Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Έτσι ε; Να κάτι που δεν ήξερα!! Προσοχή στο καυτό νερό λοιπόν!

Δεν θα εχεις πρόβλημα βρε. Εξάλλου κανένας άνθρωπος δεν αντέχει τις θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για το έμβρυο. Εκτός από μένα και δύο τρεις γνωστές μου χιχι. Φαντάσου ότι έχω λιποθυμήσει μετά από καυτό ντουζ

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Δεν θα εχεις πρόβλημα βρε. Εξάλλου κανένας άνθρωπος δεν αντέχει τις θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για το έμβρυο. Εκτός από μένα και δύο τρεις γνωστές μου χιχι. Φαντάσου ότι έχω λιποθυμήσει μετά από καυτό ντουζ

Το ίδιο ισχύει και για θερμενομενες κουβέρτες ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Τι τέλεια νέα είναι αυτά!😃 Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! Τώρα όλα θα βρουν το δρόμο τους και εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα!🥰

Κοριτσάρα μου πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα!!!!! Σε ευχαριστώ!!!! Τώρα ελπίζω μόνο σε χαρες....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

@Taggeris @Katerina32 συγχαρητήρια κορίτσια μου !!! Χαρηκα παρα πολύ με τα νέα σας!!! 

@ioannastr κοριτσάκι μου αυτό είναι υπέροχο!! Μπράβο!!! Καλή αρχή λοιπόν!! 

Ετσι κορίτσια πάμε από εδώ και πέρα μόνο για ευχάριστα νέα!!!!

Ναι κοριτσάκια μου!!! Μόνο καλά νέα να έχουμε όλες!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ioannastr είπε:

Παναγία μου!!! Τι χοριακη είναι αυτή!!!!!!!!! Πάμε για δίδυμα/ τρίδυμα;;;;;; 
Συγχαρητηρια κορίτσι μου!!!!!

Ευχαριστώ τόσο πολύ ❤️ ❤️ ❤️ Εύχομαι και για σένα ότι καλύτερο μετά τα σημερινά ευχαριστα νέα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Taggeris είπε:

Ας είναι γερό και υγιές μωράκι και θα τα ξεχάσω όλα..... Περιπτωσάρα είμαι άσε!!!

Εννοείται κορίτσι μου, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σε σένα δεν έκατσε με τα δανεικά γιατί γίνεται να γίνεις μανούλα με τα δικά σου!!! ☺ Το μωράκι σου θα είναι μια χαρά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Το ίδιο ισχύει και για θερμενομενες κουβέρτες ?

Δεν νομίζω να ανεβάζουν τόσο υψηλή θερμοκρασία. Ενας γενικος κανονας ειναι μεχρι εκει που μας κανει να αισθανοναστε ευχαριστα. μην τρελαινόμαστε κι όλας. Αν ήταν έτσι σε περιοχές με μεγάλες περιόδους καύσωνα δεν θα προσωρουσε καμια εγκυμοσυνη. Για το μπάνιο το ανέφερα γιατί καμία φορά μερικές γυναίκες (συνηθως) το παρακάνουμε με το καυτό νερό. Με το καλο κορίτσι μου να έχεις μια μεγάλη χοριακή!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Takira είπε:

Κούκλα μου είδες όλα πήγαν καλά μπράβο αγάπη με ανεβασμένη ψυχολογία πας για ωοληψια τώρα και μην σκέφτεσαι τίποτα!

Ναι είμαι πολύ ευτυχισμένη, χαρουμενη, αισιόδοξη.....

όλα καλά θα πάνε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@ioannastr την παρακέντηση τι γιατρός την κάνει ουρολόγος; ή ο γυναικολόγος; 

Κοριτσάκι μου εμάς την έκανε ο ουρολόγος. Ο γυναικολόγος μας ξέρει αλλά δεν μπαίνει στα χωράφια των άλλων εδώ στην Ελλάδα λέει!! Χαχαχα

Ολα πήγαν καλά...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.

Όλα καλά με την υστεροσκοπηση.

Βρήκαμε και ένα πολύ μικρό πολυποδακι και το αφαιρέσαμε. Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω υστεροσκοπηση τελικά. 

Ο γιατρός μου είπε ότι κάναμε μια ελαφριά απόξεση για αναζωογόνηση του ενδομητρίου. Κατά τα άλλα όλα καλά. Περιμένουμε τη βιοψία τραχήλου σε δέκα μέρες. Αλλά λογικα θα είναι όλα καλά.

