Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πείτε μας κανένα μυστικούλι μαμάδες...


Recommended Posts

Κορίτσια που είστε μαμάδες ή μέλλουσες μαμάδες μήπως μπορείτε να μας δώσετε τα φώτα σας σχετικά με τη σύλληψη του μωρού σας. Δηλαδή όταν συλλάβατε, κάνατε κάτι ιδιαίτερο που θα μπορούσαμε να μάθουμε κι εμείς;Ο,τιδήποτε μπορεί να είναι αυτό. Από το ότι μπορεί να ξεαγχωθήκατε με το θέμα εκείνο το μήνα και απλά συνέβη, μέχρι το αν κάνατε ''κατακόρυφο'':P ή όχι, αν υπάρχει κάποια στάση που βοηθά :silly: , αν γινόταν η πράξη καθημερινά ή όχι κλπ.Είναι ένα θέμα που το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά προσωπικά θα με ενδιέφερε η εμπειρία κάθε κοπέλας. Τι μπορεί δηλαδή να ήταν αυτό το κάτι που βοήθησε στη σύλληψη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο, απλά απολαύσαμε τον έρωτά μας!!!:P

Πριν μείνω έγκυος για πρώτη φορά, είχα διαβάσει ότι καλό είναι να μην σηκώνεσαι από το κρεββάτι αμέσως και να σηκώνεις και τα πόδια σου!!! Το έκανα μια φορά - αυτό με τα πόδια - και δεν έγινε τίποτα!! ήμουν θυμωμένη με τον εαυτό μου που ακολούθησα αυτή την ηλήθια μέθοδο!:angry: Αυτό που έκανα ήταν να μην αναφέρω στον άντρα μου πότε ήταν οι γόνιμες μέρες μου, έτσι ώστε να μην αγχωθεί! Πάντως γενικά απολαμβάναμε τον έρωτα ή SEX, όπως θέλεις πές το, χωρίς κανένα άγχος και χωρίς το άγχος του να κάνεις παιδί!!

Είχα επίσης διαβάσει κάπου ότι υπάρχουν και συγκεκριμένες στάσεις οι οποίες καθορίζουν το φύλλο του παιδιού!! άλλη χαζομάρα, για μένα!! βέβαια δεν ακολουθήσαμε τέτοιες κομπογιαννίτικες μεθόδους!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Dominique!!Eχω δυο αγορακια και ειμαι εγκυος στη 34η εβδομαδα στο τριτο μου γιο!Η δικη μου εμπειρεια εδειξε πως αν ειναι να ερθει θα ερθει το μωρο !!Τη πρωτη φορα προσπαθουσαμε για 7 μηνες με μετρημα ημερων θερμοκρασιων τεστ ωορηξιας και καθε μηνα απογοητευση!Οσπου εναν Ιουλιο τα παρατησαμε και απολαυσαμε τον ηλιο τη θαλασσα τις ρακετες και φυσικα το sex!!Kαναμε καθε μερα και μαλιστα τη μερα της συλληψης απ οτι φανηκε μετα μαλλον ειχαμε κανει δυο φορες!Οταν εμεινα εγκυος ηταν το τελευταιο που περιμενα γιατι ειχα ξεχασει τελειως ποτε ειχα τελευταια περιοδο!Τη δευτερη φορα λοιπον καναμε το ιδιο οταν αποφασισαμε για το μωρο!Καναμε καθε μερα και οσο πιο συχνα μπορουσαμε και πετυχε!!Τη τριτη φορα βεβαια δε το ειχαμε στο προγραμμα γιατι καναμε μια φορα και μαλιστα αμεσως μετα τη περιοδο χωρις να γινει ολη η εξπερματωση μεσα!!Και το λεω αυτο γιατι εκ των υστερων σκεφτηκαμε οτι κατι θα "ξεφυγε"μιας και αυτη τη μεθοδο αντισυλληψης τη χρησιμοποιουν πολλα ζευγαρια (τραβιεται λιγο πριν)!!!!Ετσι μας "ετυχε " το τυχερο μας kinder εκπληξη οπως το αποκαλουμε!!!!Να φαντατστεις οταν εκανα το τεστ ειχα 20 ημερες καθυστερηση γιατι ημουν σιγουρη οτι καποιος αλλος λογος υπηρχε οπως τα μπανια ,αλλαγη του κυκλου !!Καναμε 2 με 3 εβδομαδες να συνελθουμε απο το σοκ!! Συμπερασμα ειναι πως θελει χαλαροτητα και πολλες επαφες!!Γι αυτο "χαλαρωσε κι απολαυσε το" οπως λενε!!Πολλα φιλια κι ευχομαι γρηγορα να πετυχει οποια "συνταγη" κι αν ακολουθησεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα dominique....αυτό είναι ένα ερώτημα που και εγώ συχνά το θέτω στις μαμάδες...τελικά όλες το ίδιο λένε..πρέπει να είμαστε χαλαρές να απολαμβάνουμε τον έρωτα και θα έρθει...που θα πάει...φιλια πολά και γρήγορα εύχομαι να έχουμε ένα σποράκι στην κολίτσα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dominique... ego prosopika meta apo 2misi xronia propatheias... eixa parei apofasi oti den tha ginei pote... kai etsi stamatisa na skeftomai kathemina "tha mou erthei periodos tora i oxi?" kai eimoun polu xalari den me enoiaze eixame skopo na pame na kanei o antras mou spermodiagramma na doume mipos exei kati.. kai ekeino akivos to mina.. tsoupppppp

