Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιευτήριο Μητέρα - Πληροφορίες, εμπειρίες?


frapedia72

Recommended Posts

Μες το Μάρτιο θεού θέλοντος θα γεννήσω την κοριτσάρα μου στο "Μητέρα". Θα ήθελα τις εμπειρίες σας και τις προτάσεις σας για καλύτερη διαμονή. Αληθεύει οτι αν δεν δώσεις μπουρμπουάρ στο προσωπικό δε σε προσέχουν τόσο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΦΕΡΟΥΝΕ.

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ!!!!ΦΟΒΕΡΟ Ε!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ στις 12/12/08 τα ξημερώματα. Από τον γιατρό μου είμαι πολύ ευχαριστημένη, ωστόσο για ένα ιδιωτικό μαιευτήριο με τόσο μεγάλο όνομα, περίμενα κάπως καλύτερα τα πράγματα. Το φαγητό ίσως θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Επίσης, τους είχα ενημερώσει ότι έχω ζάχαρο από την εγκυμοσύνη κι εκείνοι επιμένανε να μου φέρνουν φαγητό με ρύζι ή πατάτες που δεν έπρεπε να φάω.

Ευτυχώς έπεσα πάνω σε μια μαία μεγάλη σε ηλικία που με πολύ υπομονή μου έδειξε τα βασικά. Επίσης κάποιοι από τους secutiry παρά ήταν αγενείς με τους επισκέπτες, ακόμα και με τους συζύγους.

Επίσης μεγάλη προσοχή στο τελικό τιμολόγιο πληρωμής, γιατί όπως λέει και παραπάνω φίλη, χρεώνουν κι άσχετα πράγματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ 5 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΑΝ ΤΑΙΣΜΕΝΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλό το κοριτσακι σου. Κ εγώ γεννησα στο Μητερα τον Ιούνιο γιατι ηταν ο γιατρος μου. Αυτο για το φαγητο δεν ξερω τι να πω γιατι σου φερνουν καταλογο καθε μερα που εχεις να επιλεξεις τι θελεις να φας. Για το φιλοδώρημα παλι δεν νομιζω οτι ισχύει. Αυτο για το τιμολογιο καλο ειναι να το τσεκάρεις. Εγώ προσωπικά το μονο που εχω να πω ειναι για το δωματιο οτι αν με το καλο μεινω εγκυος και παω να γεννησω δεν ξαναπαω σε τετρακλινο γιατι γινοταν πανζουλησμος την ωρα του θηλασμου και για το μπανιο ποια θα πρωτοπαει να κανει. Κατα τ αλλα εμας ο φυλακας ηταν συζητήσημος. Οι νοσηλευτριες ενταξει οφειλω να ομολογησω οτι ειχα ενα προβληματακι οταν τους ζητουσα κατι αλλα μετα εγινα κ εγω στριμμενη και ξεψαρωσα και αρχισα να φωναζω στο κατω κατω υποχρεωμενες ειναι γιατι παιρνουν τα ωραια μας λεφτακια και τοσα πολλα μάλιστα. Απο καθαριότητα μια χαρά το είδα. Τωρα για το θηλασμο δεν με ειχαν ενημερωσει οτι επρεπε εγω να ειχα πει οτι θελω αποκλειστικό και δεν το ηξερα και της εδιναν και μπουκαλι μεσα μεχρι που το πηρα χαμπαρι. Αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ γέννησα τον Οκτώβριο του 2007 στο ΜΗΤΕΡΑ, κι έμεινα σε τετράκλινο κι εγώ... Η αλήθεια είναι το γίνεται χαμός στα επισκεπτήρια και ο κόσμος εκτός του ότι είναι πολύς, είναι και μη ελεγχόμενος!! Από τη μία όντως οι φύλακες είναι λίγο αγενείς, από την άλλη σε ορισμένες πτέρυγες γινόταν χαμός από κόσμο και σε άλλες δεν άφηναν κανέναν, ακόμη και τους μπαμπάδες... (!!!) Σχετικά με το φαγητό, έμεινα αρκετά ικανοποιημένη (υπάρχει και κατάλογος με επιλογή στο κυρίως πιάτο) καθώς και η ποσότητα ήταν αρκετή, αλλά και η ποιότητα μού άρεσε...

Το θέμα με τις μαίες είναι μεγάλο... Εμάς στον όροφό μας οι περισσότερες ήταν της φάσης ....'άντε να τελειώνει το 8ωρο' ενώ μερικές ήταν εξαιρετικά γλυκές, υπομονετικές και εξυπηρετικές... Επίσης, είχα ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό για τη μικρή μου και μερικές φορές είχα την αίσθηση ότι μου την έφερναν ταϊσμένη, παρόλο που με διαβεβαίωναν για το αντίθετο!

