Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποτελέσματα Χοριακής & Ενδείξεις αύξησης εμβρύου


Recommended Posts

Κορίτσια Καλησπέρα σε όλες σας

Έχω τον εξής προβληματισμό .. Είμαι έγκυος . διανύω την 7 εβδομάδα. Τελευταία περίοδος 02/12/2008. Ο γιατρός με βάζει να κάνω συνέχεια χοριακές (όλες στο Βιότυπο, το ίδιο εργαστήριο), για να δει πώς αυξάνεται το έμβρυο, γιατί το είδε στον πρώτο υπέρηχο ΄λίγο πιο κάτω από το μέσω της μήτρας και το θεώρησε χαμηλά.

- Στην πρώτη 12/1/2009, η χοριακή , ήταν 485 μονάδες,

- Στην δεύτερη 23/1/2009, ήταν 2617

- Στην τρίτη που την έκανα σήμερα 27/1/2006 , ήταν 3446

Επειδή ο γιατρός , μου λέει κάτι ασάφειες .. τι μια ότι το θέλει πάνω από 2560 (που είναι το όριο με βάση τις μετρήσεις του Βιότυπου , για την 7 βδόμαδα)και την άλλη ότι είναι πολύ χαμηλά ο δείκτης αυτός.... Μου έβαλε μάλιστα και την ιδέα ότι ίσως δεν αναπτύσσεται σωστά το έμβρυο, με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να έχω τρελλαθεί από την αγωνία μου... Και την άλλη βέβαια μου έλεγε να μην ταράζομαι και ότι όλα είναι ενδείξεις και ότι αν βγει καλώς ο υπέρηχος, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και όλα να εξελιχθούν ομαλά.

Πείτε μου σας παρακαλώ , εσάς θυμάστε πόσο έβγαινε και τι ενδείξεις είχατε αυτή την εβδομάδα.

Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε και κάποιος γιατρός του forum για να κάνω σύγκριση.

Έχετε κάτι να με συμβουλέψετε ? Θα σας ακούσω με πολλή προσοχή ...

please help me γιατί πεθαίνω από αγωνία !!!

Μπορεί το φύλλο να επεηρρεάζει την ορμόνη αυτή και να είναι άσχετο με κάποιο άλλο πρόβλημα ή εμπεριέχει κίνδυνο για σοβαρές βλάβες στο έμβρυο ???

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANGELA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ.ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Angela sorry κιολας ...αλλα γιατι τοσες εξετασεις χοριακης?:huh:

Κι εγω 7 βδομαδων ημουν κι εκανα απλα εξετασεις αιματος και ουρων (για τοξοπλασμα,ερυθρα, στιγμα κτλ)...Αυτος γιατι σε βαζει σε τοσο κοπο...? Η μηπως και χρημα?:dry:

Κοιτα...ειναι θεωρω χαζο εκ μερους του να σε ζαλιζει με μετρησεις κι αριθμους. Θα κανεις τον υπερηχο σου, θα δεις το μωρακι θα ακουσεις την καρδουλα του και θα δει την εξελιξη του με μετρησεις του υπερηχου...

Νομιζω (κατα την γνωμη μου) οτι ειναι "ψειρας" και την ψαχνει πολυ την δουλεια...ΗΡΕΜΗΣΕ και σκεψου οτι κι εγω κι αλλες κοπελες μπορει αν μας βαζανε να κανουμε τοοοσες εξετασεις κατι ασημαντο να βρισκαμε και τελικα επειδη δεν τις καναμε να τις αγνοησαμε! ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και βαλ'τον λιγο χερι τον doctor να μη σε αγχωνει...με τα νουμερα του....

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Κάτια και σε ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως !!

Του το είπα και σήμερα ήταν που μου είπε στο τηλέφωνο , όλες αυτές τις ασάφειες που έγραψα πριν ... "τι μια ότι το θέλει πάνω από 2560 (που είναι το όριο με βάση τις μετρήσεις του Βιότυπου , για την 7 βδόμαδα)και την άλλη ότι είναι πολύ χαμηλά ο δείκτης αυτός.... Μου έβαλε μάλιστα και την ιδέα ότι ίσως δεν αναπτύσσεται σωστά το έμβρυο, με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να έχω τρελλαθεί από την αγωνία μου... Και την άλλη βέβαια μου έλεγε να μην ταράζομαι και ότι όλα είναι ενδείξεις και ότι αν βγει καλώς ο υπέρηχος, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και όλα να εξελιχθούν ομαλά.""

