Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Recommended Posts

@dimsea πονάει πολύ...το Σάββατο πήρα το αρνητικό, οπότε έχω αρχίσει να το αποδέχομαι αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση... Νομίζω ότι κ ο γιατρός δεν το περίμενε λόγω του ιστορικού μου... Τον ρώτησα ξανά αν πρέπει να κοιτάξουμε κ κάτι άλλο. Μου είπε όχι με βεβαιοτητα κ ότι για ένα μήνα με το που θα ξεκινήσει ο κύκλος θα πάρω cyclacur πρώτα τα λευκά κ μετά τα καφέ κ στον 2ο κύκλο με το που αδιαθετω να μιλήσουμε τότε...κατάλαβα ότι κάτι με ορμόνες θέλει να τσεκαρει. Θα είναι η τρίτη κ τελευταία μου βλαστοκυστη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Dolphin είπε:

Κορίτσια μου εγώ δυστυχώς απέτυχα κ στη 2η εμβρυομεταφορα μου με βλαστοκυστη. Εύχομαι θετικά αποτελέσματα στις υπόλοιπες.

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ... είχα πολλές ελπίδες για σένα γιατί είχες κάνει κ τον προγεννητικο που σημαίνει παρα πολλές πιθανότητες! Μα σκέφτεσαι ότι η επόμενη θα είναι κ η τυχερή! Αν θες να πεις γιατί μεταφέρεις μόνο ένα; 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη φορά κ αυτή να ήταν η τελευταία στενοχώρια...

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Dolphin είπε:

@dimsea πονάει πολύ...το Σάββατο πήρα το αρνητικό, οπότε έχω αρχίσει να το αποδέχομαι αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση... Νομίζω ότι κ ο γιατρός δεν το περίμενε λόγω του ιστορικού μου... Τον ρώτησα ξανά αν πρέπει να κοιτάξουμε κ κάτι άλλο. Μου είπε όχι με βεβαιοτητα κ ότι για ένα μήνα με το που θα ξεκινήσει ο κύκλος θα πάρω cyclacur πρώτα τα λευκά κ μετά τα καφέ κ στον 2ο κύκλο με το που αδιαθετω να μιλήσουμε τότε...κατάλαβα ότι κάτι με ορμόνες θέλει να τσεκαρει. Θα είναι η τρίτη κ τελευταία μου βλαστοκυστη...

Κοπέλα μου ίνες δύσκολο το ξέρω αλλά τι να πω εύχομαι τα καλύτερα 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Dolphin είπε:

Χμμμ ναι μπορεί.Εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.... έχεις μια ακόμη οπότε δεν θα περάσεις ξανά από αυτήν η διαδικασία τουλάχιστον! Θα είναι η τελευταία και τυχερή! ??

Ευχαριστώ πολύ όλες...εύχομαι να είναι η τελευταία κ τυχερή.. 

@Tokyo ο γιατρος πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες έτσι... Μου είπε ότι οι τελευταίες έρευνες δείχνουν αυτό...τι να πω.. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλησπερα κοριτσια.Γνωριζει καμμια αν με  ολιγοασθενοτερατοσπερμια μπορει να πετυχει εξωσωμτικη;;Ειμαι να σκασω..

;;;;

@ΧρυσάφωΌπως σου είπαν και τα κορίτσια.....Και σε έμας οι φυσιολογικές μορφές ήταν 2-4 % κινούνταν με χαμηλή κινητικότητα....Αλλά έχω 9 στην κατάψυξη να με περιμένουν..... πήρε αρκετές βιταμίνες και ήταν όπως λες μεγάλη η διαφορά από όταν ξεκινήσαμε....Ένας μας βοήθησε και ο βασιλικός πολτός που πήραμε.....Όπως νομίζω και οι βιταμίνες οι molers από τότε που τις ξεκίνησε ανέβηκαν οι μορφές.....δοκίμασε τες αν θες....

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dolphin είπε:

Λυπάμαι για τα νεα σου!!!Εύχομαι η τελευταία σου να είναι η τυχερή σου!!!!!Πάρε δυνάμεις κ πάμε για την 3 κ τυχερή!!!!!???

στις πριν 6 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Βρε συ εξαιρετικά τα έχεις παει! 10 στα 10 γονιμοποίηση είναι τέλεια! Κ προχωράνε κ σε βλαστοκύστες! Θεωρώ ότι πλέον κατι θα πρέπει να συζητήσετε παραπάνω για το τι γίνεται... Πάντως με τόσο καλά έμβρυα σίγουρα θα πιάσει κάποιο, θα το δεις!

