Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Είναι 0 κουλούρι .... Τέλος τα Γιάννενα για εμένα ! Θέλω να μου προτείνετε πού μπορώ να βρω το καλύτερο για έλεγχο εμβρύων . Πραγματικά θέλω ένα άνθρωπο γιατρό .

Λυπάμαι littleme και λυπάμαι περισσότερο γιατί βρέθηκα στην ίδια κατάσταση εκεί πριν δύο μηνες οπότε καταλαβαίνω.ελπιζω να προχωρησεις παρακάτω με καλύτερες προϋποθέσεις αυτή τη φορά.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Λυπάμαι littleme και λυπάμαι περισσότερο γιατί βρέθηκα στην ίδια κατάσταση εκεί πριν δύο μηνες οπότε καταλαβαίνω.ελπιζω να προχωρησεις παρακάτω με καλύτερες προϋποθέσεις αυτή τη φορά.

Σε ευχαριστώ ! Πήρα ήδη το Νίκα να κάνω την εξέταση για το ενδομήτριο .

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Είναι 0 κουλούρι .... Τέλος τα Γιάννενα για εμένα ! Θέλω να μου προτείνετε πού μπορώ να βρω το καλύτερο για έλεγχο εμβρύων . Πραγματικά θέλω ένα άνθρωπο γιατρό .

Μην απογοητευεσαι βρε αληθεια.Η εξωσωματικη ειναι θεμα τυχης πιστευω πιο πολυ.Κ εγω πληρωσα τοσα λεφτα στον καλυτερο πηγα κ εχω σκουρα.Κ πονους περιοδου.Απο ωρα σε ωρα νιωθω θα αδιαθετησω.Θα κανω κ εγω αυριο την χοριακη κ ια παρω κ εγω το κουλουρακι μου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η γιωτα22 είπε:

Μην απογοητευεσαι βρε αληθεια.Η εξωσωματικη ειναι θεμα τυχης πιστευω πιο πολυ.Κ εγω πληρωσα τοσα λεφτα στον καλυτερο πηγα κ εχω σκουρα.Κ πονους περιοδου.Απο ωρα σε ωρα νιωθω θα αδιαθετησω.Θα κανω κ εγω αυριο την χοριακη κ ια παρω κ εγω το κουλουρακι μου.

Εγ θα κάνω εξέταση νικά πήρα τηλ τώρα.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Το να μην έχεις σωστή αντιμετώπιση από τον γιατρό δεν συγχωρείτε κάτι τέτοιες στιγμές... Δύναμη για την επόμενη προσπάθεια...

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Συνέχισε με το κεφάλι ψηλά για την επόμενη φορά !!γιατρό καλό σίγουρα θα βρεις με τα δικά σου θέλω !

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Το να μην έχεις σωστή αντιμετώπιση από τον γιατρό δεν συγχωρείτε κάτι τέτοιες στιγμές... Δύναμη για την επόμενη προσπάθεια...

Από το γιατρό μου ευχαριστημένη είμαι ! Είναι πολύ καλός !  Απλά για αλλαγή για ένα καλύτερο εργαστήριο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Littleme είπε:

Λυπαμαι πολυ... 

Ο γιατρος σου τι σου ειπε; Σου προτεινε κατι αλλο; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Δείχνει για φλεγμονές . Μου είχε πει να την κάνω αλλά εγώ δεν την έκανα .

Φλεγμονες που?Στον τραχηλο?Ρε κ εγω παω τουαλετα κ ολο σκουρα εχω.Εκανα σημερα κ προγεστερονη κ οιστραδιολη κ πηρα να τους πω τα αποτελεσματα κ μου ειπαν οτι ειναι αψογες.Αυριο παω για χοριακη.Καταλαβαινουν απο οιστραδιολη κ προγεστερονη τπτ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...