Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 8 ΜΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΝΩ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΛΗ) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ Η ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ! :huh: :huh: :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιωργια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ.... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ..... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ (ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ!!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ (ΜΕ ΧΕΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ... ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ!)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ..... ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!!!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΕΜΠΕΛΑΚΙΑ ΑΠ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ....

ΠΑΡΕ ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)..:blush:

ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΗ...

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Γιωργια!

γιατι δεν δοκομαζεις να τον βαλεις σε στρατα-περπατουρα να αρχισει να καταλαβαινει τις δυναμεις του. εγω τον εβαλα απο 6 μηνων σε σταθερη θεση για να ερχισει να στιριζετε και 9μηνων πηγαινε βολτες σπροχνοντας την! εαν δεν θελεις μπορεις να τον βαλεις κ σε ενα παρκο να αρχισει να πιανεται σιγα σιγα ή να μαθει να γυριζει, και να μην τον παιρνεις αμασως αγκαλια μολις κλαιει, αστον να μαθει.

Παντως μην ανυσηχεις το καθε παιδακι κανει τις κινησεις του οποτε μιωθει εκεινο ετοιμο, ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργια μην αγχωνεσαι...σιγουρα εχει δικιο η παιδιατρος σου..της κουνιαδας μου περπατησε 15 μηνων...βαριοταν...εμενα ο δικος μου 8 μηνων κρατιοταν απο τις τρυπες του παρκου και εκανε βηματακια..10 μηνων προχωρουσε κανονικα.δοκιμασε το παρκο τα βοηθαει πολυ...και μην αγχωνεσαι καθολου..θα περπατησει και θα λες τι καλα που ητανε οταν δεν περπατουσες...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωργια μου, γεια σου!! μην ανησυχεις κοπελα μου!! δεν εχει κανενα προβλημα το παιδακι σου!! η δικη μου μικρουλα σε λιγες μερες κλεινει τους 9 μηνες και ειχα κι εγω προβληματιστει εντονα με το θεμα! εκανε ακριβως τα ιδια πραγματα με το αγορακι σου! ηταν τεμπελουλα!:P αν και η δικη μου παιδιατρος ηταν καθησυχαστικη, προβληματιζομουν κι εγω... μη σου πω οτι της αδελφης μου το αγορακι που εχει ακριβως την ιδια ηλικια, περπαταει απο 7 μηνων!!:woohoo: ναι, περπαταει!!:silly: φαντασου λοιπον την ανησυχια μου, με τετοιο μετρο συγκρισης!!:blink:

απ' τη μια μερα στην αλλη ομως, πριν απο μια εβδομαδα, μπουσουλησε και τωρα προσπαθει να στηριχτει και να σηκωθει στα ποδαρακια της! κυριολεκτικα απ' τη μια μερα στην αλλη!!:lol: και τωρα θυμαμαι τα λογια ολων... τι ανησυχεις?? φροντισε να το χαρεις οσο περ/ρο μπορεις, γιατι μετα, το κυνηγητο δεν εχει τελειωμο!! και πραγματικα, ειχαν δικιο!!!:laugh: φυσικα, ειναι συναρπαστικο να βλεπεις το μικρουλι σου να κατακτα νεες δεξιοτητες, μα ειναι και πρακτικο να το αφηνεις και να το βρισκεις στο ιδιο σημειο!!!:laugh: φροντισε να το χαρεις λοιπον, γιατι κρατα πολυ λιγο!!!:laugh: ;)

καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης, κι εφ'οσον αναπτυσσεται σωστα, οπως ειπε κι η παιδιατρος μου, δεν μας πειραζει κι αν περπατησει στους 14 μηνες!!