Βρε κορίτσια τι γίνεται άραγε δεν γίνεται ν είναι όλα καλά ν προχωράνε οκ κ στην εμφύτευση τίποτα άρα τ τσιγάρο τ κάνει όλα δεν εξηγείται αλλιώς δεν έχω τ ν πω λάθος μου που τ σταματάω στην εμβρύομεταφορα θέλει μαχαίρι τέλος 

@Dolphin λυπάμαι πολύ κοπέλα μου... προσπάθησε να ηρεμήσεις και εύχομαι η βλαστοκυστη σου να είναι και η τυχερή!!!!!

Πολύ γκαντεμια ο Νοέμβριος κορίτσια....

@Sugarmam είναι όντως περίεργη η δική σου περίπτωση...έψαξες τα πάντα; αίμα, ορμόνες κτλ;;;; σίγουρα το τσιγάρο δε βοηθάει αλλά λες να κάνει τόση ζημιά;;;σε ρωτάω γιατί κι εγώ στην ΕΤ το έκοψα ,και λέω πλέον μαχαίρι από τώρα....

στις πριν 7 ώρες, ο/η kppm είπε:

@ΧρυσάφωΌπως σου είπαν και τα κορίτσια.....Και σε έμας οι φυσιολογικές μορφές ήταν 2-4 % κινούνταν με χαμηλή κινητικότητα....Αλλά έχω 9 στην κατάψυξη να με περιμένουν..... πήρε αρκετές βιταμίνες και ήταν όπως λες μεγάλη η διαφορά από όταν ξεκινήσαμε....Ένας μας βοήθησε και ο βασιλικός πολτός που πήραμε.....Όπως νομίζω και οι βιταμίνες οι molers από τότε που τις ξεκίνησε ανέβηκαν οι μορφές.....δοκίμασε τες αν θες....

Σ ευχαριστω πολυ!!!Θα το εχω υποψη μου!Την καλημερα μου!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλησπερα κοριτσια.Γνωριζει καμμια αν με  ολιγοασθενοτερατοσπερμια μπορει να πετυχει εξωσωμτικη;;Ειμαι να σκασω..

;;;;

Κορίτσι μου εννοείται γίνεται εμείς γ αυτό το λόγο θα κάνουμε εξωσωματική!!!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Κορίτσι μου εννοείται γίνεται εμείς γ αυτό το λόγο θα κάνουμε εξωσωματική!!!!

Ευχαριστώ ευχαριστώ για τις απαιτήσεις σας.Με ηρεμήσετε.Τρομσξα τόσο χτες με τον παραπάνω όρο...Δεν ήξερα καν τι είναι.. Μακάρι να πάνε καλά όλα .Ποια μέθοδο θα χρησιμοποιήσετε;;;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Ευχαριστώ ευχαριστώ για τις απαιτήσεις σας.Με ηρεμήσετε.Τρομσξα τόσο χτες με τον παραπάνω όρο...Δεν ήξερα καν τι είναι.. Μακάρι να πάνε καλά όλα .Ποια μέθοδο θα χρησιμοποιήσετε;;;

Απ' ότι διάβασα είναι το πρώτο που έκανε και δεν βγήκε καλό άρα μπορεί να έτυχε!!!!Εμείς μικρογονιμοποιηση θα κάνουμε αλλά επειδή έχει και λίγο υψηλό κατακερματισμό (δείχνει το dna  όσο πιο χαμηλό γίνεται το θέλουμε )υπάρχει μια μέθοδος που βλέπουν καλύτερα τα σπερματοζωάρια και και διαλέγουν τα καλύτερα στην ουσία χρησιμοποιούν ένα καλύτερο μικροσκόπιο!!!Πιο πολύ η ποιότητα μας ενδιαφέρει στο σπέρμα παρά οι μορφές και τα υπόλοιπα!!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Απ' ότι διάβασα είναι το πρώτο που έκανε και δεν βγήκε καλό άρα μπορεί να έτυχε!!!!Εμείς μικρογονιμοποιηση θα κάνουμε αλλά επειδή έχει και λίγο υψηλό κατακερματισμό (δείχνει το dna  όσο πιο χαμηλό γίνεται το θέλουμε )υπάρχει μια μέθοδος που βλέπουν καλύτερα τα σπερματοζωάρια και και διαλέγουν τα καλύτερα στην ουσία χρησιμοποιούν ένα καλύτερο μικροσκόπιο!!!Πιο πολύ η ποιότητα μας ενδιαφέρει στο σπέρμα παρά οι μορφές και τα υπόλοιπα!!!

