Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζήτηση συμβουλών...


maria1985

Recommended Posts

Γεια σας... Είμαι νέα στο forum και αυτό που με έκανε να ψάξω την ύπαρξη αυτού του φόρουμ είναι η απόφαση που πήραμε από κοινού με το σύντροφό μου για να κάνουμε παιδί... Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο μικρή και άπειρη και σαφώς φοβισμένη... Το ερώτημά μου είναι το εξής, θα χρειαστεί να επισκεφτώ το γυναικολόγο μου για να δει αν είμαι γυναικολογικά υγιής για να ξεκινήσουμε προσπάθειες ή όχι? Ακόμη, διάβασα όλα τα σχετικά άρθρα περι γόνιμων ημερών, αλλά έχω μία απορία, σύλληψη εκτός των υποτιθέμενων γόνιμων ημερών δεν είναι δυνατόν να συμβεί? Υπάρχει περίπτωση σύλληψη να γίνει την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα περιόδου?? Αυτά για αρχή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι καλως ορισες στην παρεα μας!

ευχομαι να αποκτησεται συντομα παιδακι και ολα να πανε κατ' ευχην!

δεν ειναι κακο να κανετε μια επισκεψη στο γυναικολογο για μια συζητηση, καποιες πληροφοριες και οτι αλλο μπορεις να συμβουλευτεις. εγω βασικα πηγα αφου εμεινα εγκυος κ δεν ειχα κανενα προβλημα.

οσο για τις γονιμες μερες μπορει να συλαβεις απ'οτι εχω διαβασει ακομη και οταν εχεις περιοδο, σε ολους τους κανονες υπαρχουν κ οι εξερεσεις!

εσεις αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να απολαμβανεται τον ερωτα σας χωρις αγχος.

καλη επιτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαρια!

Ειμαι η Νατασα ,23 ετων και μεσ'το Φεβρουαριο περιμενω τη μπεμπα μου.

Ειναι πολυ ομορφο που θελεις να γινεις μικρη μανουλα!!!

Εμενα μου προεκυψε η εγκυμοσυνη και τη δεχτηκα με χαρα.

Παντρευτηκα τον ανθρωπο μου τον Οκτωβρη και περιμενουμε τωρα πως και πως να δεχτουμε τη μικρη μας!

Καλο θα ηταν να επισκεφθεις τον γιατρο σου πριν ξεκινησεις προσπαθειες για τις τυπικες εξετασεις που ετσι και αλλιως πρεπει να κανουμε παντα (τεστ παπ,υπερηχο) και για να σε συμβουλεψει ως ειδικος πανω στο θεμα της εγκυμοσυνης!

Σου ευχομαι να εχεις συντομα ευχαριστα νεα να μας ανακοινωσεις και να ζησεις τη μαγεια του να κουβαλας μια ψυχουλα στην κοιλιτσα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou maraki

ap'oti vlepw exoume to idio onoma k tin idia ilikia,k egw peripou stin idia fasi eimai me sena.exw 4 xronia sxesi me ton filo mou k thelw k egw na kanw paidaki.to mono pou den prepei na kanoume einai na anxonomaste!!!apolafse ton erwta k kapoia stigmi tha apoktisoume k emeis ena sporaki stin koilitsa mas,eksalou den mas piran ta xronia!!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ!ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ(ΣΤΙΓΜΑ,ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΡΥΘΡΑΣ Κ.Α.).ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ).ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maraki mou kalimera....kalws mas irthes...na deis pou den tha ksekolas apo tin pareoula tou mammy...egw apla prin pantretoume me ton antra mou...piga ekana ena test pap...kai eksetaseis gia to stigma...ayta!!!!!twra simbouli mou min mpeneis sto tripaki pote einai oi gonime kai pote den einai giati tha se parei mpala to agxos....kane ekei eleuthera apolause to opote thelete kai oso thelete...kai na deis pou grigora tha mas peis ta eyxarista:)kali epitixia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαρία και καλωσόρισες!

Με το καλό να αποκτήσετε το μωράκι που τόσο επιθυμείτε.:)

Θα σε συμβουλευα να επισκευτεις τον γυναικολογο σου που θα σου πει αν χρειαζεται η οχι να κανεις εξετασεις.

Τωρα κατα κανονα οι γονιμες μερες ευνοουν την εγκυμοσυνη χωρις να σημαινει πως με λιγη τυχη δεν θα μεινεις και τις αλλες μερες του μηνα...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι καλοσώρισες!!!Απ την στιγμή που πήρατε με τον καλό σου να κάνετε παιδάκι καλο θα ήταν να γίνει μια επισκεψη στον γυναικολόγο για κάποιες τυπικές εξετάσεις για νε ξεκινήσετε σωστά(π.χ αν υπάρχουν κάποιοι μύκητες καλο θα ήταν να γινει θεραπεία πριν μεινεις έγκυος)Επισης απο προσωπική εμπειρία να επισκεφτείς και τον οδοντίατρο!!!Σου το λέω γιατι έχω χαλασμένο δόντι και δεν μπορώ να πάω για σφράγισμα!!!Με έπιασε τρομερός πόνος μια φορά και την έβγαλα με γαργάρες με τσίπουρο!!!!!!!!!!!Οσον αφορά γόνιμες και μη μέρες μην τις πολυεμπιστευεσαι..πολλές γυναικες έχουν συλλάβει και εκτός των γόνιμων μέρων..απλα στις γόνιμες έχεις περισσότερες πιθανότητες..Φιλάκια και πάνω απ όλα να μην αγχώνεστε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...