Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Zefi87 είπε:

@Πιου-πιουμου σήμερα ήταν η μέρα... Από τα 8 προχώρησαν τα 5 και βάλαμε 2 βλαστοκυστες των 5ημερων κ τις άλλες 3 στην κρύοσυντήρησή... Όλα καλά πήγανε... Κανονικά 24/3 έχω χοριακη αλλά λόγω Κυριακής κ έπειτα της αργίας της 25ης θα κανω στις 26/3...αναμενουμε... Εσύ όλα καλά;;;Ποτε έχεις υπέρηχο ξανα;;; 

Kοριτσάρα μου με το καλό !!!!καλή χοριακηη πως νιωθεις ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπράβο κορίτσι μια τεράστια χοριακη εύχομαι. Όλα θα πάνε πολύ καλά. Πολύ καλά πήγε και η διέγερση. Αν είσαι Αθήνα να ξέρεις ότι τα μεγάλα ιδιωτικά μαιευτήρια λειτουργούν Κυριακή και αργίες. Αν σου την έχει γράψει από το κέντρο πληρώνεις 1 ευρώ συμμετοχή κανονικά. Με το καλό εύχομαι. Θα κάνω υπέρηχο το βράδυ αργά πάλι. 

Υπομονή τώρα και καλά αποτελέσματα. 

@Πιου-πιου μου σε ποια μέρα διέγερσης είσαι ?πόσες φορές κανεις υπέρηχο ??

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Πιου-πιου μου σε ποια μέρα διέγερσης είσαι ?πόσες φορές κανεις υπέρηχο ??

Μπεμπουλουκα τα έχεις μπλέξει και πώς όχι τόσες που είμαστε. 

Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης. Χθες έκανα το δεύτερο υπέρηχο. 

Κορίτσια όλα καλά. Προχωράμε κανονικά. Μεγαλώνουμε. ???

Έφτιαξε και φόρουμ και θα πούμε τα νέα μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπεμπουλουκα τα έχεις μπλέξει και πώς όχι τόσες που είμαστε. 

Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης. Χθες έκανα το δεύτερο υπέρηχο. 

Κορίτσια όλα καλά. Προχωράμε κανονικά. Μεγαλώνουμε. ???

Έφτιαξε και φόρουμ και θα πούμε τα νέα μας.

Επιτέλους έφτιαξε!!! Μπράβο... Μπράβο... Τι ωραια!!! Δηλ τώρα κάθε πότε θα πηγαίνεις;;; Σε ποια εβδομάδα είσαι Πιου-πιου;; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Kοριτσάρα μου με το καλό !!!!καλή χοριακηη πως νιωθεις ?

Σ ευχαριστώ Μπεμπελουκα!!! Με το καλό και σ εσένα... Μέχρι στιγμής τπτ... Χθες μόνο κάτι τσιμπήματα κ φοβόμουν μήπως κάνει συσπάσεις η μήτρα κ μου τα διωξει?????????Έχω ευχαριστηθεί ύπνο γτ παίρνω χαπια προγεστερονης κ απολαμβάνω  το σπίτι... Αυτά μέχρι στιγμής!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Zefi87 είπε:

Σ ευχαριστώ Μπεμπελουκα!!! Με το καλό και σ εσένα... Μέχρι στιγμής τπτ... Χθες μόνο κάτι τσιμπήματα κ φοβόμουν μήπως κάνει συσπάσεις η μήτρα κ μου τα διωξει?????????Έχω ευχαριστηθεί ύπνο γτ παίρνω χαπια προγεστερονης κ απολαμβάνω  το σπίτι... Αυτά μέχρι στιγμής!! 

Έτσι με αισιοδοξία σε θέλω! Οι συσπασεις είναι απολύτως αναμενόμενες από την προγεστερονη. Απόλαυσε το! Κατά μία έννοια είσαι έγκυος αφού έχεις εμβρυακια στην κοιλιά σου! Απλά περιμένουμε το τεστ επιβεβαίωσης σε λίγες μέρες?

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η nikona είπε:

@Zefi87 μου μπραβο! Καλως τα δεχτηκες τα ωραια σας εμβρυακια! Ευχομαι να γαντζωθουν καλα και να εχετε μια ωραια χοριακη!! 

