Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η satya είπε:

Κορίτσια καλημέρα, δυστυχώς από τα 2 δεν γονιμοποιήθηκε κανένα! Κρίμα και είχα καλό ενδομήτριο. Δεν ξέρω τι να κάνω,θα μπορούσα να προχωρήσω με τα 4 και όποια φτάσουν βλαστοκύστες,αλλά μάλλον θα το πάω στον επόμενο κύκλο για να έχω μαζέψει έναν ικανοποιητικό αριθμό για να προχωρήσω σε ετ.

Φιλιά από μένα! Δεν μασάμε, πάμε γερά!

Κρίμα ρε κορίτσι!!!

Κάνε υπομονή θα έρθει και η καλή μέρα!!?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nikona είπε:

Καλημερα κι απο εμενα! Καλο μηνα να εχουμε!!! 

Κοριτσια καλησπερα.ηρθα μια βολτα απο εδω, γιατι απο εδω ξεκινησα κ εγω .Με αγχος ,φοβο,ανασφαλεια,κλαματα..Θελω να ευχηθω σε ολες καλο μηνα και καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας.Μην χανετε τις ελπιδες σας .εμεις με κακο σπερμα και κλειστες ωοθήκες τα καταφεραμε .θα ρθει κ η δικια σας σειρα και θα τα καταφερετε κ εσεις.Σας φιλώ 

Δημοσίευση

@konstantinou&elenis πώς πάει η εγκυμοσύνη σου? Ή μηπως γεννησες? Δεν θυμαμαι.ευχομαι να ειναι ολα καλα.

@Kat-Cat μου, ειναι φυσιολογικο ιδιως αυτες τις ημερες να το σκεφτεσαι αυτο. Υπομονη κ πιστη κ θα ερθει το μπεμπε για να μεινει. 

@satya κριμα που δεν γονιμοποιηθηκαν. Λυπαμαι. Μπραβο για την δυναμη σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

@konstantinou&elenis και μαλιστα σε διδυμα αν δεν κανω λαθος!!!

Δύο αντρακλες το κορίτσι μας!και το κορυφαίο είναι ότι θα κάνω στον ίδιο γιατρό και ελπίζω πως θα έχω τη τύχη της!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@konstantinou&elenis πώς πάει η εγκυμοσύνη σου? Ή μηπως γεννησες? Δεν θυμαμαι.ευχομαι να ειναι ολα καλα.

@Kat-Cat μου, ειναι φυσιολογικο ιδιως αυτες τις ημερες να το σκεφτεσαι αυτο. Υπομονη κ πιστη κ θα ερθει το μπεμπε για να μεινει. 

@satya κριμα που δεν γονιμοποιηθηκαν. Λυπαμαι. Μπραβο για την δυναμη σου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

@konstantinou&elenis και μαλιστα σε διδυμα αν δεν κανω λαθος!!!

@nikona @Kat-Cat οπως σας ειπε ηδη η @Bloublou85 περιμενω δυο αγορακια.αν ολα πανε καλα γενναω με καισαρικη στις 15/1.το μονο που μπορω να πω ειναι πως ημουν απ τις τυχερες.Τιποτα παραπανω.

@Νάλα θα σου πω οτι κ εγω μετα την εμβρυομετσφορα δεν ειχα καμια ενδειξη οτι ολα πήγαιναν καλα.Θα σου πω απλα πως δεν εκατσα στο κρεβατι ή οπουδηποτε αλλου ακίνητη. Και σκαλες ανεβηκα και με το αυτοκίνητο σε λακουβες πεσαμε και καταλαβα πως πολλα λεγονται ισα για να μας αγχωνουν.Συνεχισε την καθημερινότητα σου με προσοχη βεβαια κ τοτε θα ξεφυγεις κ λιγο απ το φλεγον θεμα ,θα χαλαρωσεις κ που ξέρεις μπορει να μαθεις συντομα τα ευχάριστα. Εγω θυμαμαι μια μερα πριν την εξεταση χοριακης ειχα αιμα κ εκλαιγα και χτυπιομουν οτι δεν τα καταφεραμε σαν να χε πεθανει καποιος .και την επομενη μερα πηγα να κανω την χοριακη απλα κ μονο για να επιβεβαιωθει η αποτυχία. Μέχρι που με πηρε ο μικροβιολόγος δεν ειχα γυρισει σπιτι.δεν ηθελα.κ ξαφνικα μου λεει εισαι καραεγκυος..με ακουσε ολο το νησι ...ευχομαι τα ιδια σε ολες ..

