Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πραγματικά σκατομηνας,η οιστραδιολη μου δεν αυξήθηκε πολύ,η προγεστερόνη είναι ανεβασμένη 1,10.κ αι τα ωάρια έγιναν 7.δεν ξέρω αγχωθηκα.ωοληψια μάλλον δευτέρα μου είπαν αλλά φοβάμαι μην ανέβει κι αλλο ή προγεστερόνη.

Δημοσίευση

@Bloublou85 Μην αγχωνεσαι μονη σου, θα σου ελεγαν εκεινοι. Η προγεστερονη ποσο θα επρεπε να ειναι δλδ στη φαση του κυκλου που εισαι? Εγω μονο μετα την ωορρηξια την εχω μετρησει γιαυτο ρωταω. Χαμηλη ειναι οπως πρεπει πριν την ωορρηξια

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Τί εννοείς έγιναν 7; Δε μεγαλώνει δηλαδή ή δεν είχε μετρήσει καλά; Αν ανέβει η προγεστερόνη δεν θα μπορείς να κάνεις ετ; 

Δε μεγαλώνει το ένα σκεψου έχω ένα 17αρι,16αρι,δυο 14αρια ένα 13,5 και δύο δεκαριά.μου αύξησε λίγο τη δόση αλλά τωωωρα. @Kat-Cat ή προγεστερόνη στην ωοληψία δεν πρέπει να ξεπερνάει πάνω από 1.5 μου ειπαν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Δε μεγαλώνει το ένα σκεψου έχω ένα 17αρι,16αρι,δυο 14αρια ένα 13,5 και δύο δεκαριά.μου αύξησε λίγο τη δόση αλλά τωωωρα. @Kat-Cat ή προγεστερόνη στην ωοληψία δεν πρέπει να ξεπερνάει πάνω από 1.5 μου ειπαν.

Δε θα ανεβει παραπανω απο 1,5. Ωχ ρε κοριτσια με το σταγονομετρο γινονται ολες οι μετρησεις πια. Συνεχεια ορμονικες, συνεχεια παρακολουθηση, και μετρανε και τα δεκαδικα τι να πω πια. Δε θα ανεβει. Το αν τα 8 γιναν 7 μη σε απασχολει, το θεμα ειναι να βγαλεις καλα ωαρια. Η νικονα 3 ειχε βγαλει αν θυμαμαι και ειχε το ενα και καλο. τι να το κανεις να βγαλεις 10 και να ειναι τζουφια. Ελα λιγες μερες υπομονη ακομα και τη Δευτερα θα τελειωνεις με το θεμα διεγερση και ωοληψια.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

μην αγχωνεσαι καθολου με την ενεση, θα κανεις την πρωτη και οι αλλες θα ναι παιχνιδι. Μα ειδες η ατιμη λες και το ξερε, ετσι να σε νευριασει. Ευχομαι να μη χρειαστει να κανεις σπερματεγχυση, και να εισαι εγκυουλα. Οπως και να χει θα το πετύχεις όμως. Με τον εναν ή τον αλλο τρόπο που θα παει ρε παιδια!

Που θα παέι όντως!!!Εύχομαι ο Νοέμβριος κ πριν φύγει το 2018 να γεμίσουν πολλές κοιλίτσες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

μην αγχωνεσαι κοριτσι μου μια χαρα ειναι και εγω ειχα 8 και μου πηραν τα 7 και γονιμοποιηθηκαν 4 ! ολα καλα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλά δε νομίζω να ανέβει κι άλλο. Θα ψάξω στο mail να βρω τις τιμές μου στην ωοληψία, δε νομίζω να μην ήτανε τσιμπημένη και η δική μου γιατί τί θα γίνει δηλαδή;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

@Bloublou85 κορίτσι μου πώς είσαι ?

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί το πάρτι των 12 ποιος θα το κάνει αν όχι η μπλουμπλούκα; Αφού όλα καλά είναι πες και συ ρε κορίτσι. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Γιατί το πάρτι των 12 ποιος θα το κάνει αν όχι η μπλουμπλούκα; Αφού όλα καλά είναι πες και συ ρε κορίτσι. 

