Μετάβαση σε περιεχόμενο

«Με δεντράκια και φωτάκια θα μας έρθουν τα νινάκια» ???

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:03 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

Κοριτσακι μου εγκυος θα μεινεις,δεν υπαρχει περιπτωση να μη μεινεις.Μη μετρας μηνες μην κοιτας συμπτωματα θα ερθει οταν σταματησεις να το σκεφτεσαι το πιστευω αυτο!Εγω που εχω ολους τους λογους να αγχωνομαι λογω ηλικιας δεν το κανω, ειδα την κουμπαρα μου συνομιληκη κ εμεινε σχεδον αμεσως  αλλα ηταν χαλαρη κ κοπελιτσες κατω των 30 προσπαθουν χρονια...Το αγχος ειναι που κανει ολη τη ζημια το ξερω δυσκολο να το αποβαλλεις οταν θες κατι πολυ.Νομιζω εισαι κ μικρη ηλικιακα αν εχεις κλεισει 13 μηνες εντατικης προσπαθειας τοτε ψαχτειτε με εξετασεις.Εντατικης ομως...οχι σα μια φιλη μου λεει προσπαθω 2 χρονια για παιδι με 3 επαφες ολο το μηνα.

Expand  

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για το κουράγιο.
Προσπαθούσαμε ένα χρόνο σχεδόν εντατικά. Τις κάναμε όοολες τις εξετάσεις κι εγώ και ο σύζυγος το περασμένο μήνα και δεν έδειξαν τίποτα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό είναι το θέμα τώρα, προσπαθούμε, χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Μπορεί όντως να επιβαρύνει το άγχος, η ατυχία, τι να πω δε ξέρω.
Είμαι 32 χρονών και ξεκινήσαμε απο τα 31 μου.
Τώρα αυτό το εντατικής προσπάθειας πως το εννοείς; Εμείς κάνουμε παρα μέρα όπως μας είχε πει και ο γιατρός για να μην αδυνατίζει το σπέρμα, μέσα στις γόνιμες, 4-5 φορές βγαίνει μέσα στις γόνιμες. Αν θέλουμε να κάνουμε στο άσχετο οκ θα κάνουμε, αλλα χωρίς ωορρηξία δεν θεωρείται μέσα στην προσπάθεια.

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:03 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

Κοριτσακι μου εγκυος θα μεινεις,δεν υπαρχει περιπτωση να μη μεινεις.Μη μετρας μηνες μην κοιτας συμπτωματα θα ερθει οταν σταματησεις να το σκεφτεσαι το πιστευω αυτο!Εγω που εχω ολους τους λογους να αγχωνομαι λογω ηλικιας δεν το κανω, ειδα την κουμπαρα μου συνομιληκη κ εμεινε σχεδον αμεσως  αλλα ηταν χαλαρη κ κοπελιτσες κατω των 30 προσπαθουν χρονια...Το αγχος ειναι που κανει ολη τη ζημια το ξερω δυσκολο να το αποβαλλεις οταν θες κατι πολυ.Νομιζω εισαι κ μικρη ηλικιακα αν εχεις κλεισει 13 μηνες εντατικης προσπαθειας τοτε ψαχτειτε με εξετασεις.Εντατικης ομως...οχι σα μια φιλη μου λεει προσπαθω 2 χρονια για παιδι με 3 επαφες ολο το μηνα.

Expand  

st3llina επειδή δεν θυμαμαι αν το έχεις πει όταν λες ότι έχεις λόγω να αγχώνεσαι λόγω ηλικίας τι εννοείς; πόσο είσαι. Κορίτσια εδώ σε εμάς χιονιζει

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 9:16 ΠΜ, ο/η diana8 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου :) 

ακομα να δω θετικο τεστακι ωορρηξιας αλλα τις επαφες μου τις κανω !!! Σημερα ειμαι 15η με κυκλο 28-30 !!!