Σε γενικές γραμμές όμως, έμεινα ικανοποιημένη... ήταν πολύ καθαρά, το βοηθητικό προσωπικό (καθαρίστριες, τραπεζοκόμοι κλπ.) ήταν πολύ ευγενικό και δεν είχα καμία απρόοπτη έκπληξη στο τιμολόγιο στο τέλος!

Τέλος, παρακολούθησα και δύο δωρεάν σεμινάρια για το θηλασμό και τις πρώτες μας μέρες με το μωρό όσον αφορά τη φροντίδα του, που πολύ με βοήθησαν στη συνέχεια και με έκαναν να νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον η κολλητη μου φιλη γεννησε στο μητερα .Ειχε μπει πιο νωρις 2 μερες επιδη παρουσιαστηκε καποιο προβλημα στο συκωτι της και επρεπε να παρει κορτιζονη να πεσουν οι τιμες και την επομενη μερα θα γενναγε με καισαρικη επιδη η κοπελα ειχε ποιλυ μειωπια πανω απο 7.Καποια στιγμη ειχε πονους στη κοιλια το ειπε σεμια νοσηλευτρια και της ειπε οτι ειναι κολικος η κοπελα ειχε πονους και καλεσε ξανα μια αλλη η οποια και αυτη της ειπε οτι ειχε κολικο η μητερα της κοπελας ειπε εμανα αυτο με συσπασεις μου φαινονται και η θρασυτατη απαντηση της νοσηλευτριας ηταν :μα τι λετε καλε αυριο θα γεννησει με καισαρικη .Η κοπελα ποναγε πολυ και καλεσε την προισταμενη και τοτε ευτυχως εκεινη ειπε δεν προλαβαινουμε γενναει..... Και γεννησε σε 20 λεπτα απο εκεινη τη στιγμη χωρις καμια προετοιμασια (ξυρισμα, κλισμα η τα σχετικα )ισα που προλαβαμνε να τη βαλουν στο χωρο υποδοχης και με το εφτασε ο γυναικολογος της (αλλος παπαρας αυτος )το μωρο ειχε βγει .

Γνωμη μου ειναι οι εξης να κοιταξεις να πας σε μια καλη θεση και να εχει δικη σου μαια να τους την πεις απο την αρχη να εισαι βαβαια ευγενικη και κοιτα να δεις αν θελεις να δωσεις κατι για να ευχαριστησεις αυτο ειναι αλλο υποθεση αλλα ελα να σου πω παιρνουν μισθο ξερεις .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πράγματι το να έχεις τη δική σου μαία είναι πολύ σημαντικό!!! Εγώ είχα δική μου (της γιατρού μου η βοηθός και στο ιατρείο) και ένιωθα πολύ ήσυχη και ήρεμη καθώς την ήξερα από πολύ καιρό πριν! Αφού όταν ερχόταν στο δωμάτιο, οι διπλανές κοπέλες νόμιζαν αρχικά ότι είναι του ΜΗΤΕΡΑ και τη ρωτούσαν διάφορα... Αρκετά αργότερα τους εξήγησε ότι είναι εξωτερική συνεργάτης (αφού την είχαν ζαλίσει την κοπέλα με ερωτήσεις) και έψαχναν τις μαίες του ΜΗΤΕΡΑ για να τις βοηθήσουν σε διάφορα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βέβαια δεν με αφορά το θέμα, αλλά από ότι κατάλαβα διαβάζοντας όλη τη δημοσίευση, το "ΜΗΤΕΡΑ" δεν είναι και καλό μαιευτήριο δεδομένου ότι είναι ιδιωτικό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγώ δική μου μαια ειχα οφειλω να ομολογησω. Κοιτα σε γενικές γραμμες δεν εχω παραπονα απλα πιστευω οτι αν ειχα παει εστω σε τρικλινο θα ηταν πολυ καλυτερα. Ειχα παει στα τρικλινα μια μερα μετα τη γεννα γιατι ειχεγεννησει κ μια φιλη μου και ηταν αρκετα καλυτερα τα πραγματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια, τι μου θυμησατε!!!

η δικη μου διαμονη στο ΜΗΤΕΡΑ και στα δυο παιδια ηταν κωμικοτραγικη θα ελεγα!!!!

και τις δυο φορες πηγα σε τρικλινο γιατι θεωρουσα την παρεα με γυναικες που βιωνουν την ιδια κατασταση με μενα θα ηταν οτι καλυτερο...