irthe to sporaki mas.. xaxax:) molis diladi kseagxothika kai sto uposinideito den skeftomoun diarkos auto to pragma.. euxomai suntoma na mas peis ta euxarista...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομίζω οτι υπάρχει μυστικό. Εγώ ας πούμε που δεν ήθελα να μείνω έγκυος τότε που έμεινα, μόλις αντιλήφθηκα οτι ο καλός αντρούλης μου, την είχε κάνει την τσαχπινιά του, έτρεξα αμέσως στο μπάνιο να πλυθώ. Παρόλα αυτά δεν κατάφερα τίποτα. Και τώρα έχω την πανέμορφη νεράιδα μου! Έλπίζω μόνο να έρθει το ίδιο εύκολα και το επόμενο... Το ίδιο εύχομαι σε όλες κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!εμεις προσπαθουσαμε περιπου ενα χρονο για να αποκτησουμε παιδακι,αυτο το οποιο ειχα διαβασει και μου ειπαν,το οποιο εφαρμοσα τους τελευταιους μηνες ηταν ενα μαξιλαρακι κατω απο τον πωπο κατα τη διαρκεια της επαφης,ετσι ωστε να ειναι πιο ψηλα η λεκανη και τα σπερματοζωαρια να βρουν πιο ευκολα.... το δρομο τους,επισης δεν σηκωνεσαι αμεσως να πας να πλυθεις περιμενεις κανενα εικοσαλεπτο.σε σχεση μετα παραπανω επαιξε ρολο και το οτι ο τραχηλος μου ειναι λιγο πιο ψηλα απο το φυσιολογικο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dominigue εγω επρεπε να περιμενω 3 χρονια για να μεινω εγκυος δεν εκανε επειδη ειχα παρει ραδιενεργο ιωδιο.Οταν λοιπον περασε ο χρονος βαλαμε μπροστα και ολο περιμεναμε και ολο μου ερχοταν η περιοδος και ολο λεγαμε την επομενη φορα και σε ολο αυτο το διαστημα ειχαμε και την πιεση απο το συγγενολοι μας ειχαν μουρλανει .Περασαν 2 χρονια ειχα μια καθυστερηση 17 ημερες και λεμε να ειμαι εγκυος παιρνουμε κανουμε το τεστ αρνητικο απογοητευση και κλαμα . Την επομενη μερα βλεπω αιμα καταλαβαινετε πως ενιωσα δεν ζηταγα κατι τρελλο ηθελα ενα μωρο τοσο απλο . Πηγαμε σε γυναικολογο να δουμε αν ολα ειναι καλα και τοτε μου λεει κοιταζοντας τις εξετασεις και το ιστορικο μου:με το βαρυ ιστορικο και την κυστη που εχεις γι αυτο και η απουσια της περιοδου δεν ειναι και οπι καλυτεροι παραγοντες για μια εγκλυμοσυνη ,πρεπει πρωτα να θεραπευσουμε τη κυστη και μετα η εγκυμοσυνη γιατι οι κυστες μπορει να ειναι οι αιτιες που κανουν αποβολες .Το παιδι δυσκολα θα ερθε τωρα οχι αδυνατο αλλα δθυσκολα μακαρι να εμενες εγκυος γιατι ετσι θα εφευγε και η κιστη. Γυρισαμε σπιτι εκεινη την ημερα απογοητευμενη παλι στο περιμενε και ηταν η πρωτη φορα που καναμε ερωτα απλα γιατι ο ενας ειχε την αναγκη του αλλου.Περιμενα να μου ερθει περιοδο για να κανω τις ορμονικες εξετασεις ομως αργουσε το μυαλο μου εκανε τρελλα σεναρια οτι η κυστη μεγαλωνει και ποιος ξερει τι αλλο μπορει. Στις 23 μερες καθυστερηση πηγα στο φαρμακρειο να παρω δραμαμινες θα ταξιδευαμε σε 2 μερες για σαμο τοτε ρωτησα τη φαρμακοιποιο αν επηρεαζει σε πιθανη εγκυμοσυνη και οταν της ειπα τι εχει συμβει μου εδωσε το τεστ και μου λεει καντο και αν δεν εισαι ελα να σου δωσω την κυριακη δραμαμινες θα ανοιξω το φαρμακειο .Με εβαλε να κανω το τεστ πρωι και μαλιστα ηταν σαββατο 2 αυγουστου το 2003 και βγηκε θετικο .Γελαγαμε και κλαιγαμε μαζι μα πως δεν με ενοιαζε το πως ημουν ευτυχισμενη πηρα το γυναικολογο μου και οταν του ειπα τι ειχε γινει μου λεει α ωραια ελα αν σε δω ομως εμεις επρεπε να φυγουμε μου εδωσε χατι χαπια για τις συσπασεις μου ειπε οτι θα εχουμε καθημερινη επικοινωνια να μην κουραζομαι .γυρισα απο τις διακοπες 23 αυγουστου και πηγα στο γιατρο στις 25 ημουν ηδη εγκυος στην 10 εβδομαδα. τελικα ημουν πιο πριν εγκυος αλλα δεν φαινοταν μαλλον στον υπερηχο μαλιστα το ειχε σημειωσει ο γιατρος μου αλλα δεν μας ειχε πει τιποτα μας το εδειξε μετα.Αρα θελει ηρεμια και χαλαροτητα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά για ρυθμιση του κυκλου. και με το που τα έκοψα, τσουπ, αμέσως. Αλλά ΑΜΕΣΩΣ!

