Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνοι στην 9η εβδομάδα κύησης και υγρά


Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα. Περνάω κι εγώ ένα δύσκολο 48 ωρο καθώς μετά από ένα Σαββατοκύριακο ήπιων δραστηριοτήτων πρόσεξα λίγο καφέ αίμα προχτές το βράδυ. Διανύω από σήμερα την 9η εβδομάδα και έχω ήδη μια βιοχημική κύηση στο ιστορικό μου, πριν από 9 μήνες. Χτες κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είχα πόνους και η γιατρός μου είπε να ξεκουραστώ. Παίρνω ήδη προγεστερονη. Εδώ και δυο ώρες όμως, ξύπνησα από τους πόνους. Έχω πόνους περιόδου που πάνε και έρχονται και αυξήθηκε και η ροη του καφέ αίματος. 

Ειναι 5 η ώρα το πρωί εδώ που είμαι και με έχει φάει η αγωνία μέχρι να πάει 7 και να πάμε στο νοσοκομείο... Είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία που κατέληξε καλά, για να πάρω θάρρος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φίλη μου! Οι πόνοι της μήτρας στην αρχή ειδικά τις κύησεις είναι συνηθισμένοι και η αιμορραγία σου όπως λες είναι καφέ χρώματος. Αφού παίρνεις ήδη προγεστερόνη, προσπάθησε να παραμένεις ξαπλωμένοι και όταν σηκώνεσαι οι κινήσεις σου να είναι ήπιες και αν δεν δεις βελτίωση μίλα με τον γιατρό σου. Πολλές κοπέλες τα περνάνε αυτά στην αρχή και έχουν θετική έκβαση. Καλή επιτυχία και να μας ενημερώνεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς άσχημα νέα. Η καρδιά του σταμάτησε και μπήκα κατευθείαν για απόξεση. Τώρα είμαι σπίτι, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ρε κορίτσι μου, ότι και να πω... Σου εύχομαι ολόψυχα να σου έρθει πολύ γρήγορα μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα αυτά να είναι απλά κακές αναμνήσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Νάντια Ν. λυπάμαι πολυ... η 3η φορά θα ειναι η τυχερή σου, όμως!

Μην χάνεις το κουραγιο σου και μην απογοητευεσαι. Ο θεος βλεπει τους μοχθους μας και θα μας ανταμείψει... 

Σε συμβουλευω να το σκεφτεις, να θρηνησεις, να σταθεις λιγο να καταλαβεις τι εγινε αλλα μετα να το αποδεκτεις και να προχωρησεις σε νεα προσπάθεια!

Στην αρχή ποναει πολυ αλλα μετα καταλαγιαζει λίγο...(ειχα κι εγω βιοχημικη απο εξωσωματικη)

Να ασχοληθεις με κατι που να σου απασχολει να το μυαλο και να το παιρνει απο κακες σκεψεις.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου και είναι όλα φυσιολογικά, ούτε θρόμβοφιλία ούτε τίποτα, πράγμα που με άγχωσε ακόμα πιο πολύ παραδόξως. Φοβάμαι ότι εφόσον δεν ξέρουμε τι φταίει, θα ξαναπάει κάτι στραβά. Τέλος πάντων. Υποθέτω είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...