Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sophiag είπε:

Καλησπερα κοριτσια,

Ξερει καμια σας αν συνταγογραφειται το prolutex και για ποσο καιρο το περνουμε?

Ευχαριστω

Ναι ο γυναικολόγος στα γράφει. Εξαρτάται την περίπτωση. Μπορεί μεχρι και 3 μηνών. 

Δημοσίευση
στις On 5/7/2019 at 7:37 ΜΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Ναι καλέ θα κάτσω μέχρι να τελειώσει το τρίμηνο!!! Δεν με νοιάζει ούτε το σπίτι ούτε τίποτα!!! Τα μωρά να είναι καλά ???

Κοριτσάκι μου τι κάνεις?! Όλα καλά ελπίζω! ❤️❤️❤️❤️????

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Κοριτσάκι μου τι κάνεις?! Όλα καλά ελπίζω! ❤️❤️❤️❤️????

Καλά είμαι!!! Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι κ σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα!!! Δεν έχω καθόλου υγρά πάρα μόνο πόνο στην κοιλιά σαν περιοδου!!! Μάλλον τα μπεμπακια μεγαλώνουν!!! Τώρα είμαι 9 εβδομάδες!!! Εσύ πως πας? Πότε πας για χοριακη? 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλά είμαι!!! Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι κ σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα!!! Δεν έχω καθόλου υγρά πάρα μόνο πόνο στην κοιλιά σαν περιοδου!!! Μάλλον τα μπεμπακια μεγαλώνουν!!! Τώρα είμαι 9 εβδομάδες!!! Εσύ πως πας? Πότε πας για χοριακη? 

Ουφ! Σε είχα έννοια κοριτσάκι μου! Όλα καλά λοιπόν! ????Για υπέρηχο πότε πας? 

Την άλλη Δευτέρα έχω χοριακή! Έχω μέλλον ακόμα... ???? Νομίζω αυτή τη φορά κυλάει πιο αργά ο χρόνος... Την προηγούμενη ήταν Πάσχα, είχα κάτι να ασχολούμαι... Τώρα... Πφφφφφ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo2009 είπε:

Ουφ! Σε είχα έννοια κοριτσάκι μου! Όλα καλά λοιπόν! ????Για υπέρηχο πότε πας? 

Την άλλη Δευτέρα έχω χοριακή! Έχω μέλλον ακόμα... ???? Νομίζω αυτή τη φορά κυλάει πιο αργά ο χρόνος... Την προηγούμενη ήταν Πάσχα, είχα κάτι να ασχολούμαι... Τώρα... Πφφφφφ! 

Είναι που είναι καλοκαίρι μωρέ!!! Θα περάσει θα δεις και όλα θα είναι καλά!!! Την Τρίτη 16 του μηνός πάω ξανά για υπέρηχο!!! Ελπίζω να είναι καλά τα μικρά μου!!! Έχω φοβηθεί τόσο που όλη μέρα είμαι στο κρεβάτι!!! Έχεις κα ένα σύμπτωμα? Πως νιώθεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Είναι που είναι καλοκαίρι μωρέ!!! Θα περάσει θα δεις και όλα θα είναι καλά!!! Την Τρίτη 16 του μηνός πάω ξανά για υπέρηχο!!! Ελπίζω να είναι καλά τα μικρά μου!!! Έχω φοβηθεί τόσο που όλη μέρα είμαι στο κρεβάτι!!! Έχεις κα ένα σύμπτωμα? Πως νιώθεις? 

Αντε βρε μια χαρά είναι τα μωρά!! Τους αρέσει η ξεκούραση!!! ????

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα νομίζω... Ούτε το ροζακι της εμφυτευσης έχω δει ούτε τίποτα... Το μόνο που έχω είναι τα πονάκια περιόδου κυρίως όταν είμαι όρθια ή καθιστή. Αυτά, που θα πει τίποτα! Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι... ????

