Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Άντε μπράβο τα κορίτσια πολύ χαίρομαι !!!! Θα κάνω τρεις μήνες και είδωμεν παράλληλα θα μαζεύω κιόλας τα αυγούλακια μου .....

Υπομονή κοριτσάκι μου! Κάνε ότι πρέπει και θα δικαιωθείς πιστεύω, όπως και όλες μας! ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Κορίτσια μετά από 2 αποτύχημενες εξωσωματικές και ακριβώς πριν ξεκινήσω εγχυσεις νικα έγινε η αρχή .... απρόσμενα. Θετικό τεστ χοριακη σάκος κλπ Όλα μια ταινία και εγω θεατής .... Δεν ξέρω τι να πω . Για ακόμη μια φορά όλη μου η κοσμοθεωρία ανατρέπεται . Δεν ξέρω τι θα γίνει πως θα καταλήξει αλλά μεγάλο πράγμα το άγχος .

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Littleme είπε:

Κορίτσια μετά από 2 αποτύχημενες εξωσωματικές και ακριβώς πριν ξεκινήσω εγχυσεις νικα έγινε η αρχή .... απρόσμενα. Θετικό τεστ χοριακη σάκος κλπ Όλα μια ταινία και εγω θεατής .... Δεν ξέρω τι να πω . Για ακόμη μια φορά όλη μου η κοσμοθεωρία ανατρέπεται . Δεν ξέρω τι θα γίνει πως θα καταλήξει αλλά μεγάλο πράγμα το άγχος .

Κορίτσι μου είσαι έγκυος;

Συγχαρητήρια!!!!

Πολύ ευχάριστα νέα! 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσι μου είσαι έγκυος;

Συγχαρητήρια!!!!

Πολύ ευχάριστα νέα! 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Ναι και πολύ... και απρόσμενα νόμιζα από κούραση δεν αδιάθετουσα που είμαι ρολόι εγώ σε αυτά .

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Littleme είπε:

Ναι και πολύ... και απρόσμενα νόμιζα από κούραση δεν αδιάθετουσα που είμαι ρολόι εγώ σε αυτά .

Χαίρομαι πολύ για σένα! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! 

Ακούσατε καρδούλα;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Συγχαρητήρια κούκλα μου! Μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Τέλειαααα κορίτσι μου...συγχαρητήρια!!! Αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο που έχουμε διαβάσει εδώ!!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος...να είσαι αισιόδοξη!!! Εύχομαι τύχη σε όλα τα κορίτσια σε όποια φάση και αν βρίσκονται!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

συγχαρητήρια κοριτσι μου! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Χαίρομαι πολύ για σένα! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! 

Ακούσατε καρδούλα;

Όχι ακόμα είναι νωρίς την άλλη εβδομάδα αν όλα πάνε καλά  έχω ένα ινομιωμα αυτό τον ανησύχησε αλλά λέει δεβ εμποδίζει 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Τέλειαααα κορίτσι μου...συγχαρητήρια!!! Αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο που έχουμε διαβάσει εδώ!!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος...να είσαι αισιόδοξη!!! Εύχομαι τύχη σε όλα τα κορίτσια σε όποια φάση και αν βρίσκονται!!! 

Έυχαραθτω ! Ήταν κουλό. Όταν πήρα απόφαση ότι πάει τέλος θα πρέπει βα κάνω πολλές ήρθε . Άσχετα με τι αποτέλεμα είναι μα αρχή 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Συγχαρητήρια!Να πάνε όλα τέλεια!❤

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Όχι ακόμα είναι νωρίς την άλλη εβδομάδα αν όλα πάνε καλά  έχω ένα ινομιωμα αυτό τον ανησύχησε αλλά λέει δεβ εμποδίζει 

Έυχαραθτω ! Ήταν κουλό. Όταν πήρα απόφαση ότι πάει τέλος θα πρέπει βα κάνω πολλές ήρθε . Άσχετα με τι αποτέλεμα είναι μα αρχή 