@Bloublou85 ξερεις πως σου ευχομαι τα καλυτερα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η konstantinou&elenis είπε:

@nikona @Kat-Cat οπως σας ειπε ηδη η @Bloublou85 περιμενω δυο αγορακια.αν ολα πανε καλα γενναω με καισαρικη στις 15/1.το μονο που μπορω να πω ειναι πως ημουν απ τις τυχερες.Τιποτα παραπανω.

@Νάλα θα σου πω οτι κ εγω μετα την εμβρυομετσφορα δεν ειχα καμια ενδειξη οτι ολα πήγαιναν καλα.Θα σου πω απλα πως δεν εκατσα στο κρεβατι ή οπουδηποτε αλλου ακίνητη. Και σκαλες ανεβηκα και με το αυτοκίνητο σε λακουβες πεσαμε και καταλαβα πως πολλα λεγονται ισα για να μας αγχωνουν.Συνεχισε την καθημερινότητα σου με προσοχη βεβαια κ τοτε θα ξεφυγεις κ λιγο απ το φλεγον θεμα ,θα χαλαρωσεις κ που ξέρεις μπορει να μαθεις συντομα τα ευχάριστα. Εγω θυμαμαι μια μερα πριν την εξεταση χοριακης ειχα αιμα κ εκλαιγα και χτυπιομουν οτι δεν τα καταφεραμε σαν να χε πεθανει καποιος .και την επομενη μερα πηγα να κανω την χοριακη απλα κ μονο για να επιβεβαιωθει η αποτυχία. Μέχρι που με πηρε ο μικροβιολόγος δεν ειχα γυρισει σπιτι.δεν ηθελα.κ ξαφνικα μου λεει εισαι καραεγκυος..με ακουσε ολο το νησι ...ευχομαι τα ιδια σε ολες ..

@Bloublou85 ξερεις πως σου ευχομαι τα καλυτερα

Το ξέρω αγάπη μου να σου πάνε όλα υπέροχα κ πάντα μα πάντα να είσαι κι εσύ και τα παιδάκια σου στη ζωή σας τόσο τυχεροί κ χαρούμενοι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Το ξέρω αγάπη μου να σου πάνε όλα υπέροχα κ πάντα μα πάντα να είσαι κι εσύ και τα παιδάκια σου στη ζωή σας τόσο τυχεροί κ χαρούμενοι.

Ολοι να μαστε..Γεροι και καλοτυχοι οπως λεει και η πεθερα μου..

Δημοσίευση

@konstantinou&elenis πολύ χάρηκα για τα νέα σου ... θυμάμαι τις μέρες της αγωνίας σου με χαμόγελο... κράτα μας ενήμερες για τα αντράκια σου... πολλά πολλά φιλιάαα.

@satya λυπάμαι πολύ πάμε γερά όμως όπως είπες!!!!

@Νάλα καλώς μας βρήκες ... το δύσκολο πέρασε σου εύχομαι μόνο ευχάριστα τώρα!!!!

