Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Α μαλιστα. Εχεις δικιο πικοκακι. 

Μαλλον μπερδευτηκα εγω. 

@Μπεμπελουκα τωρα καταλαβα. Μαλλον εγω μπερδευτηκα κ σε μπερδεψα κι εσενα. Με συγχωρεις. 

@nikonaσιγα δε πειράζει !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ε πως... Σε ανησυχησα μαλλον. Αλλα το καταλαβα διαφορετικα. Και παλι συγγνωμη. 

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Μπεμπελουκα με την τριτη. Απο την πρωτη διεγερση καναμε δυο προσπαθειες. Μια με φρεσκα και μια με κατεψυγμενα. Ξανακαναμε διεγερση κ τοτε πετυχαμε. 

Θα γεννησω στο νοσοκομειο της πολης μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αααα τέλεια δν το κατάλαβαααα!!!Αντε με το καλό κ εύχομαι με μια θετικότατη χοριακή!!!

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Εννοείται πως όσα μας εγκρίνει ή επιτροπή πάμε κ τα παίρνουμε.δηλ μας εγκρίνει ή επιτροπή 3600 κ γραφει ο γιατρός 1400? Ε όχι όλα τα γράφουν κ χρησιμοποιούμε όσα χρειαζόμαστε.κι εγώ 2000 χρησιμοποίησα αλλά μου τα έγραψε κ τα πηρα όλα κ τις δύο φορές οπότε τώρα τα έχω ψυγείο κ θα ξανά προσπαθήσω με αυτά.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

@Nektarinaki_love  Τέλεια η τιμή!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

Εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια 663,50 η δεύτερη χοριακή σήμερα!σήμερα είμαι στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης❤️Πώς σας φαίνεται??

Σούπερ μου φαίνεται!!! Όλα καλά. Προχωράει τέλεια!!!

Δημοσίευση

Έχετε μαζευτεί πολλά κορίτσια εδώ, εύχομαι τα καλύτερα! Τέτοιες μέρες πέρισυ περίμενα κι εγω περίοδο για να ξεκινήσω τη δεύτερη μου προσπάθεια. Ακόμα έχω την εικόνα από τα ωοθηλακια που παρακολουθουσαμε στον υπέρηχο. Και τώρα έχω έναν μπέμπαρο αγκαλιά και αναρωτιέμαι ποιο απ αυτά να ήταν! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει και μακαρι βέβαια να μην χρειαζόταν η εξωσωματική αλλά κατά κάποιο τρόπο ευγνωμονώ την επιστήμη που με έκανε να το ζήσω από τόσο κοντά και βημα-βήμα. Το κεφάλι ψηλά  μην πτοείστε απο τις ατυχίες, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές, όλες θα τα καταφέρετε! Και ίσως σύντομα να ξαναμπώ κι εγώ στην παρέα σας...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσιιιι και σε εσένα ό,τι κάνεις με το καλό! Μακάρι να βγεί θετική η χοριακή σου!έχε πιστη!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κοπέλα μουυυ!αυριο στις 7 έχω ραντεβού να δούμε τον σάκο μου είπε ο γιατρός!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!εσύ αν θυμάμαι καλά αυριο δεν έχεις χοριακή??εκτως και αν έχασα κάτι γιατί δεν μπήκα..

Ναι αύριο λέω να πάω !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...