Nikona σ ευχαριστώ!!!Με το καλό στην αγκαλιά σου ο μπέμπης...Κάθομαι ήσυχα ήσυχα με ένα βιβλίο, προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να κάνουν τα σποράκια αλλά τπτ.... Μου είπε ο γιατρός από σήμερα μέχρι αύριο περιμένουμε την εμφύτευση αλλα δε λένε να μου μαρτυρησουν κάτι... ???????

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Έτσι με αισιοδοξία σε θέλω! Οι συσπασεις είναι απολύτως αναμενόμενες από την προγεστερονη. Απόλαυσε το! Κατά μία έννοια είσαι έγκυος αφού έχεις εμβρυακια στην κοιλιά σου! Απλά περιμένουμε το τεστ επιβεβαίωσης σε λίγες μέρες?

Μακάρι μακάρι!! Έχω κόψει κ το αλάτι μήπως φταίει κι αυτό... Ο, τι μπορώ κάνω... ????Πως είσαι εσύ Magaiver? 

Δημοσίευση

Βασικά βρε κορίτσια ήθελα να ρωτήσω την άδεια από τη δουλειά σας με τι δικαιολογία την πήρατε?Θέλω να πω στο χαρτί γιατρού τι γράψατε όταν πήρατε άδεια για ωοληψια και έμβρυομεταφορά??εγώ το σκέφτομαι γιατί σήμερα είχα λίγο πονόλαιμο κ προτίμησα ν μείνω σπίτι για να μην χειροτερεψω τώρα που θα ξεκινήσω την αγωγή κ έγινε θέμα από ότι έμαθα, γι'αυτό προβληματίζομαι πως θα το χειριστώ

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Katriniki είπε:

Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι!!!να πάνε όλα τέλεια!!πρώτη σου φορά???και εγώ τώρα θα ξεκινήσω τα φάρμακα διέγερσης και θα ξεκινήσουμε και έμεις την πρώτη μας προσπάθεια...και εγώ πιστεύω θα αγχωθω όσο θα κοντεύει η ώρα..

Πρώτη προσπάθεια κ για μας katriniki. Με το καλό να ξεκινήσετε!! Εγώ πριν ξεκινήσω ήμουν αγχωμένη... Όταν ξεκινήσαμε κ είδα ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ ο, τι τα είχα στο μυαλό μου,ολα κύλησαν όμορφα!! Καλή, καλη αρχή!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Πρώτη προσπάθεια κ για μας katriniki. Με το καλό να ξεκινήσετε!! Εγώ πριν ξεκινήσω ήμουν αγχωμένη... Όταν ξεκινήσαμε κ είδα ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ ο, τι τα είχα στο μυαλό μου,ολα κύλησαν όμορφα!! Καλή, καλη αρχή!!! 

Κοριτσάκι μου εύχομαι μια τεράστια χοριακή!

Δημοσίευση

κοριτσια μ καλησπερα ευχομαι ολες να ειστε καλα.... εγω ειμαι λιγο προβληματισμενη κ θα ηθελα τη βοηθεια σας... περιμενω περιοδο για να ξεκινησω την αγωγω της εξωσωματικης ομως την δευτερα τ βραδυ ειδα στο εσωρουχο μ καφε κηλιδα αιματος κ επειτα τιποτα την τεταρτη το πρωι πηγα στην τουαλετα κ οταν σκουπηστικα εβγαλα λιγη βεννη με ροζ αιμα κ παλι τιποτα μετα... σημερα λεω δεν κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης μιας κ εμενα πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο με τ αιμα συνηθως οταν ειναι ν ερθει περιοδος εχω κανονικη ροη κατευθειαν...εκανα λοιπον το μεσημερι ενα τεστ κ μ βγηκε μια αχνη γραμμη κανω ενα δευτερο το ιδιο κ τωρα δεν ξερω τι να κανω να παω για χοριακη η οχι.... ? σημερα ειμαι 13 μερες μετα την ωορηξια!!

