Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Α μαλιστα. Εχεις δικιο πικοκακι. 

Μαλλον μπερδευτηκα εγω. 

@Μπεμπελουκα τωρα καταλαβα. Μαλλον εγω μπερδευτηκα κ σε μπερδεψα κι εσενα. Με συγχωρεις. 

@nikonaσιγα δε πειράζει !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ε πως... Σε ανησυχησα μαλλον. Αλλα το καταλαβα διαφορετικα. Και παλι συγγνωμη. 

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Μπεμπελουκα με την τριτη. Απο την πρωτη διεγερση καναμε δυο προσπαθειες. Μια με φρεσκα και μια με κατεψυγμενα. Ξανακαναμε διεγερση κ τοτε πετυχαμε. 

Θα γεννησω στο νοσοκομειο της πολης μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αααα τέλεια δν το κατάλαβαααα!!!Αντε με το καλό κ εύχομαι με μια θετικότατη χοριακή!!!

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Εννοείται πως όσα μας εγκρίνει ή επιτροπή πάμε κ τα παίρνουμε.δηλ μας εγκρίνει ή επιτροπή 3600 κ γραφει ο γιατρός 1400? Ε όχι όλα τα γράφουν κ χρησιμοποιούμε όσα χρειαζόμαστε.κι εγώ 2000 χρησιμοποίησα αλλά μου τα έγραψε κ τα πηρα όλα κ τις δύο φορές οπότε τώρα τα έχω ψυγείο κ θα ξανά προσπαθήσω με αυτά.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

@Nektarinaki_love  Τέλεια η τιμή!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

Εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια 663,50 η δεύτερη χοριακή σήμερα!σήμερα είμαι στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης❤️Πώς σας φαίνεται??

Σούπερ μου φαίνεται!!! Όλα καλά. Προχωράει τέλεια!!!

Δημοσίευση

Έχετε μαζευτεί πολλά κορίτσια εδώ, εύχομαι τα καλύτερα! Τέτοιες μέρες πέρισυ περίμενα κι εγω περίοδο για να ξεκινήσω τη δεύτερη μου προσπάθεια. Ακόμα έχω την εικόνα από τα ωοθηλακια που παρακολουθουσαμε στον υπέρηχο. Και τώρα έχω έναν μπέμπαρο αγκαλιά και αναρωτιέμαι ποιο απ αυτά να ήταν! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει και μακαρι βέβαια να μην χρειαζόταν η εξωσωματική αλλά κατά κάποιο τρόπο ευγνωμονώ την επιστήμη που με έκανε να το ζήσω από τόσο κοντά και βημα-βήμα. Το κεφάλι ψηλά  μην πτοείστε απο τις ατυχίες, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές, όλες θα τα καταφέρετε! Και ίσως σύντομα να ξαναμπώ κι εγώ στην παρέα σας...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσιιιι και σε εσένα ό,τι κάνεις με το καλό! Μακάρι να βγεί θετική η χοριακή σου!έχε πιστη!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κοπέλα μουυυ!αυριο στις 7 έχω ραντεβού να δούμε τον σάκο μου είπε ο γιατρός!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!εσύ αν θυμάμαι καλά αυριο δεν έχεις χοριακή??εκτως και αν έχασα κάτι γιατί δεν μπήκα..

Ναι αύριο λέω να πάω !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...