Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η konstantinaVE είπε:

Η επιτροπή μπορεί να μην αργεί, αλλά ώσπου να περάσουν 75 μέρες για 2ο σπερμοδιαγραμμα του συζύγου, κι όλα τα συναφή πάμε μετά το Σεπτέμβρη. Δεν λέω στην έσχατη έτσι θα γίνει, αλλά εφόσον έχω κλείσει να πάω Ιούλιο και βλέπω ότι πολλές κοπέλες χαρίζουν αυτα που τους περισσεύουν, είπα Να μην τα παρατήσω τώρα....

Καλά κάνεις κοπέλα μου δεν ήξερε ότι δεν έχεις σπερμοδιαγραμμα σου εύχομαι να βρεις σύντομα 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η konstantinaVE είπε:

Η επιτροπή μπορεί να μην αργεί, αλλά ώσπου να περάσουν 75 μέρες για 2ο σπερμοδιαγραμμα του συζύγου, κι όλα τα συναφή πάμε μετά το Σεπτέμβρη. Δεν λέω στην έσχατη έτσι θα γίνει, αλλά εφόσον έχω κλείσει να πάω Ιούλιο και βλέπω ότι πολλές κοπέλες χαρίζουν αυτα που τους περισσεύουν, είπα Να μην τα παρατήσω τώρα...

Ε πάντως ένα σπέρμοδιάγραμμα μπορεί να βρεθεί. 

Δε ρωτάς το γιατρό σου;

Μήπως μπορεί να κάνει κάτι;

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ που μπαίνετε στον κόπο να με συμβούλεψετε και να μου απαντήσετε. Δεν το κάνω από βαρεμάρα ή κακομαθημενιά. Απλώς έχω έναν χρόνο που προσπαθώ να πάω για εξωσωματική κι όλο αναβάλλεται. Είπα τωρα να το τολμήσω, αλλά άλλαξαν τα δεδομένα μου μέσα σε μια εβδομάδα. Στην αρχή φρικαρα κι είπα να τα παρατησω, αλλά μετά σκέφτηκα να σας ρωτήσω κι όπου βγει....

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Ε πάντως ένα σπέρμοδιάγραμμα μπορεί να βρεθεί. 

Δε ρωτάς το γιατρό σου;

Μήπως μπορεί να κάνει κάτι;

Τι εννοείτε;;; Έχουμε κάνει ένα, αλλά πριν λίγες μέρες. Πώς να βρεθεί άλλο;

Δημοσίευση

Καλημέρα .ειναι κριμα να μπορείς να περασεις επιτροπη και να μην το κανεις επειδη θα αργήσεις να κανεις την προσπαθεια λιγο. οπως λες δεν εχεις πρόβλημα υπογονιμότητας το κανεις για αλλους λογους υγειας. υπαρχει τροπος να κανεις δευτερο σπερμοδιαγραμμα πονηρεψου λιγο.ειναι κριμα κοπελες που δεν μπορουν πια να παρουν φαρμακα απο επιτροπες να μην βρουν.μπορει μετα και εσυ με την σειρα σου  να βοηθάς.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η bejan είπε:

Καλημέρα .ειναι κριμα να μπορείς να περασεις επιτροπη και να μην το κανεις επειδη θα αργήσεις να κανεις την προσπαθεια λιγο. οπως λες δεν εχεις πρόβλημα υπογονιμότητας το κανεις για αλλους λογους υγειας. υπαρχει τροπος να κανεις δευτερο σπερμοδιαγραμμα πονηρεψου λιγο.ειναι κριμα κοπελες που δεν μπορουν πια να παρουν φαρμακα απο επιτροπες να μην βρουν.μπορει μετα και εσυ με την σειρα σου  να βοηθάς.