νομιζω πως δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!! αν επιθυμεις 2η γνωμη παιδιατρου για να ησυχασεις, δεν κανει κακο βεβαιως, μιας και προσωπικα δεν ειμαι γιατρος, αλλα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΣΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ? ΑΧ! ΠΟΛΥ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά ανοικω κ εγω στο κλαμπ των ανχωμενων κ σε καταλαβαινω. Εμενα ειναι 6,5 μηνων κ ακουω απο αλλες οτι εχουν δοντακι ή περπατανε ή λενε κατι. Εμένα δοντι κανενα, λεει μονο μαμ που κ που και σερνεται σαν σαλιγκαρος σπρωχνοντας με το κεφαλι κατω. Γυρναει μπρουμυτα απο ανασκελα και αντιθετως αλλα δεν την βλεπω κ εγω να εχει ιδιαιτερη ορεξη για πολλα. Νομιζω οτι οπως ειπαν κ οι κοπελες οτι καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι η δικη μου δεν τη πολυστηριζε τη μεσουλα της, βρε γιωργιτσα, μεχρι πριν λιγες μερες!! δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις, αφου την παρακολουθει ο παιδιατρος!!;)

Καρμεν μου, η δικη μου αγωνιζεται η κακομοιρουλα με τα δοντακια της, παιδευεται τρομερα κι ακομα κανενα δεν εχει σκασει μυτη!!:(

μπορω βεβαια να σας πω με περηφανεια, οτι λεμε "μπαμπα" αλλα μην σας κανει και καμια εντυπωση... αφου ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ κυριολεκτικα!!! α! ειπαμε και "μαμα" 2 ολοκληρες φορες, μεσα στη γκρινια μας... ξερετε "μαμααααα" κλαιγοντας!!!:laugh: αυτο ηταν! δε το ξαναπαμε!!:lol:

απιστευτες διακρισεις... το "μαμα" γκρινιαζοντας, το "μπαμπα" κοιτωντας τον με λατρεια κι ενω εσταζε μελι το στοματακι της!!!!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΙΑ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ! ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΠΡΩΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε μηπως τον ειχατε πολυ στην αγκαλιτσα και μολις εκανε το παραμικρο ουα τον σηκωνατε κι ετσι δε χρειαστηκε ποτε να παλεψει λιγο μοναχουλης του γιατι πρεπει να τα αφηνουμε και λιγο μονα τους να παλευουν για να γυμναζουν το σωματακι τους..οχι φυσικα να πλανταζουν στο κλαμα..μην ανησυχεις απλως δημιουργησε του συνθηκες που να του δινουν τη δυνατοτητα να γυμναζεται λιγο πιο πολυ.Επισης φροντισε να τον βοηθας αλλα μη του δινεις τη λυση στο πιατο.Δηλαδη οταν θελει πχ να γυρισει ανασκελα και γκρινιαζει μη τον γυριζεις αμεσως εσυ αλλα βοηθα τον με ενθαρρυντικα λογακια και μια μικρη ωθηση να το καταφερει μονος του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANNYA ΤΟ "ΤΕΜΠΕΛΑΚΟΣ" ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΓΛΥΚΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ....:)

ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ....:blush: ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ,ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ,ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΡΘΙΟΣ.ΟΜΩΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΓΗΚΕ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΦΩΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ)ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ.ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!!!:P :P :P.ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΑΠΛΑ ΞΕΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 180 ΜΟΙΡΕΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργία γεια σου και από μένα!!!

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που σε συμβουλεύουν να μην ανυσηχείς!!!

Εάν είχε κάποιο πρόβλημα το παιδάκι σου, σίγουρα θα το είχε βρει ο παιδίατρός σας!!! Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς!!

Π.χ. η μεγάλη μου κόρη δεν μπουσούλησε ΠΟΤΕ!

...Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να το συγκρίνεις με άλλα παιδάκια της ηλικίας του !! Κάθε παιδάκι είναι μοναδικό και δοκιμάζει πράγματα όταν είναι έτοιμο!

...Θα διαφωνήσω με την κοπελιά που σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις στράτα! Από όσα ξέρω την στράτα τη χρησιμοποιούμε όταν τα παιδάκια είναι σε θέση να κρατήσουν τη μεσούλα τους! Δηλαδή όταν κάθονται χωρίς βοήθεια!!! Ο παιδίατρος μου, μου έχει πει ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί σκολίωση!!!!

...Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ενθαρρύνεις και να τον αφήσεις να βρει τους ρυθμούς του, χωρίς να τον πιέζεις!!!

