Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Ούτε εγώ το γνώριζα και μου είπαν τα καρίτσια μεσημερι με 2 ώρες αποχη απο υγρα και να μην εχω πάει τουαλέτα…
γενικά διάβασα οτι το μεσημέρι είναι πιο αυξημένη η ορμόνη.. εγω επειδη εργαζομαι και δεν μπορω μεσημερι το κανω 5:30 με 6 το απογευμα.
Τα δικά μου τα νέα, μόλις γύρισα από τον γιατρό 😊 6+5 σήμερα και είδαμε και μωράκι και καρδούλα 😊 Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι. Ποπό δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα...
Έλα μωρέ η γλυκούλα! Στέλνουμε θετική ενέργεια για γιο τότε! Μην απογοητευτεί το παιδί 🤣
Τώρα κορίτσια για αυτά που λέτε που είναι έγκυος οι γύρω σας και τις αποφεύγετε. Κακώς! Κάπου διάβασα ότι υπάρχει το effect του συγχρονισμού εγκυμοσύνης! Πως όταν κάποιες κοπέλες κάνουν πολύ παρέα και συγχρονίζεται η περίοδος τους? Ε έτσι με την εγκυμοσύνη! Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά η κολλητή μου που προσπαθούσε 1 χρόνο περισσότερο από μένα και με κακό σπέρμα, έμεινε έγκυος τελικά λίγους μήνες μετά από μένα και δεν το περίμενε κι όλας γιατί θεωρούσε ότι δεν πέτυχε την ωορρηξία. Τώρα να δουλεψε το effect? Θα μάθουμε αν μείνει κι αυτή έγκυος τώρα κοντά 🤣🤣🤣
Επίσης στη δουλειά είμαι η 3η στην ομάδα που έμεινε έγκυος 😅 ( θα τραβάει τα μαλλιά του ο υπεύθυνος 🤣) Οπότε στενή επαφή με τις εγκύους κορίτσια!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.