Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΚΜΗ


annak.

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ (ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΚΜΗ).ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ FREZYDERM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ???ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ?ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα annak,

Εμένα η μπέμπα μου είναι 4 μηνών και έχει σπυράκια στο πρόσωπο αλλά δεν ξέρω αν είναι ακμή πετάει σπυθουράκια και μετά από λίγο φεύγουν ίσως ειναι κάποια αλλεργία, θηλάζω βέβαια αποκλειστικά και δεν ξέρω μήπως είναι κάτι που τρώω και την πειράζει.Ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι κάτι της βάζω κρέμα σώματος και προσώπου η Frezyderm είναι καλή. Μην στεναχωριέσαι πιστεύω ότι κάνει τον κύκλο του εσύ να ακολουθείς τις οδηγίες του παιδιάτρου σου και όλα θα πάνε καλά. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

k emena i mpempa mou apo tin 2i evdomada ta exei afta ta spirakia tora ine 2 minon vazoume k emis mia kremoula oxi frezyderm den 8imame onoma tora alla den kanei tipota...k emas vrefiki akmi ine ipe o giatros...den ksero re gamoto k emena mou ti dinoun afta ta paliospirakia alla k den mporoume na kanoume tipota!!!

filakia polllaaaa

beroiotisa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ 1.5 ΜΗΝΩΝ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ Fucidin-H ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:angry: ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ 2 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:blush: ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΕΣ!! ΕΔΩ Κ 1 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ!!!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια αυτα τα σπυρακια φευγουνε μονα τους,οι κρεμες δεν βοηθανε πολυ.Οσες θηλαζουν μπορουν να αλοιφουν τοπικα οπου υπαρχουν σπυρακια μητρικο γαλα και να το αφηνουν να στεγνωσει στον αερα!Βοηθαει παρα πολυ λενε οσες το δοκιμασαν!Και ειναι οτι πιο αγνο υπαρχει!;)

Αυτες που δεν θηλαζουν καλυτερα να αποφευγουν αφρολουτρα και λοσιον να εχονται σε επαφη με το δερματακι του μωρου τους,επισης ας προσεξουν τα υλικα υφανσης σε σεντονακια,μαξιλαρια κλπ μηπως εχουνε μεσα και συνθετικες υλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΚΑΝΑΝ "ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Κι εμένα ο μικρός μου έχει σπυράκια σχεδόν από την πρώτη εβδομάδα. Η γιατρός μου είπε πως είναι από ορμόνες που μεταφέρονται με το θηλασμό.

Δε φαντάστηκα όμως πως μπορεί να κρατάει τόσο πολύ!

vJW8p3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ο δικος μου ειχε σπυρακια και μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι ειναι απο τις ορμονες μου (οιστρογονα) και οτι θα φυγουν απο μονα τους.

Τωρα που ειναι 4 μηνων του εχουν φυγει.

Κανε λιγο υπομονη θα καθαρισει το προσωπακι του :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...