Expand  

Εμένα πάντως δεν με θέλουν τα τεστακια. Δεν είδα καθόλου θετικό🥴. Την 14η ημέρα μόνο ήταν αρκετά κόκκινο αλλά όχι ίδιο. Τι να πω! Κι εγώ πάντως τις έκανα τις προσπάθειες μου😉

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:28 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Εμένα πάντως δεν με θέλουν τα τεστακια. Δεν είδα καθόλου θετικό🥴. Την 14η ημέρα μόνο ήταν αρκετά κόκκινο αλλά όχι ίδιο. Τι να πω! Κι εγώ πάντως τις έκανα τις προσπάθειες μου😉

Expand  

Εγω εμεινα με ενα μονο ... ειχε 10 μονο τα ξεκινησα λιγο νωρις ... τωρα σκεφτομαι να το κανω το βραδυ η αυριο ... σημερα εκανα το πρωι και ηταν αρνητικο !!! 
Εγω πηρα να δοκιμασω τα ηλεκτρονικα !!! :) 

τις επαφες μας ναι καλα κανουμε και τις κανουμε ποτε δε ξερεις τι μπορει να συμβει ♥️🍼👼🏻

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:21 ΠΜ, ο/η I want a baby είπε:

Προσπαθούσαμε ένα χρόνο σχεδόν εντατικά. Τις κάναμε όοολες τις εξετάσεις κι εγώ και ο σύζυγος το περασμένο μήνα και δεν έδειξαν τίποτα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό είναι το θέμα τώρα, προσπαθούμε, χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Μπορεί όντως να επιβαρύνει το άγχος, η ατυχία, τι να πω δε ξέρω.
Τώρα αυτό το εντατικής προσπάθειας πως το εννοείς; Εμείς κάνουμε παρα μέρα όπως μας είχε πει και ο γιατρός για να μην αδυνατίζει το σπέρμα, μέσα στις γόνιμες, 4-5 φορές βγαίνει μέσα στις γόνιμες. Αν θέλουμε να κάνουμε στο άσχετο οκ θα κάνουμε, αλλα χωρίς ωορρηξία δεν θεωρείται μέσα στην προσπάθεια.

Expand  

Εννοω κοριτσι μου οτι καμια φορα οι γονιμες,μας δεν ειναι παντα οποτε εμεις νομιζουμε,ισως καποιους μηνες κανουμε ωορρηξια νωριτερα ή αργοτερα απο οσο υολογιζουμε.Εγω ας πουμε απο τον αλλο μηνα θα δοκιμασω να εχω επαφες μερα παρα μερα απο τη στιγμη που θα καθαρισω απο περιοδο.Κ ας μην ειναι οι υποτιθεμενες γονιμες.Γιατι πχ αν θεωρεις οτι οι γονιμες σου ειναι καποιες συγκεκριμενες μερες κ προσπαθεις κυριως σε αυτες ποιος σου λεει οτι πχ δεν κανεις ωορρηξια νωριτερα ή αργοτερα για εκεινο το συγκεκριμενο μηνα;Με τις πιθανοτητες παιζουμε απο οτι εχω καταλαβει εγω.

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:25 ΠΜ, ο/η Lacostaki είπε:

st3llina επειδή δεν θυμαμαι αν το έχεις πει όταν λες ότι έχεις λόγω να αγχώνεσαι λόγω ηλικίας τι εννοείς; πόσο είσαι. Κορίτσια εδώ σε εμάς χιονιζει

Expand  

35 κλεισμενα ειμαι.Κ ξεκινησαμε τωρα προσπαθειες.Βαση ηλικιας αν κλεισω ενσ 6μηνο εντατικων προσπαθειων κ δεν μεινω θα πρεπει να ψαχτω με εξτρα εξετασεις κ να παω προς εξωσωματικη μερια.Η δικη μιυ ηλικια δεν αφηνει ολοκληρο χρονο προσπαθειων γιατι απο τα 35 κ μετα δεν ειμαστε το ιδιο γονιμες.Θα δειξει! Εχω πιστη κ για μενα κ για ολες μας

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:33 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

