Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Κορίτσια όμορφα μην παίρνεται εμένα παράδειγμα που δεν χαίρομαι ακόμη..!! Απλά έχω κρατήσει τον ευατο μου τόσο χαμηλά για να μην πέσει από τα σύννεφα..!! Εγώ θα χαρώ όταν το επιβεβαιώσω με υπέρηχο και περάσει το πρώτο τρίμηνο.! Μετά από εκεί πάρτι θα κάνω.!! Είναι καθαρά ο χαρακτήρας μου να το πω.!! Ποτέ δεν έχω αφυσει να χαρεί με κάτι είμαι πολύ αυστηρή με εμένα..!! Όποτε κορίτσια ζήστετο:.!!!!!! Και Αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας..!!

Λιγο πολύ ολες ετσι σκεφτόμαστε. Και γω τέτοιο χαρακτήρα εχω. Σου ευχομαι καλα αποτελέσματα μεσα απο τη καρδια μου κοπελα μου! 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Κορίτσια όμορφα μην παίρνεται εμένα παράδειγμα που δεν χαίρομαι ακόμη..!! Απλά έχω κρατήσει τον ευατο μου τόσο χαμηλά για να μην πέσει από τα σύννεφα..!! Εγώ θα χαρώ όταν το επιβεβαιώσω με υπέρηχο και περάσει το πρώτο τρίμηνο.! Μετά από εκεί πάρτι θα κάνω.!! Είναι καθαρά ο χαρακτήρας μου να το πω.!! Ποτέ δεν έχω αφυσει να χαρεί με κάτι είμαι πολύ αυστηρή με εμένα..!! Όποτε κορίτσια ζήστετο:.!!!!!! Και Αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας..!!

Καλο ειναι να εισαι συγκρατημενη.Αλλα να ελπιζεις δεν είναι ασχημο.Πολυ φοβαμαι οτι και χοριακη να δεις παλι αγχωμενη θα εισαι.Δεν κανει καλο .

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η MAROYLI είπε:

Καλο ειναι να εισαι συγκρατημενη.Αλλα να ελπιζεις δεν είναι ασχημο.Πολυ φοβαμαι οτι και χοριακη να δεις παλι αγχωμενη θα εισαι.Δεν κανει καλο .

Νίκη και άγχος πάνε παρέα...!! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@Niki94 το έχουμε αυτή τη φορά είμαι σίγουρη για εσένα !!!!!

@kppm με το καλό αύριο ........ μια τεράστια χοριακη 

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!!Μακάρι αύριο να είναι μια τέλεια μέρα!!!!❤

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@Niki94 το έχουμε αυτή τη φορά είμαι σίγουρη για εσένα !!!!!

@kppm με το καλό αύριο ........ μια τεράστια χοριακη 

Μακάρι κοπέλα μου..!!!!

Αχ κορίτσια ελπίζω όλα αυτά τα συμπτώματα  που έχω απόψε να είναι από τα φάρμακα..!!! Η αλιος αρρωσταίνω.! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Καλημερουδια κορίτσια! Σας διαβάζω όμως νιώθω τόσο κουρασμένη που κοιμάμαι από τις 10.30μμ. Ελπίζω το Σ/Κ να ηρεμισω. 

@kppm καλή επιτυχία! Εύχομαι μια μεγάλη χωριακη! 

Καλημέρα!!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολυ!!!❤❤

Δημοσίευση

@Niki94 Νίκη μου καλημέρα!!! όλα δείχνουν θετικά κορίτσι μου!!! 

να πας να κάνεις τη χοριακούλα σου και θα δεις οτι όλα θα πάνε καλά..

Μεγάλη χαρά αυτά τα Χριστούγεννα...εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες που περιμένουν αυτές τις μέρες αποτελέσματα, να είναι μόνο θετικά τα αποτελέσματα και να γεμίσουν τα πρόσωπά σου χαρά και ευτυχία!!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@kppm αναμένουμε ......

εγω κορίτσια έχω φουλ πόνο περιόδου σήμερα και έχω σκάσει .....