αμ δε!

ασε που και τις δυο φορες, ετυχα σε μεσαιο κρεββατι και οταν πλακωνε το επισκεπτηριο, παθαινα κατι σαν κλειστοφοβια!!

οσο για τις "διπλανες" μου... αστα βραστα!!!

η μια εκλαιγε ολη μερα για τους πονους που περασε, γκρινιαζε, παραπονιοταν... το ναζι συννεφο (σιγα ρε συ... αλλος δεν εκανε παιδι, μονο η Μαριω το Γιαννη :angry: )

μιας αλλης, ο αντρας και η μαμα της δεν φευγανε ουτε το μεσημερι (κρυβοταν στο μπανιο οταν περνουσαν οι security) και μετα ανοιγαν τα ταπερ με τα κεφτεδακια και τα τυροπιτακια και κανανανε το πικνικ τους στο δωματιο... ασε που χρησιμοποιουσαν και το μπανιο μας!!!

εκανα παραπονα στην προισταμενη του οροφου... αλλα εκεινη ουτε που ασχοληθηκε!!!!

στο δευτερο παιδι τα πραγματα ηταν σχετικα καλυτερα μονο που τη δευτερη μερα διαμονης, φερανε στο διπλανο κρεββατι μια κοπελιτσα η οποια επασχε απο ψυχολογικα προβληματα και το βραδυ εκοβε βολτες στο δωματιο σαν το φαντασμα!!!

που να κλεισεις ματι!!!! σε επιανε φοβος και τρομος!!!!

οσο απο περιποιηση και σερβις...

υπηρχε και καλο και εξυπηρετικο προσωπικο, αλλα και καποιοι αλλοι που σου φεροταν λες και τους ειχες σκοτωσει τη μανα και τον πατερα!!!

στο δε τιμολογιο... μεχρι και τα τσιροτα ηταν χρεωμενα!!

απο φαγητο... καλο, αν και με τα οσα τραβηξα, που ορεξη ?!

σε λιγους μηνες, θα γεννησω παλι στο ιδιο μαιευτηριο λογω γιατρου :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε ρε γλέντια!!!και γω γεννάω στο μητέρα τον Μάρτιο σε τετράκλινο!!Lisaki τέτοια να μου κάνουν θα μαι που θα μαι στην τσίτα να δεις που θα πέσει ξύλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα με πιανουν νευρικα γελια μονο που το σκεφτομαι!!!

να φανταστεις και εγω αυτη τη φορα σε τετρακλινο λεω... αλλα τωρα που τα θυμηθηκα ξανα... ενα κομπο τον εχω στο λαιμο η αληθεια...

ας ελπισουμε για ολες μας περα απο το να βγουμε με ενα υγιεστατο μωρακι απο το μαιευτηριο, να μεινουμε και με καλες εντυπωσεις αυτη τη φορα :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xmmm εγω πηγα εκει 2 φορες ως επισκεπτρια και κατι δε μου "κολουσε" γενικα... γιαυτο και κανω αυτη την ερωτηση.

Απ οτι διαβαζω γενικα δεν ειναι και οτι καλυτερο, απο την αλλη η επιλογη μου ειναι ή "μητερα" ή "λητω" το οποίο όπως μου εχουν πει ειναι πιο παλιο και πιο ακριβο και δεν εχει και παιδιατρικη κλινικη ωστε αν - μακρια απο δω - συμβει κατι να το φροντισουν αμεσως....

Τι πονοκεφαλος κι αυτος!!!!!:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΤΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΩ 4ΚΛΙΝΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΒΩ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ?ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.12/3 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ!!

ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ :P ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια... ας ελπισουμε οτι θα γεννησουμε καθημερινη και σε περίοδο που δεν θα έχει πληθώρα ... εισερχόμενων! χαχαχα παντως εγω τεινω προς τρικλινο... 4 μέρες τουλάχιστον να χω μια τυπική ησυχία , αν και πάντα όλα εξαρτώνται απο τους άλλους και το πόσο "νιώθουν" να συμπεριφερθούν σωστα :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εμεινα μια εβδομαδα ακριβως μεσα λογω ικτερου. Τι να σας πω εκτος απ το οτι το χαραμα κατα τις 5 αν θυμαμαι που περνουσαν για να μας βαλουν θερμομετρο και μετα απο λιγο να φερουν τα παιδια πηγαινα να προλαβω να κανω μπανιο. Οταν θηλαζαμε ηταν μια κυρια στο τελευταιο κρεβατι η οποια ειχε επισκεπτηριο λες και ηταν σταρ και ηταν και καραψωναρα. Και καλα αφου ηταν ψωνιο κ ολα τα δωρα της ηταν πανακριβα δεν καταλαβα ποτε γιατι γεννησε κ ηρθε σε τετρακλινο και δεν πηγε σε σουιτα. Παρολο που τους εδιωχναν οι σεκιουριτι μεσα το τσουρμο της κυριας μεχρι που επαθα παρακρουση και μονο που δεν πεταξα κ τα δωρα της μαζι με τους επισκεπτες κ εκεινη απ το παραθυρο. Η οποια οπως και καποια αλλη κοπελα ειπε πριιν για ναζι εκει να δεις λες και ηταν η μονη που ειχε γεννησει. Σας τρελανα παλι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΙΣ 21/02/2009 ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΩ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΩΝΑΚΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΑΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ(ΤΑΥΡΙΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ)!!!ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ....ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΥΕ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ, ΘΑ ΔΩΣΩ Η ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΟΝΤΑ 2500€?:angry: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ;;;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕΡΙΚΑ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΙΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΑΠΕΞΩ!!!:angry: :angry: :angry:

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΟΝΤΙΑ ΚΙΑ ΝΥΧΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΕΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΥΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ 500ΕΥΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.....

ΧΤΕΣ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ...ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΗΝ Χ...)

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ??? :angry: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

falassarna έγραψε:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΥΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ 500ΕΥΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.....

ΧΤΕΣ ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ...ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΗΝ Χ...)

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ??? :angry: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ!!

ΟΡΜΑ ΤΖΑΚ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ;; ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ!!!ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΧΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ..ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ;;;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ;;ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΜΙΑ;;:woohoo: :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas kai apo mena...egrapsa akrivws ta idia k se ena aloo 8ema poy elege gia to mhtera... 8a h8ela na sas pw k egw tin empeiria mou... exw ena koritsaki 2 xronwn.. sas akouw pou milate gia nosokomeia diafora alla mono "idiwtika" sas plhroforw oti gennhsa sto aretaieio nosokomeio me enan yperoxo giatro...ton ko xasiako...

gennisa fysiologikotata k to megalytero pososto sto nosokomeio htan oi gennes fysiologikes.. to nosokomeio htan apsogo an k palio..ka8ariotha faghto ola mia xara! to simantiko htan oti ka8e 3 wres pigainame emeis sta mwra pou mas ta dinane k pigainame se eidiki ai8ousa k 8ilazame k den erxotan se epafh to mwro me episkeptes dikous mas k twn diplanwn mas..ypirxan maies pou htan apo panw mas k mas voi8ousan ka8e lepto na 8ilasoume k na ginoun ola swsta..eimai poly eyxaristimeni k ekei 8a ksanapaw otan me to kalo meinw egkyos pali... den katalavainw giati na paw se ena nosokomeio "typou ksenodoxeio" opoy 8a plirwsw polla xrimata ta opoia mporw na ksodepsw gia to mwro mou..episis giati na paw se nosokomeio opou to 80% gennaei me kaisariki logw "symferontwn" eimai poly kata se ayta ta nosokomeia giati perissotero ekmetalleyontai to agxos tis miteras pou nomizei pws paei ekei gia kalytera!!! ayta eixa na pw..elpizw na ekleipsoun oi aney logou kaisarikes!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια..τι κάνετε; Ο καιρός τι φάση; ζέστη είχαν πει και εδω Αθήνα σήμερα είμαι με ζακέτα και μια μουνταμάρα.. Και εγώ 50 δίνω για το ΠΑΠ που σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται το ΠΑΠ, ο κολπικός υπέρηχος και η ψηλάφηση..το λέω γιατί ο πρώτος γιατρός που είχα από μικρή  μου έπαιρνε πότε 50€ πότε 70€ μόνο για να πάρει το δείγμα του ΠΑΠ..και να τονίσω ότι ούτε καν στο ιατρείο του..πήγαινα εγώ στο ιδιωτικό νοσοκομείο που συνεργαζόταν μου έπαιρνε δείγμα και γεια σας..άντε να έκανε 5 λεπτά  φυσικά τον άλλαξα νωρίς και ηρέμησα..σε ερώτηση μου πριν χρόνια για να μου γράψει εξετάσεις πριν ξεκινήσω προσπάθειες για παιδί (έστω τις βασικές ορμονολογικές) μου είχε πει μείνε έγκυος πρώτα και μετά θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις  ε είχαμε Thank You Next 👋
    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...