Μετάβαση σε περιεχόμενο

δημόσιο ή ιδιωτικό μαιευτήριο;


leila

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε άποψη για Λάρισα;

Δημόσιο μαιευτήριο ή ιδιωτικό;

Γνωρίζετε κάποιον καλό γυναικολόγο;

Είμαι στον 6ο μήνα και πολύ προβληματίζομαι.

Συναντώ συνέχεια κόσμο που δεν είναι ευχαριστημένος

απο τις υπηρεσίες του δημόσιου. Τίνα κάνω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα leila!!

Είμαι από Λάρισα και είμαι στον 8ο μήνα της 2ης εγκυμοσύνης μου. Εγώ γέννησα και θα γεννήσω σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Πέρυσι πλήρωσα για φυσιολογικό τοκετό σε μονόκλινο(πολύ ωραίο δωμάτιο) μαζί με την αμοιβή του γιατρού μου και ότι περιλαμβάνουν τα έξοδα του μαιευτηρίου( γάζες,φάρμακα κλπ) 2.700 ευρώ. Και από το γιατρό μου είμαι πολύ ευχαριστημένη(είχα όμως και πολύ εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετό μέχρι τώρα). Αν θέλεις μπορώ να σου πω το όνομα του με προσωπικό μήνυμα (ή να σου προτίνω και κανα δυο ακόμα που ακούω πολύ καλά λόγια). 'Οσον αφορά το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας δεν ξέρω έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις για όσα προσφέρουν! Σου εύχομαι με το καλό!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Λαρισαιες!!!!

Εγω γεννησα πριν 9 μηνες σε ιδιωτικη κλινικη (Υγεια).Εμεινα πολυ ευχαριστημενη κ απο το γιατρο μου κ απο τις μαιες τις κλινικης. Και το δευτερο παιδακι μου, οταν με το καλο ερθει, εκει θα το γεννησω με τον ιδιο γιατρο.

Στην αρχη της εγκυμοσυνης μου βεβαια ολοι οι συγγενεις κ γνωστοι με πιεζαν να παω στο Πανεπιστημιακο για μεγαλυτερη "ασφαλεια" αλλα εγω δεν ηθελα να αφησω με τιποτα το γιατρο μου.

Οσο για τα χρηματα κυμαινονται περιπου εκει που ειπε η MariaIoanna...

Με το καλο τα μωρακια σας...:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιτέλους Λάρισα..!

Πολύ χαίρομαι κορίτσια για την επικοινωνία.

Σας ευχαριστώ πολύ ειλικρινά!

Δεν είμαι απο λάρισα αλλά λόγω δουλειάς του άντρα μου

ζούμε εδώ τα τελευταία 3,5 χρόνια. Δεν έχω σχεδόν καθόλου γνωστούς

και μόλις έμεινα έγκυος σκέφτηκα το πανεπιστημιακό για καλύτερη ασφάλεια.Τις τελευταίες μέρες παίρνω συνέχεια, χωρίς να το θέλω, πληροφορίες όμως οι μαίες είναι αδιάφορες, ο γιατρός μπορεί να μην είναι στη γέννα λόγω άλλης πιο δύσκολης γέννας, τρίκλινα δωμάτια με το μωρό απο τη πρώτη στιγμή και το χειρότερο είναι οτι ο άντρας μου δε θα μπορεί να είναι μαζί μου ούτε στη γέννα και το θέλαμε πολύ. Είμαι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τον επιδιώκω και του μητρικού θηλασμού, παρακολουθώ και σεμινάρια. όμως απογοητεύτηκα απο το πανεπιστημιακό. Αν έχετε ονόματα γιατρών κι εμπειρίες απο τις κλινικές στείλτε μου μήνυμα γιατί νιώθω πολύ απομονωμένη. Στην ιδιωτική κλινική με φοβίζει το θέμα ασφάλειας σε μια περίπτωση αιμιραγίας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜαριαΙωάννα

σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες

αν μπορείς στείλε μου μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες

για γιατρούς και ιδιωτική κλινική.

Σ' ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά υπάρχουν και κάποιες από την Λάρισα στο φόρουμ!! και εγώ από Λάρισα είμαι αλλά τελευταία δεν μένω εκεί, αλλά έμενα για 16 χρόνια!

