Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η satya είπε:

Θα είναι κοριτσάκι μου, αρκεί να το πιστέψεις! και να πας με την καλύτερη διάθεση! Πας για ετ αύριο?

Οχι....αυριο ωοληψια....αλλά απο αυριο αρχιζει το θαυμα!!!!???το πιστευω!!!!μεσα μου εχω τετοιο προαισθημα....σε αντιθεση με την προηγουμενη προσπαθεια (αλλο κεντρο)που ειλικρινα πηγαινα αλλα μεσα μου ολα ηταν αλλιως...σαν να ενοιωθα την αποτυχια

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kokotsalo είπε:

Οχι....αυριο ωοληψια....αλλά απο αυριο αρχιζει το θαυμα!!!!???το πιστευω!!!!μεσα μου εχω τετοιο προαισθημα....σε αντιθεση με την προηγουμενη προσπαθεια (αλλο κεντρο)που ειλικρινα πηγαινα αλλα μεσα μου ολα ηταν αλλιως...σαν να ενοιωθα την αποτυχια

Καλή επιτυχία! Πολύ χαίρομαι που έχεις τέτοια διάθεση! Πάμε γερά με τον Μάγο αγκαλιά!?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Εύχομαι καλή εβδομάδα. Μόνο ευχάριστα να έχουμε. 

@Ν_S μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

@sansa ελπίζω σήμερα να βγάλει άκρη. 

Φιλιά σε όλες.

Καλημέρα κορίτσι.Άντε με το καλό και ο υπέρηχος.Εγώ σήμερα μίλησα με τον Νίκα,δε τα έβγαλε ακόμα,αλλά είπε το Σάββατο να τον πάρω τηλέφωνο να μου τα πει προφορικά και μετά θα μου τα στείλει και γραπτώς.Άντε να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά.Τί καθυστέρηση είναι αυτή.

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η sansa είπε:

Καλημέρα κορίτσι.Άντε με το καλό και ο υπέρηχος.Εγώ σήμερα μίλησα με τον Νίκα,δε τα έβγαλε ακόμα,αλλά είπε το Σάββατο να τον πάρω τηλέφωνο να μου τα πει προφορικά και μετά θα μου τα στείλει και γραπτώς.Άντε να ξεμπερδεύουμε σιγά σιγά.Τί καθυστέρηση είναι αυτή.

Με το καλό sansa μου ! Εύχομαι όλα να είναι καλά και πάνω απ όλα να μην χρειαστεί να ξαναδώσεις δείγμα !

Δημοσίευση

@Kokotsalo καλή επιτυχία αύριο με το καλό ή ωοληψία σου!

@Ν_S εύχομαι να έχεις υπέροχα αποτελέσματα στη χοριακη σου καλή επιτυχία!!!!

@sansa μου ελπίζω να είναι όλα καλά κ να ξεμπερδεψεις γρήγορα απ ολο αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η sansa είπε:

Άντε επιτέλους! Να είναι όλα καλά εύχομαι!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια,θα χρειαστεί πάλι θεραπεία μάλλον.Την άλλη βδομάδα τελειώνω τα αντισυλληπτικά,μου έδωσαν για 15 μέρες να φύγει ένα κυστικο ωοθυλακιο,αν έχει υποχωρήσει θα ξεκινήσω διέγερση μήπως μαζέψω κανένα εμβρυακι ακόμα,αν όλα πάνε καλά και μετά θεραπεία.Καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια έχουν ωοληψιες ή ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Κοριτσια μου Δυστυχώς....αρνητικο πάλι πάλι πάλι ?

Όχι ρε γαμωτο, δεν το περίμενα. Κορίτσι μου υπομονή. Προσπάθησε να μη σε παίρνει από κάτω και να μην απογοητεύσαι. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου κριμα,κι εγώ δεν το περίμενα.ελα να πάρουμε τα πάνω μας να ανασυγκροτηθουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ! Δεν τα παρατάμε όμως ξανασηκωνόμαστε! Εμείς είμαστε εδώ για σένα ότι χρειαστείς!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ν_S είπε:

λυπαμαι πολυ κοριτσι μ...μν τα παρατας για ολες μας εχει  ο θεος .....ευχομαι η επομενη σ φορα να ειναι η τυχερη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

@Kokotsalo καλή επιτυχία αύριο με το καλό ή ωοληψία σου!

@Ν_S εύχομαι να έχεις υπέροχα αποτελέσματα στη χοριακη σου καλή επιτυχία!!!!

@sansa μου ελπίζω να είναι όλα καλά κ να ξεμπερδεψεις γρήγορα απ ολο αυτό.

Ευχαριστω πολυ @Bloublou85...για να δουμε τι ψαριά θα πιασουμε...θα σας ενημερωσω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

λυπαμαι πολυ κοριτσι μ...μν τα παρατας για ολες μας εχει  ο θεος .....ευχομαι η επομενη σ φορα να ειναι η τυχερη!!!

?...λυπαμαι!!!την υγεια σου να εχεις και θα τα καταφερουμε  @Ν_S!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Κορίτσι μου, λυπάμαι.. από αύριο θα είσαι πιο δυνατή και θα κάνεις τα επόμενα σχέδια σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...