Δεν ξέρω τι να υποθέω γιατί από την αρχή μας άγχωσε ότι είναι λίγο χαμηλά το έμβρυο , στο σάκο ... και πάντα μας έλεγε για ενδείξεις και ότι περίμενε και τον αυριανό υπέρηχο ..

Δεν ξέρω τι να πιστέψω και το χειρότερο είναι ότι ταράζομαι κάθε τόσο να περιμένω πάνω από ένα κομμάτι χαρτί με κάτι νούμερα , να με πάρει τηλέφωνο και μετά να αναλώνομαι σε συγκρίσεις με φίλες μου , πάνω στους αριθμούς που είχαν αυτές. Με κουράζουν όλα αυτά ψυχικά καταλαβαίνεις και εμένα και τον άντρα , που με αγαπάει τόσο και δεν μου χρωστάει τίποτα να μπαίνει σε αυτή τη λογική και να με βλέπει συνέχεια κατσούφα και λυπημένη. Μπορεί να είναι κάτι ανησυχητικό ... και τι καθορίζει τι μεγάλη ή μικρή αύξησή της (της χοριακής πάντα) ...?? Εσένα πόσο ήταν οι δείκτες ?? Έκανες και εσυ τακτικές χοριακές ή μόνο ο δικός μου έχει αυτή την "πετριά", γιατί άλλοι που ακούω βάζουν τις εγκύους να κάνουν μια στην αρχή , ίσα για να επιβεβαιώσουν την κύηση ...

Ουφφ... τα είπα και ξαλάφρωσα .. από το μεσημέρι τα σκέφτομαι..

Ε ξέρει καμιά να μου απαντησει στα ερωτήματά μου ή να τα ξεχάσω όλα και να ηραμήσω πια !!!??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κορίτσια μου , σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ... γιατί για μια στιγμή σήμερα νόμιζα ότι είμαι "τελλή" και ότι "εμποδίζω τον γιατρό" να κάνει την δουλειά του με τα νεύρα μου.. Αλλά σας ορκίζομαι , δεν έχω καθόλου νεύρα και πορσπαθώ να είμαι πολύ ήρεμη. Όσο για αυτήν την έξαψη σήμερα ... δεν μπορώ...ξέσπασα , γιατί έχω σπάσει τις φλέβες μου με τις αιμοληψίες και απαντήσεις δεν παίρνω .. Όλο ασάφειες για ενδείξεις κα άλλες "ιατρικές - δικολαβίστικες χαζομάρες " ... Θυμάστε εσείς καθάλου τις τιμές σας ?? Σε αντίστοιχη εβδομάδα ίσως ...

Αύριο έχω τον υπέρηχο ... Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε την καρδούλα του ... Στείλτε μου θετική ενέργεια κορίτσια , γιατί την χρειάζομαι όσο τίποτα σήμερα .. με την ταραχή που πέρασα ειδικά ...

Καθεστώς τρομοκρατίας ... παιδί μου ως αύριο ... !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Angela συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!

Πολυ αγχος βρε κοριτσακι....

Ολα ειναι μια χαρα θα δεις...

Νομιζω οτι πρεπει να παρεις το γιατρο σου λιγο πιο χαλαρα...

Σου το λεω γιατι οταν εμεινα εγκυος και πηγα πρωτη φορα στο γιατρο ενω ειχα 7 μερες καθυστερηση δεν καν υπηρχε σακος στη μητρα!!!!

Φαντασου τι επαθα...

Δεν εκανα καμια εξεταση,ειχα παρει απλα 2 τεστ απο το φαρμακειο που ειχαν βγει θετικα.

Πηγα λοιπον πρωτη φορα Δευτερα δεν ειδαμε τιποτα αγχωθηκα γιατι μου ανελυε διαφορα ο γιατρος σχετικα με την εγκυροτητα των τεστ εγκυμοσυνης και την Πεμπτη που ξαναπηγαμε για να δουμε τι συμβαινει πλεον ειχε πια εμφανιστει σακος!!!!!!

Να μην τον αφηνεις να σε αγχωνει...

Απολαυσε το!Ολα θα πανε καλα!!!!

