Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 11 ΕΒΔ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ.ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?PLEASE ΒΟΗΘΑΤΕ.:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

COOOOOOL!!!

OTI KAI NA EINAI ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ..!!

ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΑΛΚ..

ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ..

ΤΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚIDER

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΔΡΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΟΤΣΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟ ΑΚΑΡΕΑ" ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΠΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΑ ΚΑΠΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://health.in.gr/pregn/article.asp?A ... 3%FD%ED%E7ιξε μια ματια εδω στο λεω χωρις να θελω νασε αγχωσω η κολλητη μου ειχε στον 6 μηνα περιπου και η κοπελλα το ελεγε στο γιατρο και γενικα επειδη αυξανετε η πιεση στο αιμα ειναι συχνο φαινομενο η φαγουρα εσυ ομως ενημερωσε το γιατρο σου .Η φιλη μου ειχε ανεβασει παρα πολυ τις τιμες στο συκωτι και γεννησε προοωρα λεπτομερεις θα σου πω οταν ρωτησεις το γιατρο σου καιμετα .Επισης μπορεις να παςσε ενα μικροβιολογικο να ζητησεις εξετασεις για τις τιμες στο συκωτι και θα σε καθοδηγησει .εγω παντως μαλλον για καποια αλλεργια το κοβω
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ;;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΧΙ..ΑΧ..ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ..

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KIDER ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ (ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΤΗΘΟΣ) ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Κ ΒΑΖΕΛΙΝΗ! ΣΩΘΗΚΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΒΑΖΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ! ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΟΥΛΟΙΠΟΝ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KIDER KALHMERA KAI EGO EIXA STHN EGKYMOSUNH MOU

PHGA LOIPON,GIATI EIXA AGXOTHEI MHPOS KATI DEN PAEI KALA KAI EPPHREAZETE KAI TO MORO, STO NOSKOMEIO SYGGROU OTAN EFHMEREUE MOU EDOSE MIA KREMA POU MOU THN FTIAXANE STO FARMAKEIO ME KORTIZONH(O GUNAIKOLOGOS MOU EIPE AFOBA)ENA SAPOUNI-AFROS GIA EUAISTHHTES EPIDERMIDES KAI MIA ENYDATIKH...

META APO 3-4MERES YPOXORHSAN KAI TA SPURAKIA KAI H FAGOURA..

PHGAINE SE ENAN DERMATOLOGO DEN YPARXEI LOGOS NA PAIDEUESAI..

(APO TI PROKLHTHHKE OUTE OI GIATROI XERANE KAI MOU EIPAN OTI SE MERIKES EGKUMONOUSES EMFANIZETE APLA SYNHTHOS SE PIO PROXORHMENH KYHSH)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙDER,εγω στην εγκυμοσυνη ειχα φαγουρα αλλα οχι φοβερη και οχι συνεχομενη.Θα σου προτινα να συμβουλευτεις εναν δερματολογο για να εισαι 100% σιγουρη!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia kalimera...

Ki egw eixa fagoura stin perioxei tis kilias mono, stin prwti mou egkumwsini...

Wmos se etsi periptwseis einai fusiologiko afou megalwnei i kilia mas...

Koritsi mou kalitera einai na rwtiseis kapion dermatologo...

Makari na ne ola kala agapi mou...:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ενημερώσεις αμέσως τον γυναικολόγο σου και μετά (πιστευω θα στο πει και αυτος ) να πας σε εναν δερματολόγο . Πιθανότατα έχεις "Δερματίτιδα της εγκυμοσύνης" , μην ανησυχείς δεν ειναι κατι σοβαρό :)

Μην το αμελήσεις , γιατι πιθανον δεν ειναι τιποτα αλλα ταλαιπωρεισαι ενω μπορεις να βρεις λύση !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα φαγούρα στην περιοχή της κοιλιάς, στην 1η εγκυμοσύνη, και ο γυναικολόγος μου έδωσε ένα αφρόλουτρο πολύ απαλό κλπ. και κάθε φορά που έκανα μπάνιο πραγματικά με ηρεμούσε. Όμως σε καταλαβαίνω η φαγούρα είναι πρόβλημα. Για να μην ξύνω την κοιλιά μου και κάνω σημάδια ο άντρας μου την χάιδευε και έτσι ηρεμούσα λίγο. Δεν ξέρω από τι προήλθε και σταμάτησε αμέσως μετά τη γέννα.

Στη 2η εγκυμοσύνη ξανείχα πάλι στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά όχι έντονη φαγούρα και ο γιατρός μου δεν μου έδωσε τίποτε, μου είπε ότι θα περάσει!

Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι οτιδήποτε πρόβλημα έχουμε πρώτα συμβουλευόμαστε τον γυναικολόγο μας και μετά κάποια άλλη ειδικότητα γιατρού. Μπορεί ο γυναικολόγος να σου βρει κάποια λύση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πολύ! Ίσως κάνω μια χοριακη, ανάλογα με το τι θα μου πει ο γιατρός. Βάσει τελευταίας ωορρηξίας πρέπει να είμαι 6+6 😮😮😮 Ακόμα νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, αλήθεια. Με τον άντρα μου από χτες το βράδυ είμαστε σε άρνηση 😂😂  Είσαι η επόμενη, μην ξεχνιόμαστε ♥️♥️♥️🙏🙏 Χαχαχαχα τώρα εμένα πρέπει να προσέχουν.... ;;;; Τον άντρα μου.... ;;;; Δεν ξέρω 😂😂😂  Είσαι αδυναμία μεγάλη ♥️♥️♥️ Απίστευτο όντως... Γιατί είχα αίμα κανονικό τις δύο από τις 3 μέρες. Κ μάλιστα την δεύτερη είχα κάνει τεστ και δεν είχε δείξει τίποτα (8 dpo). Και είναι από τις περιπτώσεις που διάβαζα κατά καιρούς και έλεγα "αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν". Βέβαια προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, γιατί τα ξέρετε τα δικά μου... 3 εγκυμοσύνες και μόνο ένα μωράκι στην αγκαλιά μου.... Εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει και το δικό σου μωράκι που θα φωλιάσει για 9 μήνες ♥️ Ο Θεός μου κάνει πλάκα μάλλον 😂😂 Τελευταία περίοδο είχα 17/3 αλλά έκανα ωορρηξία 22η ημέρα, οπότε θα είναι 8 ημέρες μικρότερο. Με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να είμαι 6+6. Είχα αναγουλες αυτές τις μέρες και έκανα και έναν εμετό (πετάχτηκα από το αυτοκίνητο σε κάτι θάμνους και είχα και το μωρό μέσα 😂) αλλά το απέδωσα στις γουρουνιες που κάναμε με το φαγητό ξαφνικά λόγω Πάσχα,από εκεί που έκανα φουλ διατροφή.Ειχα και πολλη κούραση αλλά είπα να, είμαστε διακοπές και μου βγήκε η κούραση από τις αφυπνίσεις της μικρής τώρα που βγάζει δόντια. Και οι θηλές με πονούσαν όταν θήλαζε, αλλα λέω ίσως με δαγκώνει άθελά της. Γενικά δεν πήγαινε το μυαλό μου ούτε με σφαίρες σε εγκυμοσύνη. Είχα απογοητευτεί κιολας επειδή δεν έβρισκα ωορρηξία τόσες μέρες. Εντωμεταξυ, τα one step τα ωορρηξίας δεν έπιαναν την χοριακη. Χτες που έκανα της hometest το βράδυ που γυρισαμε σπίτι από τις διακοπές είδα αυτήν την τοσο έντονη γραμμη. Περίεργο το ένα ωορρηξίας να εντοπιζει τη χοριακη και το άλλο οχι... Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς και το δικό σου μωράκι ♥️ Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Μάλλον ναι για υπέρηχο θα πάω 😂 Έκανα ένα τεστ σήμερα το πρωί απλά για να δω την ένταση της γραμμής, γιατί το χτεσινό το έκανα νύχτα κατά τις 10 και... 
    • Συγνώμη που ρωτάω...είμαι άσχετη τελείως γτ ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω ωορρηξία κτλ.. ( μη με κοροϊδέψεις 😂😂😂) από πού κατάλαβες ότι είχες κακή ωχρινικη φάση;;;; 🥴 Εγώ ήταν ο πρώτος μήνας που παρακολούθησα την ωορρηξία μου πρώτα με υπέρηχο αλλά επειδή κάνω μεγααααλους κύκλους έχω φτάσει και πάνω από 70ημερες η γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι κ μάλλον θα αργήσει ο κύκλος μου επομένως πήρα τέστ να κάνω σπίτι μόνη μου....δεν έφτασα ποτέ στην διπλή κόκκινη γραμμή και μου ήρθε τελικά περίοδος στις 40ημερες κύκλο!  Σου βάζω φωτό να δεις τεστακια...
    • Γενικά ναι 26-29 μέρες. Μετά τη βιοχημική παρακολουθώ με τεστακια. Αυτός ο κύκλος ήταν πολύ περίεργος με πολυυυυ καθυστερημένη ωορρηξία κ κακή ωχρινικη φάση. Βέβαια πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το ότι ήμουν άρρωστη αρχή του κύκλου με 39αρια κλπ.. 
    • Συγχαρητήριααααααα!!!!!!! Μα πιο έγκυος πεθαίνεις!!!! Ποια χοριακη;;; Για υπέρηχο τη Δευτέρα στο γιατρό σου κατευθείαν🤣🤣🤣 Με το καλοοοοο
    • Ναι κορίτσι μου πάμε γερά με θετική ενέργεια 🤞🏼🤞🏼🤞🏼  Εσύ έχεις σταθερό κύκλο;;θύμησε μου λίγο.... παρακολουθείς ωορρηξία;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...