Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Εγω ειμαι εν αναμονή εμβρυομεταφορα κ είναι στα κάρβουνα .  Σημερα ξεκίνησα κ utrogestan Δευτέρα 11:30 στο ιασω

Κοπέλα μου γλυκιά καλή επιτυχία όλα να πάνε τέλεια!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, πολύ πρόχειρα βέβαια και για όλα τα κορίτσια. Τι λετε;

Είναι τέλειο!!!!!!!Μακάρι την Παρασκευή να μπω στις εγκυμονούσες!!!χαχα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Ωοληψια 🤗

@Taggeris --> 19/02

@Takira --> ?

@annie! --> ?

Εμβρυομεταφορα 😍

@antzy9 --> 19/2

@Σταυρι --> 24/2

@Tokyo --> Μάρτιος

@peacock --> ?

@Antelope --> Απρίλιος

Χοριακή 🤞

@ViKcy --> 21/02

@sokola4 --> 26/02

Εγκυμοσύνη 🤰

@ntinaki88

Εντάξει απλά το λατρεύω... Πολύ ωραία η ιδέα σου μπράβο!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Taggeris πηγε σήμερα?όλα καλά ?

Τι κάνεις Καλησπέρα... Αύριο πάω κορίτσι μου σήμερα ρίχνω τούφες.... χαχαχαχα

Όχι βέβαια ότι τις προηγούμενες μέρες δεν ξεράθηκα.... Δεν μπορώ να καταλάβω αλλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και εγώ συνέχεια κοιμάμαι.... Θα ξυπνήσω αύριο και θα έχει γίνει η ωοληψία.. χαχαχαχα

Πότε ξεκίνησα πότε θα πάρουν τα αυγά χαμπάρι δεν πήρα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Taggeris είπε:

Τι κάνεις Καλησπέρα... Αύριο πάω κορίτσι μου σήμερα ρίχνω τούφες.... χαχαχαχα

Όχι βέβαια ότι τις προηγούμενες μέρες δεν ξεράθηκα.... Δεν μπορώ να καταλάβω αλλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και εγώ συνέχεια κοιμάμαι.... Θα ξυπνήσω αύριο και θα έχει γίνει η ωοληψία.. χαχαχαχα

Πότε ξεκίνησα πότε θα πάρουν τα αυγά χαμπάρι δεν πήρα

Χαχαχα πιο καλά!!!!!!καλά εδώ εγώ σήμερα δεύτερη μέρα που θα κάνω την ένεση και το πρωί με το ζόρι σηκώθηκα από το κρεβάτι.(δεν δυσκολεύομαι και πολύ )!!!!να πας και να μην καταλάβεις απόλυτος τίποτα και σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!!να μπεις το βράδυ να μας πεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antelope είπε:

@Taggeris @Takira @annie! @vicky καλή επιτυχία κορίτσια! Ποιες άλλες είναι σε αναμονή ωοληψιας, ΕΤ, χοριακης; Μήπως να κάνουμε ένα πινακακι σε τι σταδιο ειναι η καθε μια όπως οι εγκυουλες σε αλλα θεματα;

Καλή επιτυχία σε όλες!!! Λογικά Παρασκευή 21/02 ωοληψία. Αύριο θα ξέρω σίγουρα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Κορίτσια σε πόσες μέρες από την αρχή των ενέσεων γίνεται η ωοληψια?

Ανάλογα το πρωτόκολλο που κάνει ή κάθε μια και το πως ανταποκρίνεται. Εγώ για παράδειγμα κάνω ανταγωνιστή και αν πάμε όπως τα υπολόγισε ο γιατρός εχθές θα κάνω 9 μέρες διέγερσης, άρα ωοληψία στις 11 μέρες.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Χαχαχα πιο καλά!!!!!!καλά εδώ εγώ σήμερα δεύτερη μέρα που θα κάνω την ένεση και το πρωί με το ζόρι σηκώθηκα από το κρεβάτι.(δεν δυσκολεύομαι και πολύ )!!!!να πας και να μην καταλάβεις απόλυτος τίποτα και σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!!να μπεις το βράδυ να μας πεις!!!

Με βλέπω να γυρίζω και να κοιμάμαι ... Θα σας γράψω σίγουρα πώς πήγα!!

Βάστα γερά τί κάνεις εσύ; Τί φάρμακα παίρνεις και τί δόσεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Taggeris είπε:

καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι! Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να πάρει πολλά και καλά ωάρια! Μακάρι αυτά να είναι τελικά το / τα μωρά σου! Είπαμε κάθε εμπόδιο για καλό! 

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Εγώ άρχισα με gonal 350 μονάδες !την Παρασκευή λογικά που θα πάω και από τις υπόλοιπες θα προσθέσει.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ανάλογα το πρωτόκολλο που κάνει ή κάθε μια και το πως ανταποκρίνεται. Εγώ για παράδειγμα κάνω ανταγωνιστή και αν πάμε όπως τα υπολόγισε ο γιατρός εχθές θα κάνω 9 μέρες διέγερσης, άρα ωοληψία στις 11 μέρες.

Και εγώ το βραχυ με ανταγωνιστή κανω οπότε στο περίπου τόσο θα μου πει κ εμένα😚

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Takira είπε:

Και εγώ το βραχυ με ανταγωνιστή κανω οπότε στο περίπου τόσο θα μου πει κ εμένα😚

Ποιες ενέσεις κάνεις; Εγώ puregon 250 μονάδες τη μέρα και από την 5η ξεκίνησα και την orgalutran

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι! Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να πάρει πολλά και καλά ωάρια! Μακάρι αυτά να είναι τελικά το / τα μωρά σου! Είπαμε κάθε εμπόδιο για καλό! 

Καλή επιτυχία!

Σευχαριστω πολύ γλυκούλα μου.... εύχομαι να επαληθευτεις σε όλα!!! Σε έχω γούρι

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

@Takira @annie! Σας έχουν κάνει υπέρηχο και οιστραδιόλη; Τι βλέπουν;

Εμένα πρώτο υπέρηχο την Παρασκευή οιστραδιόλη έκανα εχθές για να μου πουν το οκ για να ξεκινήσουμε τις ενέσεις που ήταν νομίζω 36 και κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Takira είπε:

Εμένα πρώτο υπέρηχο την Παρασκευή οιστραδιόλη έκανα εχθές για να μου πουν το οκ για να ξεκινήσουμε τις ενέσεις που ήταν νομίζω 36 και κάτι.

Μία χαρά.... Εύχομαι πολλά και καλά αυγουλάκια...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Μία χαρά.... Εύχομαι πολλά και καλά αυγουλάκια...

Ευχαριστώ πολύ!!!!!η οιστραδιόλη είναι καλή δηλαδή?εσύ με πόσο άρχισες?μου είπαν ότι είναι όλες καλές αυτές που εκανα αλλά δεν ξέρω και πολλα.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

@Takira @annie! Σας έχουν κάνει υπέρηχο και οιστραδιόλη; Τι βλέπουν;

Υπερήχους έκανα και θα κάνω και αύριο. Οιστραδιόλη όμως δεν έκανα παρά μόνο τον προηγούμενο μήνα..

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!!η οιστραδιόλη είναι καλή δηλαδή?εσύ με πόσο άρχισες?μου είπαν ότι είναι όλες καλές αυτές που εκανα αλλά δεν ξέρω και πολλα.

Μία χαρά είναι. Νομίζω 39 είχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...