Οσο για τις τιμες της χωριακης δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εκανα ποτε τετοια εξεταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χωρίς παρεξήγηση angela ο γιατρός σου είναι απαράδεκτος! Εγώ είχα χοριακή πολύ χαμηλή σε σχέση με την εβδομάδα, με έβαλε να κάνω μία επαναληπτική και πάλι ήταν χαμηλή, απλά αυξήθηκε λίγο. Παρόλα αυτά δεν με ανησύχησε και μου είπε ότι τον ενδιαφέρει η κλινική εικόνα! Και επαληθεύτηκε και με το παραπάνω! Απλά είχα συλλάβει αργότερα! Σου γράφω την εμπειρία μου, γιατί ήμουν στην 7 εβδομάδα με βάση τελευταία περίοδο, όπως εσύ αλλά τελικά ήμουν 9 ημέρες πίσω! Από τότε πάω ακριβώς με τους υπερήχους! Δε χρειάζεται πανικός! Αν έχεις συμπτώματα να ενδιαφέρεσαι! Καλή συνέχεια και όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katrina μου , τώρα που διάβασα το μήνυμά σου ηρέμησα ακόμα περισσότερο . Τον πρηγούμενο μήνα (1 μήνα δηλαδή πριν μείνω έγκυος) είχα καθυστέρηση 10 μέρες !!!

Εντωμεταξύ , μετρώντας τις ημέρες με τον άντρα μου , που κάναμε .... "ζουζουνιές" .. βρήκαμε ότι είναι πολύ πιθανό η σύλληψη να έγινε προς το τέλος του μήνα .. Δεκεμβρίου !!! Τον ρώτησα όμως σήμερα τον γιατρό μου , αν έχει σχέση με την ημερομηνία σύλληψης ή με την καθυστέρηση στον κύκλο και μου είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ. Είπε ότι η χοριακή , είναι απλά μια ορμόνη που βρίσκεται στο αίμα και αυξάνεται όσο μεγαλώνει το έμβρυο !!! Και ότι μπορεί να είναι ένδειξη ότι δεν μεγαλώνει σωστά. !!! Άσε τι πέρασα σήμερα ... Και τις δύο προηγούμενες φορές δηλαδή .. Σκέφτομαι μάλιστα να αλλάξω γιατρό !!! Μου τα έχει πρήξει !!! Επίσης, συνέχεια , με ρωτάει αν έχω αίμα ή πόνους χαμηλά στην κοιλιά .. και με προκαταβάλει πολύ άσχημα !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑΒΟΡ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΟΥΡΤΖΟΥΦΛΙΑ )!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι...σου ευχομαι να πανε πολα καλα...δες τι θα σου πει αυριο και μετα παρε και μια δευτερη γνωμη...περιμενουμε νεα....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα ακριβώς το ίδιο! Θα ψάξω να βρω τη χοριακή στην εβδομάδα που έκανα και θα σου πω σε λίγο! Εμένα είχε δει σάκο και έμβρυο αλλά δεν είχε ακούσει καρδούλα! Και δεν μου είπε κάτι! Ούτε έπειτα από την χοριακή! Όταν πήγα στην 9 εβδομάδα χάρηκε αμέσως που άκουσε καρδούλα και είδε ανάπτυξη και τότε μου τα είπε! Μου είπε ότι η κλινική εικόνα είναι το παν! Τί συμπτώματα έχεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλάδη katrina, μπορεί να μην ακούσουμε την καρδούλα του αύριο? Γιατί αυτός θα μας τρελλάνει έτσι και δεν την ακούσουμε...

Α επίσης μου είπε ότι είναι και μέσα σε ένα μικρό σάκο .. χωρίς να μου διευκρίνησε αν είναι μικρότερος από το κανονικό ή απλά μικρός σε σχέση με την εβδομάδα κύησης. !!!

Εσύ έκανες το μωράκι σου .. Τι είναι ?? Πήγαν όλα καλά ?

