Μετάβαση σε περιεχόμενο

2η Εγκυμοσυνη στα 38 !


Recommended Posts

Λοιπον μετα απο δυο αποβολες ,προσπαθειες με ωορηξιες και φαρμακα,αποτελεσμα: ενα γιος 13 χρονων !

Mετα παλι πολλες προσπαθειες 7 χρονων....και εκει που το το θεμα ειχε κλεισει για μενα...εκει που νομιζα οτι εχω εμμηνοπαυση..ιωση..γαστρεντεριτιδα..τελικα εχω μωρο!!!:ohmy:

Κ ενω λατρευω την ιδεα,λατρευω αυτο το μικρο πλασματακι....ΤΡΕΜΩ!!

Ο γιος μου ειναι εφηβος..μηπως του δημιουργηθουν αγχη? θα τον προσεχω οπως πριν? θα αντεξω? θα ειμαι μεγαλη? η διαφορα 14 χρονια ?αχχχχχ τοσα ερωτηματα ..τοσο αγχος...θα ναι ο μεγαλος καλα? θαναι το μικρο γερο?

Ειμαι 8 εβδομαδων..κ σκεφτομαι ηδη εξετασεις ,σχολεια ,το παιδι να γεννιεται , το παιδι στο δημοτικο...

Ο αγαπημενος μου μοναχογιος δεν πρεπει ποτε να νιωσει παραγκωνισμενος..

Φταινε οι ορμονες?

Κ ΤΟΤΕ σας σκεφτηκα!!!! μονο εσεις μπορειτε να μου πειτε....Ριξτε παρακαλω τα φωτα σας!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έφη μου μην αγχωνεσαι καθολου!Ολα θα πανε τελεια!!!

Ο άντρας μου έχει 12 χρόνια διαφορά απο την αδερφη του.Ε,σε πληροφορω οτι κανει σαν τρελος!Η μικρη ειναι τωρα 16 ετων και οτιδηποτε και να την απασχολει ερχεται και το λεει στον αντρα μου,ενω εχει μια ακομη αδερφη 2 χρονια μεγαλυτερη.

Σιγουρα ο γιος σου θα χαρει πολυ και δεν θα νιωθει καθολου παραμελημενος.Όσο για ολα οσα πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη,πιστευω θα σου κανουν καλο!

Εισαι πολυ νεα ακομη!Σκεψου οτι σε 3-4 χρονια ο γιος σου θα βγαινει και θα εχει την δικη του ζωη...Θα μενετε μονοι εσυ με τον συζυγο σου μπροστα απο την τηλεοραση:dry: Ενω τωρα με το μωρακι η ζωη σας θα αποκτησει αλλο χρωμα!

Φιλακια πολλα!Να χαιρεσαι τον γιο σου και με το καλο το μμωρακι!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!!!

Δεν βρισκω το λογο για τον οποιο αγχωνεσαι...

Το ειπες και μονη σου, προσπαθεις 7 ολοκληρα χρονια για ενα δευτερο παιδακι!Πως ειναι δυνατον τωρα να μην προσπαθησεις να σταθεις διπλα στο γιο σου και να τον πεισεις οτι δε θα αλλαξει κατι με τον ερχομο του νεου μελους στην οικογενεια?

Ειμαι σιγουρη οτι θα χαρει και ο γιος σου με το αδελφακι του!

Θα βρεις τον τροπο και θα του το πεις...

Αποκλειεται να μην τα καταφερεις!

Να χαιρεσαι γι'αυτο το δωρο και να το απολαυσεις...

Ευχομαι τα καλυτερα σενα και στην οικογενεια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Έφη! :)

Καταρχήν... συγχαρητήρια!! Και με το καλό!!

Τελικά έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις εε;;.. :)

Είναι λογικό να 'χεις όλη αυτήν την αγωνία και το άγχος για το τι θα γίνει σε σχέση με το γιο σου. Δεν ξέρω να σου πω τι θα γίνει, δεν ξέρω τι χαρακτήρα έχει ο γιος σου, νομίζω αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πως θα το πάρει που θα χάσει τη αποκλειστικότητα. Αλλά πιστεύω πως τα περισσότερα μοναχοπαίδια, ακόμα κι αυτά που δεν το παραδέχονται, θα'θελαν να'χουν ένα αδελφάκι. Νομίζω πως με συζήτηση, πάρα πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη και από τον σύζυγο, όλα θα πάνε καλά!