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Αντε βρε μια χαρά είναι τα μωρά!! Τους αρέσει η ξεκούραση!!! ????

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα νομίζω... Ούτε το ροζακι της εμφυτευσης έχω δει ούτε τίποτα... Το μόνο που έχω είναι τα πονάκια περιόδου κυρίως όταν είμαι όρθια ή καθιστή. Αυτά, που θα πει τίποτα! Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι... ????

Πόσων ημερών ήταν τα εμβριακια που έβαλες? Εγώ δεν είχα κανένα συμπτωμα πέρα από την δυσκοιλιοτητα!!! Μου είχε κανει εντύπωση που δεν ένιωθα κτ!!! Κι εγώ έτσι πήγα χωρίς άγχος κ τσουπ να τα τα διδυμακια μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Πόσων ημερών ήταν τα εμβριακια που έβαλες? Εγώ δεν είχα κανένα συμπτωμα πέρα από την δυσκοιλιοτητα!!! Μου είχε κανει εντύπωση που δεν ένιωθα κτ!!! Κι εγώ έτσι πήγα χωρίς άγχος κ τσουπ να τα τα διδυμακια μου!!! 

Κοίτα, τα φρέσκα που είχα βάλει ήταν 3ων ημερών... Άμα σου πω ότι δεν ρώτησα καν ποσών ημερών ήταν αυτά που βάλαμε τώρα θα με πιστέψεις?!!! ????

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Κοίτα, τα φρέσκα που είχα βάλει ήταν 3ων ημερών... Άμα σου πω ότι δεν ρώτησα καν ποσών ημερών ήταν αυτά που βάλαμε τώρα θα με πιστέψεις?!!! ????

Καλά έκανες κι εγώ χαλαρή ήμουν κ είχα εμπιστοσύνη στον ντοκτορ!!! Όλα καλά θα πάνε θα δεις!!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά κ να είσαι χαλαρή ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλά έκανες κι εγώ χαλαρή ήμουν κ είχα εμπιστοσύνη στον ντοκτορ!!! Όλα καλά θα πάνε θα δεις!!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά κ να είσαι χαλαρή ???

Ευτυχώς δεν σκέφτομαι τελείως αρνητικά... Κρατάω όμως μικρότερο καλάθι γιατί ήμουν πολύ σίγουρη την πρώτη φορά και έπεσα απότομα! Σ'ευχαριστώ πολύ κούκλα μου! ??????

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Ευτυχώς δεν σκέφτομαι τελείως αρνητικά... Κρατάω όμως μικρότερο καλάθι γιατί ήμουν πολύ σίγουρη την πρώτη φορά και έπεσα απότομα! Σ'ευχαριστώ πολύ κούκλα μου! ??????

Κι εγώ την πρώτη φορά έτσι ήμουν!!! Νόμιζα ότι θα μείνω αμέσως έγκυος αφού έκανα εξωσωματική!!! Όμως ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη!!! Με την τριτη τα καταφέραμε που είχα απογοητευτεί!!! Ποιες ενέσεις έκανες? 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Κι εγώ την πρώτη φορά έτσι ήμουν!!! Νόμιζα ότι θα μείνω αμέσως έγκυος αφού έκανα εξωσωματική!!! Όμως ούτε με την πρώτη ούτε με την δεύτερη!!! Με την τριτη τα καταφέραμε που είχα απογοητευτεί!!! Ποιες ενέσεις έκανες? 

225 μονάδες gonal έκανα και πήραν 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα αλλά προχώρησαν 5. Από αυτά βάλαμε 2 φρέσκα και τώρα άλλα 2... Το 3ο μας δεν τα κατάφερε! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα!με το Καλό!μου κάνει εντύπωση που με διδυμακια δεν ειχες κανενα σύμπτωμα!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Καλημέρα!με το Καλό!μου κάνει εντύπωση που με διδυμακια δεν ειχες κανενα σύμπτωμα!