Τώρα δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο ή αν ήταν τυχαίο..πάντως ο γυναικολόγος όταν τα έκοψα μου είχε τονίσει ότι αν δεν θέλω να μείνω έγκυος πολλή προσοχή! (που και που προσέχαμε τι καταλάβαμε..να η μπουμπού!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μυστηκο ειναι να μην το σκεφτεσαι και να απολαμανεις τον ερωτα με τον αγαπημενο σου... εξου και η φραση "ο καρπος του ερωτα μας"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΣΤΗ ΗΤΑΝ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΗΔΕΝ. ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Η ΚΥΣΤΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ. ΚΑΝΩ ΤΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ!! 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΙΧΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ INTERNET FACEBOOK ΚΤΛ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΑΦΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ συστήνω ...εκδρομούλες! Πήγαμε ένα διήμερο σε ένα πολύ όμορφο μέρος και το μόνο που κάναμε ήταν να ... κοιμηθούμε:huh: , κυριολεκτικά! Ξεκούραση, ύπνος και φαγητό, καθόλου σεξ όυτε και σκέψεις γύρω απο συλλήψεις, απλά! Πηγαίναμε τα καφεδάκια μας, για φαγητό και μετά ύπνο. Οταν γυρίσαμε και μετά απο δύο ημέρες είχα ωορηξία που φυσικά δεν ήξερα οτι την είχα γιατί είχαμε ξεχαστεί και δεν είχα μετρήσει ημέρες... Κάναμε σεξ ένα βράδυ 1 φορά, την επόμενη ημέρα είχα την ωορρηξία και σε 14 ημέρες το τεστάκι θετικό:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η μονη συμβουλη ειναι να μην το σκεφτεσται...ακουγεται δυσκολο αλλα προσπαθηστε το...εγω ετσι εμεινα..ειχα πολυκυστικες και πεφτοντας σε λαθος γιατρους περασε καιρος...οταν βρηκα τον σωστο γιατρο ειχα απογοητευθει και νομιζα οτι δεν προκειται να μεινω....τελικα με τη σωστη θεραπεια ηρθε αλλα και παλι ηταν η περιοδος που το ειχα ξεχασει...οποτε κοριτσακια χωρις αγχος...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια τελικά η μόνη "συνταγή" είναι να μην έχετε άγχος..Εγώ με τον αντρούλη μου τρέχαμε με τις ετοιμασίες του γάμου μας και λέγαμε αμέσως μετά να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μωράκι..Εκείνος μάλιστα ήθελε και πιο πριν, αλλά εγώ δεν...

Μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι του αντρούλη μου για 15 ημέρες κι ενώ μου είχε λείψει πάρα πάρα πάρα πολύ και μόλις 1,5 μήνα πριν το γάμο μας τελικά με έπεισε να ξεκινήσουμε να κάνουμε ελέυθερα έρωτα..Εξάλλου, πόσο τυχεροί θα ήμασταν και θα έμενα αμέσως έγκυος;;;;

Κι όμως έμεινα τον πρώτο μήνα...Κάναμε συχνά έρωτα (όχι και κάθε μέρα βέβαια), το απολαμβάναμε και δεν εφαρμόσαμε κανένα κόλπο...Εξάλλου, επειδή δεν είχα και σταθερό κύκλο ούτε τις γόνιμες μέρες μου δεν ήξερα..Ποτέ δεν είχα ασχοληθεί...

Κι όμως έμεινα έγκυος αμέσως και αυτό ήταν και το ωραιότερο δώρο του γάμου μας...:P :P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟ 3 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

........ΣΕΞ - ΣΕΞ - ΣΕΞ.............

Με παθοςΜε ορεξη

Με επιθυμια...

Αδεια απο δουλεια...(λογω διακοπων)

Χωρο και χρονο...

Αυτα εν ολιγοις και προσθετεις και λιγη φαντασια...

Εμεινα εγκυος με προβλημα αρκετα μεγαλο (εγχειρηση στις ωοθηκες και μια υδροσαλπιγγα) αλλα...τα καταφεραμε.... με την παραπανω συνταγη!

Η γιατρος μου κολλησε οταν ειδε το σπορακι στην μητρα μου κι εγω δεν το πιστευα.

Σορρυ για το συντομο της απαντησης αλλα ειλικρινα αυτο καναμε με τον αντρα μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! κι απολαυστε το!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΕΞ..!!ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΞΗ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ..ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΣΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ..ΧΙ ΧΙ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ.ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΕΛΕΓΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΩ ΕΙΜΑΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.

Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ..ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ!!ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΑΠΛΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΡΘΕ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς είμασταν διακοπές όταν έγινε το συμβάν! Δεν είχαμε αναφέρει καθόλου εκείνες τις μέρες οτι πρόκειται για γόνιμες. Έτσι λοιπόν για εκείνες τις 4 μέρες ερχόμασταν σε επαφή κάθε μέρα, χωρίς καθόλου αγχος. Δηλαδή το sex εκείνες τις μέρες ήταν διασκέδαση παρά το μέσο για τον ερχομό του παιδιού. Κανονίστε λοιπόν μια απόδραση από τα συνηθισμένα..Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου όπως λέει και το τραγούδι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τα κορίτσια!

Ηρεμία και χαλάρωση μόνο! Εμείς, που όχι δεν προσπαθούσαμε αλλά ήταν και τελείως εκτός προγράμματος, πιάσαμε τη μπέμπα μας στις καλοκαιρινές διακοπές σε άσχετη μέρα του κύκλου που κάναμε ελέυθερα...

Έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και σου αναστατώνουν τη ζωή!!! Να είναι καλά όλα τα μπουμπούκια μας (και τα σποράκια μας...)

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ... ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ "ΚΑΤΣΕΙ"...!!

ΕΓΩ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ (ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ) ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..!!

ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΛΙΚΑ..!

ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΣΩ..

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ..

ΦΙΛΙΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...