Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΣΠΑΣΜΑ!


Recommended Posts

Είμαι 29 και Προσπαθούμε εδώ και 8 μήνες για να έρθει το πρώτο μας μωράκι.Ομολογώ ότι σε καθημερινή βάση κοιτάω ημερομηνίες,σημάδια κτλ και είμαι σίγουρη πλέον ότι είναι το μόνο που σκέφτομαι.Όλοι λένε να μην αγχώνομαι, αλλά όταν εισαι έξω απο το χωρο....πολλά λες.Ο γιατρός μου μου λέει ότι δεν θέλει να με ξεκινήσει για εξετάσεις και αυτό με εκνευρίζει περισσότερο..Σήμερα αδιαθέτησα και έριξα για πρώτη φορά το κλάμα της ζωής μου.Με έπιασε ένα φοβερό παράπονο...Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στεφανία καλησπέρα!

Προσπαθούσαμε με τον σύντροφο μου 1,5 χρόνο για παιδάκι.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ξέρω την απελπισία που νιώθεις.Εχω κλάψει και εγώ,έχω κατηγορήσει τον εαυτό μου,μου είχε γίνει και εμένα εμμονή.Ώσπου ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο πέρασε μια τρομερή περιπέτεια με την υγεία του και δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει ή όχι.Εκεί έχασα την γη κάτω απο τα πόδια μου.Ξέχασα το παιδί.Όταν πέρασε όλη αυτη η ταλαιπωρία είχα χαλαρώσει στο θέμα αυτό και είχα αποφασίσει να μην υποβάλλω τον ευατό μου ξανά σε όλη αυτή την δύσκολη φάση.Είπα όποτε θέλει ας έρθει.Δεν πήγα καν για εξετάσεις.Και τελικά ήρθε και μάλιστα διδυμάκια! :)

Να είσαι καλα και ευχομαι συντομα να πραγματοποιηθει το ονειρο σου!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ που μοιραστηκες την εμπειρία σου χαίρομαι πολύ για τα διδυμάκια σου!Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή Στέφι,

είμαι 32 χρονών και προσπαθώ 1 χρόνο!

Είμαστε τόσες εδώ!

Κ εμένα με πιάνει απελπισία. Νιώθω μεγάλη κ γριά γι αυτό το θέμα. Το ήθελα πολύ πιο νέα.

Όμως υπάρχουν τόσα προβλήματα.

Είναι εγωιστικό, αλλά κοίτα γύρω σου και θα νιώσεις καλύτερα.

Να το πάθουμε σύντομα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στέφη γεια σου και καλώς ήρθες στο Mammyland!! :)

Κοπέλα μου θα συμφωνήσω κι εγώ με όλους όσους σου λένε ότι αγχώνεσαι. Καταρχήν οι 8 μήνες δεν είναι πολλοί για να σε κάνουν να ανησυχήσεις. Και γι'αυτό ο γιατρός σου δε θέλει να σε βάλει σε διαδικασία εξετάσεων, οι οποίες το πιο πιθανό είναι ότι θα σε αγχώσουν περισσότερο!

Αλλά πέρα απ' αυτό, το ξέρεις πως το άγχος μπορεί να εμποδίσει την ωορρηξία;;; Το άγχος επηρεάζει την υπόφυση, η οποία ρυθμίζει το ορμονικό μας σύστημα. Αν λοιπόν επηρεαστεί και οι ορμόνες σου τα "παίζουν", απλούστατα δεν κάνεις ωορρηξία! Άσχετα με το ότι έχεις περίοδο κάθε μήνα κανονικά... Στα λέω αυτά γιατί το έχω πάθει και μου το εξήγησε ο γιατρός μου.

Αυτό λοιπόν από μόνο του είναι αρκετό για να δικαιολογήσει τους 8 μήνες χωρίς αποτέλεσμα!!

Οπότε, ξέχνα το! Άσε τις μετρήσεις, τα θερμόμετρα, τα ημερολόγια κι οτιδήποτε άλλο και ασχολήσου μόνο με το πως θα περνάτε καλά με τον αντρούλη σου και στο κρεβάτι ;) αλλά και μακριά από αυτό..

Και να δεις που όλα θα πάρουν το δρόμο τους και κάπου παρακάτω θα κοιτάς ένα θετικό τεστ και δε θα το πιστεύεις! :)

Φιλάκια πολλά κι εύχομαι σύντομα να μας πεις τα καλά νέα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stefi15 γεια σου....