Επίσης μου είπε σήμερα θα είναι σαν πρώτη μέρα περιόδου λόγω της ελαφριάς αποξεσης.

Μια αντιβίωση θα πάρω τώρα κ θα πάω την τρίτη να με ξανά δει και να οργανώσουμε την εξωσωματική. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Γεια σας κορίτσια.

Όλα καλά με την υστεροσκοπηση.

Βρήκαμε και ένα πολύ μικρό πολυποδακι και το αφαιρέσαμε. Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω υστεροσκοπηση τελικά. 

Ο γιατρός μου είπε ότι κάναμε μια ελαφριά απόξεση για αναζωογόνηση του ενδομητρίου. Κατά τα άλλα όλα καλά. Περιμένουμε τη βιοψία τραχήλου σε δέκα μέρες. Αλλά λογικα θα είναι όλα καλά.

Επίσης μου είπε σήμερα θα είναι σαν πρώτη μέρα περιόδου λόγω της ελαφριάς αποξεσης.

Μια αντιβίωση θα πάρω τώρα κ θα πάω την τρίτη να με ξανά δει και να οργανώσουμε την εξωσωματική. 

Άντε να πάνε όλα καλά γλυκιά μου!!! 
Κάνε ότι πρέπει για να φτιάξεις καλό έδαφος να γαντζωθεί το μωρό....

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η ioannastr είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Να σας πω τα δικά μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!! Βρήκαμε σπερματοζωάρια!!! Καλά κ κινητικά!!!! Όλα καλά Παναγία μου!!!!! Κλαίγαμε σα μικρά παιδάκια!!!!!!!! 
Όλα πήγαν καλά!!! 🙏🙏🙏

Τώρα μας είπαν ότι την ημέρα της ωοληψιας,θα κάνει άλλη μια παρακέντηση για να δούμε το φρέσκο σπερμα!!!!

Ειμαι παρά πολύ χαρουμενη!!!!!!
Ευχομαι σε όλες μας να πάνε όλα  καλά!!!!! 

Ναιιιιιι😊 Μπράβο Ιωάννα μου. Τι καλά νέα από όλες μας αυτές τις μέρες κορίτσια.

Άντε κορίτσι μου όλα θα πάνε σούπερ!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

Ναιιιιιι😊 Μπράβο Ιωάννα μου. Τι καλά νέα από όλες μας αυτές τις μέρες κορίτσια.

Άντε κορίτσι μου όλα θα πάνε σούπερ!!

Πολύ καλές μέρες για όλες μας!!!! Να πάνε όλα καλά!!!!! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Εννοείται κορίτσι μου, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σε σένα δεν έκατσε με τα δανεικά γιατί γίνεται να γίνεις μανούλα με τα δικά σου!!! ☺ Το μωράκι σου θα είναι μια χαρά!!!