Το μόνο που έχω να πώ είναι ΜΑΚΡΥΑ από το πανεπιστημιακό-πειραματικό νοσοκομείο!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

leila mou kai egw apo larisa eimai...gennisa prin 4 mines se idiwtiki kliniki sto ygeia pou eimai poli eyxaristimeni kai giatro eixa ton gkretsi pou ton kserw 10 xronia...kai den exei akoustei oute to paramikro gia to onoma tou...sto palio nosokomeio den pigaina me TIPOTA aala oute sto panepistimiako...min skeftesai an exeis aimoragia..tipota den tha exeis ola kala tha pane...oti theliseis eimai stin thiathesi sou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια είναι πολύτιμη η βοήθειά σας!

Σας ευχαριστώ!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είναι καλότυχα κι ευτυχισμένα!

Πόσα περίπου χρήματα στοίχισε στο 'υγεία' η γέννα;

έχουν μονόκλινα δωμάτια; θα μπορώ να έχω το σύζυγο μου και το παιδί μαζί μου για να το θηλάσω;γιατί στο πανεπιστημιακό- πειραματικό δεν άφηναν τίποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi mou

έχεις εμπειρία απο πανεπιστημιακό λάρισα;

γνώρισα κατα τύχη μια κοπέλα και μου είπε

άσχημη εμπειρία απο πανεπιστημιακό και δε μπόρεσε

να θηλάσει στο τέλος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

leila mou...1000 mou pire o giatros....apo tin prwti stigmi pou emeina egkios...me oles tis parakolouthiseis kai ta sxetika....1350 i kliniki alla pira diklino...kai na eimai moni mou mesa wste na koimatai dipla mou...ayta!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

4 zeygaria pizames..pantofles...mia steka (na baleis sta mallia sou pou tha einai xalia apo to sfiksimo...xaxaxxa)brakia mias xrisews opote molis gemizei i serbieta...tsak...to petas kai na min mazeueis lerwmena brakia stin balitsa...2 soutien thilasmou...xtena...liga kantikoulia na bgeis peripoimeni apo tin kliniki(heheh)afroloutra sampoan ksirafakia odontobourtsa odontokrema...aposmitiko gia tis masxales...gia to mwro ena fanelaki ena formaki kaltsakia ena skoufaki mias kai o martios tha einai ligo krioutsikos minas...kai mia kouberta gia na to tilikseis....pampers kai tetoia tha sou baloun aytoi ekei gia na figeis gia to mwro...auta den nomizw na ksexnw kati ama einai tha ta ksanaleme;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

leila μου με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου. Εγώ γέννησα στο πανεπιστημιακό της Λάρισασ και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Το μόνο μείον ήταν που είχα το μωρό εγώ αποκλειστικά για 24 ώρες την ημέρα. Εγώ το άλλαζα,το τάιζα και γενικά εκεί ασχολείσαι εσύ με το μωρό αλλά εμένα με πρόσεχαν πάρα πολύ. Αν λοιπόν έχεις το κουράγιο να έχεις εσύ τη φροντίδα του μωρού σου στο συνιστώ γιατί είναι και καθαρό και σε προσέχουν. Πλήρωσα 280 ευρώ συνολικά και έμεινα για 3 μέρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λειλά μου κάνεις λάθος για το γιατρό στο Πανεπιστημιακό. Όταν σε παρακολουθεί ένας γιατρός και πηγαίνεις απογευματινές ώρες στο νοσοκομείο με ραντεβού, υποχρεούται να είναι στη γέννα. Έγω πήγα στο νοσοκομείο στις 2:30 το βράδυ,τον πήρα τηλέφωνο και ήρθε να με ξεγεννήσει. Γέννησα φυσιολογικά. Κι εγώ δεν είμαι από Λάρισα αλλά ο άντρας μου είναι στρατιωτικός και ήρθαμε εδώ. Ήθελα αρχικά να γεννήσω σε κλινική αλλά επειδή ο άντρας μου φοβόταν μην συμβεί τίποτα στη γέννα αποφασίσαμε το νοσοκομείο. Καλό είναι όμως να μη βάζουμε το κακό στο μυαλό μας. Όλα θα πάνε καλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω παράπονο απο τον γιατρό, αν και όσες

φορές τον χρειάζομαι δε μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο ούτε στη κλινική.

Απλά σκεφτόμουν να συμμετέχει και ο άντρας μου στη διαδικασία γιατί το θέλουμε και οι δυο πολύ και στο πανεπιστημιακό δε γίνεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kala bre leila......tha me trelaneis???????/den exeis parapona apo ton giatro alla oses fores ton xreiazesai den ton briskeis?????????????????e san ti allo parapono na exeis stin fasi pou eisai twra??????ax ax!!!!!!!leila mou na brethoume afou eisai apo larisa na pioume kana kafe...egw mena agio thwma esi?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...