Μετάβαση σε περιεχόμενο

17 μηνων και δεν μιλαει!


zoi_mou

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες του φορουμ,εμπειρες και μη.εχω ενα αγορακι 17 μηνων.ειναι ενα πολυ κοινωνικο παιδακι,χαμογελαστο,ζωηρο,κοιμαται ηρεμα,τρωει αρκετα καλα.με εχει αγχωσει οτι δεν λεει σχεδον τιποτα,που και που θα πει μαμα,μπαμπα,μπαλια.ενω αντιλαμβανεται αρκετα πραγματα ,π.χ.με παιρνει απο το χερι και με παει στην πορτα να παμε βολτα,σηκωνει το τηλεφωνο και κανει οτι μιλαει,χορευει πολυ,παρα πολυ,σχεδον οτι και να του ζητησω να κανει, το κανει.στεναχωριεμαι που ακομα δεν μιλαει,και με αγχωνει και ο περιγυρος! μηπως δεν κανω κατι καλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zoi_mou

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ) ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.... ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.... ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΤΟ "ΖΟΡΙΖΕΙΣ" ΛΙΓΑΚΙ.... ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣ.... ΑΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣ.... ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Σ'ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P :laugh: :laugh:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ "ΑΠΟΡΡΟΦΑ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.... ΚΑΙ ΤΟΤΕ..... ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ....;)

ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 2ο ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ..... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ ΛΟΓΟΥ)..... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ" ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....

ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΛΙΓΑ "ΝΑΖΑΚΙΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ.... ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ? ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ "zoi_mou"..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΛΕΞΟΥΛΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΥΛΙ..!:blush:

Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 3 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ..B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μην αγχώνεσαι καθόλου και εμένα ο γιος μου καθυστέρησε να μιλήσει 2 χρονών και μετά μίλησε

Αγχωνόμουν από τα λόγια που έλεγαν οι γύρω μου και νευρίαζα πάρα πολύ τώρα ο γιος μου είναι 3 χρονών και μιλά μια χαρά και μάλιστα πολύ ευγενικά και ναζιάρικα δώσε του λίγο χρόνο και θα το κάνει ....

και μάλιστα και το παιδάκι της συννυφάδας μου το ίδιο είναι τώρα 2χρονων και κάτι και αυτές τις μέρες μίλησε και δεν την σταματάει τίποτα ....:laugh:

Κάνε ακόμα λίγο καιρό υπομονή ..... και θα περάσει

κάνε και μια μικρή αναφορά στο παιδίατρο για να ηρεμίσεις εσύ

και μην ακους κανενα .......

ευχομαι τα καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και η δική μου γνώμη είναι να μην ανησυχείς και να μην ακούς τον περίγυρο που σίγουρα γίνεται εκνευριστικός!!:angry:

Εσύ συνέχισε να του μιλάς. Να του διαβάζεις παραμυθάκια, να του δείχνεις το αυτοκίνητο, να του λες ότι είναι ένα αυτοκίνητο και να τον ρωτάς τί είναι αυτό? ή τα ζωάκια κλπ. Ή όταν σου δείχνει την πόρτα να τους λές: θέλεις να πάμε βόλτα? κλπ.

Πάντως υπάρχουν πολλά παιδάκια που αργούν να μιλήσουν. Ένας άλλος τρόπος για να αρχίσει το παιδί να μιλά είναι να αρχίσει τον παιδικό σταθμό. Της αδελφής μου ήταν 17 μηνών και δεν έλεγε κουβέντα και μόλις πήγε στον παιδικό σταθμό άρχισε να μιλά και δεν έβαζε γλώσσα μέσα!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και η δικη μου γνωμη εφοσον λεει καποιες

λεξουλες ειναι οτι δεν συντρεχει λογος ανησυχιας

απλως ο μικρουλης βολευτηκε και βαριεται;)

εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα το εξης:

θα τον εφερνα σε διαρκη/συχνη επαφη με μικρα

παιδακια (ιδιας ηλικιας περιπου)

που μιλουν καλα πλεον,πιο καθαρα και δινουν στον μεγαλο

να καταλαβει τι θελουν,

θα τα αφηνα να παιξουν μονα με τα παιχνιδια

τους και θα παρακολουθουσα προσεκτικα αν σιγα σιγα

θα παρασυροταν και το δικο μου παιδακι μαζι τους

σε λογακια στην προσπαθεια του να αντλησει την προσοχη τους:)

φυσικα με την κοινωνικοποιηση πετυχαινουμε τα καλυτερα!