@nikona  πως είσαι ; @Bloublou85 έχουμε νεότερα;

Δημοσίευση

Είχα μια μέρα κόλαση σήμερα στη δουλειά. 1:30 φεύγω από το γραφείο να πάω σε ένα συμβόλαιο. Πριν φύγω διαβάζω τα νέα της @satya, αλλά πού στιγμή να στείλω. Μπαίνω στο αμάξι - φοβερή κίνηση, είχε πορεία. Και όπως είμαι κολλημένη στην κίνηση και βρίζω, σκέφτομαι ότι δε φτάνει ότι ο Οκτώβρης ξέκανε τόσες χοριακές, αλλά η επίδραση του ξεπάστρεψε ήδη 2 ε/τ. Και λέω Θεέ μου μη χαλάσει και της μπλουμπλού και τί θα γίνει και με την @ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μη γίνει κάτι και στεναχωρηθούνε τα κορίτσια και λέω και η @bebe2 μη  μείνει μόνη, τόσες ξεκινήσαμε για Νοέμβρη. Και εκείνη τη στιγμή σκάει στο παμπρίζ ένα περιστέρι τα κακάκια του. Και μιλάμε για πολλά -τέσσερις φορές έβαλα τον υαλοκαθαριστήρα. Και εκεί που καθαρίζω με μανία και καταριέμαι την τύχη μου, βάζω τα γέλια και λέω "Κακάκια, κακάκια''. Και σε ρωτάω @Bloublou85 σαν ειδικό 1ον είναι γούρι; 2ον αν είναι, πιάνει και εσάς τις 4; Σας είχα στο μυαλό μου λες και ήσασταν εκεί μαζί μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πιου-πιου είπε:

Είχα μια μέρα κόλαση σήμερα στη δουλειά. 1:30 φεύγω από το γραφείο να πάω σε ένα συμβόλαιο. Πριν φύγω διαβάζω τα νέα της @satya, αλλά πού στιγμή να στείλω. Μπαίνω στο αμάξι - φοβερή κίνηση, είχε πορεία. Και όπως είμαι κολλημένη στην κίνηση και βρίζω, σκέφτομαι ότι δε φτάνει ότι ο Οκτώβρης ξέκανε τόσες χοριακές, αλλά η επίδραση του ξεπάστρεψε ήδη 2 ε/τ. Και λέω Θεέ μου μη χαλάσει και της μπλουμπλού και τί θα γίνει και με την @ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μη γίνει κάτι και στεναχωρηθούνε τα κορίτσια και λέω και η @bebe2 μη  μείνει μόνη, τόσες ξεκινήσαμε για Νοέμβρη. Και εκείνη τη στιγμή σκάει στο παμπρίζ ένα περιστέρι τα κακάκια του. Και μιλάμε για πολλά -τέσσερις φορές έβαλα τον υαλοκαθαριστήρα. Και εκεί που καθαρίζω με μανία και καταριέμαι την τύχη μου, βάζω τα γέλια και λέω "Κακάκια, κακάκια''. Και σε ρωτάω @Bloublou85 σαν ειδικό 1ον είναι γούρι; 2ον αν είναι, πιάνει και εσάς τις 4; Σας είχα στο μυαλό μου λες και ήσασταν εκεί μαζί μου. 

@Πιου-πιου ? καλά κλαίω!!!!! Δεν θέλω να σου χαλάσω την φαντασίωση εμένα πηγαίνοντας πριν κανα μήνα στην δουλειά με έχεσε πατόκορφα το περιστέρι ... δεν ήξερα που να πάω μετά μέσα στις κουτσουλιές.... στο παρόν μετράμε ζημιές δεν ξέρω αν έχει μακροπρόθεσμη ισχύ!!!!! και έχουμε ευτυχισμένο τέλος!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Πιου-πιου γελάω μόνη μου στο γραφείο! χαχαχαχαχα! Έχεις πολύ πλάκα, να είσαι καλά! Μου έφτιαξες τη μέρα

