κάνω ετ και θα σου στήλω πιθανή ημερομηνία  περιοδου( που να μην ερθει)..

Να μας στείλεις κορίτσι μου να μετράμε μαζί σου τις μέρες..εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έρχεται το θετικό ❤️ ❤️

@Αννια27 κοριτσαρα μου σευχαριστω πολύ πολυυυυ και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι αγαπημένη μου και γρήγορα το μωρουλι σου να έρθει..

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η EllieV είπε:

Καλημέρα κ από εμένα

Την Παρασκευη βάλαμε 2 έμβρυα 3 ημερών 8 και 9 κυττάρων και αναμένουμε μέχρι τις 18/02

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Καλημέρα, καλή επιτυχία!!! Με το καλό να έρθουν Χαρούμενα νέα!!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!! Εγώ είχα την περίοδό μου τελικά 1/2 😕 Πάμε τώρα για κάποιες προσπάθειες με παρακολούθηση κύκλου από το γυναικολόγο. Θα περιμένω να πετύχουμε ωορρηξία και θα σας πω νεότερα για την επόμενη ημερομηνία περιόδου!!

Θα μοιραστώ μαζί σας μια συμβουλή που άκουσα από φίλο ειδικό σε θέματα υπογονιμότητας κι έρχεται σε αντίθεση με ό,τι άκουγα μέχρι τώρα. Τις μέρες κοντά και ειδικά αυτές της ωορρηξίας, καθημερινή επαφή! Μπορεί να μειώνεται η ποσότητα, η συγκέντρωση και δεν ξέρω κι εγώ και τι άλλο. Αλλά το σπέρμα δεν έχει καμία φθορά, είναι φρέσκο και πολύ κινητικό!! Και τελικά ένα αρκεί. Οπότε για μένα καταρρίφθηκε ο μύθος του "μέρα παρά μέρα".

Ελπίζω αυτό το tip να κάνει τη διαφορά στην προσπάθειά μας!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Σήμερα αδιαθετησα όπως το περίμενα... @Αννια27 βαλε με 10/3 και βλεπουμε! Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να μην δουν την περιοδο αυτο το μηνα! Κοριτσια συνεχιζουμε τις προσπαθειες μας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η JoyCat είπε:

Καλημέρα σας!! Εγώ είχα την περίοδό μου τελικά 1/2 😕 Πάμε τώρα για κάποιες προσπάθειες με παρακολούθηση κύκλου από το γυναικολόγο. Θα περιμένω να πετύχουμε ωορρηξία και θα σας πω νεότερα για την επόμενη ημερομηνία περιόδου!!

Θα μοιραστώ μαζί σας μια συμβουλή που άκουσα από φίλο ειδικό σε θέματα υπογονιμότητας κι έρχεται σε αντίθεση με ό,τι άκουγα μέχρι τώρα. Τις μέρες κοντά και ειδικά αυτές της ωορρηξίας, καθημερινή επαφή! Μπορεί να μειώνεται η ποσότητα, η συγκέντρωση και δεν ξέρω κι εγώ και τι άλλο. Αλλά το σπέρμα δεν έχει καμία φθορά, είναι φρέσκο και πολύ κινητικό!! Και τελικά ένα αρκεί. Οπότε για μένα καταρρίφθηκε ο μύθος του "μέρα παρά μέρα".

Είναι πολλοί αυτής της άποψης!Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα και τα μισά υποστηρίζουν το ένα και τα άλλα μισά το άλλο. Εγώ πάντως να  είμαστε καλά και να έχουμε διάθεση θα το προσπαθήσω τρεις ημέρες συνεχόμενες αυτή την φορά!💗

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η EllieV είπε:

Καλημέρα κ από εμένα

Την Παρασκευη βάλαμε 2 έμβρυα 3 ημερών 8 και 9 κυττάρων και αναμένουμε μέχρι τις 18/02

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι! Εύχομαι να μας ανακοινώσεις σύντομα ευχάριστα νέα! 😘 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η EllieV είπε:

Καλημέρα κ από εμένα

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Καλή επιτυχία κοριτσι!!Με το καλό!!!

Δημοσίευση

Φιλεναδίτσες μου καλημέρα!!!!! ετοιμάζομαι για αναχώρηση!!!!! ✈️✈️ 

αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού με το γιατρό κ με αισιοδοξία θα πάρουν όλα το δρόμο τους.. 

εννοείται πως θα βολτάρω , θα δω κ τον αδελφούλη μουυυ!!!!! σας φιλω!!!😍 

Καλη επιτυχία σε όλες μας!!!!💞 

@Tokyo μου μια πιο προσωπική Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!! σ ευχαριστώ για την παρότρυνση- καθοδήγηση προς το σωστό δρόμο!!!! ξέρω οτι θα είμαι σε καλά χέρια....💖💖💖

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού με το γιατρό κ με αισιοδοξία θα πάρουν όλα το δρόμο τους.. 