να το θυμασαι αυτο ,μπορει να μην ειναι αμεσο το αποτελεσμα

αλλα αξιζει να δοκιμασεις και να περιμενεις υπομονετικα;)

και οπως ειπε και η φιλη και ο παιδικος ειναι μια καλη λυση

αν και δεν συμφωνω οταν μπορει η μητερα να κρατησει το παιδακι

της σπιτι αποφευγοντας τις αρρωστιες...για αρχη!

οσο για τον περιγυρο θα συμφωνησω να κοιταζουν τη δουλεια τους

και να μην το παιζουν ολοι ειδημονες παιδο-εκπαιδευτες στα ξενα παιδια:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω ειχε τυχει να γνωρισω ενα παιδακι που δε μιλούσε, απλως οταν ηθελε κατι ή το έδειχνε ή εκλαιγε όπως τα μωρα για να κανει τη μαμα του να μαντεψει τι θελει.Η αληθεια είναι πως μου φαινοταν ανησυχητικο γιατι το παιδι αυτό ήταν κοντα 3 ετων.Ομως ξαφνικα αρχισε να μιλαει και να τα λεει ολα.Δεν εχει κανενα προβλημα.

Και το δικο σου παιδακι μια χαρα πιστευω πως ειναι.Ισως απλως βαριεται να μιλησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑ,ΓΙΑΓΙΑ,ΟΧΙ!!! ΑΥΤΑ!:):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου να μη στενοχωριέσαι καθόλου!!

Βασικά νομίζω ότι υπάρχει και άλλο thread με το ίδιο θέμα στο forum!! Θα το ψάξω και αν το βρω θα το προσθέσω...

Θα σου γράψω ό,τι είχα γράψει κι εκεί! Ο άντρας μου μίλησε όταν ήταν 4 ετών. Είναι κατά σειρά ό τρίτος σε μια οικογένεια με 7 παιδιά!! Τα πεθερικά μου επειδή ανησύχησαν μια και οι δύο πρώτοι ήταν λαλίστατοι, τον τρέξαν σε γιατρούς στη Γερμανία που ήταν εκείνη την περίοδο!! Κανένας γιατρός δεν βρήκε κάτι παθολογικό, απλά τους τόνισαν ότι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την εξέλιξή του γιατί φαίνεται να είναι άτομο με ιδιαίτερη ευφυία!!

Το ίδιο έλεγε (όχι για τον άντρα μου συγκεκριμένα:ohmy::huh: ) ένα ντοκιμαντέρ από μεγάλο κανάλι του εξωτερικού (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο)που περιέγραφε τα πρώτα χρόνια ενός μωρού! Θα το θέσω απλοϊκά και όπως το θυμάμαι: όσο περισσότερο αργεί να μιλήσει π.χ. τόσο περισσότερο παλεύουν οι νευρώνες για το ποιος θα επικρατήσει με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περισσότεροι δενδρίτες! Όταν επικρατήσει κάποιος η διαδικασία σταματάει εκεί και πάμε για άλλα...

Τώρα δεν ξέρω αν με κατάλαβες γιατί το έγραψα και πολύ επιστημονικά αλλά νομίζω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αφού έχεις παρατηρήσει ότι σε όλα τα υπόλοιπα ερεθίσματα που του δίνεις ανταποκρίνεται ικανοποιητικά!!!

Πάντως φρόντισε και λιγάκι να τον παιδέψεις και όλα θα πάνε καλά..

Ούφ σας έπρηξα με την πολυλογία μου...