Εγω δε θα σου πω να μην αγχωνεσαι.... αυτο το ξερεις ηδη....οπωσ ξερεις επισης οτι σου ειναι αδυνατο να το καταφερεις....

Θα συμφωνησω με την φιλη μου την crazy (ν'απολαμβανεις το sexaki ;) )

αλλα ειμαι κι επισης της αποψης οτι, αφου εισαι ηδη αγχωμενη, καλο θα ηταν να αρχισεις σιγα σιγα τις εξετασεις.... να ξερεις που βρισκεσαι...

Αν υπαρχει κατι να το αντιμετωπισεις εγκαιρα.... κι αν οχι.... τουλαχιστον να μην εχεις κι αυτο το προσθετο αγχος στο μυαλο σου!!!:unsure:

Ο,τι κι αν κανεις σου ευχομαι να εισαι δυνατη και να μην χρειαστει να ξανακλαψεις γι αυτο τον λογο.... (να ερθει συντομα ενα μωρακι... να σου σκουπιζει τα δακρυα....-ευτυχιας πια...!!!:) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΕΦΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ.ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ.ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stefi μου καλησπέρα και από εμένα.

Καταρχήν είσαι πολύ νέα για να πιστεύεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και πιστεύω ότι ο γιατρός σου σοφά σου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις ακόμη, άλλωστε 8 μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα για να διαπιστώσει κανείς αν έχει ή δεν έχει πρόβλημα. Άλλωστε παίζει ρόλο και ο κύκλος, άλλες έχουν σταθερό με το ρολόι και άλλες πιο άστατο. Και φυσικά το μεγαλύτερο από τους ανασταλτικούς παράγοντες τον παίζει το άγχος!

Εγώ προτείνω να χαλαρώσεις, να βγάλεις από το μυαλό σου το παιδί και όταν είσαι στο κρεββάτι (ή αλλού βέβαια) με τον άντρα σου να σκέφτεσαι μόνο αυτόν και να το καταευχαριστιέσαι κάθε φορά. Και να θυμάσαι ότι όσο πιο χαλαρή και όσο πιο ωραία αισθάνεσαι στο κρεββάτι με τον άντρα σου τόσο πιο γρήγορα έρχεται το παιδί και θα δείς πως όταν το κάνεις αυτό θα μας ανακοινώσεις πολύ σύντομα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που θα κάνεις!

Άλλωστε ευχαριστήσου το σεξ τώρα που μπορείς γιατί όταν με το καλό μείνεις έγκυος θα σου λείψει πολύ ειδικά τον πρώτο καιρό. Άκουσε κι εμάς τις εγκυμονούσες που αναπολούμε αυτές τις ανέμελες στιγμές, ειδικά τώρα που οι ορμόνες μας χτυπάνε κόκκινο!

Σου εύχομαι σύντομα να έχεις κι εσύ το δικό σου σποράκι στην κοιλίτσα σου και να μοιράζεσαι μαζί μας τη χαρά και τις αγωνίες σου!

Ως τότε...Καλή διασκέδαση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Simfono me oles tis files ke sto thema ton exetaseon me ti Scarlet.

a)Ine simandiko na ginoun exetasis yia na gnorizis an simveni kati me sena i to sintrofo sou. To pio pithano ine i exetasis na mi dixoun kati anisichitiko opote mi fovase. Alla ki an akoma dixoun kati, tis perisoteres fores xeperniete me diaforous tropous. Imaste sto 2009!

B) Episis, thelo na prostheso oti afenos ise mikri se ilikia ke afeterou 8 mines ine poli mikro diastima yia na apogoitevese.

c) To na petichis egimosini ine thema tichis (iparchi pososto epitichias pou ine poli mikrotero apo afto tis apotichias). Yiati lipon den enischiis tin tichi sou, afxanondas tis pithanotites silipsis me test oorixias; Etsi tha erchese se epafi oposdipote tis meres oorixias.