Δημοσίευση

@satya @Eleni73, χαίρομαι που σας έκανα και γελάσατε. Απλά αλήθεια είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ για τη satya και που διάβασα ότι και η @Kat-Cat είναι μελαγχολική και δεν ξέρω όπως τα διάβασα στα γρήγορα, πάλι δεν άκουγα τίποτα καλό, έχω και εγώ τα δικά μου, είχα και άγχος με τη δουλειά, είχα κολλήσει και στην κίνηση και γενικώς είχα πολύ κακή διάθεση και μου έρχεται και η κουτσουλιά ... Αλλά μου το έχει κάνει βίωμα η μπλουμπλού αυτό με τα κακάκια και ξεράθηκα και εγώ στα γέλια. Πρώτη φορά στη ζωή μου σταμάτησα το σιχτίρισμα και βρήκα κάτι καλό στις κουτσουλιές του περιστεριού. Ελενίτσα μου σου εύχομαι καλή αρχή, θα κάνεις μόνο διέγερση ή και ετ; satya κορίτσι μου καλή συνέχεια σε ό,τι από τα 2 διαλέξεις. Αλλά εσύ ήσουν η αφορμή της σκέψης μου να ξέρεις γιατί ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι και εγώ βασανίζομαι μεταξύ άλλης μίας διέγερσης και ε/τ των κατεψυγμένων και μπλουπ... κακάκια.

Δημοσίευση

@Πιου-πιου αχαχαχαχ, κουτσουλια??? Κορυφαίο. Καλα με τη δουλειά δε θέλω να σχολιασω. απλα θα πω φωτιά στα κτηματολογια αν γινεται. Μπουρλότο! Αναφορικα με τη διεγερση και την Ε/Τ μιλα και συζητα με το γιατρό σου θα σου ελεγα. Σε αυτες τις περιπτώσεις ας παιρνει καποιος αλλος την ευθυνη!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@satya @Eleni73, χαίρομαι που σας έκανα και γελάσατε. Απλά αλήθεια είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ για τη satya και που διάβασα ότι και η @Kat-Cat είναι μελαγχολική και δεν ξέρω όπως τα διάβασα στα γρήγορα, πάλι δεν άκουγα τίποτα καλό, έχω και εγώ τα δικά μου, είχα και άγχος με τη δουλειά, είχα κολλήσει και στην κίνηση και γενικώς είχα πολύ κακή διάθεση και μου έρχεται και η κουτσουλιά ... Αλλά μου το έχει κάνει βίωμα η μπλουμπλού αυτό με τα κακάκια και ξεράθηκα και εγώ στα γέλια. Πρώτη φορά στη ζωή μου σταμάτησα το σιχτίρισμα και βρήκα κάτι καλό στις κουτσουλιές του περιστεριού. Ελενίτσα μου σου εύχομαι καλή αρχή, θα κάνεις μόνο διέγερση ή και ετ; satya κορίτσι μου καλή συνέχεια σε ό,τι από τα 2 διαλέξεις. Αλλά εσύ ήσουν η αφορμή της σκέψης μου να ξέρεις γιατί ξεκίνησα να σκέφτομαι ότι και εγώ βασανίζομαι μεταξύ άλλης μίας διέγερσης και ε/τ των κατεψυγμένων και μπλουπ... κακάκια.

Μόνο με χιούμορ περνάει η ζωή! Έχω την αίσθηση ότι θα μας έρθουν τα μωράκια μας κάποια στιγμή! Ο γιατρός μου αποφάσισε να μην προχωρήσουμε σε αυτόν τον κύκλο. Την τετάρτη μου είπε θα μου κάνει scratching και εξέταση για πινοποδια! Οπότε μάλλον προχωράμε στον άλλο κύκλο, μέσα Νοέμβρη περιμένω περίοδο.....

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Καλό θα ήταν πάντως να τους εμπιστευόμαστε τους γιατρούς και να μας βγάζουν από τα διλήμματα! Είναι μέρος της δουλειάς τους όπως και να χει

Δημοσίευση

Kορίτσια μου πως είστε?Καλό μήνα με πολλές πολλές επιτυχίες!!!Εχω τις ενέσεις μου στο ψυγείο κ με περιμένουν!!Μάλλον σαν γκαντέμω θα κάνω 45 μέρες κύκλο αλλά δν πειράζει!!Σε 2 βδομάδες λογικά θα τις ξεκινησώ!!Ομολογώ ότι τρόμαξα όταν είδα τις σύριγγες!!Νόμιζα θα είναι σαν τις οβιτρελε αλλά όχιιιιιιιι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