Έλα ντε ! Και εμένα μια χαρά μου φαίνονται άλλωστε αφού είπε Δευτέρα ωοληψια ο ιατρος μια χαρά ! Εγώ δεν ασχολήθηκα καμιά φορά με τη προγεστερόνη δεν ξέρω καν πόσο ήταν έκανα την εξέταση και την έστελναν στον ιατρό ! @Bloublou85 πρέπει τον Νοέμβρης να τον υποδεχτούμε με χαμόγελα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

Δε θα ανεβει παραπανω απο 1,5. Ωχ ρε κοριτσια με το σταγονομετρο γινονται ολες οι μετρησεις πια. Συνεχεια ορμονικες, συνεχεια παρακολουθηση, και μετρανε και τα δεκαδικα τι να πω πια. Δε θα ανεβει. Το αν τα 8 γιναν 7 μη σε απασχολει, το θεμα ειναι να βγαλεις καλα ωαρια. Η νικονα 3 ειχε βγαλει αν θυμαμαι και ειχε το ενα και καλο. τι να το κανεις να βγαλεις 10 και να ειναι τζουφια. Ελα λιγες μερες υπομονη ακομα και τη Δευτερα θα τελειωνεις με το θεμα διεγερση και ωοληψια.

Αχ αχ με το άγχος στο λαιμό θα περάσω μέχρι το σαββατο που ξαναεχω.απλα τα δύο είναι πολύ μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα πόσο θα φτάσουν πια μέχρι τη δευτέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αχ αχ με το άγχος στο λαιμό θα περάσω μέχρι το σαββατο που ξαναεχω.απλα τα δύο είναι πολύ μεγαλύτερα από τα υπόλοιπα πόσο θα φτάσουν πια μέχρι τη δευτέρα.

Όλα πρέπει να φτάσουν το ίδιο μέγεθος ??

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Όχι το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να είναι γύρω στο 20 για είναι ώριμα.

Χωρίς να ξέρω νομίζω ότι έχεις ακόμα αρκετές μέρες ! Πότε θα ξανά κάνεις υπέρηχο ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Χωρίς να ξέρω νομίζω ότι έχεις ακόμα αρκετές μέρες ! Πότε θα ξανά κάνεις υπέρηχο ?

Το σαββατο και δευτέρα ωοληψία.οποια θυμάται πόσο είχε προγεστερόνη πριν την ωοληψία ας μου πει γιατί δε τα βλέπω καλά.

Δημοσίευση

@Bloublou85 μου ηρεμία!!! Προς στιγμήν μην σκέφτεσαι την προγεστερόνη. Το πρωτο βημα ειναι τα ωάρια. Ας παει καλα αυτο το βημα και το επομενο της γονιμοποιησης και της προόδου τους ως εμβρυα και το πολυ πολυ, ως τελευταια λυση, να αφησετε την ετ για άλλο κυκλο. Ξερω πως ανυπομονείς κ θες τωρα να γινουν ολα, ομως ας γινει ό,τι ειναι καλυτερο.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Το σαββατο και δευτέρα ωοληψία.οποια θυμάται πόσο είχε προγεστερόνη πριν την ωοληψία ας μου πει γιατί δε τα βλέπω καλά.

Κατσε να δεις πώς θα παει κ βλέπετε....μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου ...προσπαθησε μπλουμπλου μου να ηρεμησεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Κατσε να δεις πώς θα παει κ βλέπετε....μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου ...προσπαθησε μπλουμπλου μου να ηρεμησεις. 

Προσπαθώ αλλά είναι το πρώτο σοκ εκεί που όλα πήγαιναν καλά ξαφνικά ανεβηκε.το ξέρω δεν μπορώ να κάνω κάτι θα προσπαθήσω να είμαι όσο ήρεμη γίνεται.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσια εννοείται ότι θα αλλάξουμε το μήνα είναι δυνατόν;ο γκαντεμης με πήρε κ μένα ξυστά δεν είμαστε καλά.

Μια χαρά είμαστε!!! Δεν θέλω τέτοια από σένα!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Κ μην μου αγχώνεσαι για τις τιμές των εξετάσεων τόσο... με το καλό να έρθει η εγκυμοσύνη, μετά θα υπάρχει το άγχος για 1000 εξετάσεις μεχρι την γέννα κ μετά να δεις το άγχος μία ζωή αν θα είναι καλά.... ?

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Μια χαρά είμαστε!!! Δεν θέλω τέτοια από σένα!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Κ μην μου αγχώνεσαι για τις τιμές των εξετάσεων τόσο... με το καλό να έρθει η εγκυμοσύνη, μετά θα υπάρχει το άγχος για 1000 εξετάσεις μεχρι την γέννα κ μετά να δεις το άγχος μία ζωή αν θα είναι καλά.... ?

Που είσαι ζετακι;ήρθες να αλλάξουμε το μήνα;?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...