Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bebouli είπε:

Από τι είπε χθες το τεστ έγινε λάθος το άφησε 5' στα ούρα!! 

Ναι το εκανα λαθος ενο ελεγε 20' στης οδιγιες το αφησα 5 εγω ...οποτε κοριτσια μια ειναι η λυση χοριακη...και οταν βγουν αποτελεσματα θα σας ενημεροσω παλη!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Μαρια μερμηγκουδη είπε:

Ναι το εκανα λαθος ενο ελεγε 20' στης οδιγιες το αφησα 5 εγω ...οποτε κοριτσια μια ειναι η λυση χοριακη...και οταν βγουν αποτελεσματα θα σας ενημεροσω παλη!!!!

Πιο τεστ έκανες και έλεγε 20'? Όλα τα τεστ είναι δευτερόλεπτων!! Κάνε την χοριακη που ξέρεις σίγουρα ότι είναι σωστή και βλέπεις από κει και πέρα!! Πότε είναι να την κάνεις?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Πιο τεστ έκανες και έλεγε 20'? Όλα τα τεστ είναι δευτερόλεπτων!! Κάνε την χοριακη που ξέρεις σίγουρα ότι είναι σωστή και βλέπεις από κει και πέρα!! Πότε είναι να την κάνεις?

Ετσι ελεγε στης οδιγιες τι να πω..και ενο επρεπε η αρνιτι γραμη να βγει δεξια βγηκε αριστερα που βγενη το θετικο...τι να πω...λετε να φτεη ο θεροιδης αν δεν διχνη σωστα;;; γιατι πεζη ρολο και ο θεροιδης αλλα ειναι ριθμησμενος τα 3 τελευταια χρονια 

Δημοσίευση

Ετσι ελεγε στης οδιγιες τι να πω..και ενο επρεπε η αρνιτι γραμη να βγει δεξια βγηκε αριστερα που βγενη το θετικο...τι να πω...λετε να φτεη ο θεροιδης αν δεν διχνη σωστα;;; γιατι πεζη ρολο και ο θεροιδης αλλα ειναι ριθμησμενος τα 3 τελευταια χρονια 

Ναι είναι άκυρο το αποτέλεσμα που σου έδειξε γιατί έμεινε πολύ ώρα στα ούρα!! Ο θυρεοειδής δεν παίζει ρόλο για το αποτέλεσμα αν θα δείξει σωστό η όχι!! Τέλος πάντων κάνε την χοριακη σου και βλέπεις!! 

Δημοσίευση

Ναι είναι άκυρο το αποτέλεσμα που σου έδειξε γιατί έμεινε πολύ ώρα στα ούρα!! Ο θυρεοειδής δεν παίζει ρόλο για το αποτέλεσμα αν θα δείξει σωστό η όχι!! Τέλος πάντων κάνε την χοριακη σου και βλέπεις!! 

Ναι εννοειται και θα σας ενημεροσω κοριτσια ολες

Δημοσίευση

Κοριτσια χριαζομαι τα φωτα σας ...σημερα ξηπνησα πηγα τουαλετα ολα μια χαρα μετα απο 1 ωρα ιδα στο σκουπησμα ροζοπορτοκαλη αιμα και ξαφνικα με επιασε πονος χαμιλα στη κοιλια...οταν περπαταω η καθομε ποναω οταν ξαπλονω δε ποναω καθολου..λετε να φτεη που σηκοσα κατι βαρια πραγμματα εχθες και ζοριστηκα; γιατι περιοδος δεν ειναι ...βγενη σα σταμπες οταν κουραστω

Δημοσίευση

Κοριτσια χριαζομαι τα φωτα σας ...σημερα ξηπνησα πηγα τουαλετα ολα μια χαρα μετα απο 1 ωρα ιδα στο σκουπησμα ροζοπορτοκαλη αιμα και ξαφνικα με επιασε πονος χαμιλα στη κοιλια...οταν περπαταω η καθομε ποναω οταν ξαπλονω δε ποναω καθολου..λετε να φτεη που σηκοσα κατι βαρια πραγμματα εχθες και ζοριστηκα; γιατι περιοδος δεν ειναι ...βγενη σα σταμπες οταν κουραστω

Βρε κοριτσι μου γιατι δεν πας στο γιατρο;;;Ολα αυτα που γραφεις ειναι πολυ μπερδεμενα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μαρια μερμηγκουδη είπε:

Μπορεί να ξεκινάει να σου έρθει η περίοδος!!! Τελικά έκανες χοριακη? 

