Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα

προσπαθούμε εδώ και δυο χρόνια για παιδάκι και καθώς αυτό δεν έρχεται αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε γιατρό για να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Η διάγνσωση ήταν ολιγοασθενοτερατοσπερμία και η σύσταση μικρογονιμοποίηση. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο γιατρό ή κέντρο εξωσωματικής και γνωρίζετε μήπως τιμές;Έχω αγχωθεί πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

parentsoon έγραψε:

Κορίτσια καλησπέρα

προσπαθούμε εδώ και δυο χρόνια για παιδάκι και καθώς αυτό δεν έρχεται αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε γιατρό για να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Η διάγνσωση ήταν ολιγοασθενοτερατοσπερμία και η σύσταση μικρογονιμοποίηση. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο γιατρό ή κέντρο εξωσωματικής και γνωρίζετε μήπως τιμές;Έχω αγχωθεί πολύ

καλως ηρθες!το αγχος ειναι κακος συμβουλος.πριν λιγες μερες μια φιλη μου μετα απο πολυ μεγαλη προσπαθεια εμεινε εγκυος και χαρηκαμε πολυ.θα μαθω απο αυτην που το εψαξε πολυ καιρο το θεμα και θα σου πω.μη στενοχωριεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενδιαφέρομαι κυρίως για Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχουμε αποκλύσει την Αθήνα, άλλωστε θα μετακινηθούμε, θα ταλαιπωρηθούμε ούτως ή άλλως τουλάχιστον να δούμε και αποτέλεσμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...