Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετα τον τοκετο- αποριες!!!!!


Αννιώ

Recommended Posts

Επειδη ως γνωστον ειμαι αγχωδης θα κανω μια ερωτησουλα...:huh:

Με το που γεννησω τον Μαρτιο, η κορουλα μας θα δηλωθει στο Ληξιαρχειο στην Θεσσαλονικη. Ερωτηση-

1) Που βρισκεται? Μου ειπανε οτι ειναι προς Μοναστηριου.

Οποια φιλη Θεσ/νικια μπορει να με κατατοπισει...

2) Τι χαρτια θελει? Πρεπει να εχει κατι μαζι του ο αντρας μου,οταν θα παει να την δηλωσει...? Απο την εκκλησια μας δωσανε ενα χαρτι για το ονομα των παιδιων χρειαζεται? :unsure:

3) Ξερει καμια φιλη πως ασφαλιζεις στο ΙΚΑ το παιδακι σου? Θα την ασφαλισω στον αντρα μου.Ξερει καμια τι δικαιολογητικα χρειαζεται?:blush:Αυτο ειναι SOS γιατι θελω να αυξησω το επιδομα ανεργιας και μου ζητησανε προστατευομενα μελη απο τον ΟΑΕΔ.

Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα επειδη ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου συμβαινει....καταλαβαινετε!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΛΕΙΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιω.... το ληξιαρχειο ειναι οντως στη μοναστηριου πηγαινοντας προς το σταθμο στο δεξι σου χερι μετα το ξεν capsis

Εμπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Εντός 10 (δέκα) ημερών από τον τοκετό

Εκπρόθεσμη προθεσμία δήλωσης: Από την 11η (ενδέκατη) μέχρι και την 100η (εκατοστή) ημέρα δηλώνεται με την καταβολή προστίμου (χαρτόσημο 1500 δρχ). Μετά την εκατοστή ημέρα δηλώνεται με καταβολή προστίμου 4.500 δρχ. χαρτόσημο σε διπλότυπο είσπραξης (επιπλέον 20% ΟΓΑ).

Υπόχρεοι για τη δήλωση: Ο πατέρας, ο γιατρός, η μαία, η μητέρα και κάθε τρίτος που αποδεδειγμένα παραστάθηκε στον τοκετό.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη σύνταξη Ληξιαρχικής Πράξης γεννήσεως:

Δελτίο γέννησης από την κλινική, το οποίο συντάσσεται και υπογράφεται από το μαιευτήρα ιατρό.

Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων, που ήδη πρέπει να υπάρχει από τη διενέργεια του γάμου των γονέων.

Δελτία ταυτότητας των γονέων.

Ληξιαρχική καρτέλα ή οικογενειακό βιβλιάριο.

Ληξιαρχική πράξη γάμου των γονέων.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

για το ικα δεν ξερω ακομα :side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΠ. ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΠΟΥ 10ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!:)

ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!:) :) :)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VENI έγραψε:

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!:)

ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ! ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!:) :) :)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!!!;)

Καλα κανετε και τα λετε αυτα γιατι οταν δινουμε τοσα λεφτα και πιανουν τοπο δεν τα λυπομαστε!

Μπραβο Veni να λεγονται!

Για την Γενικη Κλινικη δεν ακουω τιποτα και ανησυχω!!!!

Πειτε αν ξερετε....

Παντως κοριτσια σας ευχαριστω με κατατοπισατε πληρως!

Να ειστε καλα!

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Veni αν θέλεις πες μας αναλυτικότερα για το Γένεσις. Βέβαια μέχρι τώρα έχω ακούσει τα καλύτερα. Το χαρτί προσδιορισμού επωνύμου τέκνου είναι ένα, άρα επικυρωμένο το δίνεις έτσι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...