Πάντως, από ανάλογα παραδείγματα που ξέρω, οι μεγάλοι αδελφοί ήταν πολύ χαρούμενοι που θα αποκτούσαν μικρό αδελφάκι! Θυμάμαι ένα συμφοιτητή του αδελφού μου που έχει μια μικρή αδελφούλα! Κι εκεί μεγάλη διαφορά ηλικίας, τουλάχιστον 15 χρόνια. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος και προστατευτικός γι'αυτήν!

Κι επίσης.. ο άντρας μου έχει έναν αδελφό 17 χρόνια μεγαλύτερο και μια αδελφή 12 χρόνια μεγαλύτερη!! Ήταν κι εκείνος Kinder-έκπληξη για την πεθερά μου!! :D :D :P Τα αδέλφια του λοιπόν τον αγαπάνε πολύ και τον είχαν υπό την προστασία τους.. η κουνιάδα μου για να βοηθήσει τη μαμά τους, τον άλλαζε τον τάιζε, τον φρόντιζε και ακόμα και σήμερα τον νοιάζεται σχεδόν σαν παιδί της. Και ο κουνιάδος μου το ίδιο.

Οπότε, μην αγχώνεσαι.. να δεις που όλοι θα χαρείτε αυτό το δώρο που σας ήρθε λίγο απρόσμενα... :)

Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά σε όλα τα επίπεδα! Φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έφη μου καλησπέρα. Εγώ προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια. Να φανταστείς έχω αδερφάκι 7 χρονών! Λοιπόν μην στενεχωριέσαι για το γιο σου. Ίσα-ίσα που θα νιώσει πιο υπεύθυνος ως μεγάλος αδερφός. Ασφαλώς και δεν θα τον παραγκωνίσεις σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία αλλά καλό είναι να του δώσεις να καταλάβει πως έχεις ανάγκη την ενεργό συμμετοχή του και τη συμπαράσταση του και να είσαι σίγουρη πως και ο γιός σου θα γίνει ώριμος και υπεύθυνος και εσύ θα καμαρώνεις αφενός για το παληκάρι σου και αφετέρου για το μωράκι σου. Χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efi mou sigxaritiria........na xairesai pou irthe to mwraki sou kai ola ayta pou se apasxoloun den tha eprepe kan na sou dimiourgoun tin paramikri skepsi..o gios sou einai erketa megalos wste na to ipothextei mexara kai na to prosexei kiolas...oute axgos tha exei oute tipota......tha eisai toso aneti pou tha ta prolabaineis ola min agxwnesai...les na itan kalitea na itan to ena 2 kai to allo 1 pio diskola tha itan...opote afou sou ekatse etsi tha einai ola teleia.....einai to kalitero dwro sou sta 38!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφη μου με το καλο ...μην αγχωνεσαι καθολου..ολα θα πανε καλα...ο γιος πιστευω οτι θα χαρει και θα σε βοηθαει κι ολας...να δεις τι καλα που θα ειναι...εσυ τωρα να ευχεσαι να πανε ολα καλα και τα αλλα θα παρουν τον δρομο τους μονα τους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στον μεχρι στιγμης μοναχογιό σου, σκεψου οτι κανεις το μεγαλυτερο δωρο Ενα αδερφο-η και συντροφο στη ζωή.Οι γονεις καποια στιγμη φευγουν και ειναι ωραιο να ξερουν πως τοτε τα παιδια τους δε θα ειναι μονα, θα εχουν σιγουρα το ενα το άλλο...Σου ευχομαι τα καλύτερα!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συνχααρητηρια και ευχομαι να σου πανε ολα καλά. Μην ανησυχεις για την διαφορα εγώ νομιζω οτι θα του αρεσει και δεν θα υπαρχει και θεμα ζήλιας. Εγώ με τον αδερφο μου εχουμε 9,5 χρονια διαφορα. Στην αρχη τσακωνομασταν αλλα τωρα που μεγαλωσε ειμαστε κολληταρια. Η κουμπαρα μου εχει 2 παιδάκια και ο μεγάλος της ειναι 4,5 χρονών. Ο αδερφός της ειναι 9. Και στο κατω κατω εισαι νεοτατη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχιν συγχαρητηρια .εχουμε την ιδια ηλικια και πραγματι και εγω θελω ενα δευτερο παιδακι ειναι κατι που το τελευταιο καιρο ο γιος μου που ειναι 5 το ζηταει εντονα.Κοιτα δεν ξερω πως εχεις μεγαλωσει το γιο σου δηλαδη αν εχει ολα τα προνομια που εχουν τα περισσοτερα μοναχοπαιδια αλλα πιστευω οτι οσο και να τον ξενισει στην αρχη η ιδεα στη πορεια θα του αρεσει και θα βολευτει.Επειδη αυτο ειναι στην εφηβεια και τωρα ξεκινανε οι μεγαλες επαναστασεις του στυλ θελω να παω σινεμα η στο ιντερνετ καφε θελω σχισμενο τζιν και ολα αυτα που παρουσιαζουν τα 13 χρονα του 2008 θα ειναι οτι πρεπει που θα εχεις το μυαλο σου στο μικρο αδερφακι.Για μεηνα πρεπει να τον πιασεις και να του μιλησεις να πατε καπου οι δυο σας δεν ξερω βεβαια τι κωδικα εποικινωνιας εχετε καινα του πεις τα νεα και οτι απο αυτον περιμενεις να σταθει διπλα σου οτι αποριες εχει να σας τις πει και να τον διαβεβαιωσεις οτι τιποτα δεν θα αλλαξει.Οταν θα γεννηθει τομωρο να συνεχισεις να περνας ποιοτικες ωρες μαζι τιυ αφηνε το μωρο στη γιαγια η στο μπαμπα και κανε οτι εκανες και πριν.Αυτο που σου λεω απλα ειναι να μην αλλαξεις το προγραμμα που εχεις με το γιο σου απλα θα του πεις οτι τωρα θα εχει κατι που θα το εχει μια ζωη και αξιζει ο κοπος για τη προσπαθεια.Ενημερωσε μας .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έφη συγχαρητήρια και καλή εγκυμοσύνη! Η ξαδέρφη μου γέννησε στα 40 (έπειτα από πολλές ατυχίες,3 αποβολές) και έχει διαφορά 14 χρόνια το μωρό με το πρώτο παιδάκι. Ο μεγάλος της γιος είναι χαρούμενος και μάλιστα αυτός προσέχει το μωρό! Και πολύ περισσότερο θέλει και άλλο αδερφάκι! Είναι το καλύτερο δώρο για τον γιο σου! Συγχαρητήρια και πάλι, όλα να σου πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η APIS ΕΓΡΑΨΕ:

