Μετάβαση σε περιεχόμενο

απορια...


μαρινιω

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!εγω ειμαι σε μια σχεση εδω και 1 χρονο περιπου και λεμε του χρονου να αραβωνιαστουμε και να κανουμε προσπαθειες για μωρακι.αλλα μου ζηταει να ξεκινησουμε πιο νωρις και θελει να γινω μαμακα και εκεινος μπαμπακας λεει...:)

αλλα εγω δε νιωθω ακομα πολυ ετοιμη..καλυτερα του χρονου λογω καποιων υποχρεωσεων.

εσεις τι με συμβουλευετε να κανω? θελω και εγω μωρακι αλλα καλυτερα να νιωθω εγω ετοιμη πιο πολυ και να μην ακουω τον καλο μου?:dry::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μαρινιώ..εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις κάτι,αν δεν νιώθεις ακόμα πραγματικά έτοιμη...θα μου πείς τώρα..αα δηλαδή όταν εγώ νιώθω έτοιμη..και ο καλός μου που ήδη νιώθει έτοιμος?αυτή είναι μιά απόφαση που πρέπει να παρθεί και από τους δυό από κοινού..συζήτησέ το με τον καλό σου..πιστεύω ότι θα σε καταλάβει..η συζήτηση είναι το καλύτερο πράγμα σε μια σχέση!!!φιλιααα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτό που ρωτάς είναι πολύ υποκειμενικό και κανένα κορίτσι από εμάς δε θα μπορέσει να σε βοηθήσει ουσιαστικά. Δύο είναι οι περιπτώσεις ή συμβιβάζεσαι με τις ανάγκες του φίλου σου και αρχίζετε προσπάθειες ή του εξηγείς τη θέση και περιμένεις. Πάντως η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος στην οποία δε χωρούν άσχημα συναισθήματα, αμφιβολίες τέτοιου τύπου και αρνητισμός. Η απόφαση δική σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...