Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ


memi

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΝΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΙ ΦΑΓΗΤΑ,ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΟΥΝΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ?ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PREDICTOR.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ PREDICTOR ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΘΕΤΙΚΟ) ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ CLEAR BLUE 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχει ένα τεστ στο φαρμακείο όπου σου δείχνει αποτελέσματα από πολύ νωρίς. Καμμία εβδομάδα νομίζω μετά τη σύλληψη. Για τα αποτελέσματα δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα, αλλά δοκίμασέ το για να μη σε τρώει η αγωνία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕΜΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ

Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ

ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΚΡΥΩΜΑ,Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.

ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..

Κ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΓΧΟΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Memi mou geia sou...

Den antexeis akoma 3 meres ews pou tha deis ki an deis periodo???

An einai perimene,3 meres den arkoun na erthoun...:)

Wmos se katalavw,THELEIS NA DEIS TORA E???

An pragmati den mporeis na perimeneis tote pigenne se kapio farmakeio kai pes tous ti akrivos thes...

Tha se voitheisoun agapi mou...

An pali vgei arnitiko kai den deis periodo totes pigenne na sou vgalou ligo aimataki kai tha sou pou ekeini ta apotelesmata ta alitheina...

Elpizw na sou vgoun thetika...:) :) :)

Perimenoume nea sou,,,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ το clear blue είχα πάρει και τις δύο φορές (2 κυήσεις) λένε ότι το αποτέλεσμα φαίνεται νωρίτερα. Στη 2η κύηση είχα άγχος θα είμαι ή όχι έγκυος?! δεν έκανα τεστ νωρίτερα όμως γιατί σκέφτηκα ποιό το νόημα αν το ξέρω νωρίτερα ή όχι? Αν ήταν αρνητικό θα απογοητευόμουν νωρίτερα. Έτσι περίμενα για την καθυστέρηση και μετά το πήρα.

Μην αγχώνεσαι, περίμενε την προγραμματισμένη ημερομηνία περιόδου και αν μετά 2 ή 3 μέρες έχεις καθυστέρηση κάνε το τεστ.

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Memi μου, εγώ είχα πάρει το Clearblue και το έκανα την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης...Βγήκε αρνητικό...Βέβαια δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο..Όμως ήμουν 1000% σίγουρη ότι είμαι έγκυος που 2 μέρες μετά επανέλαβα το ίδιο τεστ και βγήκε θετικό...Κι όχι μια φορά..Αλλά 3...Εγώ το predictor δεν το εμπιστεύομαι καθόλου...Όσον αφορά στο clearblue έδειξε αρνητικό, επειδή οι μέρες από τη σύλληψη ήταν πολύ λίγες..Αφού και η χοριακή που έκανα την επόμενη μέρα ήταν πολύ πολύ χαμηλή...Ήμουν έγκυος μόλις λίγων ημερών...

Όπως και να έχει, περίμενε λίγες ημέρες και μετά επανέλαβε το τεστ ή κάνε μια χοριακή για να είσαι σίγουρη...Σου εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου..Κι αν όχι, μην απογοητευτείς..Τον επόμενο μήνα...Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ki egw ekana to test an thimame kala to clearblue an den kanw lathos, alla epeidi den eixa stathero kiklo k etsi to ekana me 7 meres kathisterisis kai edeixe amesws thetiko!

egw tha s proteina an den antexeis tin anamoni na pas kai se ena ximeio na s vgaloune ligo aimataki kai na s poune an einai thetiko i oxi mesa se ena tetartaki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Memi:cheer:

Εγώ έκανα στις 2 μέρες το clearblue και είχε βγει αρνητικό

Βέβαια την επόμενη έκανα β-χοριακή και βγήκε θετική

Για να είσαι σίγουρη περίμενε και την πρώτη μέρα κάνε χοριακή αν είσαι θα το δίξει 100% και μην το σκέφτεσαι αν δεν είσαι δεν έγινε και κάτι εγώ έμεινα έγκυος μετά από 5 μήνες προσπάθειας και κάθε μήνα έιχα το ίδιο άγχος το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλάμε τη ψυχολογία μας

Φιλιά! Πες μας για τα αποτελέσματα όταν βγουν.

Υ.Γ. Μη χαλάς χρήματα στα τεστ αφού υπάρχει πιο σίρουρος τρόπος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕΜΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΟΣΦΡΗΣΗ,ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ,ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Β ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου, το καλύτερο θα είναι να περιμένεις να έχεις καθυστέρηση, δηλαδή την επόμενη (αν όχι την μεθεπόμενη) από την μέρα που θα περιμένεις περίοδο!

Ξέρω όμως ότι η αγωνία σου σε αυτήν την φάση δεν παλεύεται, προσπάθησε τουλάχιστον να το κάνεις την τελευταία μέρα. Φαντάσου να είσαι έγκυος και το τεστ να σου βγει αρνητικό! Δεν είναι κρίμα να στεναχωρεθείς άδικα?

Μην μου στενοχωριεσαι, όλα θα πάνε καλά!

Να είσαι σίγουρη!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου μην βιαζεσε.Περιμενε πρωτα να δεις αν εχεις καθυστερηση και μετα πηγαινε κανε μια β χοριακη η ενα τεστ τα οποια ομως πρεπι να ξερεις οτι καποιες φορες για να δειξουν αν υπαρχει εγκυμοσυνη πρεπι να ανιχνευσουν στα ουρα την γονιδιοτριπος ορμονη η οποια πρεπει να ειναι σε συγκεκριμενη τιμη και σε καποιες γυναικες αργει να φανει.Εμενα ενας μικροβιολογος μου ειχε πει να κανω τςστ την 14 μερα της καθυστερησης εκει φαινετε το αποτελεσμα σωστα γιατι βρισκεσε ακριβως στη μεση του κυκλου.Μπορει να εισαι τωρα μπορει και οχι και τα συμπτωματα να ειναι απο την εντονη επιθυμια να αποκτησετε μωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΜΙ ΜΟΥ...ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ..ΧΕ ΧΕ ΕΜΕΝΑ!!ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ Η ΧΟΡΙΑΚΗ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΡΩΓΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ..ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...