Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα είμαι καιρό στο φόρουμ και σας διαβάζω ανά διαστήματα !! Είμαι 28 χρόνων και σήμερα το πρωί αποφάσισαμε με τον άντρα μου να προχωρήσουμε σε εξωσωματική στο νοσοκομείο Έλενα λόγω οικονομικών ( έχω στο ιστορικό μου 3 αποτυχημένες σπερματενχυσης) !! Θα ήθελα εάν ξέρετε οτιδήποτε η έχετε να καμία γνώμη για γιατρούς ,ότι και εάν ξέρετε να μου δώσετε τα φώτα σας !!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα :-)

Καλώς όρισες στο παρεάκι.Καλη δύναμη κ καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πώς είστε; Καλά τί ήταν αυτό που έπαθα σήμερα. .. Πήρα τα utrogestan και έσβησαν όλα..... άρχισα να ζαλίζομαι σε σημειο λιποθυμίας. Πήγα και ξάπλωσα να συνέλθω και ξύπνησα 3 ώρες μετά!!!!!

Ωχ τέτοια να μου λες..!!!!! Σε λίγες μέρες θα μου δώσει κι εμένα..!! Φοβήθηκα πολύ τώρα με βλέπω να με τρέχουν πάλι σε όλους τους ιατρούς..!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα είμαι καιρό στο φόρουμ και σας διαβάζω ανά διαστήματα !! Είμαι 28 χρόνων και σήμερα το πρωί αποφάσισαμε με τον άντρα μου να προχωρήσουμε σε εξωσωματική στο νοσοκομείο Έλενα λόγω οικονομικών ( έχω στο ιστορικό μου 3 αποτυχημένες σπερματενχυσης) !! Θα ήθελα εάν ξέρετε οτιδήποτε η έχετε να καμία γνώμη για γιατρούς ,ότι και εάν ξέρετε να μου δώσετε τα φώτα σας !!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα :-)

Καλός ήρθες στην παρέα μας εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου.!!! Δεν έχω ιδέα για το Έλενα..!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Ωχ τέτοια να μου λες..!!!!! Σε λίγες μέρες θα μου δώσει κι εμένα..!! Φοβήθηκα πολύ τώρα με βλέπω να με τρέχουν πάλι σε όλους τους ιατρούς..!!! 

Εμένα δεν με νοιάζει... αυτό που σκέφτομαι είναι πώς θα πάω δουλειά την άλλη εβδομάδα με όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνουμε... Πρίν ένα μήνα σωριάστηκα στο σχολείο και ήρθε το ΕΚΑΒ δεν θέλω ιστορίες πάλι.... Και όλοι να μου λένε το μακρύ τους και το κοντό τους γιατί δεν ξέρουν τι τρέχει...

Εσύ πότε ξεκινάς;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

1 παίρνω από το στόμα κι ένα κολπικά. 4 cyclacur επίσης

Συγνώμη δλδ εγώ που θα περνώ 3 την ημέρα από το στόμα και 2 φορές vasclor τι θα πάθω..;; Αχ με βλέπω σε ένα κρεβάτι Να την βγάζω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Taggeris είπε:

Εμένα δεν με νοιάζει... αυτό που σκέφτομαι είναι πώς θα πάω δουλειά την άλλη εβδομάδα με όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνουμε... Πρίν ένα μήνα σωριάστηκα στο σχολείο και ήρθε το ΕΚΑΒ δεν θέλω ιστορίες πάλι.... Και όλοι να μου λένε το μακρύ τους και το κοντό τους γιατί δεν ξέρουν τι τρέχει...

Ω ρε κοπέλα μου πάρε άδεια από ιατρό..!!! Ξέρω είναι δύσκολο μιας και έχω άντρα δάσκαλο 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πώς είστε; Καλά τί ήταν αυτό που έπαθα σήμερα. .. Πήρα τα utrogestan και έσβησαν όλα..... άρχισα να ζαλίζομαι σε σημειο λιποθυμίας. Πήγα και ξάπλωσα να συνέλθω και ξύπνησα 3 ώρες μετά!!!!!

Έχω πάρει τόνους !!! Εμένα δίνει να φανταστεί 6 την ημέρα ...... ατην αρχή είναι δύσκολα μετά ισιώνεις ..... μην αγχώνεσαι ... καλή αρχή αγαπημένη μου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Έχω πάρει τόνους !!! Εμένα δίνει να φανταστεί 6 την ημέρα ...... ατην αρχή είναι δύσκολα μετά ισιώνεις ..... μην αγχώνεσαι ... καλή αρχή αγαπημένη μου 

Αμάν.... Πρεζάκια γίναμε χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννια27 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου τα καλύτερα σε όλες μας :-)

Να σας καλά.Παμε Πέμπτη στον γιατρό με όλες τις εξετάσεις..Να δούμε την πορεία μας...Ανυπομονώ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Λείπω συνεχώς και το σκέφτομαι.... Έχω ταράξει τις άδειες....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Άδεια θα πάρω κι εγώ ,αλλά θέλω να έχω οσο χρόνο χρειάζεται να δούμε το όλο θέμα κ τις εξετάσεις.Τι να κάνουμε;;;Δεν πάμε γ καφε...Φτάνει το άγχος της διαδικασίας...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Το vasclor τί είναι;

Κολπική κρέμα Προγεστερονης..!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Λείπω συνεχώς και το σκέφτομαι.... Έχω ταράξει τις άδειες....