Τί  όμορφα λόγια! Με συγκινείς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αρχικά να πω την αλήθεια η μητρότητα είναι μια αρκετά απαιτητική «κατάσταση»  από την άποψη ότι είσαι η μαμά και το βάρος πέφτει στην μαμά και το μπαμπά φυσικά.    όμως είναι περισσότερο στη μαμά. Γιατί η μαμά θα είναι στο σπίτι όσο ο μπαμπάς θα είναι δουλειά.    εγώ έχω 3 παιδιά.    άπειρες φορές έχω νιώσει μόνη κ ίσως και καθημερινά από την άποψη ότι κ μένα οι συγγενείς μου μένουν κοντά αλλά έχουν κ εκείνοι τη ζωη τους δεν μπορούν καθημερινές να μου κάνουν παρέα να πω μια κουβέντα να πιω ένα καφέ (έχουν το πρόγραμμα τους, έχουν τις δουλειές τους κτλ κτλ)  η κόρη μου έγινε 6 κ της λέω κάθε μέρα πόσο τυχερή νιώθω που υπάρχει κ μπορώ να πω μια κουβέντα με κάποιον που με καταλαβαίνει.  Ο ένας ο γιος μου είναι 3.5 κ δν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική συζήτηση κ το άλλο παιδάκι μου είναι 6 μηνών δεν μιλάει καν 😁 Καμία φίλη μου δεν είναι μητέρα (είμαι 30) κ κανένα συγγενικό μου πρόσωπο που είναι κοντά. Plus μένω στο εξωτερικό κ φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι.    εμένα τα παιδιά μου είναι η παρέα μου κ πραγματικά είναι όλη μου η μέρα. Προσωπικά μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ και 6 χρόνια άρα 6 χρόνια είμαι στο σπίτι. Σαφώς υπάρχουν στιγμές μοναξιάς από την άποψη ότι θέλεις έναν ενήλικα να συναναστρεφείς να πιεις ένα καφέ κάτι.    αλλά είναι στιγμές.    αν δεν ήταν η κόρη μου τόσο μεγάλη ίσως να μιλούσα στα ντουβάρια που λέει ο λόγος 🤣   το άλλο που κάνω κ μας βοηθάει όλους είναι να τα βγάζω έξω όλη την ημέρα (3ωρες τουλάχιστον) άρα παίρνουμε αέρα βλέπουμε κόσμο.    μετά από κάθε γέννα μου αντιμετώπιζα έτσι ψυχολογικά προβλήματα. Με το που πήγαινε να νυχτώσει έκλαιγα, στεναχωριόμουν, ένιωθα μόνη μου πολύ έντονα.    ευτυχώς μετά τις 50 μέρες καλυτέρεψα.    Δεν βοηθάει που κ ο άντρας μου γυρνάει 11-12 το βράδυ. Αλλά οκ είναι όλα μια συνήθεια εν τέλη.    τώρα είμαι πολύ καλύτερα που έχουν στρώσει οι ορμόνες. Δεν θα σκεφτώ δλδ τέτοια αρνητικά συναισθήματα συχνά.    (οι φίλες μου όλες μένουν στην Ελλάδα άρα μόνο τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήσεις μπορώ να τους μιλήσω κάτι είναι κ αυτό όμως από το τίποτα 🙏🏼🩷).    τον πρώτο καιρό να έχεις παρέα συνέχεια ( την πρώτη εβδομάδα η μαμά μου κοιμόταν σπίτι μας για να με βοηθάει γιατί όπως είπα έχω 3 παιδιά άρα ήταν πολύ εξουθενωτικό μέχρι να μαζέψω δυνάμεις από τη γέννα)    Και θα πω αυτό που πάντα λέω κ στον εαυτό μου! Αν σου δίνουν τη βοήθεια τους να την παίρνεις κ να μην ντρέπεσαι. (Είμαι ένας άνθρωπος που ούτε στην μαμά μου δεν θα πω να έρθει να με βοηθήσει ή πχ στις αδερφές μου. Μόνο αν οι ίδιοι θελήσουν από μόνοι τους να έρθουν τότε θα έρθουν. Κ αυτό θεωρώ ότι είναι μειονέκτημά μου κ είναι κ εγωισμός γιατί εν τέλη θαρρώ απλά ότι δεν ξέρω να ζητάω βοήθεια ή ότι έχω εγωισμό και δεν ζητάω βοήθεια. Από την άλλη έχω την τιμή να λέω ότι τα κατάφερα μόνη μου με 3 παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα. Τα αγαπάω τόσο πολύ μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιδιά που ξεχνάω πολύ εύκολα αυτή τη μοναξιά)    μακρυγορησα με το καλό εύχομαι 🩷
    • Εγώ γενικά δεν είχα σταθερό κύκλο και πριν μείνω έγκυος αλλά μετά την γέννα θήλαζα μου ήρθε στους 5 μήνες η περίοδος  κάποιες φορές που ερχόταν καλά και άλλες είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες  έχει να κάνει και με το θηλασμό σε άλλες κοπέλες στρώνει αμέσως άλλες πάλι θέλει ένα διάστημα να επανέλθει  υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;
    • Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!  Ο γιατρός μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξος γιατί αναπτύσσονται σωστά ,δεν μου έχει θέσει κάποιον αυστηρό περιορισμό,δεν είχα κάποια αιμορραγία μέχρι στιγμής. Απλά ούτως ή άλλως τα δίδυμα γεννιούνται πρόωρα ,και σκέφτομαι ότι τα δικά μου θα γεννηθούν ακόμα πιο πρόωρα λόγω της ανωμαλίας και κάνω άσχημες σκέψεις ότι θα έχουν μια ζωή θέματα υγείας κτλ. Προσπαθώ να διαχειριστω και το σοκ της δίδυμης κυησης και το σοκ του θέματος της μήτρας με ότι αυτά συνεπάγονται... Να αναφέρω ότι είναι σε δύο διαφορετικούς σάκους άρα δύο πλακούντες. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά λέω τι θα είμαι η εξαίρεση στον κανόνα εγώ;🥲 Χαίρομαι που τα κατάφερες και πήγαν όλα καλά ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...