Καταλαβα.. Εμείς θα δούμε τον γιατρό την Πέμπτη.Να δούμε τι θα πει... Πιστεύω πάντως με μικρογονιμοποιηση θα μας πάει...Θα σας ενημερώσω γ εξέλιξη..Ποτέ ξεκινάς;;;

στις πριν 12 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@Papadakis συμφωνώ απόλυτα κ γι'αυτό όποτε μου ζητήθηκε έδωσα στοιχεία κ σε μνμ κ στο φόρουμ, γιατί να μην βοηθήσουμε; απλά πάντα λεω ότι είναι η προσωπική γνώμη μου αυτη, δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτη γιατί δε σημαίνει ότι ταιριάζουν όλοι με κάποιο γιατρό...

Επίσης να σου πω οτι πρόσφατα μου ανέφερε ότι κάνει κ φυσικούς κ γενικά δίνει όσες ευκαιρίες μπορεί... στο αναφέρω μηπως θες να πάρεις μια γνώμη! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

στις πριν 12 ώρες, ο/η Dolphin είπε:

Κορίτσια μου εγώ δυστυχώς απέτυχα κ στη 2η εμβρυομεταφορα μου με βλαστοκυστη. Εύχομαι θετικά αποτελέσματα στις υπόλοιπες.

Δεν πειράζει κορίτσι πάμε για την επόμενη !!! Η οποία θα είναι και η τυχερη ❤️❤️❤️

στις πριν 12 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@Papadakis συμφωνώ απόλυτα κ γι'αυτό όποτε μου ζητήθηκε έδωσα στοιχεία κ σε μνμ κ στο φόρουμ, γιατί να μην βοηθήσουμε; απλά πάντα λεω ότι είναι η προσωπική γνώμη μου αυτη, δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτη γιατί δε σημαίνει ότι ταιριάζουν όλοι με κάποιο γιατρό...

Επίσης να σου πω οτι πρόσφατα μου ανέφερε ότι κάνει κ φυσικούς κ γενικά δίνει όσες ευκαιρίες μπορεί... στο αναφέρω μηπως θες να πάρεις μια γνώμη! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

Σε ευχαριστώ πολύ ..... είπα να δώσω και μια ευκαιρία στον μαντουδη και βλέπουμε .... θα σας ενημερώνω ❤❤❤❤❤

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καταλαβα.. Εμείς θα δούμε τον γιατρό την Πέμπτη.Να δούμε τι θα πει... Πιστεύω πάντως με μικρογονιμοποιηση θα μας πάει...Θα σας ενημερώσω γ εξέλιξη..Ποτέ ξεκινάς;;;

Ναι τώρα τον γιατρό σου αυτοί ξέρουν από αυτά!!!!!Εγώ την Πέμπτη περνάω επιτροπή!Τώρα  διεργεση μαλλον μετά τις γιορτές!!αν και θα προτιμούσα πριν!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Ναι τώρα τον γιατρό σου αυτοί ξέρουν από αυτά!!!!!Εγώ την Πέμπτη περνάω επιτροπή!Τώρα  διεργεση μαλλον μετά τις γιορτές!!αν και θα προτιμούσα πριν!!

Εύχομαι να ξεμπερδεψεις εύκολα από την επιτροπή κ να ξεκινήσεις το συντομότερο.Καλη επιτυχία να έχουμε κορίτσι μου!

Καλημερα κοριτσια... 

Ειμαι λιγο αγχωμενη..βοηθηστε με λιγο μηπως ξερετε.. 

Ηταν να ξεκινησω διεγερση τωρα αλλα κατι προεκυψε και το ακυρωσαμε. 

Δε ξερω ακομα ποτε θα ξεκινησουμε σιγουρα, μαλλον γεναρη.. Τα φαρμακα μας ληγουν Φεβρουαριο και αγχωνομαι μηπως παει πιο μετα κσι δεν προλαβω. Στην επιτροπη αν το εξηγησω αυτο μπορουν να μου δωσουν αλλα; Εχω αγχωθει πολυ...

στις πριν 13 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

καλύτερα μετα από τισ εορτές κοπελα μου για πιο χαλαρά..!!!! κι εγω σκεψου τωρα που θα κανω ετ ειμαι πιο πιεσμένη απο ποτε υπαρχουν και υποχρεώσεις στησ εορτες..!!!! ολα καλα να πανε κοπελα μου...!!!!!