Κατάλαβα κοπέλα μου είναι και δύσκολο 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Niki94 είπε:

Άντε ωραία κοπέλα μου..!!! 

Έχω αγωνία δεν σας κρύβω..Χαρά που ξεκινάμε κ αγωνία για να πάνε όλα καλά.Αυτη ν μου έλειπε καλά θα ήταν.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Χρυσάφω είπε:

Έχω αγωνία δεν σας κρύβω..Χαρά που ξεκινάμε κ αγωνία για να πάνε όλα καλά.Αυτη ν μου έλειπε καλά θα ήταν.

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου αλλά δες το χαλαρά..!!! Ότι είναι θα γίνει.!! Ναι θα μου πεις εσυ πως και τόσο χαλαρή..; Αν σας πω δεν έχω καταλάβει ότι κάνω εξωσωματική και είναι σαν μα μου δίνουν απλές οδιγιες; Εδώ να συμπληρώσω με έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση να είναι καλά..!!! Ναι κι εγώ έχω το άγχος αν θα πάνε καλά η αν όχι αλλά προσπαθώ μα το μετριάσω και να κάνω τώρα πράγματα που μου αρέσουν και να μην δίνω τόσο στο τι θα γίνει..!!! Εγώ ότι μπορώ θα κάνω να γίνει αλλά αν δεν θέλει να γίνει δεν μπορώ να το αλλάξω..!! Όποτε λίγο πιο χαλαρά..!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου αλλά δες το χαλαρά..!!! Ότι είναι θα γίνει.!! Ναι θα μου πεις εσυ πως και τόσο χαλαρή..; Αν σας πω δεν έχω καταλάβει ότι κάνω εξωσωματική και είναι σαν μα μου δίνουν απλές οδιγιες; Εδώ να συμπληρώσω με έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση να είναι καλά..!!! Ναι κι εγώ έχω το άγχος αν θα πάνε καλά η αν όχι αλλά προσπαθώ μα το μετριάσω και να κάνω τώρα πράγματα που μου αρέσουν και να μην δίνω τόσο στο τι θα γίνει..!!! Εγώ ότι μπορώ θα κάνω να γίνει αλλά αν δεν θέλει να γίνει δεν μπορώ να το αλλάξω..!! Όποτε λίγο πιο χαλαρά..!!! 

Μια χαρά!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Απλά στο λέω κοπέλα μου για να χαλαρώσεις ξέρω είναι δύσκολο..!! 

Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.Ηδη με έκαναν κ ένιωσα καλύτερα.Θα κάνουμε ότι μπορούμε κ ότι είναι να γίνει θα γίνει...

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα..Άδεια θα πάρω κι εγώ ,αλλά θέλω να έχω οσο χρόνο χρειάζεται να δούμε το όλο θέμα κ τις εξετάσεις.Τι να κάνουμε;;;Δεν πάμε γ καφε...Φτάνει το άγχος της διαδικασίας...

Ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος Χρυσαφω μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου καλοριζικες και καλες βολτουλες να κανετε, φαινεσαι πολυ χαρουμενη. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι να χεις λαιμαργο μωρο και μενα καποιες μερες με προβληματιζει με τις γουλιες π κανει θυμαστε π σας ειπα τις προαλλες. Αλλα τον κοβω συνεχεια κατα τη διαρκεια του γευματος και τον ρευω και τις κοντρολαρουμε τις γουλιτσες. Σε καθε περιπτωση η παιδιατρος και η μαια μου ειπαν οτι γουλιες θα κανει αναποφευκτα επειδη ειναι μωρο. Επισης οσο της δινεις και μητρικο γαλα τη βοηθας πολυ με τα στομαχικα και τα εντερικα της, αλλα μια παλινδρομισουλα μπορει να την εχουν τους πρωτους μηνες. @Katerinioo μου καλη δυναμη, σιγα σιγα ηρεμει το μπεμπινι, νομιζω το εχεις αναγκη να βγεις και θα σου αλλαξει η διαθεση. Λιγο υπομονη με τους πονους εισαι φρεσκια ακομα, ελπιζω να παιρνεις καποιο ηπιο παυσιπονο να σε ανακουφιζει εστω depon να μην επηρεαζει και το θηλασμο. 
    • Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως  
    • Εγώ τα έχω από μακριά όλα τα παιδάκια,τους έχω εξηγήσει πως δεν κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν πλησιάζουν.   Κορίτσια εμάς άρχισε το πάρτι, πολύ γκρίνια!!
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;; Χάθηκα λίγο με το τρέξιμο όλη μέρα. Ο μικρός βλέπω ότι έχουν φουσκώσει τα κάτω ούλα και κυρίως από δεξιά και μου ξυπνάει τα βράδια κατά τις 2 και κλαίει, όπως όταν έβγαζε τα υπόλοιπα δόντια. Προς το παρόν μόνο πρησμένα φαίνονται και πολύ σάλιο. Τα φαγητά πάλι δεν τα θέλω ζεστά και αν είναι γιαούρτι ενώ παίρνει ξυνή φάτσα το τρωει σαν τρελός, γιατί τον ανακουφίζει που είναι από το ψυγείο!! Εντομεταξυ ξεκίνησε και η ζέστη κ έχει πάρα πολύ πλάκα που τον έχω με χέρια και μπούτια έξω 🤣🤣. Όσο για την κούνια περνάει καταπληκτικά!!! Αφού η πεθερά μου θέλει να του πάρει μια να την βάλουν στο κτήμα για να έχει τη δική του κούνια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...