Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


ΝΑΝΑ2

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα,χρειάζομαι μια διευκρινιση.Διάβασα αρκετά μέσα από απαντήσεις σας σε άλλες κοπέλες σχετικά με την θερμοκρασία και τα διαγράμματα της κατά τη διάρκεια του κύκλου.Βρίσκομαι στην 29η ημέρα του κύκλου(περίοδο έχω κάθε 30 με 31 μέρες) και εχω 37 βαθμούς και ίσως και λίγο παραπάνω.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το έξης ,γράφετε πως η θερμοκρασία παραμένει ανεβασμένη σε όλη τη διαρκεία της εγκυμοσύνης,όμως για τι θερμοκρασία μιλάμε? άνω των 37,2?Και κάτι ακόμα μπορεί να έχεις τα ίδια ακριβώς συμπτώματα που έχεις κάθε μήνα πριν από την περίοδο και να είσαι έγκυος ή πάντα παρατηρείται μια αλλαγή;Και όταν μιλάμε για συμπτώματα εννοουμε και πριν την καθυστέρηση? Σε 2-3 μερούλες θα σας πω τα νέα μου...ελπίζω να είναι ευχάριστα!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά μου καλημέρα,

Ελπίζω αυτή τη στιγμή που μιλάμε μέσα σου να μεγαλώνει ένα σποράκι και να γίνεται μωράκι!

Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω να σου πω. Παρ' όλο που προσπαθούσα κι εγώ καιρό δεν είχα μπει στην διαδικασία να την μετράω γιατί το θεωρούσα ψυχοφθόρο. Δεν ξέρω πόσον καιρό προσπαθείς, αλλά μην γίνεσαι υπερβολική για το δικό σου το καλό. Εγώ προσπαθούσα κανένα χρόνο.

και τώρα όμως που είμαι έγκυος (:laugh: ) δεν έχω μετρηθεί ποτέ.

Τέλος πάντων ήθελα να σου πω για τα συμπτώματα.Όντως πολλές φορές λένε πως μοιάζουνε με αυτά της περιόδου και σε μένα ήταν ακριβώς τα ίδια, εκτός από κάτι νεύρα που είχα και αυξημένη όρεξη! Σηκωνόμουν το βράδυ και έψαχνα να φάω! Και όλα αυτά σχεδόν από την πρώτη μέρα!

Σε κάθε γυναίκα όμως είναι διαφορετικά, για να μη σου πω σε κάθε εγκυμοσύνη!

Αυτό πάντως που θα ακούσεις από πολλές είναι πως θα το ξέρεις πολύ σίγουρα μέσα σου!

Τα φιλιά μου!

dev094pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι υποψιασμένη πως μπορεί να είσαι έγκυος, μπορεί και να μην το καταλάβεις. Εγώ τουλάχιστον ήμουν σίγουρη ότι σε 1-2 μέρες θα αδιαθετούσα. Είχα πονάκια, πρήξιμο και κάτι δεκατάκια τα οποία ακόμη και τώρα σπάνια πέφτουν.

Τις περισσότερες μέρες έχω ένα 37,2 και ο γιατρός μου είπε ότι μέχρι 37,5 είναι φυσιολογικό. Γιατί λέει στην εγκυμοσύνη αυξάνεται η ροή του αίματος, η οποία επηρρεάζει και τη θερμοκρασία του σώματος. Οπότε μάλλον είναι φυσιολογική η λίγο ανεβασμένη θερμοκρασία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα ΝΑΝΑ!!εγω δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουριά,γιατι και εγώ είμαι στην προσπάθεια...εχω ακούσει πάντως ότι όντως στην εγκυμοσύνη η θερμοκρασία ανεβαίνει και παραμένει έτσι,μέχρι το τέλος της...και για τα συμπτώματα μου έχουν πεί ότι είναι ακριβώς ίδια με της περιόδου...

εύχομαι να μην έρθει η περίοδος και να είσαι έγκυος!!!!

περιμένουμε νέα σου,φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...