Όσο για τα συμπτώματα τι εννοείς ?? Τα κλασσικά : συχνοουρία , τσίτωμα στην κοιλιά (ειδικά όταν αλλάζω μήνα ή όταν εκνευρίζομαι , όπως σήμερα π.χ) , υπνηλία ...και λίγες ζαλάδες (όταν είμαι ώρα μακρυά από το κρεβατάκι μου )

Εμετούς δεν έχω σταμάτησαν μόλις μπήκα στον 2ο μήνα

Φυσικά βρίσκομαι και σε άδεια σπίτι , άμα ξυπνούσα 7 π.μ για να πάω στην δουλειά μου , όπως πριν , δεν ξέρω τι ρουκέτες θα έβγαζα !!! :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Angela δεν είχε ακούσει σ'εμένα γιατί το έμβρυο ήταν πολύ μικρό σε ηλικία! Δε σημαίνει ότι θα γίνει και σ'εσένα το ίδιο! Μην αγχώνεσαι! Ναι αυτά τα συμπτώματα! Αν τα έχεις μην ανησυχείς καθόλου! Ιδιαίτερα υπνηλία και συχνοουρία!!! Όλα θα σου πάνε καλά! Είμαι στην 34 εβδομάδα. Στην αρχή είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία σύλληψης συνήθως. Μπορεί να έχεις απόκλιση μέχρι και 2 εβδομάδες! Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου αντζελα,εγω θα διαφωνησω με τα κοριτσια για το γιατρο(κουκλιτσες μου συγνωμη)η χωριακη ειναι μια εξεταση η οποια δειχνει τις μοναδες κυησεως κ καθε 2μερες πρεπει η τιμη να διπλασιαζεται αλλα συμβαινει κ στην αρχη ενω ειναι χαμηλη μετα να αυξηθει.Εγω εκανα οχι τρεις αλλα 7,εκανα καθε 2μερες.Ο γιατρος σου εχει δικιο που σε υποβαλλει σε αυτη τη διαδικασια θελει να δει κατα ποσο η τιμη αυξανεται.Καταρχην χαλαρωσε γιατι αυτο το ανγος δεν ειναι καλο!!Γιατι εισαι ετσι?Μηπως δεν παει κατι καλα?Θα παει καλα απλα αρχισες με χαμηλες μοναδες ομως σου ανεβαινουν για αυτο πρεπει να κανεις συνεχεια χωριακη.Γνωριζω αρκετα καλα την χωριακη τι ειναι.Οσο για τον καλό σου που λες οτι δεν θες να υποβαλλεται σε μια κατασταση στεναχωριας συμβαινει για αυτο ακριβως που ειπες γιατι σε αγαπαει.Ειναι κατι που θα το βαδιζετε μαζι δεν γινεται μονη σου αλλωστε ειναι κ υποχρεωση του.Ολα καλα θα πανε κουκλιτσα μου ηδη εχεις φτασει στις 3000 κ πανω!!Προσπαθησε να εισαι καλα κ ηρεμη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Angela να σου ευχηθώ μια όμορφη εγκυμοσύνη και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. ΄Και εγώ δεν καταλαβαίνω και πολύ την λογική της μέτρησης της χοριακής συνέχεια. Πιστεύω πως μόνο άγχος προσδίδει και τίποτα παραπάνω, γιατί αν μια εγκυμοσύνη είναι να πάει καλά θα πάει αλλιώς όχι. Εμένα οι περισσότερες φίλες μου στην αρχή της εγκυμοσύνης τους (εγώ δεν έχω παιδάκι ακόμα) δεν τις έβαλαν οι γιατροί τους στην διαδικασία των χοριακών. Έκαναν το τεστ τους, βγήκε θετικό, και όταν τους είχε πει ο γιατρός τους πήγαν για υπέρηχο και όλα μια χαρά... Μην αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι και προβληματιζεσαι.. όλα θα πάνε τέλεια, είμαι σίγουρη.. Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και όλη μου την θετική ενέργεια και θα περιμένουμε να μας πεις την εμπειρία σου από τον υπέρηχο που θα δεις και θα ακούσεις το μωράκι σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλημέρα

Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα και ελπίζω καιεύχομαι να ακούσω καλά νέα και κυρίως .. την καρδούλα του μωρού μου για να είμαστε σίγουροι ότι όλα πάνε καλά ... !!! Ο γιατρός ήθελε να είναι πάνω από 3000 (και 3500 μου ανέφερε κάποια στιγμή), αλλά δεν μου διευκρίνησε αν το ήθελε ως την επόμενη φορά , ως τον επόμενο υπέρηχο !! Δεν ξέρω βρε κορίτσια ,άμα δεν μου εξηγεί ο γιατρός νοίωθω ότι είμαι σε Μαύρα Μεσάνυχτα . Έχω πέσει σε γιατρό , πολύ καλό μεν , ψείρα δε και το χειρότερο που δεν εξηγεί με σαφήνεια το κάθετί . Αυτό που έυχομαι και εγώ και για μένα και για όλες μας , είναι να έχουμε μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη , που να πηγαίνει πολύ καλά και να μην καρδιοχτυπάμε κάθε φορά σε κάθε εξέταση τι θα ακούσουμε ... Αλλά γίνεται αυτό ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fysika kai ginetai!!!