Δεν το κάνω εγωιστικά γιατί βιάζομαι περισσότερο από εσάς. Είναι ότι άλλαξαν τα σχέδιά μας τελευταία στιγμή. 
Δεν ζητάω να στερηθεί καμία κοπέλα εξαιτίας μου και μάλιστα αν και βρήκα 2-3 ανοιχτές, δεν τις παίρνω, καθότι μπορεί να τις χρειάζεται κάποια άλλη κοπέλα ΣΗΜΕΡΑ κιόλας. 
Εννοείται ότι σκέφτηκα το ενδεχόμενο επιτροπής, αλλά αυτό σε δεύτερη φάση. Όταν ξέρω ότι κοπέλες έχουν κουτιά που λήγουν και τα χαρίζουν, γιατί να μην τα ζητήσω;

Δημοσίευση

Καλησπέρα.Ειλικρινά είπα δε θα πάρω μέρος στο θέμα αυτό,δε ξέρω αν έχω πλέον κουράγιο να ασχοληθώ.Όμως αγαπητή konstantinaVE έχεις άδικο.Πρώτον τις ανοιχτές ενέσεις που αναφέρεις ότι τις αφήνεις μήπως τις χρειάζονται άμεσα άλλες κοπέλες είναι λίγο δύσκολο να συμβεί,γιατί όταν κάποια ξεκινάει διέγερση έχει όλα τα φάρμακα και όχι τα μισά.Δεύτερον οι κοπέλες που χαρίζουν φάρμακα θα ενδιαφερθούν να τα δώσουν σε όσες έχουν πάρει όλες τις προσπάθειες από την επιτροπή,είναι απαράδεκτο να έχεις 4 προσπάθειες και να μη παίρνεις ούτε μία.Δε μπορώ να μην εκφράσω τη γνώμη μου και όσο για την καθυστέρηση που λες,ναι και εγώ περίμενα όταν ήταν να περάσω επιτροπή,δεν έψαχνα φάρμακα.Είμαι 44 και έχω κάνει 13 ωοληψιες και δε τα έχω καταφέρει,αλλά πρώτα πήρα όλα τα φάρμακα που μου αναλογουσαν,μπορεί κάποιος να τα πει εγωιστικά ολα αυτά που λέω,αλλά αυτό είναι το σωστό.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η sansa είπε:

Καλησπέρα.Ειλικρινά είπα δε θα πάρω μέρος στο θέμα αυτό,δε ξέρω αν έχω πλέον κουράγιο να ασχοληθώ.Όμως αγαπητή konstantinaVE έχεις άδικο.Πρώτον τις ανοιχτές ενέσεις που αναφέρεις ότι τις αφήνεις μήπως τις χρειάζονται άμεσα άλλες κοπέλες είναι λίγο δύσκολο να συμβεί,γιατί όταν κάποια ξεκινάει διέγερση έχει όλα τα φάρμακα και όχι τα μισά.Δεύτερον οι κοπέλες που χαρίζουν φάρμακα θα ενδιαφερθούν να τα δώσουν σε όσες έχουν πάρει όλες τις προσπάθειες από την επιτροπή,είναι απαράδεκτο να έχεις 4 προσπάθειες και να μη παίρνεις ούτε μία.Δε μπορώ να μην εκφράσω τη γνώμη μου και όσο για την καθυστέρηση που λες,ναι και εγώ περίμενα όταν ήταν να περάσω επιτροπή,δεν έψαχνα φάρμακα.Είμαι 44 και έχω κάνει 13 ωοληψιες και δε τα έχω καταφέρει,αλλά πρώτα πήρα όλα τα φάρμακα που μου αναλογουσαν,μπορεί κάποιος να τα πει εγωιστικά ολα αυτά που λέω,αλλά αυτό είναι το σωστό.

Συμφωνώ απόλυτα 10 χρόνια έχουν περάσει με πάνω από 15 προσπάθειες ποτε θετικό. Δεν έχεις πρόβλημα υπογονημοτητας δεν ξέρεις τι σιμενι να παλεύεις με αυτό. Φενετε από το τρόπο πος σκέφτεσε. Ενοιτε πώς τα κορίτσια θα δώσουν τα φάρμακα εκεί που θέλουν. 