Στον μεχρι στιγμης μοναχογιό σου, σκεψου οτι κανεις το μεγαλυτερο δωρο Ενα αδερφο-η και συντροφο στη ζωή.Οι γονεις καποια στιγμη φευγουν και ειναι ωραιο να ξερουν πως τοτε τα παιδια τους δε θα ειναι μονα, θα εχουν σιγουρα το ενα το άλλο...Σου ευχομαι τα καλύτερα!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΗ ΜΟΥ!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΕΧΩ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....

ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ" ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΜΑΡΩΝΑ:silly: .... ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!!!! :woohoo:

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΧΑΘΟΥΜΕ" ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ- ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΩ....;) ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ..... ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΩΣ....ΝΟΝΑ!!!:)

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ.... (ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ) ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ... ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ....:blink:

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.... ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.... ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.... ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ..!!!!! :P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ!!! ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έφη μου καλησπέρα και συγχαρητήρια!

Δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ και χαλάς τις στιγμές για τις οποίες αγωνίστηκες τόσο πολύ....Μην πετάς στην άκρη την προσπάθεια των 7 ετών, εξαιτίας του άγχους σου...

Δεν νομίζω ότι ο γιός σου θα έχει πρόβλημα...Έχω κοντινό μου παράδειγμα, που η μαμά τους έμεινε έγκυος στα 45 της ( νόμιζε ότι ήταν στην εμμηνόπαυση ) και τα παιδιά της ( το ένα 18 ετών και το άλλο 16 ετών ) είναι πολύ ευτυχισμένα με τον νέο τους αδερφό...και τον προσέχουν και τον φροντίζουν και τον αγαπάνε πάρα μα πάρα πολύ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!