"Kalos giatros" simainei:

den pethainw sto agxos!!!!!!!!!!!!!!!

Kai na min akouseis kardia,

min anisixiseis... Isws einai nwris...

Pes mas nea otan gyriseis apo ton Dc'.

Me to kaloooooooo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα αποτελεσματα, κοπελα μου!!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σημερα να ακουσεις τα καλυτερα νεα της ζωης σου κ να κλαις απο συγκινηση! Φιλια πολλα κ περιμενουμε νεα σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΕΚΑΝΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ 3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΒΓΗΚΕ 124,6 ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΟΔΟΝ 3,5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

angela kαλο σου απογευμα μην ανησηχεις κοριτσι μου ολα θα πανε καλα,κ εμενα ο γιατρος μου μ'εβαλε να κανω τρεις χοριακες για να βλεπουμε ποσο ανεβενουν ,σε καποια στιγμη μου ειπε κ εμενα πως θα ηθελε να ειναι λιγακι παραπανω αλλα καναμε τον υπερηχο ειδαμε την πρωτη φορα το εμβρυο,κ μετα απο μια εβδομαδα το ακουσαμε κιολας,απο τοτε το νινι μας μεγαλωνει φυσιολογηκοτατα ευχομαι το ιδιο κ σε σενα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες .. Μου δώσατε τόση θετική ενέργεια .. που όλα πήγαν καλά. Πραγματικά δάκρισα σήμερα που άκουσα την καρδούλα του να χτυπάει δυνατα στον υπέρηχο. Ο γιατρός, μου εξήγησε ότι μου έκανε τις χοριακές γιατί έβλεπε το μωράκι λίγο χαμηλά σε μικρό σάκο , και φοβόταν τα χειρότερα (να χτυπάμε και κανένα ξύλο βέβαια). Με συμβούλεψε βέβαια την προηγούμενη φορά να είμαι ξαπλωμένη, να ξεκουράζομαι και να τρέφομαι σωστά και έτσι σήμερα δόξα το Θεό και το μωράκι ήταν πιο ψηλά (στη σωστή θέση) και ο σάκος ήταν μεγαλύτερος και η καρδούλα χτυπούσε κανονικά. Είμαι τόσο χαρούμενη. Βέβαια θα συνεχίσω την συντηρητική ζωή που κάνω ως τώρα. Και φυσικά θα ακούω τον γιατρό μου και θα ειμαι φρόνιμο κορίτσι και εγώ !! :unsure:

Α! και το καλύτερο για το τέλος : Ο υπέρηχος έδειξε ότι είμαι μικρότερων εβδομάδων από το κανονικό γιατί η σύλληψη έγινε αργότερα !! Είμαι περίπου 6 εβδομάδων και 2 ημερών και όχι 8 και 1 ημέρας που είμαι τυπικά με βάση την ΤΕΡ. Γι' αυτό είχε διαφορά η χοριακή !! όπως ακριβώς μου τα έλεγε η φιλανάδα μας η katrina (να με συχγωρέσει αν γράφω λάθος το Nickname της). Είστε όλες τόσο καλές και σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και την στήριξή σας.

:woohoo: :cheer: :laugh:

φιλάκια πολλλλλάάάάάάάάά :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bravo angela mou!!!

Me to kaloooooooooo

to mwraki sou!!!

Ti teleia! Eides pou ola pigan kala

kai adika anysuxises???

Afou exeis empistosyni ston giatro sou

MIN fovasai tipota...!!!

Apo edw kai sto eksis na ton akous

xwris na stenaxwriesai toooso...

O Theos na se prostatevei...!!!

Sygxaritiriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

angela μου τέλειαααααααα!!! Χάρηκα πολύ!!! Σε σκεφτόμουν! Και εγώ σήμερα από το γιατρό γύρισα. Είδες που η σύλληψη έγινε έπειτα; Τα συμπτώματα είναι καλός μπούσουλας! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και θα πάνε όλα καλά! Να ξεκουράζεσαι αν μπορείς, να μην αγχώνεσαι και απόλαυσε το διάστημα αυτό! Τώρα να δούμε θα είναι μπέμπης ή μπέμπα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...