Εννοω κοριτσι μου οτι καμια φορα οι γονιμες,μας δεν ειναι παντα οποτε εμεις νομιζουμε,ισως καποιους μηνες κανουμε ωορρηξια νωριτερα ή αργοτερα απο οσο υολογιζουμε.Εγω ας πουμε απο τον αλλο μηνα θα δοκιμασω να εχω επαφες μερα παρα μερα απο τη στιγμη που θα καθαρισω απο περιοδο.Κ ας μην ειναι οι υποτιθεμενες γονιμες.Γιατι πχ αν θεωρεις οτι οι γονιμες σου ειναι καποιες συγκεκριμενες μερες κ προσπαθεις κυριως σε αυτες ποιος σου λεει οτι πχ δεν κανεις ωορρηξια νωριτερα ή αργοτερα για εκεινο το συγκεκριμενο μηνα;Με τις πιθανοτητες παιζουμε απο οτι εχω καταλαβει εγω.

Expand  

Έχεις απόλυτο δίκιο κι εγώ αυτό το μήνα είπα να μην κάνω τίποτα πριν τις γόνιμες για να είμαστε πιο ορεξάτοι εκείνες τις μέρες και τελικά πέτυχα μόνο την μέρα της ωορρηξίας και την επόμενη γιατί πίστευα ότι θα αδιαθετησω στις 28 μέρες που είχα με τα αντισυλληπτικα και τελικά ο κύκλος μου επανήλθε αμέσως στις 25 μέρες οπότε χάσαμε τις γονιμες

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:21 ΠΜ, ο/η I want a baby είπε:

Expand  

Στα 31 ξεκίνησα κι εγώ αλλά μάνα έγινα περίπου 35. Ένας γιατρός μου είχε πει κάτι το οποίο μου φάνηκε πολύ περίεργο τότε αλλά όσο το σκέφτομαι νομίζω ότι είχε δίκαιο. Μου είχε πει... εμείς οι γιατροί σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουμε να βρούμε κάτι γιατί ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Κάνουμε θεραπείες και πολλά ζευγάρια αποκτούν παιδιά. Το δύσκολο είναι να μην έχουν τίποτα και χρόνια ολόκληρα να προσπαθούν. Εκεί τα χέρια μας είναι δεμένα.

Με λίγα λόγια μου είπε ότι το άγχος είναι ότι χειρότερο. Γιατί εγώ μόλις χαλάρωσα και είδα ότι μπορώ να μείνω έγκυος έμεινα αμέσως;Αν είχα προλάβει να το σκεφτώ μπορεί ακόμα να προσπαθούσα. Τώρα θα μου πεις... πως να διαχειριστείς το άγχος; Έλα ντε κι εγώ ακόμα προσπαθώ😁

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:33 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

Expand  

H ημερομηνία της περιόδου μου δείχνει ότι η ωορρηξία μου έγινε την ημέρα που υπολόγιζα πάντα. 
Ο γιατρός μου είπε ότι η ωορρηξία γίνεται την 14η μέρα πριν την περίοδο. Επειδή δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα μας έρθει η επόμενη περίοδος υπολογίζουμε στο περίπου βάση του ιστορικού μας. Όταν μου έρχεται όμως και κοιτώντας το ημερολόγιο βλέπω πως την πετύχαινα την ωορρηξία μου.
Ρώτησα τον γιατρό αν ωορρηξία μπορεί να συμβεί αργότερα ή νωρίτερα μου είπε ότι η περίοδος έρχεται την 14η ημέρα μετά την ωορρηξία. Πόσο ωραία θα ήταν να ξέραμε ότι έχουμε ωορρηξία τη 14η μέρα μετά την περίοδο και όχι πριν την επόμενη περίοδο...

