Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΧΑΛΙΑ


ΝΑΝΑ2

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ.ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΙΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ.Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΣΕΛΦ ΚΛΙΑΡ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΦΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ,ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΓΚΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΩ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ?ΑΥΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ?ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΑ2 το ό,τι έχεις αναγούλες είναι πραγματικά πολύ καλό σημάδι! Τα τεστ του φαρμακείου δεν είναι αξιόπιστα και ιδιαίτερα με μία ημέρα καθυστέρησης. Γιατί δεν κάνεις μία χοριακή στον μικροβιολόγο; Μακάρι να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NANA ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.... ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ (ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ) ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕ.... ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εγω ευχομαι να ηταν λαθος το τεστ αλλα γιατι δεν κανεις και ενα κανονικά με τα πρωτα πρωινά ουρα να δεις τι θα δειξει. Πάντως και εμενα θυμαμαι οταν εμεινα εγκυος στην αρχη εδειξε αρνητικό και μετα απο 4 μερες θετικό. Αντε καλη τυχηχχχχχχχχχχχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά, συμφωνώ με όλες και σου έυχομαι να έχεις την ίδια τύχη με την Κάρμεν!!!

Και θα κάνω τεστάκι αύριο το πρωί, να δούμε τι θα δείξει!!!

Εύχομαι να ανακοινώσουμε και οι δύο τα ευχαρίστα!!!

Αν πάλι, όχι, δεν πειράζει, κάποιον άλλον μήνα θα είναι η σειρά μας!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου να πας καλύτερα να κάνεις β'χοριακή, γιατί το τεστ μπορεί να έδειξε λάθος αποτέλεσμα...Κι εγώ όταν είχα κάνει την πρώτη μέρα καθυστέρησης (απόγευμα μετά τη δουλειά) είχε βγει αρνητικό...Μετά από 2 μέρες επανέλαβα το τεστ και βγήκε θετικότατο...Βέβαια για να είμαι σίγουρη την επόμενη μέρα πήγα κι έκανα και χοριακή..Κι έτσι τώρα περιμένω την μπεμπούλα μου...

Σου εύχομαι να έχει γίνει λάθος με το τεστ και στην κοιλίτσα σου να έχεις το σποράκι σου...Φιλάκια!Περιμένουμε νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΛΛΟ.Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΥΡΗΣΕΙ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ''ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ'' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΗ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ,ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...