Δημοσίευση

Αποκλιεται αυτο το πραγμμα να ειναι περιοδος...δε μου εχει γηνη ποτε ...και δε γηνεται περιοδος σε σταμπες και ιδικα τετοιο χρωμα ...εγω παντα οταν ερχομουν περιοδο ειχα παρα πολυ αιμα αυτο ομως που επαθα τωρα δεν εχει καμια σχεση ..αν συνεχιστη θα παω στο γιατρο να μας λυθη η απορια

Δημοσίευση

Αποκλιεται αυτο το πραγμμα να ειναι περιοδος...δε μου εχει γηνη ποτε ...και δε γηνεται περιοδος σε σταμπες και ιδικα τετοιο χρωμα ...εγω παντα οταν ερχομουν περιοδο ειχα παρα πολυ αιμα αυτο ομως που επαθα τωρα δεν εχει καμια σχεση ..αν συνεχιστη θα παω στο γιατρο να μας λυθη η απορια

Έπρεπε ήδη να έχεις πάει τόσο καιρό δεν είναι φυσιολογικό!!! Χοριακη δεν απάντησες έκανες που είπες?

Δημοσίευση

Πιστευω αυτο πρεπει να κανεις αμεσα

Έπρεπε ήδη να έχεις πάει τόσο καιρό δεν είναι φυσιολογικό!!! Χοριακη δεν απάντησες έκανες που είπες?

Πιστευω κατι αλλο γινεται εδω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μαρια μερμηγκουδη είπε:

Αν έχεις ορμονική διαταραχή μια χαρά γίνεται. 

Δημοσίευση
στις On 8/7/2019 at 6:06 ΜΜ, ο/η Μαρια μερμηγκουδη είπε:

Δεν υπαρχει περίπτωση να  έλεγε το τεστ 20 λεπτά. 20 δευτερόλεπτα μπορεί. 20 λεπτά όχι.. 

Είμαι η μόνη που έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με την ιστορία σου?? Δε βγάζω άκρη, συγνώμη κιόλας! 

Αν πραγματικά το ποστ αυτό είναι αληθινό.................... Εμένα προσωπικη μου άποψη είναι ότι έγκυος δεν είσαι. Μπορει να έχεις μια ορμονική διαταραχή που όλες μας καποια στιγμή έχουμε! Χαλάρωσε. 

Αα και κατι άλλο. Όταν πας στο γιατρό σου άκουσε τον λίγο πιο προσεχτικά γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι ο άνθρωπος μια χαρά τα λέει αλλά εσύ μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί κ δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου λέει. 

............. Αν το πόστ αυτό είναι αληθινό! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Δεν υπαρχει περίπτωση να  έλεγε το τεστ 20 λεπτά. 20 δευτερόλεπτα μπορεί. 20 λεπτά όχι.. 

Είμαι η μόνη που έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με την ιστορία σου?? Δε βγάζω άκρη, συγνώμη κιόλας! 

Αν πραγματικά το ποστ αυτό είναι αληθινό.................... Εμένα προσωπικη μου άποψη είναι ότι έγκυος δεν είσαι. Μπορει να έχεις μια ορμονική διαταραχή που όλες μας καποια στιγμή έχουμε! Χαλάρωσε. 

Αα και κατι άλλο. Όταν πας στο γιατρό σου άκουσε τον λίγο πιο προσεχτικά γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι ο άνθρωπος μια χαρά τα λέει αλλά εσύ μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί κ δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου λέει. 

............. Αν το πόστ αυτό είναι αληθινό! 

Εχω πολλες αμφιβολίες!

Δημοσίευση

Πονοκέφαλος με έπιασε Μ αυτή την εμμονή ότι είναι έγγυος... 

Μακάρι δλδ το εύχομαι αλλά είναι τραβηγμένο να μην είσαι βάση εξετάσεων κ να επιμένεις... Κ εγώ πιστεύω ότι δεν μας τα λέει καλά η κουκλίτσα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...