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:36 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

35 κλεισμενα ειμαι.Κ ξεκινησαμε τωρα προσπαθειες.Βαση ηλικιας αν κλεισω ενσ 6μηνο εντατικων προσπαθειων κ δεν μεινω θα πρεπει να ψαχτω με εξτρα εξετασεις κ να παω προς εξωσωματικη μερια.Η δικη μιυ ηλικια δεν αφηνει ολοκληρο χρονο προσπαθειων γιατι απο τα 35 κ μετα δεν ειμαστε το ιδιο γονιμες.Θα δειξει! Εχω πιστη κ για μενα κ για ολες μας

Expand  

Δεν είμαστε το ίδιο γόνιμες με μία 25 Χρόνη αλλά μια χαρά μπορείς να τα καταφέρεις. Εδω εγώ είμαι 41 και αγχώνεσαι εσύ στα 35;

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:43 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Στα 31 ξεκίνησα κι εγώ αλλά μάνα έγινα περίπου 35. Ένας γιατρός μου είχε πει κάτι το οποίο μου φάνηκε πολύ περίεργο τότε αλλά όσο το σκέφτομαι νομίζω ότι είχε δίκαιο. Μου είχε πει... εμείς οι γιατροί σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουμε να βρούμε κάτι γιατί ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Κάνουμε θεραπείες και πολλά ζευγάρια αποκτούν παιδιά. Το δύσκολο είναι να μην έχουν τίποτα και χρόνια ολόκληρα να προσπαθούν. Εκεί τα χέρια μας είναι δεμένα.

Με λίγα λόγια μου είπε ότι το άγχος είναι ότι χειρότερο. Γιατί εγώ μόλις χαλάρωσα και είδα ότι μπορώ να μείνω έγκυος έμεινα αμέσως;Αν είχα προλάβει να το σκεφτώ μπορεί ακόμα να προσπαθούσα. Τώρα θα μου πεις... πως να διαχειριστείς το άγχος; Έλα ντε κι εγώ ακόμα προσπαθώ😁

Expand  

Ακριβώς το ίδιο είπε και σε εμάς ο γιατρός. Δεν έχετε κάτι να σας κατευθύνω. Μπορεί να μείνεις τον επόμενο μήνα μπορεί να περάσει και ένας χρόνος. Όταν είσαι υπογόνιμος χωρίς αιτιολογία λογικό είναι να χάνεσαι. Αν ήταν πχ μια ορμόνη έλεγα πάμε να τη ρυθμίσουμε, φταίει αυτό. Σε τρελαίνει περισσότερο να ξέρεις ότι είσαι καλά άρα γιατί δεν πιάνεις;
Εσύσ ατ 35 σου, μετά απο 4 χρόνια με τι τρόπο έμεινες έγκυος; Φυσιολογικά ή περάσατε σε κάποια άλλη διαδικασία;

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:50 ΠΜ, ο/η I want a baby είπε:

Ακριβώς το ίδιο είπε και σε εμάς ο γιατρός. Δεν έχετε κάτι να σας κατευθύνω. Μπορεί να μείνεις τον επόμενο μήνα μπορεί να περάσει και ένας χρόνος. Όταν είσαι υπογόνιμος χωρίς αιτιολογία λογικό είναι να χάνεσαι. Αν ήταν πχ μια ορμόνη έλεγα πάμε να τη ρυθμίσουμε, φταίει αυτό. Σε τρελαίνει περισσότερο να ξέρεις ότι είσαι καλά άρα γιατί δεν πιάνεις;
Εσύσ ατ 35 σου, μετά απο 4 χρόνια με τι τρόπο έμεινες έγκυος; Φυσιολογικά ή περάσατε σε κάποια άλλη διαδικασία;

Expand  

Έκανα πάνω από δύο χρόνια να μείνω έγκυος κι επιτέλους το πέτυχα με φυσιολογικό τρόπο. Δυστυχώς όμως το έχασα στον τρίτο μήνα δίχως να βρω κάποια αιτία. Φαντάζεσαι πόσο άγχος μου προκάλεσε κι αυτό. Δεν μου έφτανε ότι άργησα πολύ να μείνω το έχασα κιόλας. Φυσικά δεν μπορώ να σου περιγράψω την ψυχολογία μου. Έπρεπε να περιμένω λίγους μήνες. Είπα κι εγώ από Οκτώβρη θα προσπαθήσω ξανά! Έλα όμως που το ζουζούνι μου τρύπωσε τέλη του προηγούμενου μήνα που ήρθαμε σε επαφή χωρίς να το σκέφτομαι. Φαντάζεσαι μια τρελή! Έτσι ακριβώς ήμουν! Δεν το πίστευα! Αν μπορούσα να πάω εκείνη την ώρα με τις πιτζάμες για χοριακη θα το έκανα! 😄