53700360_402911287177717_6306360545834434560_n.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και για μένα!!γενικα είμαι πολύ αισιόδοξη απλά φοβάμαι μην απογοητευτω επειδή είναι η πρώτη φορά!να σου πάνε όλα τέλεια εύχομαι!!να γατζωθουν γερά τα μωράκια σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

κοριτσια μ καλησπερα ευχομαι ολες να ειστε καλα.... εγω ειμαι λιγο προβληματισμενη κ θα ηθελα τη βοηθεια σας... περιμενω περιοδο για να ξεκινησω την αγωγω της εξωσωματικης ομως την δευτερα τ βραδυ ειδα στο εσωρουχο μ καφε κηλιδα αιματος κ επειτα τιποτα την τεταρτη το πρωι πηγα στην τουαλετα κ οταν σκουπηστικα εβγαλα λιγη βεννη με ροζ αιμα κ παλι τιποτα μετα... σημερα λεω δεν κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης μιας κ εμενα πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο με τ αιμα συνηθως οταν ειναι ν ερθει περιοδος εχω κανονικη ροη κατευθειαν...εκανα λοιπον το μεσημερι ενα τεστ κ μ βγηκε μια αχνη γραμμη κανω ενα δευτερο το ιδιο κ τωρα δεν ξερω τι να κανω να παω για χοριακη η οχι.... ? σημερα ειμαι 13 μερες μετα την ωορηξια!!

Χρυσάνθη μου μου φαίνεται ότι με προσπάθεια βλέπω όντως μια αχνή γραμμή.  Δεν κάνεις αύριο με πρωινά ούρα; Ή ακόμα καλύτερα μια χοριακη;

Σου το εύχομαι ολόψυχα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πιου-πιου είπε:

Χρυσάνθη μου μου φαίνεται ότι με προσπάθεια βλέπω όντως μια αχνή γραμμή.  Δεν κάνεις αύριο με πρωινά ούρα; Ή ακόμα καλύτερα μια χοριακη;

Σου το εύχομαι ολόψυχα. 

θα κανω με τα πρωινα ουρα κ θα παω κ για χοριακη μαλλον γιατι φοβαμαι επειδη ειχα μια αποβολη πριν 4 χρονια!!! λες να εχει γινει το θαυμα??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katriniki είπε:

Βασικά βρε κορίτσια ήθελα να ρωτήσω την άδεια από τη δουλειά σας με τι δικαιολογία την πήρατε?Θέλω να πω στο χαρτί γιατρού τι γράψατε όταν πήρατε άδεια για ωοληψια και έμβρυομεταφορά??εγώ το σκέφτομαι γιατί σήμερα είχα λίγο πονόλαιμο κ προτίμησα ν μείνω σπίτι για να μην χειροτερεψω τώρα που θα ξεκινήσω την αγωγή κ έγινε θέμα από ότι έμαθα, γι'αυτό προβληματίζομαι πως θα το χειριστώ

Πωπω τι στρες και αυτό! Εάν έχεις κανένα γυναικολόγο δεν μπορεί να σου γράψει δυσμηνορροια? Εγώ έγραφα πόνο στην πυελο λόγω ενδομητριωσης. Βέβαια δεν ζω στην Ελλάδα.. Οπότε δεν υπήρξε θέμα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zefi87 είπε:

Μακάρι μακάρι!! Έχω κόψει κ το αλάτι μήπως φταίει κι αυτό... Ο, τι μπορώ κάνω... ????Πως είσαι εσύ Magaiver? 

Καλά είμαι.. Περιμένω να αδιαθετησω μετά την κύηση αλλά δεν έρχεται...