Δεν είχα κ δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!! Ούτε εμετούς ούτε αναγούλες τίποτα!!! Το μόνο που είχα ήταν δυσκοιλιότητα κ απέχθεια σε μυρωδιές!!! Όλα μου μυρίζουν έντονα!!! Μην τα ματιάσω τα μικρά μου δεν με ταλαιπωρούν καθόλου!!! Το στήθος μου επίσης έχει πρηστεί πολύ!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Δεν είχα κ δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!! Ούτε εμετούς ούτε αναγούλες τίποτα!!! Το μόνο που είχα ήταν δυσκοιλιότητα κ απέχθεια σε μυρωδιές!!! Όλα μου μυρίζουν έντονα!!! Μην τα ματιάσω τα μικρά μου δεν με ταλαιπωρούν καθόλου!!! Το στήθος μου επίσης έχει πρηστεί πολύ!!! ???

Τέλεια!ταλαιπωρηθηκες πολύ και σου αξίζει να το ζήσεις όλο αυτό με ηρεμία!❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ροζ είπε:

Τέλεια!ταλαιπωρηθηκες πολύ και σου αξίζει να το ζήσεις όλο αυτό με ηρεμία!❤

Κοίτα δεν ταλαιπωρηθηκα πολύ!!! Εδω μέσα διαβάζω άλλες κοπέλες με πολλά προβλήματα!!! Εγώ ανατομικά δεν είχα κάτι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος!!! Οπότε ήμασταν στην κατηγορία ανεξήγητη υπογονιμοτητα!!! Έκανα 2 φορές ωοληψια γτ η πρώτη αγωγή δεν μου έδωσε καλά εμβριακια!!! Μετά αλλάξαμε ενέσεις κ όλα τέλεια!!! Πολύ σημαντικό ήταν ότι ο άντρας μου με στήριζε με χιούμορ σε όλο αυτό!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Κοίτα δεν ταλαιπωρηθηκα πολύ!!! Εδω μέσα διαβάζω άλλες κοπέλες με πολλά προβλήματα!!! Εγώ ανατομικά δεν είχα κάτι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος!!! Οπότε ήμασταν στην κατηγορία ανεξήγητη υπογονιμοτητα!!! Έκανα 2 φορές ωοληψια γτ η πρώτη αγωγή δεν μου έδωσε καλά εμβριακια!!! Μετά αλλάξαμε ενέσεις κ όλα τέλεια!!! Πολύ σημαντικό ήταν ότι ο άντρας μου με στήριζε με χιούμορ σε όλο αυτό!!! ???

Όπως κ να έχει δύο αποτυχίες σε επιβαρύνουν ψυχολογικά!Σημασία όμως έχει ότι τα κατάφερες!μπράβο και στον άντρα σου!η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο!Στο λεω εγώ που είμαι αγχώδης!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Όπως κ να έχει δύο αποτυχίες σε επιβαρύνουν ψυχολογικά!Σημασία όμως έχει ότι τα κατάφερες!μπράβο και στον άντρα σου!η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο!Στο λεω εγώ που είμαι αγχώδης!

Κι εγώ αγχώδης είμαι αλλά έχω παντρευτεί έναν άνθρωπο που είναι η χαρά της ζωής!!! Δεν με πήρε ποτέ από κάτω μόνο όταν προσπαθούσαμε φυσιολογικά!!! Μην το βάζετε κάτω κορίτσια όλες θα γίνουμε μανούλες με κάθε τρόπο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Κι εγώ αγχώδης είμαι αλλά έχω παντρευτεί έναν άνθρωπο που είναι η χαρά της ζωής!!! Δεν με πήρε ποτέ από κάτω μόνο όταν προσπαθούσαμε φυσιολογικά!!! Μην το βάζετε κάτω κορίτσια όλες θα γίνουμε μανούλες με κάθε τρόπο!!! 

Μακάρι! Θα φανεί σε λίγες μέρες!??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...