Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Κορίτσι μου, ξεκίνησες σήμερα? Τι νέα εχουμε;

Ξεκίνησα προετοιμασία και στις 25 πάω για υπέρηχο! Τη μέρα των γενεθλίων του άντρα μου! Σημάδι?! Θα δείξει!!! Πάντως είμαι πολύ ανεβασμένη και σ'αυτο έχετε συμβάλλει εσείς με τα φανταστικά σας νέα!!! Έχω χαρεί τόσο! Σαν να έμεινα κι εγώ έγκυος μαζί σας! Και θα μείνω είμαι σίγουρη! ?????????????????

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Ξεκίνησα προετοιμασία και στις 25 πάω για υπέρηχο! Τη μέρα των γενεθλίων του άντρα μου! Σημάδι?! Θα δείξει!!! Πάντως είμαι πολύ ανεβασμένη και σ'αυτο έχετε συμβάλλει εσείς με τα φανταστικά σας νέα!!! Έχω χαρεί τόσο! Σαν να έμεινα κι εγώ έγκυος μαζί σας! Και θα μείνω είμαι σίγουρη! ?????????????????

Αυτο το συναισθημα ειναι τρομερο κ ευχομαι ολες να εχετε υπεροχα αποτελεσματα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna5190 είπε:

Αυτο το συναισθημα ειναι τρομερο κ ευχομαι ολες να εχετε υπεροχα αποτελεσματα!!!! 

Μας τρέλανες σήμερα!!! Εγώ προσωπικά απογειώθηκα!!! ??????????

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Ψυχή μου ??? όλα καλά θα πάνε. Και εσείς ανεβάζετε πολύ εμένα. @sofiefin1982 το ξερω καρδούλα μου, μην σκεφτόμαστε αλλο αρνητικα. Και εγω σήμερα, μαρτυρησα. Εν τω μεταξυ, ξερω οτι αυριο και εγω παλι κάτι θα σκεφτώ. Ας ειναι ολες οι εγκυμοσυνες μας ευλογημενες. @Skiouros83 πότε κάνεις χοριακη με το καλο;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Μας τρέλανες σήμερα!!! Εγώ προσωπικά απογειώθηκα!!! ??????????

Κοριτσια θέλει υπομονη κ πιστη. Ειναι νωρις ακομα βεβαια κ περιμενω κ τις επαναληπτικες κ θελω να πιστεύω πως ολα θα πανε καλα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Ψυχή μου ??? όλα καλά θα πάνε. Και εσείς ανεβάζετε πολύ εμένα. @sofiefin1982 το ξερω καρδούλα μου, μην σκεφτόμαστε αλλο αρνητικα. Και εγω σήμερα, μαρτυρησα. Εν τω μεταξυ, ξερω οτι αυριο και εγω παλι κάτι θα σκεφτώ. Ας ειναι ολες οι εγκυμοσυνες μας ευλογημενες. @Skiouros83 πότε κάνεις χοριακη με το καλο;

Την Πέμπτη θα την κάνω πρώτα ο θεός 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Κοριτσια θέλει υπομονη κ πιστη. Ειναι νωρις ακομα βεβαια κ περιμενω κ τις επαναληπτικες κ θελω να πιστεύω πως ολα θα πανε καλα!!! 

Και θα πάνε τέλεια θα το δεις! ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Skiouros83 είπε:

Την Πέμπτη θα την κάνω πρώτα ο θεός 

Με το καλό κορίτσι μου! Θα είναι τέλεια θα δεις! ??????????

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Skiouros83 είπε:

Ελπιζω να μη χαλάσω το σερί αν και δεν είμαι και πολυ αισιόδοξη ... 

Αααα δεν θέλω τέτοια! Δεν θα σπάσει το σερί! ????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna5190 είπε:

Κοριτσια μου αυτες οι ωρες που περασαν ηταν οι χειροτερες αληθεια!!! Μολις πηρα τα αποτελεσματα 132 η χοριακη μου. Επαναληπτικη την Τριτη πρωτα ο Θεος. Ολα καλα τελικα!!! Εγω να δειτε τι αγωνια ειχα τοσες ωρες. Αφου νομιζα πως με ξεχασε κ εφυγε 3ημερο!

Μπραβοοοοο συγχαρητήρια και σε σένα @anna5190...Όλα καλά θα πάνε!!! Τι ευχάριστα νέα...άντε και στα υπόλοιπα κορίτσια με πολλές επιτυχίες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ριρίκα είπε:

Μπραβοοοοο συγχαρητήρια και σε σένα @anna5190...Όλα καλά θα πάνε!!! Τι ευχάριστα νέα...άντε και στα υπόλοιπα κορίτσια με πολλές επιτυχίες!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Ναι σε ολες μας τα καλύτερα ευχομαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Ναι σε ολες μας τα καλύτερα ευχομαι. 

Κοριτσάκι η πρώτη σου δεν ήταν?! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna5190 είπε:

Κοριτσια μου αυτες οι ωρες που περασαν ηταν οι χειροτερες αληθεια!!! Μολις πηρα τα αποτελεσματα 132 η χοριακη μου. Επαναληπτικη την Τριτη πρωτα ο Θεος. Ολα καλα τελικα!!! Εγω να δειτε τι αγωνια ειχα τοσες ωρες. Αφου νομιζα πως με ξεχασε κ εφυγε 3ημερο!

Τελειαα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Ναι ναι η πρωτη μου!!! Κ ελπιζω να ολοκληρωθει η προσπαθεια αισιως. Ενα βημα ακομα το καναμε. 

Θα πάνε όλα τέλεια! Το σημαντικότερο κομμάτι ολοκληρώθηκε επιτυχώς! Τώρα χαλαρώνεις και το απολαμβάνεις!!! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Geo2009 είπε:

Θα πάνε όλα τέλεια! Το σημαντικότερο κομμάτι ολοκληρώθηκε επιτυχώς! Τώρα χαλαρώνεις και το απολαμβάνεις!!! ?????

Το ελπιζω κοριτσι μου! Μακαρι ολα να ειναι καλα απο εδω κ περα. 

Δημοσίευση

Η χοριακη κ εγω θεωρω πως ηταν καλη!!! Ο γιατρος μ ειπε οτι πανω απο 100 θεωρειται πολυ καλη. εσεις τι λέτε? Αντε παλι να ερθει η Τριτη κ ελπιζω μην μου κανει κνν χουνέρι η μικροβιολογος παλι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...