Μετάβαση σε περιεχόμενο

Facebook....ευχαριστώ!


Recommended Posts

Κορίτσια τελευταία η μeγάλη μου κόρη τρελλένεται να παίζει με το pet στο facebook! Με ρώτησε λοιπόν εάν μπορεί να κάνει αίτηση φιλίας στις δικές μου e-φίλες που έχουν pet και εγώ ως .... χαζομαμμά της το επέτρεψα! Ευχαριστώ όλες όσες κάνατε add το κοριτσάκι μου !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η κόρη σου ήταν αυτή η κουκλίτσα που μου έκανε request το απόγευμα????

Να σου ζήσει. Είναι πραγματικά γλύκα! (Νααααα να γιατι θέλω κοριτσάκιιιιιιιι νααααααα και όλοι έχουν πέσει να με φάνε που θέλω να μάθω το φύλλο απο την 12η εβδομάδαααααααα)

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Domenica!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις ένα ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ κοριτσάκι στην κοιλίτσα σου!!!!

Δεν ξέρω πως είναι να έχεις αγόρι (έχω 2 κοριτσάκια), αλλά όσο μεγαλώνει η κόρη, η σχέση που δημιουργείται με την μαμά δεν περιγράφεται με λόγια!!!!! Καταλαβαινόμαστε καλύτερα ως "κοριτσάκια" που είμαστε!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini μου σε ευχαριστώ πολύ! Σε βρήκα στο facebook και σου έκανα ήδη αίτηση φιλίας (Antonia Misiri)! ΄Οταν ξυπνήσει η κόρη μου θα της το πω και είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί πολύ! Δεν σου γράφω το όνομά της για ευνόητους λόγους!!! Θα την καταλάβεις όμως!!!

Φιλιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω και εγώ ζωάκι! Αν θέλετε με κάνετε και μένα φίλη! Αθανασία Παπαδοπούλου. Σίλια μου με όλο το θάρρος πόσο χρονών είναι η μικρή και χειρίζεται το ίντερνετ και με ποιο τρόπο ελέγχεις τις σελλίδες που επισκέπτεται; Αν και είναι νωρίς για μένα (η μπέμπα είναι 5,5, μηνών!!), είναι ενα θέμα που με προβληματίζει έντονα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ μου και ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Η κόρη μου είναι περίπου 12 ετών (11,7)! Άρχισε να χειρίζεται Η/Υ από τα 2 της (!!!). Το ιντερνετ δυστυχώς ή ευτυχώς (όπως το πάρει ο καθένας), μπαίνει στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ των παιδιών μας γύρω στα 9 (!!).

Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους το μάθουμε ΕΜΕΙΣ, δείχνοντάς τους και τις "παγίδες" του Ιντερνετ και τι πρέπει να προσέχουν!!!

....... Πώς το ελέγχω;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Η/Υ βρίσκεται στο σαλόνι και η κόρη μου συνδέεται μόνο όταν είμαι και εγώ στο σαλόνι!!! Απόλυτα δεν γίνεται να το ελένξω! Θα ήμουν χαζή εάν πίστευα κάτι τέτοιο!Έχω όμως ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην κοράκλα μου!!!!

Φυσικά ξέρω ΠΑΝΤΑ με ποιον συνομιλεί και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ενημερωμένη για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο....

Φιλιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ μου ψάξαμε να σε βρούμε, αλλά στο facebook υπάρχουν πολλές με αυτό το όνομα και δεν ξέραμε πια είσαι από όλες!!!! Βρες μας εσύ, εάν θέλεις (Antonia Misiri).

Σε ευχαριστούμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...