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:36 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

Expand  

Μην σκέφτεσαι τόσο την ηλικία. Μια χαρά θα μείνεις! Έχω γνωστές που έμειναν αρκετά πιο μεγάλες από εσένα. Μην πας αμέσως στην εξωσωματική! Ακόμα εξετάσεις δεν έκανες. Επίσης κι ο χρόνος που προσπαθείς είναι λίγος. Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη! Απλά σε παιδεύει λίγο παραπάνω💗

Δημοσίευση

Κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ...η θερμοκρασία από τη μασχάλη σε σχέση με τη θερμοκρασία από το στόμα πώς πάει; Δηλαδή από το στόμα είναι πιο ανεβασμένη σε σχέση με τη μασχάλη; Πχ αν έχεις 37 απ’τη μασχάλη θα έχεις πιο πολύ ή πιο λίγο από το στόμα;

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 11:14 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Έκανα πάνω από δύο χρόνια να μείνω έγκυος κι επιτέλους το πέτυχα με φυσιολογικό τρόπο. Δυστυχώς όμως το έχασα στον τρίτο μήνα δίχως να βρω κάποια αιτία. Φαντάζεσαι πόσο άγχος μου προκάλεσε κι αυτό. Δεν μου έφτανε ότι άργησα πολύ να μείνω το έχασα κιόλας. Φυσικά δεν μπορώ να σου περιγράψω την ψυχολογία μου. Έπρεπε να περιμένω λίγους μήνες. Είπα κι εγώ από Οκτώβρη θα προσπαθήσω ξανά! Έλα όμως που το ζουζούνι μου τρύπωσε τέλη του προηγούμενου μήνα που ήρθαμε σε επαφή χωρίς να το σκέφτομαι. Φαντάζεσαι μια τρελή! Έτσι ακριβώς ήμουν! Δεν το πίστευα! Αν μπορούσα να πάω εκείνη την ώρα με τις πιτζάμες για χοριακη θα το έκανα! 😄

Expand  

Tι λες τώρα! Πολύ χαίρομαι όμως που στο τέλος πήγαν όλα καλά! Φαντάζομαι τη χαρά σου!
Μακάρι να τη ζήσω κι εγώ σύντομα αυτή τη χαρά!

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 12:04 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Κοριτσάκια να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ...η θερμοκρασία από τη μασχάλη σε σχέση με τη θερμοκρασία από το στόμα πώς πάει; Δηλαδή από το στόμα είναι πιο ανεβασμένη σε σχέση με τη μασχάλη; Πχ αν έχεις 37 απ’τη μασχάλη θα έχεις πιο πολύ ή πιο λίγο από το στόμα;

Expand  

Απο το στόμα περισσότερο θα δεις.

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 12:32 ΜΜ, ο/η I want a baby είπε:

Tι λες τώρα! Πολύ χαίρομαι όμως που στο τέλος πήγαν όλα καλά! Φαντάζομαι τη χαρά σου!
Μακάρι να τη ζήσω κι εγώ σύντομα αυτή τη χαρά!

Expand  

Πίστεψε με θα τη ζήσεις! Να έχεις πίστη και λίγο υπομονή και θα γίνει! 💗😘

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ηθελα να σας δειξω τ τεστ ωορρηξιας που εκανα αλλα δε με αφηνει να ανεβασω δεν ξερω γιατι εχω προσπαθησει πολλες φορες

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 10:49 ΠΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Δεν είμαστε το ίδιο γόνιμες με μία 25 Χρόνη αλλά μια χαρά μπορείς να τα καταφέρεις. Εδω εγώ είμαι 41 και αγχώνεσαι εσύ στα 35;

Expand  

Δεν αγχωνομαι,δε θελω να μπω στο τρυπακι του αγχους γιατι εκει ειναι που δε μεινω.Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι στατιστικα δεν ειμαστε το ιδιο γονιμες οσο 20-30.Αν βαλεις κ το αγχος μεσα στην εξισωση...κλαφτα τα Χαραλαμπε.Ηρεμια θελει σε καθε ηλικια νομιζω.Να το ριχνουμε λιγο στην τρελλιτσα.Και θελω ετσι να συνεχισω να σκεφτομαι κ αργοτερα.Θα μου πεις πως...Δεν ξερω αλλα θα το προσπαθησω.Αλλα κ εσυ κ εγω κ οι μικροτερες μανες θα γινουμε.Αλλες ευκολα κ αλλες δυσκολα.Αλλα θα γινουμε.

