Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 8/6/2019 at 6:08 ΜΜ, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλησπέρα!!! Τρίτη κ τυχερή ναιιιιιιιι!!! Είμαι τόσο χαρούμενη!!! Ανεξήγητη υπογονιμοτητα ήταν το θέμα μας!!! Είχα όμως χαμηλή ΑΜΗ 1.38!!! Στο Μητέρα την έκανα στον κύριο Χανδακα!!! 

Καλά δεν είναι και τόσο χαμηλή η αμη κορίτσι μου !!! Μπράβο συγχαρητήρια σπυ εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά !!! Να μας ενημερώνεις ......

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Καλά δεν είναι χάλια και Εσυ !!!!!! Γιατί τα τραγικοποιεί παιδί μου ;;;;; με διέγερση ποσά κανείς ;;;;

Εννοείται θα την νιώσετε !!!! Υπομονή και επιμονή και σύντομα θα φουσκώσετε !!!

Μακάρι να είναι όπως τα λες και να πάνε όλα καλά και για μένα κάποια στιγμή! Δεν το λέω εγώ ότι είναι χάλια οι γιατροί μου το λένε...ότι η ποιότητα των ωαρίων μου έχει επηρεαστεί και δυστυχώς και η ποσότητα γιατί εκτός από την ηλικία μου που κοντεύω τα 40, η μία μου ωοθήκη δεν παράγει πλέον ωάρια και έτσι σε κάθε διέγερση δεν καταφέρνουμε να πάρουμε πότε πάνω από 5 ωάρια και εννοείται ότι δεν γονιμοποιούνται όλα ούτε προχωράνε όλα για εμβρυομεταφορά... 

Δημοσίευση
στις On 8/6/2019 at 4:21 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Στο γεννεσις στον παντο δεν ήσουν Εσυ κορίτσι ;;;;;;; 

ειχες κάνει κάι Εσυ νικά  ;;;;;

Ναι με τον Πάντο, έχω κάνει 10 εγχύσεις και 21 μέρες αντιβίωση

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η sofiefin1982 είπε:

Κορίτσια, έχω αρχίσει κ αγχώνομαι για την αυριανή χοριακη!!! Φοβάμαι μήπως δεν διπλασιαστεί!!! Τι έπιασε τώρα? 

Ηρέμησε και σκέψου ότι η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και ότι θα πάνε όλα μια χαρά!

Δημοσίευση
στις On 9/6/2019 at 9:21 ΜΜ, ο/η Ριρίκα είπε:

Μακάρι να είναι όπως τα λες και να πάνε όλα καλά και για μένα κάποια στιγμή! Δεν το λέω εγώ ότι είναι χάλια οι γιατροί μου το λένε...ότι η ποιότητα των ωαρίων μου έχει επηρεαστεί και δυστυχώς και η ποσότητα γιατί εκτός από την ηλικία μου που κοντεύω τα 40, η μία μου ωοθήκη δεν παράγει πλέον ωάρια και έτσι σε κάθε διέγερση δεν καταφέρνουμε να πάρουμε πότε πάνω από 5 ωάρια και εννοείται ότι δεν γονιμοποιούνται όλα ούτε προχωράνε όλα για εμβρυομεταφορά... 

Σε καμία γυναίκα δεν προχωράνε όλα ούτε γονιμοποιουνται όλα ...Ένα και καλό χριεαζεται !!!! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά ....

Επιμονη και υπομονή !!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Σε καμία γυναίκα δεν προχωράνε όλα ούτε γονιμοποιουνται όλα ...Ένα και καλό χριεαζεται !!!! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά ....

Επιμονη και υπομονή !!!

Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά για όλες μας...Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η satya είπε:

όχι δεν έκανα γιατί ήταν ήπια η φλεγμονή και μάλιστα ετ έκανα 3 μήνες μετά την θεραπεία

Μπορείς να μου γραψεις το συμπέρασμα σε παρακαλώ πολύ να το δω ;;;;είμαι πολύ περίεργη 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Μπορείς να μου γραψεις το συμπέρασμα σε παρακαλώ πολύ να το δω ;;;;είμαι πολύ περίεργη 

" Το εξετασθεν ενδομήτριο παρουσιάζει αρκετά στοιχεία δεκτικότητας, παρατηρούνται όμως αλλοιώσεις του επιθηλίου συμβατές με χρόνια λοίμωξη. Συνιστάται παρατεταμένη χορήγηση ευρέως φάσματος αντιβιοτικών και επανεκτίμηση."

την οποία βέβαια δεν έκανα ποτέ, ούτε ο γιατρός μου το ζήτησε

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η satya είπε:

" Το εξετασθεν ενδομήτριο παρουσιάζει αρκετά στοιχεία δεκτικότητας, παρατηρούνται όμως αλλοιώσεις του επιθηλίου συμβατές με χρόνια λοίμωξη. Συνιστάται παρατεταμένη χορήγηση ευρέως φάσματος αντιβιοτικών και επανεκτίμηση."

την οποία βέβαια δεν έκανα ποτέ, ούτε ο γιατρός μου το ζήτησε

Ακριβώς το ίδιο γράφει και σε εμένα !!! Ούτε εγω εκανα Περσυ επανεξέταση αλλά μετά από 6 αποτυχίες την ξανά κάναμε !!!!!

σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Sugarmam είπε:

Κορίτσια καλημέρα έκανα έμβρυο μεταφορά 2 εμβρύων κ ειμαι στην 8 ημέρα έχω αρκετές ταχυπαλμιες ξέρει ίσως κάποια από εσάς κάτι

Κορίτσι μου καλά αποτελέσματα και με μια μεγάλη χοριακη εύχομαι! Ρώτα τον ιατρό μήπως σου κάνει κάποιο φάρμακο παρενέργεια γιατί οι ταχυπαλμιες στην εγκυμοσύνη αργούν να φανούν, μετά τον δεύτερο η τρίτο μήνα οπότε ή αγχώνεσαι ή σε επηρεάζει κάποιο φάρμακο! 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Sugarmam είπε:

Κορίτσια καλημέρα έκανα έμβρυο μεταφορά 2 εμβρύων κ ειμαι στην 8 ημέρα έχω αρκετές ταχυπαλμιες ξέρει ίσως κάποια από εσάς κάτι

Καλή επιτυχία να εχεις!!! Μήπως είναι από το άγχος σου οι ταχυπαλμιες;ποτέ έχεις χοριακη?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Εύχομαι με μια τεράστια χοριακή!  Μίλησες με τον γιατρό σου;

@Bloublou85 τι κάνεις;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Ίσως να ευθύνεται λίγο κάποιο φάρμακο. Δε διαβάζεις τις οδηγίες. Αν και δεν το έχω ξανακουσει. Αλλιώς είναι καθαρά ψυχολογικό. 

Μην αγχώνεσαι πάντως, όλες έχουμε άγχος και μάλιστα παρα πολύ. Δε σημαίνει ότι επηρεάζεται η εμφύτευση. 

Ηρέμησε πάντως γιατί σιγουρα βλαπτεις τον εαυτό σου!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μία τεράστια χοριακη. 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Sugarmam είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ ο γιατρός λέει άγχος εσείς σε τι φάση βρίσκεσται κορίτσια 

Το πιο πιθανον ειναι καποιο φαρμακο να σε επηρεαζει καλυτερα καλα εννοειται πως υπάρχει αγχος αλλα προσπαθησε να το αποβαλλεις. Ευχομαι ολα με το καλο!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...