Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η diana8 είπε:

Μακαριιιιι ♥️♥️♥️ Εχω ενα τεστ αλλα ειναι ωορρηξιας  θα δειξει κατι αν το κανω?

Λογικά θα γίνει πιο σκούρο κάντο να δεις και αν είναι περνεις τεστ εγκυμοσύνης!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Λαπαροσκοπικα το εκανα και εκανα και υστεροσκοπηση.. τότε που έμεινα έγκυος Ναι με μια σαλπιγγα αφού η άλλη ήταν ούτως ή άλλως κλειστή από τη γέννηση μου . Σε δυο μήνες κλείνω τα 31

Α νόμιζα ότι για τη σαλπιγγα την κλειστή εφτεγε η ενδομητριωση!! Και πόσο καιρό είσαι τώρα μετά την αφαίρεση που έχετε ξεκινήσει Προσπαθεία!? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Α νόμιζα ότι για τη σαλπιγγα την κλειστή εφτεγε η ενδομητριωση!! Και πόσο καιρό είσαι τώρα μετά την αφαίρεση που έχετε ξεκινήσει Προσπαθεία!? 

2 χρόνια μετά  την επεμβαση και ακόμα τιποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σταυρι είπε:

2 χρόνια μετά  την επεμβαση και ακόμα τιποτα. 

Και ο. Γιατρός τι λέει ρε συ γι αυτο!? Έχω ακούσει για περιπτώσεις τέτοιες ότι μετά το χειρουργείο μένουν πολύ εύκολα!! Μήπως τώρα έχει δημιουργηθεί καμία νέα έστια!? 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσαρες μου!!! Τι να σας ξεχάσω βρε?? Εδώ θα μείνω μέχρι να μείνετε όλες εγκυουλες!! ♥️♥️♥️ Οοοολες θα μείνετε το ακούτε?? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Και ο. Γιατρός τι λέει ρε συ γι αυτο!? Έχω ακούσει για περιπτώσεις τέτοιες ότι μετά το χειρουργείο μένουν πολύ εύκολα!! Μήπως τώρα έχει δημιουργηθεί καμία νέα έστια!? 

Το παρακολουθώ έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις και εγω και ο σύζυγός αυτό που φταει είναι η βουλωμενη σαλπιγγα και η εγχειρισμενη οωθηκη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σταυρι είπε:

Το παρακολουθώ έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις και εγω και ο σύζυγός αυτό που φταει είναι η βουλωμενη σαλπιγγα και η εγχειρισμενη οωθηκη.

Μια σπερματεγχυση στη περίπτωση σας μήπως ήταν κάτι αποτελεσματικό!? 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Λογικά θα γίνει πιο σκούρο κάντο να δεις και αν είναι περνεις τεστ εγκυμοσύνης!! 

Δυστιχως βγηκε αυτο?

3E853320-2A39-4734-A599-F990648E4078.jpeg

AA687ADE-D8C3-477E-8E2B-EEDFE6AD744E.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Με εξετάσεις και υπέρηχο... καθόλου δύσκολη επεμβαση δεν είναι εγώ φαντάσου είμαι  από νησί και πήγα εντελώς μόνη χωρίς να έχω κανέναν μόνο ο αΝτρας μου το ξερέ και αυτός δεν γινόταν να έρθει. Ήμουν άτομο που με γρατζουνουσε η γάτα και έκλαιγα μετά από αυτή την επεμβαση όλα άλλαξαν. 

Αχχ με ανακουφισες αρκετά!!εάν επιτρέπεται τι άλλαξε μετά την επέμβαση;;δεν ποναγες στην περίοδο ;;;και με ολική έγινε; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά με προβληματίζει πολύ

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!! Θα τρελαθωωωω!!! ????

20191016_095214.jpg

Κοριτσι μου συγχαρητηρια!!!! Καραθετικο!!! Τρεχα για χοριακη!! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!! Μια υγιη, τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι..ολα να πανε καλα!! ??

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσαρες μου!!! Τι να σας ξεχάσω βρε?? Εδώ θα μείνω μέχρι να μείνετε όλες εγκυουλες!! ♥️♥️♥️ Οοοολες θα μείνετε το ακούτε?? 

Κοπέλα μου από την αρχή το πίστευα για εσένα αλήθεια συγχαρητήρια πολλά μια τέλεια τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια... Τώρα ξεκινούν νέα άγχη. ?