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 11:25 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μην σκέφτεσαι τόσο την ηλικία. Μια χαρά θα μείνεις! Έχω γνωστές που έμειναν αρκετά πιο μεγάλες από εσένα. Μην πας αμέσως στην εξωσωματική! Ακόμα εξετάσεις δεν έκανες. Επίσης κι ο χρόνος που προσπαθείς είναι λίγος. Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη! Απλά σε παιδεύει λίγο παραπάνω💗

Expand  

Οχι δε σκεφτομαι αμεσως για εξωσωματικη,ουτε καν!Λογω θρομβοφιλιας δεν κανει να παρω ορμονες ουτε κ αντισυλληπτικα οποτε θα το αποφυγω οσο μπορω.Λιγο χρονο προσπαθω οντως στην ουσια τωρα ξεκινησα.❤

Δημοσίευση
  στις On 30/12/2019 at 1:30 ΜΜ, ο/η st3llina είπε:

Δεν αγχωνομαι,δε θελω να μπω στο τρυπακι του αγχους γιατι εκει ειναι που δε μεινω.Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι στατιστικα δεν ειμαστε το ιδιο γονιμες οσο 20-30.Αν βαλεις κ το αγχος μεσα στην εξισωση...κλαφτα τα Χαραλαμπε.Ηρεμια θελει σε καθε ηλικια νομιζω.Να το ριχνουμε λιγο στην τρελλιτσα.Και θελω ετσι να συνεχισω να σκεφτομαι κ αργοτερα.Θα μου πεις πως...Δεν ξερω αλλα θα το προσπαθησω.Αλλα κ εσυ κ εγω κ οι μικροτερες μανες θα γινουμε.Αλλες ευκολα κ αλλες δυσκολα.Αλλα θα γινουμε.

Expand  

Ακριβώς άσε τις στατιστικές να λένε και πίστεψε το και κυρίως διώξει το άγχος στην τελική αν ήταν πάντα σωστές οι στατιστικές θα έπρεπε οι κοπέλες μεταξύ 20 και 30 να πιάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα κάτι που δεν ισχύει...

Δημοσίευση

Κορίτσια έπρεπε να το γράψω εδώ γιατί πήρα το καλύτερο δώρο αυτές τις γιορτές.....

Στην 3η μέρα καθυστέρησης που είμαι, είπα να αγοράσω ένα τεστάκι να κάνω.....και το έκανα πριν κανα δίωρο και βγήκε ΘΕΤΙΚΌ κατευθείαν!!!!! 😍😍😍😍

Δε ξέρω αν θα δείτε το μήνυμά μου αλλά εύχομαι να το ζήσετε όλες σύντομα!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 31/12/2019 at 8:59 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσια έπρεπε να το γράψω εδώ γιατί πήρα το καλύτερο δώρο αυτές τις γιορτές.....

Στην 3η μέρα καθυστέρησης που είμαι, είπα να αγοράσω ένα τεστάκι να κάνω.....και το έκανα πριν κανα δίωρο και βγήκε ΘΕΤΙΚΌ κατευθείαν!!!!! 😍😍😍😍

Δε ξέρω αν θα δείτε το μήνυμά μου αλλά εύχομαι να το ζήσετε όλες σύντομα!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Expand  

Κοριτσακι μου τι χαρααα! Πολλά συγχαρητήρια... Αν το 2019 σου φέρθηκε με γενναιοδωρία το 2020 θα είναι αδιαμφισβητητα μαγικό! 

Καλή Χρονιά σε όλες κορίτσια με πολλά πολλά μωράκια στις κοιλίτσες ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...