Kali epitichia se oti epilexis!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΗΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ!ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΚΛΑΜΑ!ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑΞΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΡΑΞΗ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑ ΧΑΖΗ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ..!!ΕΛΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..!!ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ, ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΘΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ, ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΑΜΑΠΑΤΑΗ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΓΧΗ;;ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το μην ανχωνεσαι το εχουμε ακουσει ολες πιστευω. Ελα ομως που ετσι ειναι. Κ εγω προσπαθουσα τοσο καιρο. Και μενω τελικα εγκυος και? παλινδρομη. Εκει να δεις πικρα και κλαμα και κατααθλιψη. Χτυπιομουνα οτι δεν θα ξαναμεινω εγκυος και τελικα μωλις ηρεμισα εμεινα κ εχω τη μπουρμπουληθρα μουυ.Ολα θα πανε καλα κοριτσακι και στο ευχομαι ολοψυχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katarxin kalimera kai apo mena!!

pisteuo pos tha itan kalo na kaneis tis eksetasoules pou prepei..oxi gia kanenan allo logo, apla giati mporei na yparxei kati toso da mikrouli(px ena mikroviaki) pou na empodizei ti syllipsi. giati na min to katapolemiseis kai na eisai sigouri gia to apotelesma? giati na pigaineis piso gia enan toso asimanto logo?

i deuteri sumvouli einai no stressss~!!!

o simantikoteros logos pou epireazei arnitika..

xalarose kai diaskedase to!! sigoura tote tha erthei!!

to ksero pos einai duskolo na min to skeftesai, alla prospathise to kai na sai sigouri pos ta xeis amesa apotelesmata.

auta apo mena, filakia..

euxomai to suntomotero na akousoume euxarista!!!

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stefi kalhmera mhn anxonese...auto einai basiko pistepseme...ego prospathousa 1 mish xrono..kai otan eixame ksekinhsh eksetaseis..htan ola kala ..apla o giatros mou eixe systhsh diakopes kai xalarosh kai an den ginotan kati tha proxorousame se eksosomatikh..telika otan eestrepsa kai phga na kano yperhxo na doume an ola htan ok na proxorisoume....kapoios mas eipe Hello..i am here....gia auto an mporeis hremhse se parakalo..ksero einai diskolo poly..ego ekana 2 test ton mhna..kai kathe fora elega..mhpos kai mhpos...kai telika hrthe teleios se sthgmh pou den perimename katholou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera kai apo mena!!!

Synellava KAI egw

otan,, meta apo ena xeirourgeio mou,,

o giatros mou eipe pws tha mas epairne

poly xrono "to mwro"

giati i mitra ithele kairo na epanelthei

apo tin epemvasi...!

Anagkastika to vgalame apo to myalo mas

kai ton epomeno mina............... eixame sporaki!!!!!!!!

(((kai ektos gonimwn imerwn)))

Den itan thauma,

itan i apousia tou agxous

kai oi treles agkalitses me to agoraki mou...

((xwris... skopo))

Kali epityxia,, kales AGKALITSES...!!!

Tha ta katafereis... Apolause ton erwta!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου εμείς είμαστε 15 χρόνια παντρεμένοι, είμαι 33 ετών και 8 χρόνια προσπαθούμε ασταμάτητα.

Μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο βρήκα τα προβλήματα που είχα και τα διόρθωσα με έναν καταπληκτικό γιατρό!

Θα σου πω ότι πάντα σκεφτόμουν ότι ο Θεός θα μου το δώσει την κατάλληλη στιγμή! Αρκεί να είμαστε γεροί εγώ και ο αντρούλης μου! Τώρα είμαι σε θεραπεία και από τον Μάϊο θα αρχίσουμε πάλι τις προσπάθειες.

Στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όποτε εμείς τα θέλουμε! Σκληρό αλλά πιστεύω αληθινό.

Μη χάνεις τις ελπίδες σου. Χαλάρωσε και βάλε έναν χρονικό ορίζοντα π.χ. 1 χρόνο μετά από τις προσπάθειες να ξεκινήσεις εξετάσεις.

8 μήνες είναι πολύ λίγο, αλλά καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου και το άγχος σου.

Το έχω ζήσει ακριβώς έτσι αλλά δεν οδηγεί πουθενά...μόνο κακό σου κάνει...

Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκιά μου...μία από τα ίδια προσπαθούμε τώρα πια 13-14 μήνες...τους πρώτους μήνες ήμουν κ εγώ χάλια ζούσα μόνο μ αυτή τη σκέψη...τώρα με λένε Γιούλη & είμαι καλά!!! Προσπάθησε όσο μπορείς να χαλαρώσεις & θα έρθει!!! Η γνώμη μου είναι να κάνεις εξετάσεις, στη δικιά μου περίπτωση όταν έκανα βρέθηκε & προβληματάκι -ια ...Ελπίζω σ εσένα να είναι μόνο το άγχος!!!

