Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θυοροειδής και εγκυμοσύνη


sevelyn

Recommended Posts

Αγαπητές μου φίλες για σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί είμαι πάρα πολύ αναστατωμένη! Σήμερα πήγα στο γιατρό και μου βρήκε ότι έχω θυροειδή και ότι πρέπει να κάνώ και άλλες εξετάσεις για να μου δώσει φάμακα. Μου είπε πως μέχρι να ρυθμίσω το θυροειδή μου να μην κάνω καμια προσπάθεια για μωρό γιατί θα έχω πιθανότητες να αποβάλλω. Δεν ξέρω αν ο γιατρός είναι υπερβολικός αλλά εγώ έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Επιπλέον επειδή έχω πάρει βάρος μου συνέστησε να πάω στο γυναικολόγο να δω αν έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Τρόμαξα και με αυτό γιατί έχω ακούσει πως αυτός είναι λόγος υπογονιμότητας!!!!

Τι έχετε να με συμβουλέψετε και τις σχετικές εμπερίες έχετε εσείς!!!

Περιμένω νέα σας, φιλιά πολλά κοριτσάκια

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sevelyn γεια σου! Τί θυροειδή έχεις; Υπό-Υπέρ; Βρογχοκήλη; Δώσε λεπτομέρειες, δηλαδή ποιες τιμές σου ήταν εκτός ορίων. Η αλήθεια είναι χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω ότι καλά είναι να ρυθμιστεί πρώτα ο θ. αδένας και έπειτα δεν θα έχεις λόγο ν'ανησυχείς! Το πιο πιθανόν είναι να πήρες βάρος λόγω του αδένα που υπολειτουργεί ή υπερλειτουργεί. Εγώ όταν το ανακάλυψα είχα πάρει κιλά και είχα πρηστεί, ιδιαίτερα στο πρόσωπο. Επίσης έτρεμα (τα χέρια μου), αφού ξεκίνησα με άλλες εξετάσεις... Ακόμη ένιωθα κουρασμένη. Εσύ έχεις τέτοια συμπτώματα; Πάντως θα το ρυθμίσεις και μάλιστα γρήγορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου sevelyn γεια σου!Αρχικα μην αγχωνεσαι!

Δεν ξερω ποιες τιμες ακριβως σου βρεθηκαν ανεβασμενες η το αντιθετο και ποσο πολυ,παντως κι εμενα πριν κανενα εξαμηνο και μεχρι τωρα μου βρεθηκαν λιγακι ανεβασμενα τα αντισωματα του...οι γιατροι που πηγα γιατι εχω την ταση να ρωταω 2 τρεις,μου ειπαν να το αφησω για κανενα 2μηνο μηπως ειναι τιποτα ψυχολογικο...εκανα βεβαια ενα σπινθιρογραφημα και υπερηχο για να δουμε τι ακριβως γινεται,οποτε κι εσυ μαλλον θα κανεις διαφορες εξετασεις...ειδικα στο σπινθιρογραφημα σιγουρα δεν κανει να εισαι εγκυος και πρεπει μετα απο κανα μηνα να ξεκινησεις παλι ετσι μου ειχαν πει.

Ο γιατρος σου εχει δικιο κι εμενα μου το ειχαν πει οτι επηρεαζει μια πιθανη εγκυμοσυνη αλλα παιζει ρολο οπως σου ειπα τι ακριβως εχεις...

Αν θες μπορεις να ρωτησεις κι αλλον γιατρο ετσι για να ησυχασεις...

Παντως δεν ειναι τιποτα μολις τον ρυθμισεις ξεκινωντας καποιο χαπι δεν θα υπαρχει πρβ.

Τωρα το βαρος μπορει να ειναι θεμα του θυρεοειδη!!!τι ακριβως σου ειπε οτι εχεις εμενα απο τις εξετασεις αιματος μονο μου ειπαν οτι μαλλον ηταν υπερθυρεοειδισμος και μου επηρεαζε το βαρος...

Τωρα δεν ξερω αναλογως ποσο χρονο θα σου παρει να κανεις τις εξετασεις και ολη η διαδικασια μεχρι να τον ρυθμισεις....

Βεβαια εδω στην επαρχια ολα γινονται πολυ γρηγορα οποτε σε 2 μερες ειχα καθαρισει με τις εξετασεις.

Μην αγχωνεσαι καλη μου κι εγω το περασα δεν ειναι τιποτα καλο ειναι να τον ρυθμισεις και μετα ολα θα ειναι μια χαρα!

Αν εχεις σκοπο να κανεις μωρακι,πηγαινε και στον γυναικολογο κανε και εκει τις απαραιτητες εξετασουλες και μετα βλεπεις!Μην ταραζεσαι αδικα χωρις να ξερεις αν οντως εχειςς κατι!οκ?ελπιζω να σε βοηθθησα εστω λιγακι..

Δεν θα ναι τιποτα πιστευω του θυροειδη καμωματα θα ναι και το βαρος.

Συγνωμη για τα πολλα που εγραψα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προσωπικά εχω χρονια θυροειδή και μονο στην εγκυμοσυνη μου ειχε ρυθμιστει. Παντα ειχα προβλημα και με το θυροειδη και βεβαια πηρα πολυ βαρος αλλα εμεινα εγκυος και δεν ειχα προβλημα και μαλιστα στην εγκυμοσυνη σε οσες εξετασεις εκανα ημουν οκ με υποθυροειδισμό. 2 μηνες μετα την γεννα που ξαναέκανα εξετασεις ειχα ξερυθμιστει αλλα τωρα αλλαξα χαπι και παω παλι καλά. Ε οσο για το βαρος ελπιζω καποια στιγμη να τα χασω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή μου sevelyn καταρχήν μην πανικοβάλλεσαι γιατι όλα έχουν τις λύσεις τους.Θα σου πώ τι συνέβει σε ΄μένα πάντα με την επιφύλαξη ότι όλοι οι οργανισμοί δέν αντιδρούν το ίδιο.Τον Νοέμβριο έμαθα ότι έχω υπο-θυρεοειδισμό και ακριβώς 1 μήνα μετά έμεινα έγκυος!!!.Ο θυρεοειδής μου ήταν αρρύθμιστος (δέν είχα προλάβει να τον ρυθμίσω) και ακόμα προσπαθούμε να τον ρυθμίσουμε καθώς με την εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολο.Όλα πάνε πολύ καλά,και ο ενδοκρινολόγος αλλά και ο γυναικολόγος μου με καθησύχασαν απο την αρχή και μου είπαν ότι με την σωστή αντιμετώπιση δέν υπάρχει καμία πιθανότητα αποβολής ή βλάβης στον οργανισμό του εβρύου και όσο για το θέμα γονιμότητας που ανέφερες...είμαι ζωντανή αποδειξη!!!!φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ αγαπούλα για τις πληροφορίες, μόλις έχω νέα από τις νέες εξετάσεις θα σου πω αναλυτικά!

Ότι καλύτερο σου εύχομαι, φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...