@Tokyo μου μια πιο προσωπική Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!! σ ευχαριστώ για την παρότρυνση- καθοδήγηση προς το σωστό δρόμο!!!! ξέρω οτι θα είμαι σε καλά χέρια....💖💖💖

Κοριτσάκι καλό ταξίδι και θα περιμένω νέα σου!!! Θέλω να μου πεις και πως θα σου φανεί... είναι σοβαρός γενικά (ειδικά αν δεν σε ξέρει) και μιλάει ξεκάθαρα, θα δεις όμως είναι πολύ καλός άνθρωπος κ φυσικά γιατρός. Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμένα! 

Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν εξωσωματική! 

Σύντομα να έχουν καλά νέα να μας πουν και να ρίξουν μπόλικη μπεμπεδοσκονη σε εμάς τις υπόλοιπες! 

Καλά να περάσετε σήμερα όλες! 

Φιλιά Αααααα! 

Δημοσίευση

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Mitsaki83: ΘΕΤΙΚΟ👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ👶

Princess28: ΘΕΤΙΚΟ👶

katerinaki-dm: ΘΕΤΙΚΟ👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP: ΘΕΤΙΚΟ 👶

vikujustme: ΘΕΤΙΚΟ👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

Σταυρι: ?

Karen: ?

Hope19: ?

Alex2016: ?

st3llina: 07/02

ioannastr: 10/02

Kostef: 12/02

Maroulita? : 13/02

Evie2: 14/02

diana8: 14/02

Lacostaki: 14/02

silia: 15/02

Lactaki: ?

Ελενικον: 21/02

I want a baby:26/02 

Denizz: 29/02

pangipot: 29/02

joycat: 02/03?

Aννια27:03/03

Εαυγγελοςτ: 04/03

Μari84:05/03

misofeggaro: 06/03

PAPA EVA: 10/03

@lactaki μου καλό ταξίδι και να μας έρθεις με τέλεια νεααα :-)

@EllieV καλή επιτυχία κορίτσακι μου με το καλό με την πρώτη και θετικοοοο :-)

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

@Αννια27 σε ευχαριστω πολυ πολυ κ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα στις 03/03

Εγω 18/02 χοριακή

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

σ ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπηη!!!!!! φιλακια πολλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

Με το καλό να φτάσεις lactaki μου! Καταρχήν να απολαύσεις την διαμονή σου! Να κάνεις όμορφες βόλτες...με συνοδία καλού φαγητού πάντα🌮 και πολλά πολλά ψώνια!😁💄👠💍👜

Φυσικά και όλα θα βρουν  το δρόμο τους! Αισιοδοξία θέλει όπως σωστά είπες και όλα θα πάνε καλά!🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Με το καλό να φτάσεις lactaki μου! Καταρχήν να απολαύσεις την διαμονή σου! Να κάνεις όμορφες βόλτες...με συνοδία καλού φαγητού πάντα🌮 και πολλά πολλά ψώνια!😁💄👠💍👜

Φυσικά και όλα θα βρουν  το δρόμο τους! Αισιοδοξία θέλει όπως σωστά είπες και όλα θα πάνε καλά!🥰🥰🥰🥰

Εννοείται αγαπημένη μου. εννοείται!!!! ήδη σήμερα το βράδυ θα με κυκλοφορήσει ο αδελφός μου χαχα... 

σύντομα με ευχαριστα νέα απ όλες μας

Δημοσίευση

@lactaki μας καλό ταξιδιιιι να περάσεις τέλεια και κυρίως να έχεις ευχάριστα νέα από το γιατρό.. ❤️

@EllieV καλή επιτυχία κορίτσι μου εύχομαι να πιαστούν καλά τα εμβρυακια σου και να γίνουν μωρακιαααα ❤️

Καλή και όμορφη Κυριακή σε όλες κορίτσια μουυυ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η EllieV είπε:

Καλημέρα κ από εμένα

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Καλως ηρθες κ καλη επιτυχια στα εμβρυακια σου...Με το καλο να γαντζωθουν γερα!Περιμενουμε μαζι σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η JoyCat είπε:

Σ ευχαριστουμε για το τιπ κοριτσακι μου!Μακαρι να μας βοηθησει κ ολες να εχουμε συντομα ευχαριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Είναι πολλοί αυτής της άποψης!Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα και τα μισά υποστηρίζουν το ένα και τα άλλα μισά το άλλο. Εγώ πάντως να  είμαστε καλά και να έχουμε διάθεση θα το προσπαθήσω τρεις ημέρες συνεχόμενες αυτή την φορά!💗

Κι εγω ετσι θα το προσπαθησω...Και ο,τι γινει...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η JoyCat είπε:

Καλησπέρα κορίτσι. Και ο ανδρολόγος που πήγε ο άντρας μου στις αρχές αυτό μας είπε. Τις ημέρες της ωορρηξίας καθημερινά σερί 3-4 μέρες. Το παρα μέρα μας είπε για τις υπόλοιπες μέρες. Αυτό εφαρμόζουμε κι εμείς.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Κοριτσακι μου εχεις την καλυτερη ψυχολογια κ αυτο θα σε βοηθησει τρελα!!!!Με αισιοδοξια κ εναν καλο κ μεθοδικο γιατρο που σε κανει να νιωθεις ανετα θα πανε ολα καλα!Σε φιλω κ αναμενουμε νεοτερα για το πώς θα σου φανει ο γιατρος 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...