Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ?


katiakondaki

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ AVON.ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΩ.

ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.

ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Αυτό που θα με ενοχλούσε είναι το να λάμβανα προσωπικά μηνύματα με διαφημίσεις και προτροπές να δοκιμάσω το ένα ή το άλλο κλπ. Αν υπάρχει μια αγγελία που με ενδιαφέρει θα την ανοίξω ειδάλλως θα την παραβλέψω.

Εκτός βέβαια και πρόκειτε για σεξουαλικού περιεχομένου αγγελία στο συγκεκριμένο φόρουμ!!!:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΓΕΛΙΑ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Η ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με τις διαφημησεις ποιο το κολλημα μερικων δε μπορω να καταλαβω:dry: κ μηνυματα δεχομαι αλλα δε με πειραζει απλα τα αγνοω.κατια κ μαριλενακι μου διακρισεις παντα θα γινονται ετσι ειναι η ρουχτιανα η ζωη:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.........ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάτια μου ουτε εμένα προσωπικά με ενοχλεί η συγκεκριμένη αγγελία και μάλιστα απο ένα ενεργό μέλος του mammy..Ισα ισα που μπορει να δειξουν και ενδιαφερον μερικές και να ασχοληθούν..Δεν ξέρω τους κανόνες όμως του mammy και ισως γι αυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομιζω οτι μια αγγελια μπορει να ενοχλησει τοσο πολυ.

Προσωπικα με ενοχλει πολυ περισσοτερο που φαγωνονται διαφορα μελη κατα καιρους πανω σε συγκεκριμενα θεματα.

Ετσι και αλλιως αν καποιος ενδιαφερεται για κατι ανατρεχει στις αγγελιες και βρισκει κατι χρησιμο.

Δεν του στελνονται συνεχεια προσωπικα μηνυματα για την αγγελια και ουτε πεφτει πανω της με την πρωτη ευκαιρια...

Αυτο που δεν γνωριζω ή δε θυμαμαι καλυτερα ειναι εαν κατα την εγγραφη μας στο forum αποδεχομαστε καποιον ορο που να περιλαμβανει και λεπτομερειες για το περιεχομενο των αγγελιων που τυχον δημοσιευουμε εμεις οι ιδιες.

Ισως εκει να ειναι το προβλημα.

Προσωπικα παντως δε με ενοχλει καθολου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάτια μου δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά ούτε και να σε θίξω. Πιστεύω όμως πως το κάθε φόρουμ έχει τις δικές του αρχές και αντιλήψεις. Εγώ στην θέση σου, προκειμένου να μην ερχόμουνα σε αντιπαράθεση με την "διοίκηση" του φόρουμ, θα έστελνα πρώτα ένα email ή πμ στον διαχειριστή για να τον ενημερώσω για το τι είδους αγγελία θέλω να δημοσιεύσω και για το αν υπάρχει πρόβλημα και ύστερα θα δημοσίευα.

Το ότι είμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν μας χαρίζει ανωνυμία. Ξέρω περίπτωση σε φόρουμ όπου ο διαχειριστής κατηγορήθηκε για δυσφήμιση μεγάλης εταιρείας -εξαιτίας μιας δημοσίευσης μέλους- κι έτρεχε και δεν έφτανε...

Δεν αμφισβητώ καθόλου την αγνότητα των προθέσεών σου αλλά οι καιροί είναι πονηροί και πρέπει λίγο να προσέχουμε. Ελπίζω να μην σε στενοχώρησα, δεν είχα πρόθεση. Φιλικά πάντα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφοσον ο καθενας μπορει να επιλεξει μονος του αν θα δει την αγγελια η οχι δεν νομιζω οτι πειραζει κανεναν. Αλλο τα προσωπικά μυνήματα αυτα ειναι διαφοερετικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑDMIN ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΑΝΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά και δεν έχουμε πρόβλημα και ίσα-ίσα θεωρώ ότι θα μπορούσε κάποια κοπέλα να ενδιαφερόταν! Το μόνο που ίσως σκέφτομαι είναι Κάτια μήπως υπάρχουν όροι, οι οποίοι το απαγορεύουν. Θα διευθετηθεί πάντως με καλή θέληση πιστεύω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kάτια μου εμένα δεν θα με ενοχλούσε καθόλου μια τέτοια αγγελία.Παρολαυτά θα με ενοχλούσε αν ήταν σε προσωπικό μήνυμα.Εσύ είχες την καλύτερη των προθέσεων;) Νομίζω μία τέτοια αγγελία θα ήταν χρήσιμη για πολλές κοπέλες που ενδιαφέρονται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Argi εγραψε:

"Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Αυτό που θα με ενοχλούσε είναι το να λάμβανα προσωπικά μηνύματα με διαφημίσεις και προτροπές να δοκιμάσω το ένα ή το άλλο κλπ. Αν υπάρχει μια αγγελία που με ενδιαφέρει θα την ανοίξω ειδάλλως θα την παραβλέψω."

Συμφωνω απολυτως!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ADMIN ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑDMIN ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΚΟΜΑ.

ΛΟΙΠΟΝ????????????:dry::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοειται οτι δεν με ενοχλει - εφόσον δεν γινεται πιεστικο.