Τι έγινε δηλαδή που δεν κάθεται ακόμα μόνος του;;;;;;; Ίσως είναι καλομαθημένος! Και λοιπόν; Μακάρι να είμαστε όλες οι μανούλες τρυφερές και να καλομαθένουμε τα παιδάκια μας!!! Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργια μου ειναι μικρουλης ακομα και μπορει να μην εχουν δυναμωσει τοσο πολυ η σπονδυλικη του στηλη .Πανω κατω σε αυτη την ηλικια καθονται ξερεις κατι μπορει καποια στιγμη να επεσε η να τρομαξε και να φοβαται .Δωσε του χρονο και ολα θα πανε καλα.Του εχεις παρει στρατα; καλυτερα οχι αλλα τα βοηθαει , επισης εγω ειχα βολευτει με το παρκο δεν βαριοταν αντιθετα εκανε παρα πολλα επεζε γυρναγε κρατιοταβν απο τις χειρολαβες και σηκωνοταν .Εμεναμου ειχαν δωσει ενα παρκο κλασικο αυτο με το φιλε με τις μεγαλες τρυπες λοιπον απο κει που δε σηκωνοτανε ξαφνικα σε 2-3 μερες αρχιζε οχι μονο να σηκωνετε αλλα να βαζει και ταποδαρακια του στις τρυπες και να σκαρφαλωνει.Ελεγε θυμαμαι ο γαμπρος μου πρεπει να του παρουμε ενα κρανος γιατι οπως σηκωνοταν επεφτες και χτυπαγε στα προστατευτικα του παρκου η πανω στα παιχνιδια.Στην εβδομαδα πανω σιδερωνα και ειμασταν μονοι στο σπιτι πηγα να παρω ακομα κατι ρουχα και ακουω ξαφνικα ενα ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΟ ΚΑΛΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΔΩ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ.ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟς ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Silia26 έγραψε:

Γεωργία γεια σου και από μένα!!!

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που σε συμβουλεύουν να μην ανυσηχείς!!!

Εάν είχε κάποιο πρόβλημα το παιδάκι σου, σίγουρα θα το είχε βρει ο παιδίατρός σας!!! Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς!!

Π.χ. η μεγάλη μου κόρη δεν μπουσούλησε ΠΟΤΕ!

...Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να το συγκρίνεις με άλλα παιδάκια της ηλικίας του !! Κάθε παιδάκι είναι μοναδικό και δοκιμάζει πράγματα όταν είναι έτοιμο!

...Θα διαφωνήσω με την κοπελιά που σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις στράτα! Από όσα ξέρω την στράτα τη χρησιμοποιούμε όταν τα παιδάκια είναι σε θέση να κρατήσουν τη μεσούλα τους! Δηλαδή όταν κάθονται χωρίς βοήθεια!!! Ο παιδίατρος μου, μου έχει πει ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί σκολίωση!!!!

...Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ενθαρρύνεις και να τον αφήσεις να βρει τους ρυθμούς του, χωρίς να τον πιέζεις!!!

Τι έγινε δηλαδή που δεν κάθεται ακόμα μόνος του;;;;;;; Ίσως είναι καλομαθημένος! Και λοιπόν; Μακάρι να είμαστε όλες οι μανούλες τρυφερές και να καλομαθένουμε τα παιδάκια μας!!! Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό!!!

εχεις απολυτο δικιο λαθος εφραση ηθελα να πω για τη στρατα οτι καλο ειναι οχι βοηθαει τις μανουλες αλλα ειναι πολυ επικυνδυνες επισης οι περισσοτεροι γιατροι ειναι εναντιον γιατι τα μωρα στραβωνουν τα ποδια.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργια γεια σου.

νομιζω πως ολα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι ανυσηχητικα,εγω παρ ολα αυτα ως υπερβολικη θα επερνα και μια δευτερη γνωμη.

το οτι δε γυριζει απο μπρουμητα ανασκελα μπορει να ειναι ενδειξη υποτονικου κορμου το οποιο φτιαχνει με λιγες ασκησουλες.(οπως πχ καλο θα ηταν οπως λεν και τα κοριτσια ενα παρκο με φαρδυ διχτι για να πιανεται και να αρχισει να γυμναζεται).

οπως και να εχει καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...