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

Μακάρι να είναι θετικό!!! Χοριακη καλύτερα να είσαι σίγουρη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το πινακάκι μας - τώρα που ο μπέμπης κοιμάται του καλού καιρού - για να μη ξεχνιόμαστε ❤️💙👶
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου από καρδιάς! Εχω παρακολουθήσει την ιστορία σου από τότε που βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα και σε θαύμαζα και σε θαυμάζω! Είσαι πρότυπο γυναικείας δύναμης ,υπομονής και αντοχής! Την ιστορία σου ,θα μπορούσες να την αφηγηθείς και να αποτελέσει έμπνευση και πηγή ενθάρρυνσης και επιμονής για άλλες γυναίκες που παλεύουν για ένα μωρό! Χάρηκα πάρα πολύ που τα κατάφερες και κράτησες το μωράκι σου αγκαλιά! Να έχεις υγεία ,αγάπη και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Τα αξίζεις!!!
    • Κορίτσι μου!! Δεν σε ξέρω αλλά σε νιώθω... Προσπάθησα 7 ολόκληρα χρόνια μέχρι που ο ίδιος ο χρόνος μου είπε ως εδώ! Φτάνει.. Ο χρόνος σας κυρία μου τελείωσε...μπορείτε να κατεβείτε από το τρένο των προσπαθειών... Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και ακόμα θα το πάλευα.. ακόμα θα έκανα οτι είναι δυνατόν ... Τι να πω... Να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που αγαπάμε και μας αγαπάνε και να χαρίζουμε την τρυφερότητα και την αγκαλιά μας σε ότι μας περιβάλλει και μας κάνει χαρούμενες! Τα φιλιά μου και μαι αγκαλιά μεγάλη! 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!  Αρχικά, σας υπερευχαριστω για τις ευχές και τα μηνύματα 😍❤️💙💝❣️ Η παρέα μας εδώ μ έχει στηρίξει στις δύσκολες αλλά και στις ευχάριστες στιγμές μας χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά 🙏🏻 είστε όλες υπέροχες!! ✨ Έχω χαθεί στο newborn bubble μου όπως θα καταλάβατε, αλλά μπαίνω και ρίχνω μια ματιά καθημερινά γιατί έχουμε ακόμα γεννητουρια να γιορτάσουμε 🤩 Είμαστε καλά με το μπέμπη μας, δυσκολευόμαστε κατά κύριο λόγο τις νύχτες γιατί κάτι τον πιάνει, αλλά την ημέρα είναι εξαιρετικός!! Κοιμάται σα πουλάκι, και ξυπνάει μόνο για φαγητό 😅 το βράδυ σεληνιαζεται και έχει νεύρα 🥲 Τα παμε καλά με το θηλασμό θεωρώ, χθες ήρθε απ'το σπίτι μας και μια σύμβουλος θηλασμού που μας έδειξε έμπρακτα κάποια πράγματα, κάναμε και baby wearing που δεν έχω καταλήξει αν του αρέσει ακόμα γιατί γκρινιάζει και ψάχνει στήθος ακόμα κι αν έχει φάει ήδη! Γενικά είμαστε φουλ ερωτευμένοι μαζί του, απ' το Σάββατο που γεννήθηκε πρέπει να έχουμε γεμίσει το Google cloud με ο,τι φωτό μπορείτε να φανταστείτε 😅 τον κοιτάζω κάθε στιγμή κι ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι δικός μου.... ο γιος μου 😍 Α! Όσο ήμασταν στο μαιευτήριο τον είδαν 2 διαφορετικοί παιδίατροι και είπαν ότι έχει θέμα με το χαλινο της γλώσσας  (αγκυλωγλωσσια) - ωστόσο δεν είχαμε θέμα στον θηλασμό εξ αρχής οπότε θεώρησαν ότι δεν είναι μεγάλο "πρόβλημα", παρόλα αυτά μας παρέπεμψαν να κάνουμε την μικροεπεμβαση με σκοπό να εμπεδώνεται καλύτερα στο στήθος γιατί όταν δεν τα καταφέρνει εκνευρίζεται ο γλυκούλης και τα παρατάει. Κάναμε την επέμβαση την Τετάρτη που λετε, δεν ήταν τίποτα, ούτε κιχ δεν έβγαλε. Η σύμβουλος θηλασμού βέβαια (είναι και νοσοκόμα στο τμήμα νεογνών στο μαιευτήριο που γέννησα) που τον είδε χθες, θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνει επαναξιολόγηση γιατί η διαφορά δεν είναι μεγάλη απ' το πριν και θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά.  Την τρίτη που μας έρχεται έχουμε το πρώτο ραντεβού με την παιδίατρο, οπότε θα ρωτήσω και τη γνώμη της. Τέλος, χθες καθώς αλλάζαμε την πάνα με το σύζυξ, τσουπ έπεσε και ο ομφαλός!!! Δε το περίμενα τόσο σύντομα 😅 Αυτά από εμάς ♥️  Υ.Γ. δε ξέρω εάν το ανέφερα πιο πάνω αλλά είχα ρήξη περινέου πρώτου βαθμού για την οποία μου έκανε 1-2 ράμματα ο γιατρός τα οποία δε τα νιώθω καθόλου και ήθελα να πω πως νιώθω ότι η περιοχή γενικά επουλώνεται παρά πολύ γρήγορα και ομαλά 🙏🏻 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...