Δημοσίευση

Πήρα το θάρρος κι άνοιξα αυτή τη συζήτηση γιατί βλέπω πως πολλές κοπέλες χαρίζουν τα φάρμακα που τους περίσσεψαν δίχως πολλά πολλά.
Το αν θα μου δώσει κάποια ή όχι, είναι καθαρά προαιρετικό και δεν πίεσα κανέναν.
Δε δέχομαι την κριτική σας, αφενός γιατί δε θυμάμαι να πίεσα, να εκβίασα ή να κλάφτηκα σε εσάς κι αφετέρου γιατί δεν δέχομαι τη δική σας πικρία μετά από 10 χρόνια να την ξεσπάτε σε εμένα και κοπέλες σαν εμένα. 
Όποια θέλει, ας με βοηθήσει. Όποια δε θέλει, ας μην το κάνει.
Δεν είναι εγωισμός, είναι δημοκρατία. 
Εγώ μία ερώτηση έκανα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η bejan είπε:

Συμφωνώ απόλυτα 10 χρόνια έχουν περάσει με πάνω από 15 προσπάθειες ποτε θετικό. Δεν έχεις πρόβλημα υπογονημοτητας δεν ξέρεις τι σιμενι να παλεύεις με αυτό. Φενετε από το τρόπο πος σκέφτεσε. Ενοιτε πώς τα κορίτσια θα δώσουν τα φάρμακα εκεί που θέλουν. 

Συγγνώμη αλλά δε θα σου απολογηθώ γιατί δεν ξέρω τί σημαίνει υπογονιμότητα. Κι εσύ δεν ξέρεις πώς είναι να σκοτώνεις το παιδί σου στον 4ο μήνα και να σε στοιχειώνει η εικόνα του.....
Η καθεμία έχει το πρόβλημά της. Το ζητούμενο δεν είναι να βγάζουμε κακία η μία με την άλλη, αλλά να συμπάσχουμε. 
Τώρα αν εσύ ψάχνεις αποδιοπομπαίο τράγο για τα δεινά σου, εγώ δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι.
Όσο για τα φάρμακα, δεν ΑΠΑΙΤΗΣΑ, ρώτησα. 

Δημοσίευση

Για να το κλείσω αυτό το θέμα μια κι εγώ το άνοιξα και για να απαντήσω στα κακοπροαίρετα σχόλιά σας, μάθετε πως είχα συζητήσεις με άλλες κοπέλες για το θέμα της επιτροπής κι ήμουν έτοιμη να κλείσω, αλλά βρέθηκε ένα γλυκό κορίτσι και μου χάρισε ανιδιοτελώς και καλοπροαίρετα τις 2 από τις 3 ενέσεις που έψαχνα. Γι αυτό το άφησα. Γιατί κάποια με έβγαλε από το άγχος και τη στενοχώρια και μου έδωσε κάτι να ελπίζω. 
Λυπάμαι ειλικρινά που βγάζετε κακία σε άλλους. Ο καθένας μας ξέρει τί σταυρό κουβαλάει κι είναι άδικο να κρίνετε κάποιον από ένα άψυχο μήνυμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η konstantinaVE είπε:

Για να το κλείσω αυτό το θέμα μια κι εγώ το άνοιξα και για να απαντήσω στα κακοπροαίρετα σχόλιά σας, μάθετε πως είχα συζητήσεις με άλλες κοπέλες για το θέμα της επιτροπής κι ήμουν έτοιμη να κλείσω, αλλά βρέθηκε ένα γλυκό κορίτσι και μου χάρισε ανιδιοτελώς και καλοπροαίρετα τις 2 από τις 3 ενέσεις που έψαχνα. Γι αυτό το άφησα. Γιατί κάποια με έβγαλε από το άγχος και τη στενοχώρια και μου έδωσε κάτι να ελπίζω. 
Λυπάμαι ειλικρινά που βγάζετε κακία σε άλλους. Ο καθένας μας ξέρει τί σταυρό κουβαλάει κι είναι άδικο να κρίνετε κάποιον από ένα άψυχο μήνυμα. 