Μαριλού μου, γλυκιά μου που χάθηκες; Θα περιμένω μαζί σου να έρθει ο Μάιος , γιατί θα είναι ο μήνας που θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!! & τότε είπαμε θα πιούμε....χυμό παρέα, να το γιορτάσουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι,χαλάρωσε!

Ξέρω,δεν είναι εύκολο,αλλά είμαστε τόσες εδώ που προσπαθούμε,άλλες λιγότερο,άλλες περισσότερο.

Προσωπικά,την τελευταία φορά που έκλαψα ήταν μόλις άλλαξε ο χρόνος φέτος και πήγα στην τουαλέτα.Με λύπη μου ανακάλυψα ότι είχα αδιαθετήσει.Έκλαψα,χτυπήθηκα,αλλά,μεταξύ μας,δε κατάλαβα και τίποτα.

Όταν ο άντρας μου με είδε σ'αυτήν την κατάσταση (για πρώτη φορά στη ζωή του με είδε να κλαίω...και θα είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ),πανικοβλήθηκε και μου είπε ότι αν δεν ηρεμήσω,προτιμάει να μείνει άτεκνος παρά να με βλέπει σ'αυτήν την κατάσταση.

Φαντάσου ότι όσο καιρό με ξέρει,μόνο τον Καραγκιόζη που δεν έχω κάνει.Οπότε αναλογίσου το σοκ που έπαθε όταν με είδε σ'αυτά τα χάλια...

Τουτέστιν,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.Ξέρω ότι είναι ΠΟΛΥΥΥΥ δύσκολο,αλλά that's the way it is.

Εγώ έχω 3 μέρες καθυστέρηση,με όλα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης.Δε θα μπορούσα να σκέφτομαι ότι θα γίνω μαμά;Μπορώ...αλλά ΔΕ ΘΕΛΩ.Γιατί ΔΕΝ το πιστεύω πια.

Πάλι λογοδιάρροια μ'έπιασε...

Την καλημέρα μου,ηρέμησε,και αν θελήσεις να γελάσεις μέχρι δακρύων,let me know.Όσον αφορά το γέλωτα,έχω διδακτορικό!

Τα φιλιά μου και πάμε με νέα διάθεση για έναν ακόμη μήνα!Μαζί σου κι εγώ!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας είστε πάρα πολυ γλυκιές!Εύχομαι στις εγκυμονούσες να πάν όλα καλά,όσες έχουν καθυστέρηση να έχει γίνει σύλληψη και όσες έχουν μωράκι να το χαίρονται και με το καλό το επόμενο/επόμενα σε όσες το επιθυμούν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stefi μου καλωσήρθες στην παρέα μας!!

Εμείς προσπαθουσαμε πανω απο 1,5 χρόνο.Είχαμε κανει όλες τις εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.Την τελευτάια φορά ειχα πάει στο γιατρο και με τον υπέρυχο είδαμε πότε ήμουν στην γόνιμη μερα και τελικά τότε εμεινα.Ειμαι της γνώμης να γίνονται εξετάσεις έστω και αν δεν έχει περάσει ένας χρόνος.Εγω ξεκίνησα τις εξετάσεις πριν κλείσουμε χρόνο γιατι ήθελα να γνωρίζω και για να πράξουμε ανάλογα..Ημουν σίγουρη οτι θα αποκτήσουμε παιδι είτε φυσιολογικά είτε με κάποιο άλλο τρόπο.Ποτέ δεν έχασα την ελπίδα μου!!Σου εύχομαι ολα να πάνε καλα όπως και στις υπόλοιπες κοπέλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στέφη έχω μια φιλη που είναι και αρκετά μεγαλύτερη από σένα και όταν πήγε στο γιατρό της για εξετάσεις κι ενόσω προσπαθούσε να συλλάβει για κανα εξάμηνο της είπε 'ασε τις εξετάσεις και την ταλαιπωρία και κοιτα να κανεις σεξ. Η νομίζεις ότι είσαι μεγάλη για σεξ??!!!'.

