Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ


natasa79

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!να σας ρωτήσω έχει καμία από εσάς εμπειρία στην πρόκληση τοκετού :ohmy: ?ρώταω γιατί μπαίνω το Σάββατο 7,30 το πρωί στο Λητώ με πρόκληση τοκετού γιατί η μπέμπα μου δεν έχει πια χώρο και δυσφορεί μπεμπούλα μου:dry: !! Μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί καθόλου τον τοκετό γιατί φοβόμουν πάντα για την μπέμπα να είναι καλά και μόνο αυτό με ένοιαζε :huh::blush: (είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη πριν και φοβόμουν μην μου πάθει και εκείνη κάτι ακόμα βεβαία το έχω δεν το πιστεύω ότι είναι μέσα στην κοιλίτσα μου και σε 2 μέρες θα την έχω αγκαλιά:woohoo: μήπως δεν είμαι καλή μανούλα και σκέπτομαι τέτοια:S ??)με έχει πιάσει αχνός φόβος και όλα τα αλλά:S ..γιατί???περιμένω μου πείτε εμπειρίες!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατάσσα μου δυστυχώς δεν έχω ακόμη εμπειρία. Όλα θα πάνε καλά! Σύντομα θα κρατάς στα χέρια σου την μπεμπούλα σου! Όταν με το καλό επιστρέψεις, στείλε μας και μία φωτογραφία! Με το καλό! (προσευχήσου στον Α.Αντώνιο, είναι του Α.Αντωνίου).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Natasa mou kalimera ki apo mena...

Agapi mou se eixane gia tis 21.1.09...

Na xeresai pou tha pas stis 17...

Agapi mou ola tha sou pane kala min anusixas...

An einai to prwto sou paidaki einai fusiologiko na skeftesai etsi...

Min anxwnesai...

Kali eleftheria agapi mou ma tin korasa sou...:) :) :)

O theos mazi sas...

Tha se perimenoume...:kiss:

dev154pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΑ,ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΑΣ!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.....ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ!ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΝΝΗΣΑ.

ΜΠΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12 ΣΤΙΣ 12.30.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ(ΚΛΥΣΜΑ ΚΤΛ.) ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ 1 ΩΡΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ (ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΟΜΩΣ) ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΙΤΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ(ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!) ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 1.30 ΩΡΙΤΣΑ(ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!:))

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 2η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ.

ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΕΛΕΓΧΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙΑ ΑΠΛΑ!!!!! ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!! ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΜΕ 3 ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΠΑΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 6 ΩΡΕΣ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ) ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!:) :) :) :) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...