καλημερα κορίτσια τι κάνετε?????? 23 ώρες έμειναν ακόμη χαχα για τον υπέρηχο

στις πριν 2 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Καλημερα κοριτσια... 

Ειμαι λιγο αγχωμενη..βοηθηστε με λιγο μηπως ξερετε.. 

Ηταν να ξεκινησω διεγερση τωρα αλλα κατι προεκυψε και το ακυρωσαμε. 

Δε ξερω ακομα ποτε θα ξεκινησουμε σιγουρα, μαλλον γεναρη.. Τα φαρμακα μας ληγουν Φεβρουαριο και αγχωνομαι μηπως παει πιο μετα κσι δεν προλαβω. Στην επιτροπη αν το εξηγησω αυτο μπορουν να μου δωσουν αλλα; Εχω αγχωθει πολυ...

μιλα με τον ιατρο σου να κανεισ ανταλαγη με κόπια κοπέλα που θα ξεκινήσει τώρα η μεσο φβ απο ομαδεσ εξωσωματικησ μπορεις νατα αλαξεις..!!! η στο κέντρο εγω εχω μια ένεση που λήγει τότε και θα την πάρει ο ιατρός μου αλλα και να περασει ο φεβρουαριοσ δεν έχεις θέμα με τα φάρμακα..! στην επιτροπη δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

μιλα με τον ιατρο σου να κανεισ ανταλαγη με κόπια κοπέλα που θα ξεκινήσει τώρα η μεσο φβ απο ομαδεσ εξωσωματικησ μπορεις νατα αλαξεις..!!! η στο κέντρο εγω εχω μια ένεση που λήγει τότε και θα την πάρει ο ιατρός μου αλλα και να περασει ο φεβρουαριοσ δεν έχεις θέμα με τα φάρμακα..! στην επιτροπη δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα

Ξερεις καποια ομαδα στο fb; Δεν εχω ιδεα... 

Βασικα νομιζω δε θα βρω λυση..? σιγα μη θελει κσποια κοπελα να ανταλλαξει φαρμακα. 

στις Just now, ο/η peacock είπε:

Ξερεις καποια ομαδα στο fb; Δεν εχω ιδεα... 

Βασικα νομιζω δε θα βρω λυση..? σιγα μη θελει κσποια κοπελα να ανταλλαξει φαρμακα. 

ναι ναι..!!!! και ομως υπάρχουν πολλές που το κάνουν..!!! εγω θα ελεγα πρώτα μίλα με τον ιατρο σου κοπελα μου αυτη ξέρουν τι θα την κάνουν και θα σου δώσουν άλλη άλλα δεν νομίζω να εχει θέμα και μετα απο την ημερομηνία

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

ναι ναι..!!!! και ομως υπάρχουν πολλές που το κάνουν..!!! εγω θα ελεγα πρώτα μίλα με τον ιατρο σου κοπελα μου αυτη ξέρουν τι θα την κάνουν και θα σου δώσουν άλλη άλλα δεν νομίζω να εχει θέμα και μετα απο την ημερομηνία

Οχι ληγμενη απαγορευεται..δε θα ξεκινουσα καν προσπαθεια με ληγμενες gonal.. Ουφ! Τι αγχος! 

Θα μιλησω με το κεντρο να δω τι θα μου πουν! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

καλύτερα μετα από τισ εορτές κοπελα μου για πιο χαλαρά..!!!! κι εγω σκεψου τωρα που θα κανω ετ ειμαι πιο πιεσμένη απο ποτε υπαρχουν και υποχρεώσεις στησ εορτες..!!!! ολα καλα να πανε κοπελα μου...!!!!!

καλημερα κορίτσια τι κάνετε?????? 23 ώρες έμειναν ακόμη χαχα για τον υπέρηχο

Και εγώ έτσι σκέφτομαι!!! Μια χαρά θα πάνε όλα!!!??????

στις Just now, ο/η peacock είπε:

Οχι ληγμενη απαγορευεται..δε θα ξεκινουσα καν προσπαθεια με ληγμενες gonal.. Ουφ! Τι αγχος! 

Θα μιλησω με το κεντρο να δω τι θα μου πουν! 

απο οσο ξερω απλα χανουν λιγο την δραση τους αλλα κατα εμε σωστο αυτο ουτε εγω θα το εκανα..!! αλλα ναι μίλα με το κεντρο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...