Αυτά ήταν τα λόγια του ακριβώς. Και δεν ξέρω πως αλλά αυτό κάπως την ηρέμησε την κοπέλα το επόμενο διάστημα. Δεν συνέλαβε αμέσως. Αλλά μετά από κάποιους μηνες και χωρίς καλά καλά να έχει μετρήσει τίποτε εκεινο το μήνα - μονο εκ των υστέρων - έγινε.

Οπότε αν ο γιατρός σου σου λέει όχι εξετάσεις μάλλον κρίνει πως δεν σου χρειάζεται αλλά εσυ εν τω μεταξυ πιασε την ... εναλλακτικη λυση ;)

Φιλακια κι ελπίζω να εισαι καλυτερα ηδη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου Stefi15 καλημερα και καλωσηρθες!!

Το μονο που εχω να σου πω, εκτος του οτι ειμαι απολυτα συμφωνη με ολα τα κοριτσια,ειναι οτι σε συμπονω οπως και ολες τις κοπελες που προσπαθουν νιωθω τον πονο σας καθε φορα που διαβαζω,ειναι παρα πολυ δυσκολο το καταλαβαινω μα η ζωη θελει δυναμη και θεληση οπως ειπε και μια φιλη δεν ερχονται παντα ολα τοσο ευκολα...η ζωη θελει χαμογελο υπομονη και πιστη!!Ηρεμησε απολαυσε την αγαπη με τον αντρουλη σου γιατι το να πιασεις παιδι δεν ειναι παραγωγη εργοστασιου....θελει ερωτα με τον αντρουλη σου με απολυτη ηρεμια οχι με ημερολογια θερμοκρασιες και ολα τα σχετικα...καντο πιο ομορφΟ οχι τοσο προγραμματισμενα....ειμαι καινουργια στις προσπαθειες και σιγουρα προσπαθω να μην σκεφτομαι τιποτα....κανω τις προσπαθειες μου και απο κει και υστερα οποτε θελει ο Θεος θα ρθει....

Ευχομαι σε σενα και σε ολα τα κοριτσια μεσα απο την καρδια μου να ερθει συντομα η ευλογια στην ζωη ολων μας!!!:-) Για ολους εχει ο Θεος...

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα στέφη μου!

Καταρχάς να σου πω πως σε καταλαβαίνω...εμείς προσπαθούμε απο πέρσι το Μάρτιο! σίγουρα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο μας αλλά όσο το σκεφτόμαστε είναι χειρότερο γιατι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό για μια σύλληψη. τώρα η αλήθεια είναι πως είμαι καιεγω στο ψάξιμο, δηλ, με ποιο τρόπο μπορώ να απασχολώ το μυαλό μου με άλλα πράγματα. Ετσι ξεκίνησα Αγγλικά να πάρω το λοουερ τουλάχιστον που το είχα σε εκρεμότητα τόσο καιρό, πήρα λογοτενικά βιβλία και το έχω ρίξει στο διάβασμα!

Αυτό που με εκνευρίζει ποιο πολύ απ'όλα είναι όταν μας λένε όλοι, μη στεναχωριέσαι και μην ανγχώνεσαι μικρή είσαι ακόμα!

Μα καλά εμας μας ρωτάνε αν θέλουμε να είμαστε σε αυτοι την κατάσταση?

εχω δώσει απίστευτες μάχες με τον ευατό μου προκειμένου να χαλαρώσω και κάθε φορά νομίζω πως ξεκινάω πάλι απο το μηδεν οταν με πέρνει απο κάτω.

Πάντως να σου δώσω μια σημβουλή? κουβέντιασέ το με τον σύζηγό σου!

είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει! να μπορέσει με τον τρόπο του να σε βοηθήσει. ότι χρειαστείς θα είμαι κοντά σου!

Να μας φέρει γούρι το 2009 καλή μου!

εγω περιμένω περίοδο 10/2/09, αντε για να δούμε!

φιλιά!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koukla.. eimai se paromoia fasi me sena mono pou prospathw edw k 1 xrono. exw kanei tis eksetaseis pou xreiazontai alla akomi tipota.. den prepei na se pairnei apo katw .. prepei na vriskoume dieksodous kai pragmata na asxoloumaste gia na ksefeygei to mualo.. ola tha ginoun me tin wra tous... pros to paron loipon apolause ton erwta me to suntrofo sou kai tis nuxtes upnou giati me ena mwraki ayta tha ta nostalgisoume kai oi duo pistepse me.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitra23 έγραψε:

καλησπέρα στέφη μου!