Το εχουμε πει στο γιο μου και το εχει διαδωσει ηδη σε ολους του τους φιλους..οι φιλες του εχουν ξετρελαθει,οι φιλοι του βαζουν στοιχηματα για το τι φυλο ειναι..κ οταν τον ρωτησαν ποσο μηνων ειμαι..αυτος απαντησε ..μα τωρα αρχισε η εγκυμοσυνη..αρα μηδεν!!!:P αχχ

Ειναι ακομη ανωριμος ..στον κοσμο του εντελως!

Σας ευχαριστω για το θαρρος που μου δινετε κ τα καλα σας λογια!!Ειχα αποκλεισει το γεγονος να ξαναμεινω εγκυος..Τοσα χρονια προσπαθειας κ τιποτα..κ εκει που το ειχα ξεγραψει....ΜΠΑΜ!Εκανα σχεδια για το καλοκαιρι και ο Θεος χαμογελουσε!:)

Ενα μωρακι ξανα...αποστειρωσεις ,μπιμπερο και ραντεβου ο μεγαλος γιος:P

ααααα!!!!!Για να δουμε ποτε θα ξε-αγχωθω!

χαιρομαι αλλα φοβαμαι κιολας!

ευτυχως που μου κρατατε το χερι!!!Εσεις και ο ξετρελαμμενος πια αντρας μου!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΗ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ

ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ:)

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έφη μου μια χαρά μου ακούγεται το παιδί με την ιδέα του καινούργιου μωρού.:)

Μάλλον εσύ έχοντας τόσα χρόνια μόνο ένα παιδάκι έμαθες να αγχώνεσαι υπερβολικά για τα πάντα.

Νομίζω πως ο γιος σου όχι απλά θα χαρεί αλλά θα ξετρελλαθεί με την γέννηση του μωρού και θα του έχει πάρα πολύ αδυναμία!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ?

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ....ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.....

ΣΑΝ "ΓΚΟΜΕΝΟ-ΠΠΑΓΙΔΑ".....:laugh: :laugh: :laugh:

ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!

ΚΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΣ... "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ"..?

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ' ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΑ.

ΥΓ:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ...

Ε! ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έφη καλησπέρα και από μένα!

Και εγώ πριν 7 μήνες απέκτησα το 2ο κοριτσάκι μου ενώ η πρώτη μου κόρη είναι στην εφηβεία!!!!!!

Η εμπειρία μου, μου έδειξε ότι όσο πλησιάζει η ώρα της γέννας γίνεται ΣΕΙΣΜΟΣ μέσα στην καρδούλα τους, όχι τόσο από τη ζήλεια τους, αλλά από την ανασφάλειά τους για το πως θα είναι η ζωή τους από τον ερχομό του μωρού και μετά (π.χ εάν θα καταφέρουν να το αγαπήσουν, εάν το μωρό θα τα αγαπήσει, εάν οι γονείς τους θα αγαπάνε πιο πολύ το μωρό ή αυτά, που ως μοναχοπαίδια είχαν όλη την αποκλειστική μας προσοχή κ.α)

Θέλει προσοχή και κατάλληλη προετοιμασία από την περίοδο της εγκυμοσύνης! Χρειάζεται να του εξηγήσεις και να τον πείσεις ότι η ζωή του δεν θα αλλάξει σε τίποτα, ότι δεν είναι υποχρεωμένος να το αγαπάει εάν κάτι δεν του αρέσει (ακούγεται τρομερό, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα τον φορτώσεις με ευθύνες που ίσως φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει), να του εξηγείσεις ότι το μωρό θα κερδίσει την αγάπη του και ότι αυτό δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, ότι εσείς θα τον αγαπάτε το ίδιο (εάν θέλεις φέρτου παράδειγμα τα μάτια σου, σε μένα έπιασε!) Εννοώ ρώτησε τον¨"Έχεις δύο μάτια, ποιο από τα δύο αγαπάς περισσότερο, ποιο δεν θα σε πείραζε εάν το έχανες;;" Φυσικά θα σου απαντήσει ότι αγαπάει και χρειάζεται και τα δύο!!! Και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να του πεις "ότι έτσι θα νιώθω και εγώ τώρα που θα έχω δύο παιδάκια! Χαίρομαι που το καταλαβαίνεις"......