Δεν ξερω γιατι ετσι μονο με τη συγκεκριμενη αγγελια.

Σιγουρα ειναι το πως βλεπει κανεις το mammyland...

Εμενα προσωπικα με ξεκουραζει να συμμετεχω στις συζητησεις δε με ενοχλουν τα διαφημιστικα γιατι μπαινω με ευχαριστη διαθεση...

Νομιζω οτι πιο πολυ χαλιεμαι αν παρεξηγουνται σε ζητηματα τα μελη...

Εγω π.χ. εχω παρεξηγηθει απο κοπελα γιατι της εγραψα σε συζητηση να κανει ερωτα χωρις αγχος...Αυτη το πηρε αλλιως θαρρεις και της ειπα οτι δεν ειναι ερωτευμενη με τον αντρα της...Αυτο με πειραζει πιο πολυ γιατι ειμαι αυθορμητη και πολλες φορες παρεξηγουμαι...Κοριτσια ειμαστε γυναικες κι ολες λιγο ή πολυ ζουμε παρομοιες καταστασεις...ΗΜΑΡΤΟΝ...

Ειτε ειναι διαφημιση ειτε συμβουλη ειτε αγγελια....ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΘΙΚΤΟΙ.

katiakondaki εχεις δικιο και καλα εκανες που το εθιξες...

Εμμεση διαφημιση γινεται παντα σε τοοοοσες συζητησεις τωρα η Avon μας πειραξε...?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα Κατια μου...να σας πω καταρχην οτι πραγματικα απορροφημενη απο το forum του Mammyland,δεν ειχα καν προσεξει οτι υπαρχει στηλη για αγγελιες.Μεσα απο την συζητηση σας το διαπιστωσα και εκ των υστερων μπηκα και ειδα τι εστι αγγελιες...εννοειται βεβαια οτι ουτε εγω δεν προλαβα να διαβασω την αγγελια σου,αλλα απο οτι φανταζομαι ...κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον ο λογος διαγραφης της αγγελιας σου,ειναι επειδη αναφερες το ονομα της εταιριας.Μονο αυτο καταλαβαινω,αφου παρομοιες αγγελιες υπαρχουν.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κανονισμος η οχι...αν υπαρχει ομως,καλο ειναι να τον σεβαστουμε.Οσον αφορα τη γνωμη μου για το αν θα με ενοχλουσε η οχι...,ειλικρινα αν δεν μου εστελναν προσωπικα μηνυματα δεν θα ειχα κανενα προβλημα και μακαρινα υπαρχουν αγγελιες να βρισκει ο κοσμακης που θελει δουλιτσα,μπας και μειωθει και η ανεργια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το site εχει καποιους κανόνες που υποχρεουμαστε να τηρουμε . Δεν ειναι θεμα τι με πειράζει εμενα και τι οχι . Προσωπικά δεν ανοιγω καν τις αγγελιες γιατι δεν με ενδιαφέρουν .

Οταν ομως γινομαστε μελη , πρεπει να διαβάζουμε και τους ορους του site. Απο την στιγμή που τους αποδεχομαστε πρεπει και να τους τηρούμε (οσες γράφετε με λατινικά ή κεφαλαία θα επρεπε να τους ξαναδιαβάσετε ;) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ADMIN ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ χωρίς να ξέρω για ποιά αγγελία πρόκειτε διάβασα τους κανόνες του φόρουμ, μεταξύ άλλων λέει:

"Απαγορεύονται και θα τροποποιούνται ή διαγράφονται άμεσα θέματα ή μηνύματα τα οποία:

περιέχουν παραπομπές στο διαδίκτυο που έχουν κερδοσκοπικό ή άσεμνο χαρακτήρα ή καμία σχέση με το Mammyland. "

μήπως για αυτό διαγράφτηκε????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσοχή: Προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων και παρεξηγήσεων και πάνω απ' όλα προστασίας του χαρακτήρα του Mammyland (πχ αποφυγή spaming ),θα ήθελα να διευκρινήσω πως ΔΕΝ επιτρέπονται αγγελίες οι οποίες να παραπέμπουν σε επαγγελματική δραστηριότητα απο την οποία το εγεγγραμένο μέλος αποκομίζει κέρδος. Εξαιρούνται παιδαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι, δάσκαλοι ιδιαιτέρων και διαφόρων σχολικών μαθημάτων, babysitter, οικιακές βοηθοί.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και δεν θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα.

Η θέση του admin είναι πολλές φορές δυσάρεστη για μερικά μέλη όμως ορισμένες αποφάσεις επιβάλλονται απο τους κανόνες του φόρουμ τους οποίους πρέπει να σέβεται κάθε μέλος. Ευχαριστούμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Απαντήσεις

    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
    • Άντε μπράβο συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό ο γάμος πάντα ευτυχισμένοι να είστε, αγαπημένοι και να έρθει το μωρακι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας 🥰 καλα εκανες και έφυγες από την δουλειά δεν είναι να χάνονται τέτοιες μερες μακάρι να μπορέσετε και αύριο και μεθαύριο να έχετε μπόλικες επαφες 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...