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια να μπαίνεις να γράφεις τα νέα σού!!!!???

Δημοσίευση

Γειά σου βρε @Bebouli με το τουμπανοτέστ!!!!! Έρχεται το μπεμπουλάκιιιιιιιι! Με το καλό κορίτσι μου! Μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️???????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bebouli είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!! Θα τρελαθωωωω!!! ????

20191016_095214.jpg

Έλα ρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι για σένα!!!! Μπράβο μπράβο!!!! Όλα θα πανε καλά αυτή τη φορά!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!! ❤️

Δημοσίευση

Μου τελείωσαν τα like χαχαχαχ κοριτσαρες μου σας ευχαριστώ πολύ οοοολες σας!!!! ♥️♥️♥️ Μόνο θετικά τεστ να βλέπουμε από εδώ και πέρα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλα. Καλη χρόνια με υγεία και ευτυχια. Ευχομαι το νεο έτος να μας φέρει οτι μας στέρησε το 2025. Με το καλο και οι εγκυουλες.
    • Καλημερα σε ολες. Όπως τα λες Σοφία μου. Δυσκολεύομαι αρκετά αυτες τις μερες. Αντε να φύγει το 2025 που τελείωσε με πολυ ασχημο τρόπο. Μακάρι το 2026 να μας φέρει οτι μας πήρε αυτό το έτος. Καλη χρόνια με υγεία και ευτυχία. Χρόνια πολλά.  @Nerina χαιρομαι κοριτσι μου που εισαι καλα και προχωρησες με τη βοηθεια ψυχολόγου.  Μπραβο για αυτη την κινηση σου. Οτι χρειαστείς ειμαστε εδω για την κατάψυξη. Κοίτα να εισαι εσυ καλα και ολα θα έρθουν. @flowerv πως εισαι; Ηρθε η περιοδος; Σε ειδε ο γιατρος;
    • Με το καλό ο μικρουλης σας! Εγώ πάω 8/1 για Β επιπέδου. Είναι το πρώτο μου όποτε έχω χώρο στο σπίτι. Τη νιώθω πάρα πολύ και αρχίζω να δένομαι. Και όπως δένομαι αγχώνομαι κιόλας να ναι καλά γενικά. Πρέπει όμως να σκεφτόμαστε θετικά. Πως είναι δυνατόν να την αγαπάω κιόλας τόσο πολύ! Πείτε μου εσείς που το χετε περάσει. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώθω μετά. Αυτά από μένα... Καλή χρονιά μανούλες!! 
    • Με το καλό το αγοράκι σας!!  Εξετάσεις έχω να κάνω μετά τις γιορτές, να περάσουν και τα πολλά τα γλυκά για να ξαναμπούμε σε πρόγραμμα.  Το θέμα με το χώρο είναι τεράστιο πρόβλημα, που θα χωρέσουν όλα στο σπίτι. 
    • Καλημέρα κορίτσια εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού  άντε με το καλό και ο μπέμπης τώρα που είναι και πιο σίγουρο ☺️ την νιπτ την έκανες τελικά ; σε καταλαβαίνω αυτό που λες με το αγόρι και εγώ με δύο κορίτσια αν έχω αγόρι τώρα όντως μου φαίνεται περίεργο 😅 και εγώ την έχω αυτήν την αίσθηση πως θα είναι 😂 και εγώ από χώρο είμαι ζόρικα δεν θα χωράμε και πολύ καλά ειδικά αν είναι αγόρι και θα πρέπει να πάρω καινούργια ρούχα  δεν θα ξέρω που να τα βάλω γιατί αν είναι κορίτσι δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα   Εγώ τα πήρα λίγο πριν τα αποτελέσματα είναι 84 το ζάχαρο νηστείας αλλα περιμένω να δω τι θα γίνει με την καμπύλη γιατί εκεί πιστεύω θα βγει κακή ενώ το νηστείας είναι καλό βέβαια αυτό το διάστημα και εγώ κάνω βλακείες όλο χαζομάρες τρώω ειδικά μελομακάρονα κουραμπιέδες τα έχω πλακώσει  Αιματοκρίτης έπεσε 35,8 οπότε τωρα λογικά θα μου πει να πάρω συμπλήρωμα  εμενα γλυκοζυλιωμενη 3 εγκυμοσύνες έχω περάσει δεν μου την έχουν βάλει ποτέ να την κάνω και βλέπω αρκετές κοπέλες σας την ζητάνε 🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...