Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η kppm είπε:

Κοριτσια μου σας Ευχαριστώ όλες για τα όμορφα λόγια σας!!!!!Μου τελείωσαν οι ❤...Θα ξεκινήσω αύριο με το καλό κ βλέπουμε!!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!!Λυπάμαι για τις απώλειες σας πολύ!!!!!Θα σας γράψω αύριο τα νέα μου!!!!Σας φιλώ!!!!!??

Όλα να έρθουν όπως τα θέλεις σήμερα να είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής σου με πολύ καλά αποτελέσματα σε μερικές μέρες... Περιμένουμε τα νέα σου

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εγώ χτες μίλησα με τον εξωσωματικο μου και μου είπε όταν αδιαθετησω ξεκινάω αντισυλληπτικά... έπειτα από Ιανουάριο ξεκινάω τ αλλά φάρμακα και μετά θα πάω Αθήνα για την οωληψια. Έχω δρόμο ακόμα αλλά ειμαι και αισιόδοξη. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Εγώ χτες μίλησα με τον εξωσωματικο μου και μου είπε όταν αδιαθετησω ξεκινάω αντισυλληπτικά... έπειτα από Ιανουάριο ξεκινάω τ αλλά φάρμακα και μετά θα πάω Αθήνα για την οωληψια. Έχω δρόμο ακόμα αλλά ειμαι και αισιόδοξη. 

Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου...!!!!! Καλή αρχή..!!! Και σύντομα να κας κες ευχαριστα νέα..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Σταύρι καλή αρχή και σε σένα! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

@marillia κορίτσι μου τι κάνεις; Είσαι καλά; Γεννησες; η ακόμα το περιμένεις το μωράκι σου;

Καλημερα σε ολα τα κορίτσια!!Βικη μου πως είσαι?Τώρα μπαίνω στον 8 μηνα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Καλή αρχή!!! Την αισιοδοξία που έχεις να την κρατήσεις..κάνει καλό! Χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Dimi80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @Σταυρι θέλεις να ξεκινήσουμε ένα κίνημα αισιοδοξιας και να παρασυρουμε και τις άλλες? ?

Ψηφίζω ναι.... άντε κορίτσια εξαπλωστε το θετικό πνεύμα των Χριστουγέννων

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Ψηφίζω ναι.... άντε κορίτσια εξαπλωστε το θετικό πνεύμα των Χριστουγέννων

Και σήμερα η μέρα είναι άκρως χειμωνιατικη και λίγο Χριστουγεννιατικη.. Πεσαν και τα πρώτα χιόνια οπότε super.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marillia είπε:

Καλημερα σε ολα τα κορίτσια!!Βικη μου πως είσαι?Τώρα μπαίνω στον 8 μηνα!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!!!καλά είμαι και εγώ !Ετοιμάζομαι για την πρώτη προσπάθεια!!???

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Έρχομαι μαζί σας!

Ρούντολφ το ελαφάκι με καρδούλα ταπεινή σαν πέφτει το βραδάκι έχει μύτη Φωτεινή οι φίλοι του λαμπιόνι τον φωνάζουν και γελούν τη μύτη του στο χιόνι κρύβει όταν του μιλούν....... χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι μιας και έχω πάθει και μια αμνησία εσυ τώρα δεν είναι να κανείς τεστ ..;

όχι! μακάρι να είχα προχωρήσει τόσο! Τα έχω ακόμα στην κατάψυξη να περιμένουν και αν όλα πάνε καλά θα κάνω ετ πριν τα χριστούγεννα. Αν οι μέρες πέσουν όμως εντελώς μέσα στις γιορτές το κέντρο θα κλείσει οπότε πάμε για τον άλλο μήνα!

Να σε ρωτήσω ρε κορίτσι, πέρα από την πρώτη περίοδο μετά την ωοληψία, οι επόμενες σου ήρθαν κανονικά; έχω συνεχώς την αίσθηση ότι θα έρθει η περίοδος μου αρκετά νωρίτερα (είμαι πια στη 2η μετά την ωοληψία). Ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Ρούντολφ το ελαφάκι με καρδούλα ταπεινή σαν πέφτει το βραδάκι έχει μύτη Φωτεινή οι φίλοι του λαμπιόνι τον φωνάζουν και γελούν τη μύτη του στο χιόνι κρύβει όταν του μιλούν....... χαχαχαχα

Εεε να αυτό σκέφτηκα αλήθεια.Το ακούω τώρα κ μια εβδομάδα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

όχι! μακάρι να είχα προχωρήσει τόσο! Τα έχω ακόμα στην κατάψυξη να περιμένουν και αν όλα πάνε καλά θα κάνω ετ πριν τα χριστούγεννα. Αν οι μέρες πέσουν όμως εντελώς μέσα στις γιορτές το κέντρο θα κλείσει οπότε πάμε για τον άλλο μήνα!

Να σε ρωτήσω ρε κορίτσι, πέρα από την πρώτη περίοδο μετά την ωοληψία, οι επόμενες σου ήρθαν κανονικά; έχω συνεχώς την αίσθηση ότι θα έρθει η περίοδος μου αρκετά νωρίτερα (είμαι πια στη 2η μετά την ωοληψία). Ευχαριστώ!

Κοιτά η πρώτη ήρθε στης 22η μέρα η δεύτερη ήρθε στης 35 ημέρες και μετά από εκεί δεν ξανά είχα από μόνη μου περίοδο όποτε θα έρθει στο κύκλο σου..!! Ααα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου νόμιζα ότι είχες κάνει και την ετ 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Niki94 είπε:

Κοιτά η πρώτη ήρθε στης 22η μέρα η δεύτερη ήρθε στης 35 ημέρες και μετά από εκεί δεν ξανά είχα από μόνη μου περίοδο όποτε θα έρθει στο κύκλο σου..!! Ααα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου νόμιζα ότι είχες κάνει και την ετ 

ναι λίγο που το έψαξα φαίνεται ότι για 1-2 μήνες κρατάνε ακόμα οι ανωμαλίες και η επίδραση από τις ορμόνες. 

Τι να σου πω πλησιάζει ο καιρός και μου φαίνεται σαν ψέματα! Ελπίζω να προλάβω πριν τις γιορτές γιατί είχα κρατήσει και αρκετή άδεια από τη δουλειά ώστε να μην πάρω αναρρωτική και καρφωθώ. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ την εμπειρία μου όμως θα ήθελα να το πω αφού έχουν όλα τελειώσει γιατί τώρα δεν θα μπορούσα συνεχώς να με ρωτάνε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...