Φιλιά και μη μασάς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou kai po mena....emena o mpempis mou einai 4 minwn opote den kserw na se simboulepsw...auto pou exw na sou pw...einai na min agxwnesai...giati apo oti blepw edw apo ta koritsia ola...ola ta paidakia sxedon sta idia me sena einai...i itan...opote min fobasai kali mou:)thetiki skepsi panta

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.Ο ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΙΛΟΜΙΛΑΕΙ ΣΠΑΣΤΑ.(ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ).ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΝΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!!Η ΑΛΛΗ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ,3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ...

ΑΦΟΥ ΤΗ ΛΕΜΕ ΓΛΩΣΣΟΥ!!!

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ (ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ?ΧΙΧΙ) ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ(ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ,ΧΑΧΑ)ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ.ισως ειναι ακομη νωρις.το καθε παιδακι ειναι ξεχωριστο.θα μου τα πει μαλλον μαζεμενα,και θα με τρελανει! μαλλον πρεπει να κανω υπομονη,η συγκεκριμενη λεξη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου απο οτι φαινεται!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ:) ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΙΛΗΣΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΓΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑ!!! :angry::dry: ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΜΩΣΗ!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΛΩΣΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!:):P:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α καλά γι' αυτό είμαι σίγουρη!!! Μετά απο τόσες προσευχές μου ήρθε ξαφνικά χωρίς να το περιμένω, άρα σίγουρα μόλις την αντικρύσω δε θα με νοιάζει τίποτα! Σίγουρα θα βρεθεί. Δεν αγχώνομαι καθόλου. Κι όμως όπως σου είπα την έβαλε 26/12 για καισαρική γιατί μετά έφευγε για διακοπές! Αν συντρέχει λόγος δεν το συζητώ! Αλλά θέλω να προσπαθήσω για φυσιολογικό τοκετό όσο περισσότερο γίνεται! Γενικά απ' ότι έχετε καταλάβει... είμαι πολύ ΖΕΝ! Αλλά δε σημαίνει πως έχω και "άγνοια κινδύνου" Απλώς προσπαθώ να σκεφτώ κάποια πράγματα όσο νωρίτερα γίνεται για να μη μου φανούν βουνό μετά! Κι άλλωστε η παρέα εδώ μαζί σας, με βοηθάει πολύ γιατί δεν κρατάω τίποτα μέσα μου!
    • @Apostolia88και γώ έχω τέτοιες ενοχλήσεις και πονάκια. Κυρίως με πιάνουν μετά το μεσημέρι και καταλήγω τα απογεύματα ξάπλα! Ευτυχώς είναι αυτές τις μέρες εδώ ο αντρας μου και βοηθάει με τα παιδιά.    Για κιλά εγώ δεν κάνει να μιλάω…+1 αλλά ξεκίνησα από 69!!!! @Pinacoladaγια πες πέρασες καλά;;;  Το ταξίδι ήταν οκ;;;
    • Όχι δε νιώθω απολύτως τίποτα, γι'αυτό και τρυπιέμαι συνεχώς! Νιώθεις κάτι;Αν ναι μήπως πρέπει να ενημερώσεις!
    • Τραγικό να σε βάζουν σε καισαρική για τις διακοπές τους. Από αυτή την άποψη ναι καλύτερα ειλικρίνεια! Εγώ το πέταξα σε μια επίσκεψη, λέω λόγω σακχάρου πρέπει να πάμε σε καισαρική; Και μου λέει όχι, αν προχωράμε καλά δεν υπάρχει λόγος! Ό,τι είναι ασφαλέστερο για το μωράκι και τη μαμά, ευτυχώς ο γιατρός μου εμπνέει εμπιστοσύνη σε αυτό το θέμα! Δε με φοβίζει πάντως και η καισαρική, αν πρέπει για την υγεία μας θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη! Βέβαια, να μιλήσεις με την ψυχολόγο σου και νωρίς γτ τότε μπορεί να είσαι και ευαίσθητη λόγω των ορμονών, θηλασμού κτλ
    • @nanouko κορίτσι μου να σε ρωτήσω όταν έχεις ανεβασμένο ζαχαρο το καταλαβαίνεις ; Νιώθεις κάτι ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...