Δεν θα ασχοληθώ άλλο έχω διαβάσει και το ποστ που έκανες στο φβ. Ο τρόπος πος μηλας  είναι απαράδεκτο. Ενοιτε πος ο καθένας ξέρει το τι σταυρό κουβαλάει. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η konstantinaVE είπε:

Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει και έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα για να φτάσουν κάποιες κοπέλες στο σκοπό τους. Έχω διαβάσει και το ποστ που έκανες στο φβ που τα κορίτσια πάλι σου λένε για την επιτροπή. Εκεί έγραψες πος αν είναι να πληρώσεις τόσες εξετάσεις για να περάσεις επιτροπή καλιτερα τα αγοράζεις.  Και κάποια άλλα πράγματα που τα κορίτσια που παλεύουν με την υπογονημοτητα θα τα έβρισκαν ενδιαφέρον. Τέλος δεν ασχολούμαι άλλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η bejan είπε:

Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει και έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα για να φτάσουν κάποιες κοπέλες στο σκοπό τους. Έχω διαβάσει και το ποστ που έκανες στο φβ που τα κορίτσια πάλι σου λένε για την επιτροπή. Εκεί έγραψες πος αν είναι να πληρώσεις τόσες εξετάσεις για να περάσεις επιτροπή καλιτερα τα αγοράζεις.  Και κάποια άλλα πράγματα που τα κορίτσια που παλεύουν με την υπογονημοτητα θα τα έβρισκαν ενδιαφέρον. Τέλος δεν ασχολούμαι άλλο. 

Τώρα να σχολιάσω ότι ασχολείσαι μαζί μου σε φόρουμ και Φβ???? Τί κόλλημα έχεις μαζί μου και πού ακριβώς σε ενοχλώ;;;;;; Δε ζήτησα από εσένα ούτε στέρησα από εσένα προσωπικά κάτι. 
Ρώτησα δημοκρατικά κι ελεύθερα αν κάποιας της περισσεύει.
Δεν είναι ότι δε θέλω να κάνω σωστά τη διαδικασία, είναι ότι δεν προλαβαίνω, γιατί δεν το είχα κανονίσει εξαρχης. Δεν το κάνω για το τσάμπα.
Αν εσυ επιλέγεις να προβάλλεις πάνω στους άλλους τις δικές σου αρνητικές σκέψεις, είναι δικό σου θέμα. 
Σαφώς και δε θα απολογηθώ επειδή εσύ έχεις μέσα σου πικρία.
Καλη σου συνέχεια και να μην χαρίσεις ποτέ σου τίποτα. 
Να ξέρεις μόνο πως ό,τι δίνεις παίρνεις κι ο Θεός ξέρει πώς μας δοκιμάζει.......

Δημοσίευση

Κι επειδή παράγινε να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας στην κάθε τυχάρπαστη που ξεσπάει σε ξένους, χωρίς να γνωρίζει το τί περνούν ή πώς είναι ως άνθρωποι, δες κυρία Lily ότι σκεφτόμουν να περάσω επιτροπή, αλλά με πρόλαβε η κοπέλα που μου χάρισε τα φάρμακα. 

άντε επιτέλους με την κάθε κομπλεξική.......

φβ.jpg

Δημοσίευση

Το ότι μπήκες και εσβησες το ποστ στο φβ τα λει όλα. Καλή επιτυχία να έχεις και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρεις με την πρώτη και να μην ταλεπωρειθεις άλλο. Μπράβο στης κοπέλες που χαρίζουν τα φάρμακα που τους περσεψουν να σινεχιζουν να το κάνουν. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...