ναι μη μ αφησετε μονη μου γιατι σημερα δεν ξερω γιατι αλλα ειναι απο τις σπανιες μερες που ειμαι παρα πολυ χαλια και σωματικα και ψυχολογικα! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η satya είπε:

Μόνο με χιούμορ περνάει η ζωή! Έχω την αίσθηση ότι θα μας έρθουν τα μωράκια μας κάποια στιγμή! Ο γιατρός μου αποφάσισε να μην προχωρήσουμε σε αυτόν τον κύκλο. Την τετάρτη μου είπε θα μου κάνει scratching και εξέταση για πινοποδια! Οπότε μάλλον προχωράμε στον άλλο κύκλο, μέσα Νοέμβρη περιμένω περίοδο.....

Εννοείται ότι θα έρθουν τα μωράκια μας! Δε σε φοβάμαι εσένα, είπαμε είσαι super ήρωας. Και εγώ 10 περιμένω, οπότε πάλι μαζί θα είμαστε! Καλή μας επιτυχία. 

Όσο για το γιατρό μου και όλους τους γιατρούς τους εμπιστεύομαι. Απλά και αυτός δεν είναι απολύτως σίγουρος για το τί πρέπει να γίνει. Υπάρχουν υπέρ και κατά και 3 πολύ καλές βλαστοκύστες στο ψυγείο και καλές πιθανότητες για φυσική σύλληψη. Οπότε κάπως  αφήνει επάνω μας την απόφαση γιατί η IVF τελικά είναι σε κάποιο βαθμό και θέμα τύχης. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η bebe2 είπε:

ναι μη μ αφησετε μονη μου γιατι σημερα δεν ξερω γιατι αλλα ειναι απο τις σπανιες μερες που ειμαι παρα πολυ χαλια και σωματικα και ψυχολογικα! 

Μπεμπούλι εδώ είμαστε. Εγώ σε σκέφτομαι συνέχεια όπως βλέπεις! Τί έχεις κοριτσάκι; Μη μου  πεις ότι δεν αισθάνεσαι καλά! Πού είναι και αυτή η μπλουμπλου να βγάλει πόρισμα για το γούρι;:D

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπεμπούλι εδώ είμαστε. Εγώ σε σκέφτομαι συνέχεια όπως βλέπεις! Τί έχεις κοριτσάκι; Μη μου  πεις ότι δεν αισθάνεσαι καλά! Πού είναι και αυτή η μπλουμπλου να βγάλει πόρισμα για το γούρι;:D

δεν ξερω μια μελαγχολια σημερα μου φταινε ολα ! εχω και κατι πονακια! δεν ξερω! τα cyclacur επηρεαζουν???

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

@Πιου-πιου αχαχαχαχ, κουτσουλια??? Κορυφαίο. Καλα με τη δουλειά δε θέλω να σχολιασω. απλα θα πω φωτιά στα κτηματολογια αν γινεται. Μπουρλότο! Αναφορικα με τη διεγερση και την Ε/Τ μιλα και συζητα με το γιατρό σου θα σου ελεγα. Σε αυτες τις περιπτώσεις ας παιρνει καποιος αλλος την ευθυνη!

Με την απεργία τα έχεις βάλει ή με κάποιον συγκεκριμένο (έχω 2 σιγουράκια στο μυαλό μου).

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

δεν ξερω μια μελαγχολια σημερα μου φταινε ολα ! εχω και κατι πονακια! δεν ξερω! τα cyclacur επηρεαζουν???

Νομίζω ότι τα cyclacur κάνουν πονάκια (εμένα όχι ,αλλά έχω διαβάσει ότι άλλα κορίτσια τα πιάνει). Και όλα φυσικά επηρεάζουν τη διάθεση. Συν το άγχος, συν η κούραση. Μια κακή στιγμή είναι, δικαιούσαι και εσύ να σε πάρει το παράπονο, εμένα συνέχεια με πιάνει. Άντε έφυγε και ο παλιομήνας και όλα θα πάνε καλά. Πολλά φιλάκια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...