Θέλει λεπτούς χειρισμούς και όλα θα πάνε τέλεια! Είναι υπέροχο το αίσθημα ότι το μοναχοπαίδι μας, θα έχει έναν αδερφό/αδερφή! Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να τους προσφέρουμε! Θα έχουν ΠΑΡΕΑ! Και το κυριότερο όταν εμείς "θα φύγουμε", θα έχουν το ένα το άλλο!

...Ξέρω ότι σου φαίνεται δύσκολο τώρα, αλλά εάν καταφέρεις να προετοιμάσεις σωστά τον μεγάλο, τότε θα δεις πόσο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ θα είναι με το μωρό!Πόσο ώριμος και υπεύθυνος θα γίνει! Και εσύ.... θα καμαρώνεις πολύ για την ... ωριμότητα του πρωτότοκου που ούτε καν φανταζόσουν ότι είχε! Θα αναρωτιέσαι και θα λες "Πώς άλλαξε έτσι; Μέχρι τώρα ήταν στον κόσμο του....."!

Είναι υπέροχο να βλέπεις την οικογένεια σου να μεγαλώνει (από 3 σε 4)και να είναι δεμένη! Η σχέση που έχουν τα αδέρφια μεταξύ τους, να θυμάσαι ότι εμείς την καλλιεργούμε!!!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Καλή εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eφη καλημερα κ απο εμενα συνχαρητιρια για την εγκυμοσηνη σου κ σου ευχομαι ολα προς το καλο,ειναι φυσικο να φοβασαι για της αντιδρασεις του μεγαλου σου παιδιου γιατι οπως ειπαν κ οι κυριες πιο κατω εχει μεγαλωσει σαν μοναχοπαιδι.ωστοσω με μια καλη συζητηση κ εξηγωντας του καποια πραγματα ειμαι σιγουρη πως θα σε καταλαβει κ καθολου απιθανο το να σε βοηθησει κιολας στο μεγαλωμα του μωρου. παντως σε περιπτωσεις φιλων μου που το δευτερο η κ το τρτο ακομη ηρθε με μαγαλη διαφορα ηλικιας σε πληρωφορω πως τα μεγαλυτερα το αγαπανε κ το φροντιζουν κ χαιρονται πολυ για το μικρο τους αδερφακι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lipon geia sou agapi mou...

Min mou anxwnese gia tipote...Egw exw diafora 17 xrwnia me ton adelfo mou ki ton exw sta opa opa...ton agapw para poli...Fantazwme ki o gios sou tha agapaei to mikro tou adelfaki pou tha erthei suntoma ston kwsmo...

Magali den tha eisai agapi mou...

Min fwvase tipote ki ola tha pane kala...Tha to deis...

Euxwme ola ta kalitera...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφη

Κατ αρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!

Αχ μωρε προσπαθησε το αγχος σου να μην παραμερισει την χαρα σου για το πλασματακι που ερχεται.Προσπαθησες αλλωστε τοσο πολυ...:)

Εγω με την μικρη αδελφη μου εχουμε 7 χρονια διαφορα και η μεγαλη μου αδελφη 9 χρονια διαφορα μ ε τη μικρη.Ειμαστε μια καταπληκτικη τριαδα.Μη σου πω οτι εχει καποια χρονια που με τη μικρη τα εχω βρει πολυ πολυ καλυτερα στη συννενοηση.;)

Μην ανυσηχεις για τη διαφορα ηλικιας.

Αυτα που σου ειπε η Σηλια ειναι πολυ σωστα, ειναι αλλωστε ακριβως αυτο που εψαχνες.B)

Παρε κανενα σχετικο βιβλιο ψυχολογιας, θα σε βοηθησει παρα πολυ και θα σου δωσει απαντησεις που ζητας και τροπους συμπεριφορας για να κανετε καλη αρχη.

Παντως να εχεις ειλικρινη συμπεριφορα απεναντι στο γιο σου,ισως και αν του εκμυστηρευτεις τους φοβους σου καταλαβει οτι η μαμα του τον υπεραγαπαει και διαλυσει τις ανασφαλειες του, παρακινησε τον να σου μιλησει για το πως νιωθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΩΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΑΚΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ?

ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ...ΙΩΣΗ...ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ?

ΜΗ ΜΑΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...