Καλά μη σκας σου λέω για αυτό και εγώ full πόναγα και μία χαρά έγκυος ήμουνα

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. @Niki94  συγχαρητήρια  είσαι έγκυος όσο κι αν δε το πιστεύεις!! @kppm καλα αποτελέσματα!! @Papadakis Όλα καλά, συμφωνώ ότι δεν είναι απαραίτητα κακό.. Ίσως είναι και συμπτωμα :-) Εγώ  κορίτσια καλά αν κι έχω υπνηλια, πονοκέφαλο, φουντομαρες, ατονια.. Όλα καλά δηλαδή Χαχαχαχα..  Την Δευτέρα πάω για τον πρώτο υπερηχο στο γιατρό μου κι έχω αγωνία.  (άλλαξα το nickname μου, μην αναρωτιέστε η Dimi80 είμαι) 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Demi** είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @Niki94  συγχαρητήρια  είσαι έγκυος όσο κι αν δε το πιστεύεις!! @kppm καλα αποτελέσματα!! @Papadakis Όλα καλά, συμφωνώ ότι δεν είναι απαραίτητα κακό.. Ίσως είναι και συμπτωμα :-) Εγώ  κορίτσια καλά αν κι έχω υπνηλια, πονοκέφαλο, φουντομαρες, ατονια.. Όλα καλά δηλαδή Χαχαχαχα..  Την Δευτέρα πάω για τον πρώτο υπερηχο στο γιατρό μου κι έχω αγωνία.  (άλλαξα το nickname μου, μην αναρωτιέστε η Dimi80 είμαι) 

Ωωω τέλεια κοπέλα μου..!!!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Steli είπε:

Καλημερα και από μένα!! Βρε κορίτσια μάλλον Δευτέρα παω για ωοληψια. Τι εμπειρίες έχετε απο αυτή; Για τη μέθη φοβαμαι κυρίως. 

μη φοβάσαι κορίτσι, ο αναισθησιολόγος βάζει όση χρειάζεται με βάση τα κιλά σου ώστε να κοιμηθείς για περίπου μισή ώρα... όταν ξυπνάς δεν έχεις καταλάβει τίποτα και νιώθεις τόσο ξεκούραστη! Ήταν αστείο αλλά έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου!!! Μετά έχεις μια μικρή ενόχληση σαν ελαφρύ πόνο περιόδου για 1-2 μέρες και όλα καλά! Έχεις αίσθηση περίπου για πόσα ωάρια πάτε; γιατί παίζει και αυτό ρόλο στο πόση ώρα θα σε ναρκώσουν κ πόση ενόχληση θα εχεις μετά. Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά η χοριακη μου είναι 131.31.....Δευτέρα πάω για την επαναληπτική χοριακή!!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη....εύχομαι γρήγορα σε όλες σας τα καλύτερα ❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η kppm είπε:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά η χοριακη μου είναι 131.31.....Δευτέρα πάω για την επαναληπτική χοριακή!!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη....εύχομαι γρήγορα σε όλες σας τα καλύτερα ❤❤❤

Συγχαρητήρια!!! εύχομαι πραγματικά να την δεις να εκτοξεύεται!!! Μπράβο κοριτσάκι και με το καλό το μωράκι σου!

@Niki94 k @Papadakis εύχομαι και στα δικά σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η kppm είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!! Με το καλό!!!

Μακάρι να ακούμε τέτοια όμορφα νέα από δω και πέρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Πολλα πολλα συγχαρητήρια και ευχές για μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! ? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Συγχαρητήριαααααααααααα αχ τι τέλεια νέα κοπέλα μου μπράβο σου όλα να όλα να πάνε τέλεια..!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

μη φοβάσαι κορίτσι, ο αναισθησιολόγος βάζει όση χρειάζεται με βάση τα κιλά σου ώστε να κοιμηθείς για περίπου μισή ώρα... όταν ξυπνάς δεν έχεις καταλάβει τίποτα και νιώθεις τόσο ξεκούραστη! Ήταν αστείο αλλά έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου!!! Μετά έχεις μια μικρή ενόχληση σαν ελαφρύ πόνο περιόδου για 1-2 μέρες και όλα καλά! Έχεις αίσθηση περίπου για πόσα ωάρια πάτε; γιατί παίζει και αυτό ρόλο στο πόση ώρα θα σε ναρκώσουν κ πόση ενόχληση θα εχεις μετά. Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολυ!

Δεν εχω ιδεα για ποσα πάμε. Εχθες ειχα 6 ωοθηλακια κοντά στα 15 με 17 χιλιοστα και ενδομητριο 12.Αυξησα κι αλλο τη δοση και θα με δει αυριο πάλι. Μου είπε απλα ότι παμε πολυ καλα, έδειχνε πολύ ικανοποιημένος. 

Η menopur στο μεταξυ τελειώνει και αγχωνομαι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...