Είναι η καλύτερη αρχή...!! Όσο για το ινομυώματα νομίζω ότι δεν πρέπει να σε ανησυχεί αρκεί να είναι σε σημείο που δεν εμποδίζει...Μια φίλη μου με ινομύωμα έφτασε μέχρι τον 9ο μήνα και όλα έγιναν όπως έπρεπε χωρίς προβλήματα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Μπράβοοοοοο!!!Πραγματικά πολύ συγκινητικό!!Με το καλό να έχεις μια όμορφη συνέχεια!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Littleme είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Θα γίνεις μανούλα!!!!Παρόμοια κατάσταση έζησα κ εγώ...  να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Θα γίνεις μανούλα!!!!Παρόμοια κατάσταση έζησα κ εγώ...  να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!❤️

Πού είσαι Ζέτα;  Σε σκεφτόμουνα χτες.  Κοντεύεις;  Πού βρισκόμαστε;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Littleme είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!!! Ολα καλα απο εδω  κ περα

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Littleme είπε:

Μπραβο!!!!!!!Πολυ χαιρομαι για σενα!Ταλαιπωρημενη αλλα τα καταφερες!Ολα να πανε καλα!

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, μιας και αναφέρθηκε το οινομύωμα, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει καμία?! Με τον κολπικό υπέρηχο φαίνεται ή όχι?! Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά δεν σας ντρέπομαι γι αυτό ρωτάω! ????

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Βρε κορίτσια, μιας και αναφέρθηκε το οινομύωμα, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει καμία?! Με τον κολπικό υπέρηχο φαίνεται ή όχι?! Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά δεν σας ντρέπομαι γι αυτό ρωτάω! ????

Γιατί να ντρέπεσαι καλέ; 

Αν είναι πολύ μικρό δε φαίνεται κάτω από 1 εκατοστό πολλές φορές δε φαίνεται  Στη σαλπιγγογραφια φαίνονται επίσης. Και στη λαπαροσκοπηση - υστεροσκοπηση εννοείται. Αν είναι πολύ μικρά δε μεγαλώνουν και πολύ βέβαια στην κύηση οπότε δεν ενοχλούν. Συνήθως μας απασχολεί όταν είναι 1 εκατοστό και πάνω. Τότε μπορεί να μεγαλώσει αρκετά με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Γιατί να ντρέπεσαι καλέ; 

Αν είναι πολύ μικρό δε φαίνεται κάτω από 1 εκατοστό πολλές φορές δε φαίνεται  Στη σαλπιγγογραφια φαίνονται επίσης. Και στη λαπαροσκοπηση - υστεροσκοπηση εννοείται. Αν είναι πολύ μικρά δε μεγαλώνουν και πολύ βέβαια στην κύηση οπότε δεν ενοχλούν. Συνήθως μας απασχολεί όταν είναι 1 εκατοστό και πάνω. Τότε μπορεί να μεγαλώσει αρκετά με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. 

Ενταξει είσαι Θεά! Αναλυτικότατη και κατανοητή! Σ'ευχαριστώ πολύ! Πώς είσαι? Το μπεμπάκι σου?! 

Δημοσίευση
στις On 28/5/2019 at 11:02 ΜΜ, ο/η sokola4 είπε:

Εγώ @Πιου-πιου  μου αποφάσισα να κάνω διάφορες εξετάσεις που δεν είχα κάνει και είμαι και σε αναμονή για τα αποτελέσματα του Νίκα. Σεπτέμβριο με Οκτώβριο σκέφτομαι να κατέβω Αθήνα για την επόμενη μου προσπάθεια.

Μαζι θα παμε

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

εμένα μου βρήκαν ένα μικρό στον κολπικό...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

εμένα μου βρήκαν ένα μικρό στον κολπικό...

Άμα είναι μικρό απ'οτι κατάλαβα δεν επηρεάζει σε κάτι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...