Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δοχείο θερμός


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Μιας που οι απαντήσεις για τον υπνοσακο με βοήθησαν πολύ επανέρχομαι με άλλο θέμα.?

Είμαι σε αναζήτηση κάποιου δοχείου-μπωλ που να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού για κάποιες ώρες.

Το θέλω κυρίως για τα σ/κ που βγαίνουμε βόλτες πιο μεγάλες κ θέλω να έχω το φαγητό του μικρού ζεστό!! 2-3 ώρες θα ήταν μια χαρά!

Το ιδανικό κ πιο πρακτικό θα ήταν να είχε δύο θέσεις (μεσημεριανό-απογευματινο) αλλά ότι μπορώ να βρω κ να είναι αξιόπιστο κ δοκιμασμένο με ενδιαφέρει γιατί αγόρασα ένα κ τελικά ούτε θερμότητα κρατάει αλλά κ λίγο να γυρίσει βγαίνει όλο το φαγητό. Ίσως κ τσάντα ισοθερμική να ήταν καλή λύση. Απλά θέλω να ξέρω σίγουρα ότι μένουν ζεστά τα φαγητά.

 

Ευχαριστώ ??

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν γνωρίζω κάτι πέρα από τις ισοθερμικες τσάντες..ομως μιλαμε για κανονικό φαγητό και όχι αλεσμένο έτσι; Γιατί το αλεσμένο δεν κρατάει πάνω από μιάμιση ώρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχει σίγουρα η chicco πιατάκι θερμός με καπάκι για μεταφορά φαγητόυ,το έχει μια φίλη,δεν γνωρίζω όμως λεπτομέρειες γιατί εμείς τώρα ξεκινήσαμε να τρώμε άσε που το παιδί μου δεν θέλει τίποτα ζεστό άρα δεν ξέρω και αν μου χρειαστεί τέτοιο πιατάκι 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Joannaero όχι για αλεσμένο λέω...?δεν το γνώριζα αυτό....έχω δει πολλές τσαντες κ δοχεία γενικά απλά επειδή ήδη ένα μου βγήκε άχρηστο έλεγα μήπως έχει κάποια κάτι να προτείνει συγκεκριμένο...?

@vivika10 εγω πάλι από ότι έχω καταλάβει του αρέσει να είναι χλιαρό το φαγητό....ψιλό αηδιάζει άμα είναι κρύο  βέβαια το τρώει αλλά αν μπορέσω να βρω λύση θα είναι καλύτερα!!έχω την εντύπωση ότι έχω δει το συγκεκριμένο πιατακι στο ίντερνετ αλλά χωρίς καπάκι για αυτό κ δεν το πηρα?θα το ψάξω πάλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα πάρει ένα φαγητοδοχειο από την παρουσίαση τ μαγαζί. Δ γράφει πάνω συγκεκριμένη μάρκα αλλά είναι πολύ καλό. Αλεθω, τ βάζω μέσα κ τ κρατάει ζεστό πολλές ώρες. Ένα κουταλάκι παίρνω μαζί κ τ δίνω απευθείας από τ δοχείο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

https://www.parousiasi.gr/alfi-docheio-trofimon-350ml-roz-seira-cat

Αυτό συγκεκριμένα. Είναι τσιμπημενο  κ δ θα τ έπαιρνα μάλλον ποτέ από μόνη μου.  Άλλαξα κάτι άλλο π μ είχαν φέρει κ τ πήρα. Με έχει σώσει όμως. 2ο παιδί κ πάλι τ χρησιμοποιώ. 

Επίσης Μια φορά που θα είμασταν σε σπίτι καλεσμένοι εβρασα τα λαχανικά τα έκοψα πολύ μικρά κομματάκια τα έβαλα στο δοχείο τ συγκεκριμένο κ εκεί π πήγα τ αλεσα. Ακόμη κ σε κομμάτια ήταν σχεδόν καυτά στη θερμοκρασία π τα έβαλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι όντως κάπως ακριβό κ για τα ml που χωράει (ή το παιδί μου τρώει πολύ για 8μηνων ...γιατί κάπου τόσο τρώει μια φορά που το μέτρησα?όποτε ίσως πιο μετα να μην μας χωράει) αν δεν βρω τίποτα άλλο πιο φθηνό να κάνει δουλειά θα το σκεφτώ όμως γιατί προτιμώ να τα δώσω μια φορά κ να κάνει δουλειά πάρα να δίνω λίγα λίγα κάθε φορά μέχρι να βρω κανένα καλό!!! Ευχαριστώ πάντως!!!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...