Καταρχάς να σου πω πως σε καταλαβαίνω...εμείς προσπαθούμε απο πέρσι το Μάρτιο! σίγουρα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο μας αλλά όσο το σκεφτόμαστε είναι χειρότερο γιατι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό για μια σύλληψη. τώρα η αλήθεια είναι πως είμαι καιεγω στο ψάξιμο, δηλ, με ποιο τρόπο μπορώ να απασχολώ το μυαλό μου με άλλα πράγματα. Ετσι ξεκίνησα Αγγλικά να πάρω το λοουερ τουλάχιστον που το είχα σε εκρεμότητα τόσο καιρό, πήρα λογοτενικά βιβλία και το έχω ρίξει στο διάβασμα!

Αυτό που με εκνευρίζει ποιο πολύ απ'όλα είναι όταν μας λένε όλοι, μη στεναχωριέσαι και μην ανγχώνεσαι μικρή είσαι ακόμα!

Μα καλά εμας μας ρωτάνε αν θέλουμε να είμαστε σε αυτοι την κατάσταση?

εχω δώσει απίστευτες μάχες με τον ευατό μου προκειμένου να χαλαρώσω και κάθε φορά νομίζω πως ξεκινάω πάλι απο το μηδεν οταν με πέρνει απο κάτω.

Πάντως να σου δώσω μια σημβουλή? κουβέντιασέ το με τον σύζηγό σου!

είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει! να μπορέσει με τον τρόπο του να σε βοηθήσει. ότι χρειαστείς θα είμαι κοντά σου!

Να μας φέρει γούρι το 2009 καλή μου!

εγω περιμένω περίοδο 10/2/09, αντε για να δούμε!

φιλιά!:kiss:

Elpizo pantos periodo na mi sou erthei....kai o logos na nai i egkymosini.Eytyxos exo enan yperoxo syntrofo o opoios kanei syxna pykan ayton ton kairo ton ''karagiozi'' gia na mi me pernei apo kato...Alla pou ego..xixixi!!!ekei katevazo mouri kai ta vafo maura..Tha prospathiso ayto ton mina na to do pio xalara..tha deixei

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου θύμισες έμενα εκί κάπου στους 8 μήνες όπως κι εσύ. Πώς σε καταλαβαίνω ρε γαμώτο!Έκανα τεστ μιας και είχα καθυστέρηση και βγήκε αρνητικό.Μπαίνω μέσα στο mammyland να γράψω τον πόνο μου και για πρώτη φορά τότε έβαλα τα κλάμματα που δεν έχω μείνει έγκυος.Εγραφα θυμάμαι το άρθρο μου με μαύρο δάκρυ. Συνέπεσε και με μια κοπέλα στο forum που μόλις είχε γράψει ότι έκανε το τεστ το πρωι όπως εγώ και βγήκε θετικό και δεν μπορούσα να χαρώ για κείνη όταν την ίδια ώρα το δικό μου ήταν αρνητικό.Έβρεχε θυμάμαι πολύ εκείνο το Σάββατο και βγήκα να περπατήσω και να γίνω μούσκεμα λες και ήθελα να τιμωρηθώ.Ηταν το δικό μου ξέσπασμα!Είπα όταν συνήλθα ότι άλλη φορά δεν θα αντιμετωπίσω έτσι επερχόμενη περίοδο.Ετσι δεν καταφέρνουμε τίποτα.Πρέπει να είμαστε χαλαρές.Κι εγώ απορούσα τότε πώς γίνεται αυτό με θερμοκρασίες και τεστ ωορρηξίας και χάρτες (που δεν καταλαβα ποτέ)κι απο την άλλη ''χαλάρωσε''.Εμ δε γίνεται έτσι δουλειά όμως. Γιαυτό και τα άφησα αυτά πίσω μου και λέω όποτε θελει να 'ρθει ας έρθει.Κατι ξερει κι ο γιατρός που σου λέει όχι ακόμα.Μετά το χρόνο γίνονται αυτα.Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και μην αγχώνεσαι ούτε εσύ ούτε ο άντρας σου.Ετσι δε γίνεται τίποτα!Χαλαρώστε κι απολαύστε τον έρωτα!Και το μωρό θα έρθει με τον έρωτα!Ετσι λενε κι έτσι τα βλέπω τα πράγματα να γίνονται συνέχεια.Καλή επιτυχία Στεφη μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...